ДАНС и Националната полиция влязоха в "Булгаргаз"

Към момента екипите проверяват 6 адреса, сред които и на частни дружества в различни градове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато не се запише в Закон,че държавния служител може да взема най ниска заплата да речем 700 лева и най висока пет пъти по голяма или 3500 лева. И от там да се почне Министър председателя с 3500 лева и всички други депутати ,министри,областни управители ,шефове на държавни дружества, шефове на агенции и дирекции всички до един под неговата заплата.Ако някой не е доволен да отиде в частния сектор и там да се докаже,че работи за повече.И тогава Калинките,няма да вземат необосновано големи заплати.

Тва като сериала за 50 милиона в чували. Взимайте пуканки - ще е интересно, накрая нищо няма да стане, ма поне ни забавляват :)

Нещо спряха изявленията на "главния финансист" на републиката Рашков...?:)))

следващите - КЕВР?

Газта за последния месец пада с 30%, а у нас го вдигат с толкова. Не е лесно да плащаш двете компоненти на данък ГЕРБ - данък Чекмедже и данък Русия.

Последните девет месеца ГЕРБ ли управлява платено коментатор че?? Дали да припомним масовите уволнения и замяната с нови послушни хора?

Както са влезли така ще излязат. Какво ли не прави човек за да го дадат по телевизора.

Имам чуството, че преживяваме едно дежавю с разлика окола 10 години между двама министри и двамата известни с имотите! Предния път целия ПР след години приключи с едно голямо нищо и платени огромни обещетения от страна на държавата. Ясна е целта на акцията - новата власт иска да си сложи свои хора в компанията и се търси повод. Но тези господа трябва да са на ясно, че тази 100% държавна компания се занимава със дейност, която изисква висок професионализъм и огромен опит, ако се насадят "наши калинки"било то и с дипломи за да вземат дебели заплати ...

... и въобще не е свързано с това, че едни шефове са обвързани с мафията и им е дошло времето?

Рашков има 7 имота, останалото са гаражи и дворове, ние например със скромните си доходи имаме три жилища, две наследствени и ниви, дворове към жилищата, лозе.

Значи си се замогнал по време на лошото управление на ГЕРБ:))))))

А 19 имота ли придобихте за една година?

Важното е да се влиза някъде. Трябва да виждат хората, че 'нещо' се прави за да не мислят за истинските проблеми.

Трябваше преди 3 месеца да влезете в Булгаргаз и да проверите какво се прави там ! Жените и Съпрузите на Депутатите от ГЕРБ с години работят за големи заплати в Булгаргаз ! Има един Ненков , неговата Съпруга каза Нинова получава 24 хиляди лева , отиди да ги стигнеш по стандарт на живот тези Плазмодий !

Герберчето Ненков уреди цялата си фамилия на скъпоплатена държавна службица.

Николй Павлов от банков чиновник изведнъж стана изпълнителен директор на Булгарзаз. Как става това???

Новите унищожават държавните предприятия

След като си пишете че сте комунистка не е лошо да прочетете документите на БКП. Особено относно двата фалита на България през тия 45 години. Тогава всичко беше държавно нали? Хайде сега да ви питам след като основните производители на електроенергия с държавни. След като не бях и останалите пак са държавни. След като цените ги определя пак държавата -кевр е държавна. Защо цената на тока скочи пет пъти? Защо 40% от електроенергията се изнася навън? И защо АЕЦ Козлодуй има почти 1 милиард печалба за наша сметка???

фалити преди 89 - измислица на комунистическата номенклатура ,за да се аргументира пред наивното население процеса на разграбване на безценица създаваното и строеното при социализма ,вместо да се модернизира и обновява! в КНР да не бяха по напред 80 -тте години.Ами в братска Турция!? Външния ни дълг тогава бе пренебрежим спрямо днес

Има документи. Всичко е документирано с цифри с числа. Ама не се харесваме нещастниците като тебе, дето единственото което знам за това време е от сбирките на младежкото БСП. Цялата ви работа е празни приказки и нищо друго. Но за сметка на това пък отричате документираните факти.

Откакто поставиха Рашков за шеф, всичките служби само влизат и излизат отнякъде. А дотук резултата за девет месеца е кръгла нула. Дори Рашков публично си призна че всичките му приказки и обвинения не почиват на факти а са само политическо говорене.

Булгаргаз няма чуждестранни клиенти (не се коментира договорите за транзит на газ за останалите държави). В този ред на мисли не съществува механизъм на дружеството да продава газ на друга държава, предвиден за ползване в България. Обаче при подмяната на трасето за доставка от украинското към турското в румънските тръби, водещи към България са останали значителни количества газ, които просто не са стигнали до нас. В този ред на мисли тази газ тъй като не е била доставена трябва да бъде платена от румънците. И накрая това ще се окаже т.нар продажба на газ в чужбина.

На такива проверки с ДАНС, барети, полиция и прочие шоу се нагледахме достатъчно. Накрая се оказва, че всичко е точно и закона е спазен. А тоя закон са си ги гласували преди това от лобитата в парламента, той е така направен, че да можеш да се въртиш както си искаш и никога да не си виновен. Цели адвокатски колегии защитават тия тарикати! Докато държавата не си прибере вересиите в големите отрасли - енергетика, пътища, язовири и подобни и не започне да си ги стопанисва все ще е така! Разни тарикати заграбиха строеното с общи пари, цицат, плащат минимални данъци и "усвояват" пари от бюджета уж за ремонти. Слагат каквито си искат цени и никой не може да им каже копче! Частична национализация на ключови отрасли - за да се знае кой гази лука и да му се търси сметка. Сега е куче влачи, диря няма!

държавата е най-лошия стопанин

тъпанар

Тая мантра беше дълго повтаряна, доката мутрите разбграбваха държавата и изгониха една трета от населението навън. Сега има 10% богаташи, 20% гравитиращи около тях и 70% бедняци едвам свързващи двата края! КАКВО ПОСТРОИХА ЗА 30 Г. МУТРИТЕ, А?

Булгаргаз е 100% държавна собственост. Честито!

Не напразно в НС над 50 депутата а и много министри, зам министри и областни управители са юристи. Те си гласят законите така, че каквото и да направят никога никой да не е виновен независимо колко е незаконно това което са направили. Затова гърмят само разните кметове или общински служители.

Проверки и после проверяващите съдят МВР.

Екстра - сега да очакваме от другия месец газта да падне на 10 стинки значи ? :)

Браво ! Монополистите трябва да бъдат притискани, за да се знае, че властта и полицията защитават интереса на народа, а не както досега - техните интереси ! Защо още не са сменени техните подлоги в КЕВР - досега винаги взимаха страната на монополистите ? Време е да ги започнат и тях !

Тъпо хлапе кой е собственика на Булгаргаз?

Идеята ти да се подменят специалисти с някакви послушковци, които да не спазват закона, а да слушат и изпълняват е доста слаба (макар и популистична). КЕВР спазват и буквата на закона и всяко тяхно решение се публикува и аргументира и е дотъпно публично. Това, че руснаците са вдигнали цената до небето няма да се реши с подмяна на КЕВР. Те просто следят дали монополиста не си развява твърде много байряка.

Ти тъп ли си ? Булгаргаз е 100 % държавна собственост. Стига с тия пиар акциики на Рашков, да помогнат на хората и бизнеса. Не може да се издържа с тия цени на газа. Оранжерии затварят, транспортни фирми затварят, битовия потребител не може да си плати сметките за газ. Дори и тези , които карат на метан виждат зор вече. Кому са нужни тия панаири. Държавата трябва да помогне, а не сама да се разследва.