Седем обвиняеми за радикален ислям и възхвала на ИД

7 души са обвиняеми за проповядване на радикален ислям и пропагандиране на война след акцията на ДАНС. При обиски са открити материали на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Седем обвиняеми за радикален ислям и възхвала на ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спите ли?българчета,спете спете,ще се събудите когато тези брадатите ви прерязват гърлата,ама тогава файда йок!!!!!!!!!!!!!!!

Имам приятели етнически турци - трудолюбиви и почтени хора. Тях не могат да ги купят. Но не е така с крадливите и мързеливи цигани, които обичат лесните пари.

БРАВО ХОРАТА ПО СМЕСЕНИТЕ РАЬОНИ Е КРАИНО ВРЕМЕ ДА СЕ ПОЧУВСТВАТ В ТЯХНАТА СИ ДЪРЖАВА И КАТО ПАЗАРУВАТ В МЕСТНИЯ МАГАЗИН ДА НЕ ГИ КАРАТ ДА ГОВОРЯТ ДРУГИ ЕЗИЦИ ЗА ДА ИМ ПРОДАВАТ СТОКА..............

И тук ще напиша, защото мисля, че е доста важно. Касим Дал и Корман Исмаилов активно подкрепяха въпросните обвиняеми, когато през 2012 година срещу тях се водеше делото по същите обвинения. А днес въпросните двама са в управлението на България.

Единственият начин това явление, което вече има корени в България да бъде пресечено е да се спрат огромните суми пари които се раздават на т.н. "вярващи" Защото на този етап това са хора "вярващи" само в пари. Какво не им е ясно на службите по темата? Просто няма пари - няма бради, няма бурки, няма обучение на децата как се режат Христиански глави. Просто им спрете каналите за доставка на пари!

Браво на прокуратурата за реалистичната оценка. Но тези хора трябва да бъдат оценени като съюзници на ИДИЛ и да бъдат третирани като военопленници направо в лагер за военопленници, а не да бъдат държани на свобода, защото се вижда, че водачът им не спира, а те се увеличават. Те са военна група и не е добре да се заблуждавате- трябва твърдо отношение към тях докато е време. Правете пленнически лагери и хич не ги бавете! Тук няма място за съд и други глезотии.

Бълг. управници не трябва да хранят никакви илюзии какви са целите, които тези брадати проповедници преследват в България.Ставащото в Пазарджик от много време е повод за драстични мерки от страна на държавата, докато нещата не са стигнали критична точка. Преди около месец тук във форума един се изцепи във връзка с подобен случай да сме внимавали българите, за да не ни спретнат една малка Сирия! ДАНС би трябвало да са наясно с подобни провокации и да ги пресичат. Въпросът е много сериозен. Бълг. турци са резервирани към подобни брадати проповедници с изцъклени очи и затова последните се заеха да зарибяват ромите, като им пъхат Корана в ръцете и ги настройват с/у българите. Ако държавата не вземе своевременни мерки с/у такива провокации, нещата ще излязат необратимо извън контрол.

Sm3hurk0

Последно, има ли или няма данни за престъпление ? Проповядан ли радикален ислям ? Спрете общите приказки от рода... тя е малко бременна. или е бременна или не е. Човек, който има привърженици и симпатизанти зад граница и проповядва за същите и е техен водач, това прави ли го Радикалист? И аз му се кефех на Симеон, че ще ни оправи за 800 дни, симпатизирам на този или онзи, ИМАХ НАДЕЖДИ.... Всеки път след избори се успокоявах с мисълта, че не съм гласувал за поредния крадец, добрал се до властта и спя спокойно. Искам да попитам, мога ли да мечтая или и това е подсъдно деяние в България. Може би зависи от мечтите на човек. Ако Писанчев забрани - няма да си мечтая. Обещавам!

За пьрви пьт от доста време виждам добре свьршена работа от Прокуратура и ДАНС....... Дано продьлжат и занапред по сьщия начин. И дано акцията не се окаже "кьорфишек" за пред медиите и обществото!!! Когато осьдят и вкарат в затвора тия безмозьчни цигани, тогава може и вьпросните дьржавни институции да изчистят малко много негативния си образ пред Бьлгарите.

Ал

Някой знае ли какво е това престъпление "проповядване на антидемократична идеология"? Това същото ли е като едновремешната "антикомунистическа идеология"? Означава ли това, че ако на някой не му харесва нашата демокрация, то вече е престъпник?

Да трябва и руските терористи да са в затвора.

Оказва се че информацията дадена от Писанчев е тенденциозно невярна.Няма как секретарка в съда да публикува разпорежданията за претърсване , изземване и т.н.Съгласно правилата публикувани на страницата на съда тези актове не се публикуват въобще.

Президентът Росен Плевнелиев се е умълчал. Явно много го боли..., че шефът на ДАНС и главният секретар на МВР са провели операцията без да го информират...

Черното знаме да бъде развято тук и да стане първата Балканска държава с радикален ислям!Абе я да си го .... и да не се опитват да се наложат!Нямат място тук мюсюлманите и исляма!Ако трябва с куршуми ще се изчистят!

Много страшно, наистина - клетки, бради, джамии, подривна литература на арабски. 150 американски танка като за начало ще ни опазят от тези страшни терористи. Абе друго си е да имаш съюзник, да те пази ! Е, няма да са 150, "само" 50 ще са, ама ще си отдъхнем най-накрая от всякаквите заплахи за крехката родна демокрация.

Как защитиха Кипър?

Статуквото в бантустана се крепи на баламурници като този станков.

"...Писанчев коментира, че групата не е клетка на "Ислямска държава", но е можело да бъде". Няма и нужда. В БГ-то ДПС е не само клетка, но е и цял кафез!

Коментарите за вероятно разполагане на 100 натовски танка е значителен...а,тук цигани и араби не пишат...

Много прост народ - много слаба държава! Не може да бъде - всичко прилича на 1984!!!

Възхвала на ИД значи възхвала на Белия дом,ГМОмаймуната и ЦРУ.Най-вероятно тоя Муса ще бъде награден с медал в посолството на терористите намиращо се в кв.Лозенец.

Ислям, тефтерчета, набити ученици, Украйна, па Сирия и и и .. Най-малко-за най-важното! В момента мутрите с бели якички играят всякакви варианти да откраднат 5 милиарда от народа- по 1000 лева на глава на БЪЛГАРИН. И ние гледаме като идиоти. Могат да си правят с нас каквото си искат, защото сме страшно ТЪП народ, недозрял за демокрация!

Я не се хабете да коментирате като "кучето на нивата"! Не ви ли е ясно, че когато на Писанчо и Цацата им натиснат копчетата от ДПС са склонни да вдигнат прокуратурата, жандармерията, НАП, ДАП, ВАЙ, ДАЙ, КАТ и т.н. Не се ли нагледахме на подобни акции? (Да не забравяме, че сега трябва отново да се натягат на ГЕРБ и трябва да демонстрират активност). След назначаването и на свой военен/зам.-военен министър ще вдигнат и армията, която ще пратят на "ислямисткия фронт", където горките ни сънародници "за един пробит долар" ще са принудени да търсят и защитават дедовия....

Къде се е чуло и видело циганин държава да прави и то като ИД?..ха..ха..ха то си е за виц.

Прекалено си интелигентен за да си Исмаил... будалкаш се, нали!

Благодаря, ама наистина съм Исмаил...помак съм. И съм сигурен че радикален ислям тука няма да вирее.Просто защото повечето ми приятели са християни и с тая тема освен майтап и журналистически и правителствен пиар друго не виждам...ха..ха

Държавата да удари здраво в зародиш тази форма на ислямски произвол в православна България! Когато се каже А да се стигне и до Я !!!

да почне от създателите .... да нарита щатското посолство

и бялата златка гивендията на доган приберете ....

Щом като тази джамия не е под юрисдикцията на нашето мюфтийсто, тази джамия да се даде или призовавам Кристо да я опакова както Райхстага в Германия и да стане историческа забележителност от която да се печели!

да стане скара бира ... да цвърчи свинско во веки

от гетото е ясно че можете да ги арестувате ....а кога ще арестувате главата на октопода и главен терорист ахмет доган ,а кога слугите му данчо ментата и шопар пеевски , кога ще приберете ковчежника му цецо мустака и какво стана с ицо бисера .....то така да приберете баи мангал и баба може ...

Не знам кой набеди Доган за глава на октопода... Живков,глава на комунизма ли бе?...гледам Тошко в биг-брадър и не вярвам...

добре де главният архитект хидринженера на републиката дето плащаше на бялата златка за патриот

Тия чалми да ги одялат според Шериата. Какви бяха там методите...обезглавяване, разпъване, пребиване с камъни и живо погребение?

Не замесвайте турците в тая каша. Става дума за безверни и безродни мангали за които продажбата на деца, жени , вяра си е ежедневие.

И тази история стана като с КТБ !сумати арестувани ИДИЛЦИ книги и.т н сумати полицай и на края шушулки и в КТБ отначало бяха пликове с пари после бяха чували а накрая шушулки ( ама от нашия джоб- къде потънаха толкова пари защото пари не изчезват ).... Сега не били ИДИЛ ама могли да бъдат . Ако баба ми беше мъжка и мен можеше да ме няма . Дайте да ги утрепем тия двамата или да изпратим и този при Цветан Василев белким се оправи държавата .

най ми е смешно като съобщят по медиите че била открита ислямиска литература в циганските гета в голямо количество. кой ще я чете тази литератра ,като циганите 95% сега са полуграмотни и е абсурдно да я разберат,защото и имамите им са полуграмотни. истината е че от сауд. арабия им се дават някакви дребни пари и си пуснали бради ,а циганките се направили на пингвини.данс поне охраняват наркотрафика вместо да себорят с него сега са се заели да вдигнат пушилка за да си оправдаят заплатите,но пък проспаха ктб заради която сега ще ни се разкаже играта.вижте бюджет 2015г. 8.1 млрд.заеми и 4.5 млрд. за 2014г.

Насаждат ни чувсто на страх , та какво беше казал Петър Младенов "Таковете да дойдат" и сега е така - в България ще дойдат ТАНКОВЕ но АМЕРИКАНСКИ засегаи незнайно какви оръжия защото е смешно и жалко ,че 150 танка може да се противпоставят на Русия .

А Цветан Василев? А БНБ, която допусна нов дълг за държавата? Няма ли пари- няма развитие. Крадат ли се парите от номенклатурата- пак същото, корупция и престъпност. И това е не по-малко вредно от тези групировки.

Цветан Василев,какво общо има с ИД? Цецо е мошенник на едро,но интелигентен и образован. ИД що е? Това нещо не подлежи на съд,излишно е! морето е голямо...

интелгентен, да, и интелигентно обедняхме - 8 милиарда нов дълг! Направо си смешен!

никаква разлика между тези религиозно фанатици и номенклатурата по разни учреждения, която не търпи конкуренция и с всички средства и сили се стреми да убие способните българи, от страх, че ще бъде изместена. Никаква! Като тръгне да приказва по вестниците- все едно някой им вярва. Видял съм им морала и на оня Райнов от Военна болница и т.н. разни лекари от Токуда- да не изреждам. Това не са нито хора, а още по-малко българи. И каква е разликата? И едните и другите причиняват вреда на сънародниците си.

водени от алчност, себелюбие и липса на всякакъв морал и съпричастност, липса на всякакво уважение към талант, труд и самоинициатива. Себелюбци и сребролюбци и с такива нацията няма как да оцелее, да знаете!

Вземете им парите и за наказание ги депозирайте в КТБ. Така и ИД по-бързо ще фалира. А може и да екстрадират ЦВ да направи бнак в Ирак или Сирия .Дерзайте!

защо никъде я няма новината ,че хванаха български химик в ливан в завод за пройзводство на амфитамини.

Каква е тази оригинална дума проЙзводство?

Същата като думата амфИтамини.

Не подценявайте циганите и тяхната агресия, особено когато са на тълпи. За тези, които са позабравили историята, напомням, че циганите идват на територията на България, заедно с османските турци. И забележете, те са били техните наемни убийци и палачи.Единственото по-лошо от циганин е циганин мюсюлманин. Те не вярват в никой, нито Бог, нито Аллах и нямат нищо общо с нашите си български мюсюлмани.

Абе като се замисли човек за циганите може и да си прав.На тумби са много смели , а по сами са много тихи.Ама да се имат за такива вярващи е малко вероятно.Този радикален Муса преди време е бил християнин. За да се отрече от Исус и да приеме Всевишния Аллах така изведнъж навярно има финансова подкрепа от някъде.Това е като комунягите които станаха най-вярващите миряни..ха..ха.Мисля че и едните и другите преиграват, а и за медиите е добра хранилка.Ама тази тема се подхранва и за отклоняване на вниманието на хората като използват таланта им да мразят различния.

Това изобщо тайна ли е??(голямата операция на ДАНС ) Тези неща дори не са обществена тайна ,защото от много години всички ги знаеха . Близо до ума е ,че след като тези хора никъде не работят , а едновременно разполагат със огромни средства , означава ,че някой им ги дава .

Българската мафия разчита на завист и омразата на българина...ха..хаЧиста театрална постановка с цигани които нямат защита от никъде....Защо не намерят тия спецслужби парите от КТБ,Христо Бисеров още е на свобода,кметове които се издирват още са на свобода.Никой не пита къде изчезнаха взетите милиарди заеми....Продължавайте да мразите.Продължавайте със злобните коментари..ха..ха..куклички това се очаква от вас.

И каква защита ,трябва да има циганина?

Колкото е завислив пет пъти по толкова е прост. Затова ни управляват мошеници и мутри.

така е. Къде са 4 милиарда, нали бай Тошо за толкова лежа по затворите? Къде са спец службите, когато полковници от старите служби изпращат подметките си да ме шантажират, защото работя и да не им застраша великолепието?

Лишаване от българско гражданство, билет за самолет за Сирия, 100 евро джобни, бутилка вода, сандвич и сбогом!!

Може без сандвч , водката е ЛУКС .

Журналистите,които отразяват днес тези изроди са просто отврат! Рада Домусчиева звучи толкова съпричасно!Само дето не плаче! Недостийни жърналисти има в БГ. Няма Дмитри Иванов,няма Тома Томов,няма ,,да-ама не,,.Това е д-ва заместител.Ерзац д-ва.

Ами разбира се, че една част са боклуци. Аз от кога го говоря. Нали те издигнаха като медиен продукт нищожеството Тиквата. Пак те вменяват на българския народ някаква вина за т.нар. Възродителен процес. А хората нямат никаква вина, защото те също бяха мачкани от тоталитарната държава, от комунягите и от тези, които сега най-силно крещят, че са демократи. Разни боклуци, като дантеления агент, като Сугарев, като Ал.Йорданов и прочие, да ни ги изброявам всичките.

като са толкова голяма работа ислямистите защо не направиха диб ислямизум в турция?

А-а, там това мероприятие ще го направи приятелят на БеМеБорисов, ислямистът ЕрДоган.

циганин никога няма да отиде да воюва за идил.всичко е шменти капели ,дават пари на циганите и те си пускат салафитски бради ,пишат се мюсулмани докато им завартът кранчето,циганките се издокарали в бурки но това не им пречи да работят древнатапроф. по магистралата.във факултета пък са се навъдили пастори -всеки втори циганин пастор станал-просто гладат да изкарат някой лев.данс не се занимават с дрогата,фин. прест. ит.н. по лесно е да арестуваш 5 циганина и да вдигнеш пушилка до бога. та как ще четат ислямиска литература циганите като 90 % са неграмотни.

То това е проблемът, че не могат да четат. И ходжите им пълнят главите с каквото си решат. Не ги ли гледаш когато крещят, че това не го пишело в корана, онова не го пишело в корана, сякаш знаят какво пише. Каквото им каже оня с парите. А иначе не си прав, че не били страшни. Точно мангалите, башибозукът, са вършели най-големите безчинства по време на разгрома на Априлското въстание.

Точно ДАНС се занимава с дрогата; ти кой мислиш, че пази превоза на дрогата.

Одобрявам акциите на ДАНС,за да няма самозабравяне и на властващи,на религиозна основа

България е на 1 място в Европа по най-много джамии на глава от населението - 1200 (!),с което се нарежда до арабските страни! Само фактът, че се наливат незнайно от къде и кого огромни средства за джамии и верски училища е достатъчно обезпокоителен. В България е създадена благоприятна среда за радикален ислям,защото държавата е абдикирала,а противоконституционна партия постоянно заплашва и играе с картата на етническия мир. Отворили сме врати и за емигранти,които са нелегални и без документи!

Трудно е да се нарекат тези тенекиени макети на космически кораби с името джамии. В селата, където са направени са толкова смешни и нелепи, че чак ти става тъжно, че и мюсюлманите в България са най-откъсани от всички мюсюлмани в света, както и държавата ни е най-откъсана в ЕС. Истински джамии в България да има не повече от 30.

Може без сандвч , водката е ЛУКС .

плакатът от един репортаж беше много добър "ДНЕС ФАНАТИЗЪМ ... УТРЕ ТЕРОРИЗЪМ"