ДАНС иска достъп до данните в МОН за ученици, студенти и детските градини

Информацията, която е искана, е била свързана с чуждестранни и български студенти - за техния статут, казва зам.-министър Деница Сачева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия од данс , ако трябва да разчитат на тия данни (които предполагам всеки може да си намери ако потърси) - загубени сме. Ама ние си го знаем де. Знаем, че данс са поредната 'държавна топла службица' , която само господ борисов може да накара да свърши половин грам работа с кански усилия.

tonk11

Интересно ме и ако утре обявят, че ще дадат на всеки в тази държава по 1 милион лева, включително и децата, колко ще са недоволните е протестиращите?

Вече бяхме милионери.

Те така обявиха през 1989 г че ги правят милионери. И раздаваха така пари, тогава се появиха мутрите - силовите структури на БКП, за да пазят безвъзмездно раздаденото. Е, резултатите се виждат след 30 години. И да дадат по един милион- откъде ще го вземат. Парите не са цел, те са средтство. И който не го е разбрал- си е изпатил в бъдеще. Хората искат да живеят от труда си, а не да ги ограбват и тероризират.

Автомагистрала Струма -затворена. НАП ''изтървал'' всички лични данни и на лица и на фирми-катастрофа Животновъдството ни в колапс. Няма повдигнати обвинения. Никой не е виновен. И на фона на всичко това докато хората се чудят кое е по-страшно и кое по-притеснително, ДАНС вижда заплахи за националната ни сигурност ...в детските градини.

Да бе, то руснаците ни пречат разбираш ли. Те ни саботират - водят ни хибридна война хахаха И простаците верват ли верват.. яко.. бантустан верно.

точно така, милиционерската власт иска да следи за врагове на партията още от детската градина. Само се питам що си играем на 30 години преход след като на практика сме си с едни и същи идиоти на власт

Детските градини...и националната сигурност... абе, ДАНС, друго не им казвай....

Не мога да повярвам, че някой хора все още живеят с идеята, че като контролираш някой, той ще развие съвест и съзнание. Видяхме контролираните от соца какви съвестни граждани станаха като системата си отиде. Обществото бе свиканло на контрол и манипулации, а съвестта и съзнанието му бе на контролиран и несвободен човек.

Поробване това е целта ,роб от дете!

Системата направо в Замунда ли ще се поства?

''Имаше и няколко случая за превенция на радикализацията на непълнолетни лица.'' В ...детски градини?!!

Напълно одобрявам,особено за частта за детските градини. От никнат корените на тероризма,ислямизма,трафикът на дрога,хора и международният комунизъм.Не обхване ли ДАНС дечицата от 2 годишна възраст отрано-спукана ни е работата по Националната сигурност. За това предлагам спешно-1.Всички родители,кандидатстващи с детето си за ДГ да бъдат строго проверени членове на ПП ГЕПП.2.Както има ГЕПП жени,таки и да се оформи ГЕПП югенд.Т.е.,от 2 до 6 г.възраст,Бейби ГЕПП.За да е лесно на ДАНС и Службите,като цяло.

Това, което ДАНС иска да знае днес, турското разузнаване го знае от десетилетия.

ня да могат да заврат , щото накаря ще останат САМИ ... то не, че сега не са САМИ! --------------- дреме им. в света има твърде много население и твърде малко ресурси. то нали затва е борбата- за ресурси. и тия, дето са се уредили най-добре, си пазят ресурсите от останалите, да не им ги изЕдЪт. щото, гладен не се стои. можеш ли да стоиш гладен, м? не. максимум по 40 дена издържат некои. а други и 4 часа не можем. е...

квито и предпрадки да давате имайте предвид, че в западния свят в момента достъпа до лична инфо от страна на държавата и банките е в пъти повече от това, коеоти си представятте - в САЩ всеки човек кредитна истоория и всеки нааемодател на коли може да поиска достсъп до вашата история и да видят колко пъти сте забравили да си платите месечния абонамент в стола на университета докато сте били студент преди 15 години. По-скоро се успокойте

Да, гоним САЩ и как? Като разсипахме образованието и здравеопазването, ама що тогава сме най-бедните. Видяла жабата, че конят иска да бъде подкован, та и тя. Вие от САЩ ли гледате, където всеки политик може да бъде тикнат в затвора и където нивото на науката е най-висока. Ама моля ви се- гледайте и това. Стига оправдавахте полицейщината с уредените общества. Там как било. Може и така да е, ама там обществото е друго, не е посткомунистическо, което е наследник на едни бездуховни същества.

А ако знаеш какво се случва в Афганистан и Африка, всеки ден жени изнасилват и властите не правят нищо, понеже или няма власти, или го смятат за нормално. По-скоро се успокой и не се притеснявай, че и в България започва да се случва. Освен това навсякъде по света умират хора и има бедни, така че не трябва да те притеснява, че България е страната с най-исока смъртност в света, както и най-бедната в ЕС.

аз не съм дал никаде оценка, моля ви - просто казах, че ако негодувате и давате примери от комунизма и от гестапо, дяйте и реални примери от Запада. Тези общества, които са развити не са станали развити от самосебе си - точно такива процеси са ги канализирали, колкото и да ви е неприятно да го чуете те са уредени, не защото политика не може да краде - което се случва на всякъде - а защото обикновените хора са държани под контрол и не могат да си правят квото искат... добре е да си изясните разликата между тези представи и да я оцените.

Много си зле. А кой ще държи контролиращите под контрол? Кой държи онзи с незаконната тераса под контрол. Хората с ценостната система и със съвест нямат нужда да бъдат държани под контрол. Ето защо в общества, където се мисли за върховенството на закона и са приети таква ценности,като не кради, не лъжи и т.н, нямат нужда от толкова голям контро и следене. Другото е терор. Ако управляващите искаха да има развито общество- щяха да помислят за духовни водачи, а не за ДАНС. Моля ти се. Човек не е бездуховно създание, за да го контролирате като робот.

аз също така не съм казал, че е справедливо - кой държи под контрол политиците в сащ, които ходят на гости на частен остров за да правят секс с малолетни? хващаш ли разликата?

и между другото имаше няколко студента в му пловдив, които бяха радикализирани и в същото време получаваха кредити в швеция за учене в бг....

Заради това, че ДАНС са проспали десетина студента, дайте сега да следим всичко. А кой ще контролира следящите?

Може и да не мине, а само пробват съпротивителните сили на обществото. Ако не мине, значи съпротивлението да бъдат мачкани оше не е стгнало желаните нива.

че определено не споделям политическите възгледи на моето дете, което тази есен ще изпратя в 1-ви клас !

щом ДАНС опря и до децата, нещата ще се оправят!

им е "развалено" на нещата , че да "трябва да сне оправят"? Всичко си е било така винаги, но сега просто лъсна - Мафията все по-малко владее Умът на Тълпата! Това ви е "проблема" на вас! А щом не владее Умът, значи не владее и Енергията на Тълпата! А кой е виновен за това ... Тълпътъ ли?

Абе няма да забравя как един физик бе заплаван от Гестапо, защото написал положителна рецензия на друг физик- евреин. Едва не опандизиха човека. Та така, тези с пагоните трябва да бъдат контролирани, защото явно природата им е такава- насилническа и бездуховна.

абе има пагони и пагони. Някои военни са нормални хора, ама има други с милиционерски наклонности, дето пазят "родината" от несъществуващи врагове особено усърдно.

Абе тези вярно са психопати. А психопатът няма граници. Пише го в медицинската литература.

Така се прави. Пише го и в Откровението на Йоан Богослов. Изместват опасността там, където я няма, за да не са подготвени хората за онази, истинската опасност. Иначе да, тези от бившите силови структури преди 1989 г. са много добре обучени от руското ГРУ. Отличници- знаят как да се справят с масите.....

"разправят с масите", считаш ли, че масите ще ги зауважават? Точно обратното! Да си се вкопчил във ВЛАСТТА ... е меко казано - болесттно състояние, да не кажа и нещо повече!

половината държава е окупирана от няколко структури, те тръгнали с детските градини да се занимават... що не от яслата направо за по-лесно...

Диктатурата на Мутрата се затяга!!!! Същото е като преди 10ти ноември, е може да пътуваш и има нови реалности с информационните технологии. Всички правителства бяха крадливи до сега, но на Борисов правителството краде от теб и ти свети в г*за с фенерче!!! И всяко пеленаче на отчет в ДАНС. А най ми харесва да ми продават диктатура облечена като СИГУРНОСТ за мен. Само да не хакнат пръскачките пред парламента

е една пионка, доста успешна до момента... Има ли някой, който вярва, че Боко решава нещо, или онова мутровидно момче - нарицателно за отвращение, което по време на "демокрацията" е било на .. 9 годинки. Някой счита ли, че това момченце "решава нещо" - дефакто?! Даже и сараите не решават ... ЗАД ТЯХ има други!

Гестапо.

тва е положението, милички- тоя свят се управлява от хората с пагон. нима не е било така и в миналото? разбира се, че е било. и нищо не можеш да им кажеш, щото ште заврат там, дето динозавъра си завира дините. виж, ако можеш да ходиш по вода или да възкръсваш, немаш проблем. некой може ли го тва, да ме научи? не, нали? е...

ня да могат да заврат , щото накаря ще останат САМИ ... то не, че сега не са САМИ! С това Държавната мафия САМА се издава и подтвърждава това, за което хората си говорят на маса!

Каквито хора управляват държавата, такива май работят и в ДАНС и МВР. Иначе не виждам каква е причината да искат да следят деца от детските градини. ""Достъп до лични данни, свързани с националната сигурност се искат по определен казус с определени мотива. Не става въпрос всеки служител от ДАНС да звънне по телефона в МОН и да поиска достъп", заяви Давидова" Едно време от РПУ-тата така искаха данни, тоест опитват се да ги вземат "доброволно". Та, едва ли нещо се е променило.

ДАНС иска достъп до данните в МОН за ученици, студенти и детските градини Забравили са само детските ясли и родилните отделения,където ще следят родилният процес и дали някое бебе няма да проплаче на арабски.

А да питам, защо чак сега хо искат? Кплко политици, министри и подобни са със фалшиви дипломи!!! Колко години слушаме подонни мозъци обясняващи какво и как трябвало да стане за да оправели държавата.... Е оправихте я ървулновци с фалшиви дипломи и реални крадци и мошеници.

Абе, вече и децата в градините ли са заплаха за националната ни сигурност??? По-зле и от бай-тошово започва да става.... :(

Внесоха наркотици в училищата и вече е лесно още от училище да съсипват хора.

явно ти си зле и глупав щом не виждаш и не се сещаш защо го искат!

Ами, явно съм бая глупавичък, защото изобщо не мога и да предположа... ще просветлиш ли моята тъмнина като субект, далеч по-висш и просветен от мен - простосмъртния?

Мафията знае, че е толкова грешна, че вече се плаши и от децата! СТРАХ ...това прозира отвсякъде!

Чуждестранните студенти, айде, как да е, въпреки, че държавата на ниво граничен контрол би следвало да знае колко и какви чужди граждани са на нейна територия и с каква цел, НО, детските градини - ЗАЩО! Каква е обосновката ми е интересно?

И за какво им е на ДАНС да следят учениците и студентите? Ще определят кой да има бъдеще и кой не? Както сега постъпват с родителите им? Долу ръцете от децата ни с,в,и,не всеядни!

в булгаристан хората сигнализират ежедневно за кражби и престъпления и никой не реагира адекват но тия докато не излезе нещо по новините, вярвате ли че тоя достък го искат да ви защитават

Утре от ДАНС и оценките ще променят, както разни учители с пагони го правеха нерегламентирано. Сега само го узаконяват.

"Не става въпрос всеки служител от ДАНС да звънне по телефона в МОН и да поиска достъп" Така ли? И кой ще го спре? Тези, които спряха белия хакер в НАП ли? Държавата е доказала, че е лош стопанин дори и на информацията.

над службите и тия дето са там никой няма контрол и не знаят какво и за кой го правят, това излага на опастност всички нас още повече в разграден двор на несуверена територия като тая...всеки нормален човек става мишена н тези с парите държащи пешките в правителствата

малко е. от родилното още трябва.

Затова всички на 12.09 на протест пред съдебната палата в София и пред съдилищата във всички други градове! Да спрем Гештаповците!

взе "да се пипа" хо децата ... НЯМА да ви ги дадем! НЕ са ваши ...природата ги е създала, не вие!

вчера искаха да "обучават" децата да си дават органте на богатите масони, днес - вече искат и да им знаят успеха....сигурно за да "преценят" - кой има и кой "няма потенциал" да стане нещо от него, но пък ще има потенциал да дари - бъбрек или сърце!

Дансаджиите просто си узаконяват това що правят:((((((

Диктатурата пълзи със страшна скорост! Ако не се вдигнем в най-кратки срокове и не пресечем мераците на Гештаповците ни чакат по-мрачни времена и от времето на комунизма!