ДАНС и ДПС отричат Доган да е бил предупреден за Бисеров

Генерал от ДАНС е бил в сараите на Ахмед Доган в събота и го е информирал за проверката срещу Христо Бисеров, обяви бившият депутат от ДПС Осман Октай. Шефът на агенцията и лидерът на ДПС отрекоха тази информация. Започнала е проверка в агенцията. Разбра се още, че в ГДБОП е имало материали за Бисеров още преди година.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС и ДПС отричат Доган да е бил предупреден за Бисеров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината излезна на яве... няма какво да се оправдават!

Защо не подадат така информация за президента или за БОйки??? Това е знак от ЦРУ, че който от бг-политици не слуша, ще бъде разкрит! Поредния шантаж от страна на Америка. Ще видите как Станишев и Доган в най скоро време ще даде заден и ще правят каквото му кажат от Вашингтон. Няма да се учудя, ако отново се спре строежа на Южен поток.

За мен този човек е най-голямото ЗЛО за България. Ако бяхме нормална бяла държава това ЧУДОВИЩЕ отдавна трябваше да е в затвора, а не всички наши политици да му се кланят. Затова за мен всички политици са с един и същ занижен морал щом са готови да се кланят пред доган-затова ви казвам-няма разлика между сергей, волен, бойко борисов,цветан цветанов и т.н. Много бих искала да знам и мнението на реформаторите за догана- тогава ще разбера дали и те са от същата мафия.

А е спиртосан!

Нещо повече,ДПС бяха подкрепени официално от големият им приятел Фюрерчето-фикус.Той винаги се "извисява"в тяхна полза,стъпил на кесията си,напълнена от един Сопол,който за съжаление,командува държавата ни!

това новина лие?Да не сте очаквали да си признаят?Тези са изпечени мошеннци-"бисер"в короната на мутренският преход!!!

АХ ТИИ ДОГАНЕЕЕ,ДОГАНЕЕ=КАДЕСАРСКА РОЖБОО..

Лоши хора казвам ти ! Човекът се оттеглил от политиката а те все Доган та Доган... Не разбрахте ли-след атентата с тапалията той никъде не ходи и седи само в къщи. Уплашен е човека трябва да му се лей куршум ...

генерале - машалла. Абе тия хора как се гледат сутрин в огледалото не знам. Срам, срам, срам

Няма ли да му махнат охраната от НСО на този боклук най-после.......

Никой не се съмнява, че Доган е бил предупреден. Обратното би ни изумило.

Има и други минералсувенирчета, време е да им се връзнат чревцата

Писанчев, който подслушваше журналисти по делото "Галерия", поема ДАНС Галерия- cъбирана е информация за лица, фирми и медии. Проверявана е фирмената регистрация на журналисти и издатели, искани са (повечето случаи немотивирано) разпечатки на телефонните им номера, както и разпечатки на телефонните номера на депутати" Hа Цветан Цветанов е повдигнато обвинение на 12 юни за БЕЗДЕЙСТВИЕ, с което е допуснал негови подчинени от СДОТО да извършват длъжностни престъпления при използване на СРС-та. По този повод Сергей Станишев казва: Ако тази информация се окаже вярна, това ще означава чудовищен, разстърсващ скандал, който ще излезе извън границите на страната, ще означава безскрупулна злоупотреба с власт от най-приближения министър на Борисов, ще означава "български Уотъргейт", коментира Сергей Станишев. За Писанчев и Галерия Станишев МЪЛЧИ и ПОВИШАВА Писанчев до директор на ДАНС! ПОДСЛУШВАЧЪТ Писанчев от БКП е директор на ДАНС! Обвиненият за БЕЗДЕЙСТВИЕ по СЛУХОВЕ за подслушванe Цветанов от опозицията е ПОДСЪДИМ! МАФИЯ

ВСИЧКИ СТЕ ГРЕШНИЦИ! БОЖИЯТ СЪД НАБЛИЖАВА! ЩЕ ГОРИТЕ ВЪВ ВЕЧНИЯТ ОГЪН! ПОКАЙТЕ СЕ!

Наистина, питам се къде е Бисеров сега? БНР преди два дни обяви, че е напуснал страната, но май някой след това бързо ги накара да не потвърдят тази информация. Според мен Бисеров е излязъл за да замете това, което е възможно да се замете, както и да спаси пари, преди същите да бъдат запорирани по искане на прокуратурата... ДПС/ДАНС не само се опитаха да спасят имиджа на турската партия, но и ще се опитат да намалят възможните последствия върху Бисеров при разследването.

Мафията в България си има държава. Има си червени лумпени и контрапротестъри, Кръстник и политически ръководители, елитни к..... като Моника. Измитаме и ги измиваме

Сега СТАНА ли ви ясно ЗАЩО беше готвен Пеевски за шеф на ДАНС!????

Чудя се какъв народ сме, че позволяваме изкукали малоумници да ни управляват и още по- страшното е, че има още по-големи малоумници който ги защитават и гласуват и прощават и пак ги извиняват.

Атентатът в Бургас беше организиран по поръчка на бисипе-дупесе. Червените и арабските терористи са стари дружки по линия на ООП - наркотици, оръжие, забранени стоки от време оно. Целта беше да се постави под натиск правителството на ББ. Но има Господ и той е Българин - ЦРУ засича паричните транзакции и разкрива заговора - започват да гърмят бушоните за сега, снайперистите след седмица - две....

Тъй като вервам и на ДПС и на ДАНС и са сигурни че не е предупреден, значи го подслушват и Доган. Въпроса поотделно ли го подслушват или заедно.

От главнокомандващият службите генерал Доган и адютантите му станишев и болен сидеров е научил.А те защо са му казали? Ами защото им е главнокомандащ и разпределящ порцията и това , че пеевски не стана шеф на ДАНС, явно нищо не е променило..

мирно няма да стане.стрелба по тия престъпници !я ми ги пратете в афганистан за малко...да видят те

И малките деца разбират откъде Бисеров е разбрал. Тя затова беше тази борба за ДАНС на криминланата коалиция и перстъпният свят зад нея- нали виждате - чужденците им ловят престъпниците, а пък те са по-скоро информационна агенция на престъпниците какво им се готви. Освен ако Бисеров не е ходил на ходжа и от там да разбарал какво му се готви. Жалка история за жалки хора, а най -жалкото е че търпим тези плиткоумници да си въртят овчарските номера , а не ги измитаме.

очевидно е че бисеров не е решил сам да си подаде оставката.ясно е че са предупредени.а бисеров се приготвял от по раншко за всеки случаи.и още нещо-вие да не вземете да си помислите че доган и местан не са знаели?че това е било за тях а бисеров вероятно е решил и да се пооблажи.предупредили са ги че не могат повече да удържат та да бяга а не че току що са научили.е за тва беше зора пеевски да го сложат шеф на данс та да покрие кражбите ама народа не им даде.това ни е първата по сериозна победа!даваите нататък ще ги свалим!клатят се вече!

АМИ НАЛИ ЗАТОВА ПЪРВАТА ИМ РАБОТА БЕШЕ ДА СМЕНЯТ ВСИЧКИ С ТЕХНИ ХОРА НАВСЯКЪДЕ.Смениха даже и чистачките,където ги има.

- Пред журналисти той каза, че в ДАНС няма генерали. - Как да няма бе лъжец, а званието комисар какво е ? От 2006 МВР се девоенизира и се премахнаха военните звания, като бяха заменени с европейските (гейски звучащи) примерно старши инспектор, комисар. По старому майор и генерал. Този е по-нагъл и от Цецо Рапона, всички в ДАНС са на заплата при мафията, началника най-вече !

Догалан няма нужда от информатори. Той е първа врачка на Република... тутция !

Ама съвсем наистина им вервам!

"ДАНС и ДПС отричат Доган да е бил предупреден за Бисеров" - егати синхронизацията =)

Кой от ЦРУ предупреди Доганята? Вигенин да се представи мъжки и да привика американския посланник на разговор!

Ето къде е поредния милиярд.

ivo10

Аферим Доган бей, и да си се насрал отричай докрай, че от теб мирише на насрано. Докато обвиняващите си помислят, че те имат проблеми с обонянието.

хич да не ми се оправдават и оневиняват и обясняват, а да си ходят до един!

БИТ И .БАН ПРИЗНАВА ЛИ СИ??????

Е те отричат ,че и Доган управлява но всички знаем истината

дпс, данс, правителството и всички замесени могат да си отричат както си искат. какво им пречи, да не би да има контрол над тях??? всичко е така направено oт тях самите, че да са недосегаеми! !!

Ние българите си имаме една много точна поговорка: Хем посрано, хем голямо! Местан е тотално осран, но това хич, ама хич не му пречи да продължава да се изживява като голям. Ще лъже докато Доган не му нареди да пее друга песен! Не знаел, не чул, не видял - също като онези три маймуни, които са станали нарицателни: едната закрива уста, другата - уши, третата - очи. Ще поживеем и ще видим кога ще му духнат и на него!

Къде се покри Станипишков? Няма ли да коментира ГАФА? Оставиха МАЗНИЯ МЕСТАН сам да се обяснява.

А защо Доган е извикал Бисеров в събота и в неделя той подава оставка.Всичко говори,че е имал информация-октопода има пипала в ДАНС.

много ясно че ще отричат като са едно цяло ДАНС и ДПС те са едни същи крадци и измамници и си помагат един на друг само и само да не хванат някой от тях че е откраднал нещо

Следващият път, когато попаднем на подобни данни ще ги публикуваме във Фейсбук вместо да ги подаваме на ДАНС. Така изтичането на информация ще е по-малко вероятно. Поздрави Ваша партньорска служба ЦРУ

ДАНС и ДПС отричат Доган да е бил предупреден за Бисеров Е малко неудобно ще бъде пред ЦРУ да кажат че е предупреден.

На акахте се сега бършете мажете каквото щете правете то пак ще мирише!

Доган и ДАНС са като дупе и гащи! Колко удобно щеше да е ако Пеевски беше шеф на Данс...ама сега мирише на избори, клати се властта и се подплашиха.. Смешници, престъпници!

Как ве ,..ДОГАН ,никога нищо не знае ,даже и НИКЪДЕ НЯМА ПОДПИС !

Не ме е яд че лъжете,яд ме е че си мислите че народа ви верва!! Затова го махнахте преди да се разчуе новината,кого заблуждавате??!

верват, верват !!! Толкова са прости че верват !!!!

Доган - НЕ, но Ахмед - ДА !!!

Искам категорично да оборя появилите се герберско-провокаторски твърдения, че заявлението на ДАНС, че няма нищо общо с изтеклата информация е отпечатано на бланка на ДПС!