Коментари - ДАНС и ГДБОП ще проверяват сигнала, подаден в прокуратурата от "Шалом" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега институциите на България ще се занимават с това редко, опулено лайно, дето с оня пухльо Банев щяха да консултират правителство...

А за Диляна Гайтанджиева и останалите Българи в сайта "Миротворец", кога?

Впечатление, че всичко, което не е по волята на потомците от коляното Давидово е проява на антисемитизъм. Включително и ВСВ, която според днешните трактовки е била само , за да унищожат евреите.

Тези "силови структури " явно НЯМАТ по-спешни задачи и с мерак ще поработят за евреите?????? А кой ще разследва далаверите на Про100Киро и бившите му министри , а Барселонагейт , а далаверата свъншният ни дълг повремето на Сакскобурготски иМилен Велчев , а заграбените пари от КТБ , а "приватизацията" на Иван Костов , това за тези "професионалисти" е тема ТАБУ ??????? Жалки смешници !!! Язък че и на тях им изкарваме тлъстите заплати с труда си !?!?!! До кога ?????

До "гост" Мисля,че прокуратурата не прави нищо и за това трябва ние да се заемем и скопим Пасито.

Майната му на пуси

а що не раследват тоя дърт педал пасито за майната му на православието?

Или си българин или си, какъвто си: евреин, турчин, арменец, украинец, и всички сирийци, гьрци и разни Да ги товарим във вагоните и кой откъде е!

Бравос, тогава само цигани остават в тази кочина…

Ама са си български!

И спрямо него ще реша дали да подам сигнал за антибългаризъм към тези и изчадията им Пади, Лорер и т.н. с изказванията им за скопяване, майни и т.н. и т.н. Играете по тънък лед, а веднъж пропаднете ли под него шансът да изплувате е минимален, мошета.

Шалом малом аре бегайте у лево утепляци еврейски!!!!!

И позорното антибългарско изявление на Соломон Прасе, който сравни Левски и наркомана Зеленски? Алоооо, американският посланик да не ни се бърка ! Министъра на правосъдието на ешалона!

Закривай !

А кога прокуратурата и ДАНС ще проверят същия гнусен лай.ьо Монито Паси за гаврата му с герба на Република България - изказването му от март 2022, че е време да скопим българския лъв? Има подаден сигнал в прокуратурата, ама по него нищо не се прави... защо ли? Иначе от Шалом са прави за едно нещо за Паси - бивш е и бивш ще си остане- нито го уважаваме, нито го ценим, защото е парцал! Докога ще позволяваме лицето Паси да се гаври с България безнаказано и ще позволяваме разни чужди НПО да се месят в работите ни?

Защо ли не ме учудва простащината на възражданци?

Защото на фона на сороската простотия, всички други бледнеят.

Няма доказателства.

ДАНС И ГДБОП как не видяха, че почти всеки ден се ръси такава омраза по медиите от русофобите? А какво точно е израз на омраза по националност според тези? Да въведем израелският закон, че външно финансираните НПО-та са ЧУЖДА АГЕНТУРА! ДАНС какво изобщо го касае това? Те са май контраразузнаване - наследник на ДС отдел 2. Какво се занимават с такива неща? Те трябва да разследват чуждо финансиране НПО-та. Ходещи по посолства "сряда, петък и понеделник" и така нататък. Това е тяхната работа? И да се интересуват кой нарушава клетвата от конституцията, във всичките си действия да се ръководят от интереса на народа. Кой ни води към война, обслужва чужди интереси и води към вреда на републиката? Последните раздел предателство и шпионство в НК (членове 98,103,105).

Абе гнидо русоробска , отивай в рашка говняшка и сезира кво стенеш в Европейска и НАТОвска България во имя нацистки рашистан ?

пак ли те изтърваха от психиатрията....

Дори за това си изказване си за съд с предвидени до 4 години затвор по споменатият горе член 162 от НК и отделно за обида, което по приетата конвенция за защита на човека се води насилие. Ама "ценностите" ви, са само когато ви е изгодно.

Възражданецо, спри с клишетата! Твоят фюрер е за затвора, заради ксенофобски, антисемитски и антибългарски изказвания. Замисли се преди да пишеш.

копейкин се изказва антибългарски, ама не може да настигне правителството и управляващата клика - те действат антибългарски. От сутрин до вечер само за украйна мислят и действат...а България още дори бюджет няма приет за тази година, а вече е средата на юли!

Елате пиленца при батко , най ги обичкам копейките

Им е!!!

Куцо,кьораво и сакато си прави НПОта,прокарващи чужди влияния и интереси.Би било добре и ние да имаме организация,защитаваща интересите ни.Може например,да я наречем ДЪРЖАВА!

За рашисткото НПО иZраждане нещо ?

Докажете руско финансиране и тогава говерете.В кравария има ли чужди НПОта?

Ало, Съдебната система, ДАНС и ГДБОП, какво правим стнически партии, организации и сдружения?

стнически = с етнически

Къде беше Шалом, ДАНС и ГДБОП, когато Паси се е ицепил "Майната му на православието"? Ами съдът? Доколкото четох по новините, някой е постнал колажа на стената на Възраждане. По скорострилното разследване, това мирговори само едно - това си е чисто активно мероприятие! Същите почини и схема каквито правят на Тръмп в САЩ.

Да ДАНС трябва да проверят еврейската организация "Шалом". Първо в нарушение на Конституцията на Република България чл.12 ал.2"като се занимава с политически цели-разбиване на партия "Възраждане",защото те не посочват конкретния извършител,а цялата партия и по този начин насаждат етническа омраза между българи и евреи. Ето и Конституцията на РБ: Чл. 12. (1) Сдруженията на гражданите служат за задоволяване и защита на техните интереси. (2) Сдруженията на гражданите, включително синдикалните, не могат да си поставят политически цели и да извършват политическа дейност, присъщи само на политическите партии.

Руснаците винаги са били антисемити

Само те ли?