Мюфтийството знаело за ислямистите?

Главно мюфтийство знаело за незаконната организация "Ал Уакф ал Ислями". Целта била да се наложи салафизма в България, трябвало да се внедрят в държавните структури, за да могат да работят свободно.

Обратно в новината

Коментари - Мюфтийството знаело за ислямистите? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"В един зверилник толерантността значи смърт."

сър

Е, няма какво да се добави.

Не разбирам в какво се състои заплахата към господина. Звучи ми невероятно да те спрат на пътя и да те '"заплашват" с искане да се откажеш от преводач. И това от служби, които ака искат да те заплашат ще намерят по-ефикасни начини за натиск. В залата нали ще бъде адвоката му? Ако нещо не му е ясно да пита, да иска уточняващи коментари. Този е притиснат, но от другата страна и иска да се откаже да свидетелства.

На тези,,българи'',които се опитват да хулят патриотичните партии и защитават ислямистите,бегом на юг от Свиленград!Аз не желая да живея в Булгаристан!

НИМА В ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ НЯМА БИЗНЕСМЕНИ? Защо у нас се води политика на геноцид целяща обезлюдяването на държавата от българи. Защо в Сирия в която се води война има 250 хиляди бежанци , а у нас те са милиони?! НЕЩО ДА СИ ЧУВАЛ ЗА ПЛАНА "РАН-ЪТ", ЗА ТОВА КАК ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ДО СЕГА И НАЙ ВЕЧЕ БОРИСОВ ГО ИЗПЪЛНЯВАТ? разбира се, че си чувал но не ти е приятно да го коментираш.

"Затова момчето е заминало за Сирия. Аласад попита, ако синът му бъде убит там, кой ще носи отговорност за това, и поиска преводач, адвокат и охрана." и държавата България

Едва ли има и един/на, дето не е гледал `Стъклен дом` .... Та -- толкоз за дансиращите ! ======= Като най-Обикновен Данъкоплатец просто Взисквам : --Незабавно официално изявление от ДАНС ! Сега и Веднага !!!

Бедни и неуки били, български не знаели и не разбирали?! Някой сеща ли се, какви са й хонорарите на Ина Лулчева и на адвокати от този ранг?! Кой ги плаща? Тия - бедните ли? Да му се отнеме българскито гражданство и да си заминава в Сирия!

ЦЯЛИЯТ ТОЗИ ФИЛМ НИ СЕ ПРОЖЕКТИРА ЗА ДА ПРИКРИЕ ИСТИНАТА СВЪРЗАНА С ТЕЖКОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА ХОРАТА. Не тези ислямисти са виновни за това, че живеем тежко, че децата ни напускат Родината си бягайки като от чума. Виновни са управляващите ни БЪЛГАРСКИ политици които се държат като ЕНИЧАРИ с народа си. ПОНЯКОГА СЕ ПИТАМ - тези които предизвикват толкова много мъки и беди на България българи ли са. АЗ МИСЛЯ, ЧЕ НЕ. НЕ , НЕ И ПАК НЕ. Не може българин да мрази толкова себеподобния както тези които ни управляват. НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА ПОСЛЕДВАМЕ ПЪТЯ НА БРАТСКИЯ УКРАИНСКИ НАРОД. Вижте какво се случва там. Това трябва да стане и у нас.

"ПОНЯКОГА СЕ ПИТАМ - тези които предизвикват толкова много мъки и беди на България българи ли са." - не, бизнесмени са.

Точно казано!

Скоро, МНОГО СКОРО ще паднат маските - холограмите. За тези, които ВИЖДАТ това вече е настояще, но когато кажат какво виждат ... си патят. Така, че идва времето когато истината ще се подаде като шило от торба.

"Прост народ - слаба държава", аз бих добавил само и беден към горната сентенция. Истината е, че колкото си по необразован (а знаем в България кои са без образование) толкова по лесно се поддаваш на манипулации. От една страна на политиците това им е изгодно (електорат) ама от друга разни религиозни течения лесно влизат и вземат своите поклонници. А някои прослойки за 200 лв на месец, по цял ден ще викат за този който им е платил. Но не знам защо Правоохранителните огани не започнат едно тотално наблюдение на парите които идват от Арабския сват и като имат съмнения че някой проповядва крайни верски изповедания да му правят еднаобстойна ревизия на доходите, но не само на него но и на роднините му. Въпроса обаче е дали искат да го направят? Дали им стиска да изкарат на светло паричните потоци в тази корумпирана държава.

Този човек шикалкави, лъже и иска да печели време. Не му е чиста работата. Съдът трябва да бъде оставен на мира, за да си свърши работата - според европейските стандарти. В демократична България няма място за антидемократични действия и идеологии.

еднакво вярвам, че върху свидетелите са упражнявали натиск от ДАНС и натиск от средата в която живеят, т. от страна на мюсюлманите сред които живеят. Тъй че съдът трябва да има безспорни доказателства за това, че имаминте са проповядвали в разрез със закона и че не уважават светските закони. За мен думите на онзи полуграмотен имам на циганите, че всеки християнини ще стане преди смъртта си мюсюлманин са обида за вярата ми. Но те показват как са подбирали мъже за религ. училища в Саудитска Арабия- такива които ще следват крайните тълкувания на Корана. За това е отговорно вече мюфтийството, че им разрешава да стават имами.

Ами да с ходат в техните страни да си проповядват!

А сега цялята "лента"обратно /курсови работи,дипломна работа и т.н. /,на какъв език и от кой са писани...Прави са Турците да не признават български дипломи на техни граждани учили у нас /ами те знаят,че не знаят Български.../

Прав е Съдът!!! Не може да си български гражданин от 15 години и да имаш претенции за преводач. Едно от изискванията за получаване на гражданство е владеенето на езика, а и за това време тоя тип на какъв език си е поръчвал боза?

Вярата не му позволява на тоя арабин бозата, щото като кипне е ферментирала, зночи е алкохолна!

Ислямците са избрали за свое жертвено животно овцата и овена и това не е случайно. Овцата е най-покорното животно,което не умее да се съпротивлява, дори когато ножът е на гърлото му. И ето ислямците леят кръв, надъхват се и се силят не само на животното овца, но и на хората-овци като част от българите, които толентстват!?! и ги приемат за безвредни и приятели! без да обръщат внимание, че ножът посяга и към тяхното гърло. А продажните медии и властващите в това време громят АТАКА, ВМРО, защото са се осмелили да надигнат български глас в хилядолетната БЪЛГАРСКА земя.

Жертвени животни за мюсюлманите са овца, коза, крава и камила. Т.е. цялото ти умотворение търпи провал.

Хич не искам да знам кого точно ще убиваш. Махай се от очите и земята ми!

Ми то агнето е курбан и по християнските канони, така, че умотоворението ти пак куца ...

А ти ядеш животинско месо , като го ръфаш живо ли?

Еми щом му се вижда по-безопасно да заминава и той и цялата му фамилия за Сирия. Глей го ти нахален брадат пръч!

Интересно ако наистина, този човек е бил заплашван от ДАНС, кой ще разследва ДАНС или неговите служители в случая?! Изключвам това, този дали е мюсли, евреин, арменец, ариец и т.н. Ми утре може и нас да почнат да спират ...

Всеки, ВСЕКИ, дори и радикалният ислямист, може да заяви ВСИЧКО в демокрадската ни държавица. Защото, дори ако някой случайно го хване в лъжа, може да се отрече, и да обвини я полицията, я ДАНС, я непознаването на българския...

В нормалните държави гражданство се получава само след като докажеш, че владееш официалния език на тази страна. Айде сега на сириеца да се отнеме българското гражданство и да си ходи обратно там, откъдето е изпълзял. В арабския свят може да си проповядва каквото реши. Тук е ЕВРОПА ! Е, няма такава наглост бе, хора, как допуснахме да се стигне дотук ?!?

И аз мисля,че трябва да му се отнеме гражданството.Той вече не отговаря на условията за българско гражданство.

Добре, че има медии, иначе едва ли щяха да хванат тези с радикалния ислям. С пощенски гълъби трудно става. Искам да кажа не да похваля медиите, просто пусти медиен пазар, заради оцеляването са готови, горките, на всичко. А иначе новини няма, и като няма трябва да се повтарят тези, които ги има и доколкото ги има. Пример: НОВА - 4 пъти на час сутрин и още два пъти вечер "новини!!!", след това по радиата с едни и същи текстове....като на олигофрени... или... просто липса на работа....

А, БТВ -то ще намери начин да ги защити арабеските, както защитава мангалите

Да му се стегнат топките на едно менгеме и веднага ще проговори на български

То толкова "българи" в тая страна имат нужда от преводач, че този ли? Той поне не е българин по рождение. Какво да кажем за тези, които искат правата дадени им от държава, на която даже не са си дали зор да научат официалния език. Като онова цигане от Шумен, което имало среден успех 4.50, ама трудно разбирало и говорело български. И не знаело на кого са портретите. Ама мерак да завърши безплатното БЪЛГАРСКО държавно училище има нали?

Не знам какво му е РАДИКАЛНОТО на този ислям и не се наемам да ставам негов защитник. УБЕДЕН СЪМ ОБАЧЕ, ЧЕ НЕ "РАДИКАЛНИТЕ" ИСЛЯМИСТИ ПРОГОНИХА ОТ БЪЛГАРИЯ ДВА МИЛИОНА БЪЛГАРИ МНОГО ОТ КОИТО С ПОДОБНО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ. Чумата принудила българите да напускат България е водената он няколко деситиления политика на ГЕНОЦИД И ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ на България от българи. От 1989 година до сега се работи по плана РАН - ЪТ целящ обезлюдяването на България. НА НАШЕ МЕСТО ЩЕ ДОЙДЕ ЕДИН ДРУГ БОГОИЗБРАН НАРОД ПРОПОВЯДВАШ НЕ КОРАНА, А ТАЛМУДА. Вижте червените вързани по ритуален талмудиски начин червени кончета по китките на ръцете на Борисов, Фандъкова и Станишев.

Дали е радикален ислям не знам, но това засилване на влиянието на исляма явно е подкрепено са наливане на доста пари. А произхода на тези пари е много съмнителен. За почти всички ни ясно, че се е проповядвал радикален ислям, но каква ще присъдата не се знае.

Всичко това се случва заради натрапената ни овчедушна толерантност към неща, които съсипват и разяждат нацията. Така ни натрапиха да търпим циганските беззакония, така ни натрапват и търпимост към това, цигани да стават мюсюлмани и да микат на българите "гяури". Цяла Европа зарочна да се усеща, че тази равнопоставеност и права на куцо, кьораво и сакато ще стане бедствие и то не закъсня. Не закъсня и в България, където циганската популация е вече бедствие, а радикалния ислям само това чака, защото циганите са най-удобните и податливи безродници които се превръщат в оръжие. Събитията в Косово започнаха по същия търпелив и овчедушен начин.

Dobromir Dimitrow

Цитат от Хайтов - "Толерантността в един вълчи свят е самоубийство". Прощавайте, ако съм бил неточен!

Аз също не знам, дали този ислям е радикален. Обаче като гледах физиономиите на мъжете около сградата на съда си мислех, че същите физиономии можеш да видиш във всеки един репортаж от Афганистан или Пакистан. Във всеки репортаж за талибаните. Ама едно към едно. Виж дали талибаните са екстремисти и крайно радикални ислямисти, това не знам.

Dobromir Dimitrow

Долу-горе същото си мисля и аз. И че тази промяна не е станала без сериозно финансиране, най-вероятно от сауд,арабия.

така е, като събираме отрепките от всички арабски държави и им даваме гражданство...

Подсъдимият има право да се оплаква от всичко. Обективната истина е, че той е завършил висше образование в България и е кандидатствал и получил българско гражданство, тоест български гражданин е. За него важат българските закони и когато ги наруши ще бъде наказан според тях. Иначе да си измисля заплахи и митове - това си е негово право да убеждава съда.

НЕ, не е - защото има един термин "клевета". И ако не може да докаже твърденията си, е добре този подсъдим да си трайка, защото се изявява като обвинител, който иска 'виновен до доказване на противното'.