Десислава Атанасова: В доклада на ДАНС няма нищо за КТБ

Председателят на временната комисия за проучване на казуса с КТБ Десислава Атанасова заяви, че за тази банка не се говори в доклада на ДАНС.

Обратно в новината

Коментари - Десислава Атанасова: В доклада на ДАНС няма нищо за КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дааааа, колкото по смешни, с всеки изминал ден стават "управляващите", толкова по жалки, ставаме всички ние ....

Ха-ха-ха. Същата госпожа говореше, че е имало доклад на ДАНС за КТБ и как го нямали още. И аз тогава казах, че изказването и е като слух. Както и се чудих каква квалификация има, че е председател на комисия за КТБ? Преди бе здравен министър, а двете нямат нищо общо.

има ли, няма ли , кой е шефът на българската мафия в момента ???докога ще ни правят на малоумни или сме си такива ???

От Белград пристига нов многосериен филм " Кога папкахме-пяхме!

Може би заговорниците с/у КТБ започват изпълнението на обира още с бюлетините,а фалшивото правителство трябваше да се държи докато грасбежа бъде извършен!Завземането на ДАНС макар и за няколко дни,бе от полза ,за да се подсигури престъпната операция!

Това ли измислихте в централата на ГЕРБ? Ами попитайте тогава водача си ББ какво е казал от САЩ м.Юни 2014г ...

Кой му даде власт на това инфантилно недоразумение с един наръч дипломи?! Калинка Илиева е бледо отражение на тая.

Ето защо бе напъна на Станишев и Местан да назначат Пеевски за шев на ДАНС!Още от тогава е била планирана далаверата с КТБ!Та тая комисия,сигурно е съставена от задръстени чукундури,че да умуват върху очевидното,а прокурора за лукова глава ли взема заплата или и той е в далаверата!Ясно е като бял ден-Пеевски,Искров,Цацаров,Чобанов,Орешарски СА ЗА ЗАТВОРА,както и Станишев,Местан,Манолова и Бареков!Естествено и банкера!

"Аз, като се върна, една банка ще фалира, а може и още една ..." - изявление на Бойко Методиев Борисов от Вашингтон м.Юни 2014 г.!? Кой ли от тези, които си изброил, МУ е написала изявлението на ББ?

Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак. Къде се бута тая куха лейка в сферата на неща от които няма абсолютно никаква представа? Толкова ли е веща, че е председател на комисия и ако да в какво?

От тази,прос....са нищо свършено не сме видяли,но добре се справя със семейното преуспяване.ДАНС да вземе и нея да провери с колко е забогатяла от както е депутат.Всички в парламента работят само за лична облага.Всичко вече ни омръзна,народа е безпомощен да се справи с тази сган.

Ами ,защото парите от КТБ не са изчезнали, а с тях са купени активи в България за 5 млрд лв. И вместо мераклиите за тях да си ги платят, ги плащаме ние.И затова,че ги плащаме,ще ни осъдят да ги платим още веднъж.Е ,затова не искат да си говорят с мустакатия и ни правят на малоумни!

Значи фитката първо вика на висок глас,че Орешарски е скрил нещо, а сега тихо само съобщава,че е излъгала. Гробарска тактика на оплюване.

Като няма нищо ново-питайте мустакатия,защо се притеснявате?Значи, за Галеви от Прокуратурата предлагат разпити по делегация,дори и на Сейшелските острови, а в Белград не може.Защо?

С две думи, доклада е общи приказки и нищо конкретно....

Ние проблем че нема нищо за КТБ Проблема е че в доклада на ДАНС нема нищо за КГБ.

Ми то секи дето има малко пипка е наясно че КТБ си е на КГБ.

ГЕРБерската Мая Манолова е тая - голяма уста празнодумстваща и некадърна за каквито и да е държавнически дейности. Освен добрите намерения и закани да се свъши нещо, за толкова години от нея сме видяли само поредното НИЩО.

DIDA

До къде я докарахме; една нереализирала се докторка да разследва БАНКА?! Такова чудо може да има само в България!!!

Май не беше и докторка

Сега ще се извини ли на хората, че създаде излишно напрежение и обвини незаслужено предишния министър-председател като разпространи неверни и измислени от нея твърдения?

Дуловската двуцевка пак се изряза публично (като циганин преял с боб). Нали първо бяха скрили доклада за КТБ, па после в него нямало нищо. Това със загубените скрити и т.н. папки може да мине само веднъж, а не да се ползва през всеки мандат. Второ, ако тази отделяше толкова време и енергия, колкото да троши гегите на яките момченца от НСО, нямаше да плещи толкова глупости. Самия факт, че това недоразумение е оглавило въпросната комисия е ясен знак, че ГЕРБ също не желаят да излезе наяве истината за КТБ. Предвид "случайните кафета" с Местан и подкрепата на ДПС, когато ГЕРБ се мъчат да прокарат нещо, май обяснява нещата.

каква жена ,какво чудо... от всичко разбира..... само в образованието не я пращайте да го досъсипе!

Кога ще хванат и застрелят най-- голямата Мутра в България- Цветан Василев ??? А кога ще съборят и закрият фирмите му- КТБ и Вииваком ??? Пряивтелството трябва да поиска от Европейския съюз и САЩ да наложат санкции на Сърбия, за да пратят тая Мутра. Цветан Василев е като Бен Ладен. А Сърбия е като Афганистан- всички български бандити са в Сърбия.

Явно, че ДАНС нищо не прави. Явно, че се крият най големите далавери. Това доказва, че Василев е прав като твърди, че пръст в ограбването на банката имат политици (най вече ченгетата от ДПС), администрация - МФ, БНБ, ДАНС, Прокуратура. Защо не наеха една чужда фирма да разследва движението на парите? Защото всички политически сили искат да се покрие ограбването на КТБ. Големи виновници са ДПС, (Доган, Местан, Пеевски),прокуратурата (най паче Цацаров), Мф (министъра - верен човек на ДПС), БНБ (големия танцьор И.), Тези хора обаче държат прокурори, съдии, правителства, политици, Цялата държава. Всички далавери се покриват. Кога Цацаров ще бъде разследван за укриване на големите корупции и кражби. свързани с мръсни политици. Защо не се разследва енергийната мафия? Съдията, който оневини мафиота Р. Овч. ? Най-големият виновни е Цацаров.

Що си пропуснал големия познавач на банките Боко Борисов,който преди Цацаров да нападне банката я обяви за фалирала? Сега пожарникаря вика че някой друг я бил фалирал.

кой фалира КТБ? КПМГ - одиторът, ДАНС - националната сигурност на държавата, БНБ - националната банка до 20 юни 2014 година не сигнализират за проблем там. Или регулаторите са некадърници, или ????

Куха лейка...

Тази калинка каво се мота в краката на ДАНС? Още се изживява с протестите против Орешарски. Какво го мънкат, имало доклад, ама бил скрит. Бил скрит, ама няма нищо с КТБ. Вие норманлни ли сте ГЕРБерасти? Защо не се захванете да свършите нещо полезно. Стига с тази игра на "ние ги хващаме, те ги пускат". Нищо не хващате, освен Борисов за прословутия шлифер.

КТБ си беше планово потопена от ББ и компания. Още като си дойде от САЩ през лятото и хукна по сутрешните блокове като разгонен нерез да друса клона как потъвала банковата система в България. Той беше нарочил и ПИБ, ама там не мина номера и само платени клакьори стояха и образиваха изкуствена навалица пред банковите клонове. Сега от кой зор ДАНС да я включва КТБ, като падат едни пари - фонда изплаща гарантираните спестявания, ние теглим кредит, който не отива във фонда и се говори за оее пари. Кой ще тръгне да пише доклади против такъв келепир за управляващите? Ченяма да внесат тия пари в НЗОК, я? Ще асфалтират нови пътища, дето да се напукат след госина, ще изкупят военна техника трета ръка на марсиански цени...

лайномета всяка седдмица мята онази седмица доклада скрит тази няма такъв доклад важното е л йната да летят стрино

Деси Свирката е толкова нелепа фигура, толкова нелепа, че не знам дали професията на хигиенистка няма да е висока топка за нея.

тая последно ще и доиде ли или няма да и доиде на старата баба мензуза

Пеевски продава Булгартабак, бяга в чужбина. Делян Пеевски води разговори за продажба на Булгартабак. Депутатът от ДПС започва да се освобождава от собственост, защото предриятието е пред фалит. Не на последно място сред причините е и проверката на агенция "Митници" за производство на незаконни цигари и контрабанда. Това довериха експерти от икономическото направление на службите. Ако по случая с КТБ всичко тръгне по сценария и се развалят /обявят за недействителни/ цесиите за над 1 млрд., то много от фирмите на Пеевски трябва да връщат дългове. Не е тайна, че само Булгартабак има задължения за над 200 млн. лева. Ето защо Пеевски иска да го продаде и изчезне от България, обяснява източникът ни.

Защо за 2013, когато най-вероятно всичко се е случило през първата половина на 2014 г.?!?

РУСЕНСКИО ПСИХОДИСПАНСЕР са ОАКА!! И ДОКАЗА, ЧЕ НЕ САЙ ПОДГОТВИЛА ПО ПРАВНИТЕ ОСОСНОВАНИЯ: Чл. 131. Председателят на Д А "Национална сигурност предоставя ЕДОВРЕМЕННО ЕДНАКВА по обем и съдържание информация на президента на Република България, на председателя на Народното събрание и на министър-председателя. /Закон за ДАНС/ Дуловската гаубица пак изкашля халосен заряд ТРИ КОПИЯ НА доклада единият отива в НС, другият при ПРЕЦЕДЕНТА Орешарски не е длъжен да внася ДУБЛИКАТ на получения м МС доклад Но гейберастията не знае за подобен нали тогава си почиваха в знак на протест А ПРЕЦЕДЕНТА защо си е мълчал, че не са му пратили доклада? ЩОТ САЙ МНОООГО ЗАГРИЖИЛ САЛ ЗА КОМИСИОННИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ

я ти си пипни гащите, може да се изненадаш.

Sm3hurk0

Аз помня, че един вожд ходи до Америка и изказаха твърдения за падане на валутния борд и след това се разпали аферата с КТБ.

И РУМИТО БЪЧВАРОВАТА ГО ПОТВЪРДИ работното посещение за набиване на обръчи във ВАШИНГТОНА... Та оттам са провикна вожда ВИНЕТУ - ДВЕ БАНКИ ША ФАЛИРАТ и ша срутят борда..

Тази Грозотия и тя от кога започна да разбира и от ДАНС,КТБ и т.нт?.

И какво се оказа, че не е Орешарски бил виновен.. но то няма логика кой може да е друг освен този долен малък команоид.. Дали не е бил някой голям едър капиталист.. леле какъв обрат

ОРАЛНА АРТИЛЕРИЯ на ГРОБ пак салюти с ХАЛОСНИ СНАРЯДИ запука.. И първио си гаф на шеФФФката на КОМИСИЙКАТА преглътна... Ама то навика си е втора природа.. И упорити тренировки под физкултурнио учител и доктора от ВИФФФФ.. Дет ЧЕЛНАТА стойка е най-труднио изпит. Товари мозъка не с мисъл, а с приток на кръв...

по линията , кой е източвал "ктб" не могат да стигнат до артистите . по подходящо е да търсят , кой не е източвал "ктб" .....

смело по нанадолнището на спИциалните комисии, изкопано от ЯНКА МАГИСТРАЛНАТА С КОМИСИЯТА ЗА БЕЛЕНЕ. Кво си спомняте от нейната УЖ дейност? Май това, че арт-ДЕЛЯНЧОТО са спънал в един кашон в коридора на министерството. Пък той съй оказал пълен с документация за Белене. Пък там открили един "важен" документ. Пък било последното заседание на ЯНКИНАТА ГОВОРИЛНЯ, та документа не го и разгледаха, че и не включиха в ЯНКИНОТО ПАСКВИЛЧЕ. В ДЕЙСТВИЕ Е СОЦ ДЕВИЗА - АКО ИСКАШ ЕДНА РАБОТА ДА СА ЗАБАТАЧИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ - ПРАВИ КОМИСИЯ!!!!!

да , така е - сложи сто човека да се наприказват , да се джавкат и не чакай свършена работа, но ако намериш един свестен , ще ти свърши работата на стоте !

СА НА ДИОГЕН па си го търси тоз дует ша ти свърши работата на СТОТЕ!!! Таз върши работа за ДРУГО кат за сто ЯНКИ МАГИСТРАЛКИ.. За шеф на комисия не става. Та и БОЦКО не я викна да го повтаря. Министерстването и де... И още нещо доказала е че НЕ изпълнява и РЕШЕНИЯ НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД... Ама ти си се надай, че ша свърши нещо.. За надането пари не са почнали да ти искат..

Тая не оправеше ли БЪРЗАТА ПОМОЩ, а сега се е нагърбила с една от най-големите афери през нещастните 26 БГ-години, за която вече заплатихме, както и за всичките ПОГРОМИ, СПОКОЙНО премълчавани от нашите EU и USA-приятели?!?!?!

в доклада на ДАНС няма нищо за КТБ. А и как да има като БНБ и разрешава да придобие КРЕДИАГЛИКОЛ.. От банка първа ВТОРА група с активи под 2 млрд през 2008 през 2012-та СТАВА БАНКА ПЪРВА ГРУПА с активи от 5,64 млрд. по кмасацията на БНБ. Пък ИСКРОФФФ два пъти прави мустака БАНКЕРИН НА ГОДИНАТА... Ама ний да си наплюем Орешарски, че не ни е пратил в НС доклада.. Дет не е и негово задължение. Ама за наща ДРУЖКА - МАМИНА ПИСАНКА и думичка не кажуваме. ЗАЩО ТОЙ Е ИЗПРАТИЛ ДОКЛАДА САМО ДО МС. А ДРУГИТЕ ДВЕ КОПИЯ - за ПРЕЦЕДЕНТИНА И НС, НЕ НИЙ ИЗПРАТИЛА НАЩА МЪРКАША И СЛУШКАЩА МАМИНА ПИСАНКА..

дали мистериозното изчезване на писанчев има някаква връзка с тая далавера! трябваше да наемат външен човек(Eva Jolly),както направиха исландците! осъдиха си банкерите на 5 години затвор и конфискация(или възстановяване),обаче в бг всичката номенклатура пърди в едно гърне и е по-силна от всякога!!!

Тва нещо на снимката от кое кръстовище го прибраха?

Като голяма заплаха за националната сигурност е спомената Десислава Атанасова, обаче! И не само тя.

ОПЕРАЦИЯ КТБ Е ПРОВЕДЕНА ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ЦРУ С ЦЕЛ УДАР СРЕЩУ БАНКИТЕ С РУСКИ КАПИТАЛ В ИЗТОЧНА ЕВРОПА .... .. НЯМА КАК БОЙКУ МУТРАОГЛУ И ДАНС ДА СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ СА БАЧКАЛИ ПО ПОРЪЧКА :)))

Какво е общото между ЦРУ и ДПС??? Още малко ще изкараш Пеевски агент на ЦРУ.

много рядка дрис.я си!

на Орешарски, че Държавната агенция за национална сигурност , в чийто ресор е финансовото разузнаване и финансовата сигурност няма и дума , че КТБ е някаква заплаха?! БНБ не я е споменавало като заплаха - когато фактите говорят, и Боговете мълчат. Сега е редно да поискате извинение от Орешарски за предишните си обвинения, поне така правят в цивилизования свят.

Орешарски не е виновен. Не можем да виним човек, от когото нищо не зависи.

Абе кой беше написал ония роман - "За тиквите и патките"? Или той май беше "За хората и плъховете"...

Атанасова , или лъжеш или си мега малоумна ! Може да е комбинация от двете ... Още през март 2014г. има данни от военното контраразузнаване за изтичане на капитали от ктб . Избирателите ти от факултета може и да ти повярват , ама за кратко :) Потърси си изява на друго поприще - за лекар не ставаш . За политик - още по-малко ! Може би хигиенизиране ?!

тя е координатор на Околовръстното

И за това не става !

Да ама какво се е случило през март 2014 няма как да го разбере в доклада за 2013 г.

КТБ е руска банка и руснаците си я обраха чрез свите хора тук.Това е просто като бял боб.

много си "умен" бе Андрешко ... ама дали е така и ти не знаеш

Иска ти се да не е така ама е така.Това е толкова проста истина.

Я питай премиера Борисов кой обра КТБ и защо това стана по време на неговия първи мандат?

Е, и? КОЙ скри доклада. Защо няма нищо за КТБ? КОЙ от ДАНС е прикрил източването и кражбите в КТБ? Атанасова, бездресни изказвания не ни трябват. ОСТАВКА!

Колко трябва да си тъп, че да не разбереш механизма на ДС и КГБ да обират България десетки години.

я ни открехни как става, че не зацепваме като тебе

че за какво съществува тази ДАНС тогава, само заплати ли ще лапкат