Шефът на ДАНС Цветлин Йовчев подаде оставка

Председателят на ДАНС Цветлин Йовчев е депозирал днес в Министерски съвет молбата си до министър-председателя Бойко Борисов за предсрочно прекратяване на пълномощията му.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ДАНС Цветлин Йовчев подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едва ли пожарникаря е в състояние да схване , че с това свое непремерено изказване в БТВ и провокираната оставка на шефа на ДАНС е спечелил още един сериозен враг. Утре Йовчев ще е застанал на другата страна на барикада въоръжен с информация, която само след няколко месеца ще принуди Борисов да се чуди какво да обяснява на медиите и западния свят. ТОВА Е СИГУРНО.

Така значи. Това им е морала на ДАНС-аджиите. И не само на тях. Докато са на държавната ясла хапват здраво и ползват всички екстри, а като ги изхвърлят минават към престъпниците. А дали пък връзките им с престъпниците не датират още от времето на активната им служба в МВР и ДАНС?

това само показва как приемиера се опитва да направи нещо ново от останките на дпс бсп и ндсв... нека не спира да твори, ние сме с теб боико борисов завинаги *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Обърнете внимание на третия мотив на Йовчев -намеква,че е трябвало да вършат неща,които не съвпадат с дейността на ДАНС.

Направиха го!Намериха начин друг да изкарат виновен и ЦЦ да излезе сух от водата.Да затворят темата СРС,и да отворят темата колко е добро МВР в борбата със престъпността и корупцията.Подават сигнал пред ЕК ЗА СРС ,че виновниците са наказани.НА тия СРС е важно съдържанието.А както се твърди то е автетично.Това означава че ченгетата разкрили съдържанието са извършили патриотична постъпка ,като са изобличили погазване на закона по-високите етажи на властта.Спазване на закона или угодничество на власт имащите!Това е въпросът на въпросите който досега никой не е решил.

Аз не схванах защо ДАНС е замесен в случая, като дори и на мен, където не работя в тази сфера ми е ясно, че всичко изтича от МВР! МВР си натискаше за ЗЕС, начело с Цветанов, сега инфото е ясно от къде изтича.

кога БОКО ще даде оставка?!?! кога ще се сетите Вие, които го подкрепяте, че крадливия с маркуча трябва да си ходи?? до кога да Ви подсещаме, че не СРС в медийте, а СЪДЪРЖАНИЕТО му е ВАЖНОТО и Боко и оня с шортите бягат от отговорност?? До кога, ще гледате и няма да виждате, а???

Всъщност ББ не се кани да подава оставка. Защо? За да даде властта в ръцете на агент Гоце, доносника на ДС, така ли? И оня, специалиста по история на БКП да назначава служебно правителство. Да спаси от уволнение ахгентите на ДС и т.н. Пък и като гледам ББ има солидна парламентарна подкрепа. И едва сега започва сериозния бой по чугунените кратуни на БСП-еиците

От това правителство само Дянков може да оправи играчите от ДАНС и МВР. Като им резне заплатите и плаща само за свършена работа. Нас обикновените българи ще ни изтреби Миро Кучката, който оправи кучетата, дупетата, плодовете и ще ни лиши и от хляб.

Едно наистина достойно за уважение действие на г-н Йовчев ; Браво ! /// И сега какво ще правим със същината на плобуема, скъпи дансиуащи ?!

ама ти се появи бе! можеш ли да пишещ без скоби и тирета? Иначе си доста далече от темата "ДАНС"!!

Благодаря Ви за съвета ! (относно скобите и/или тиретата ) ... Бихте ли отделили няколко минути да ме образовате по темата ДАНС във Ваш/ваш прочит, сто 66 ? Би било наистина-хубаво, а благодарностите ги имате предварително ! ( .. та, слушам Ви )

Благодаря Ви за съвета ! (относно скобите и/или тиретата ) ... Бихте ли отделили няколко минути да ме образовате по темата ДАНС във Ваш/ваш прочит, сто 66 ? Би било наистина-хубаво, а благодарностите ги имате предварително ! ( .. та, слушам Ви )

този сас сигурност не е камуняка, защото камуняката никога не си признава вината и никога не подава оставка. те са прави, дори когато сагрешат, както беше писал един от техните трубадури-...., наричащ се веселин ханчев. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не е Веселин Ханчев, а Христо Радевски: "Води ме, партийо, води ме..." Е, видяхме до къде ни доведе.

вие си избрахте цецо, боико , ние на запад. не ме е грижа за тези маскари. жално ни е само за маика булгария и за честните хора булгарски.

За целия народ стана ясно че това правитество се издъни както със СРС -тата, така и с цялостната си политика. Трябва да си кръгъл идиот или дебил за да успееш за година и малко да настроиш цялото общество срещу себе си и политическата партия ,която управляваш.Българският народ е много наивен, но разбра истинската съшност на ББ и ГЕРБ и няма да си прости да допусне втора грешка. Иде видов ден за алчната и корумпирана пасмина на ББ начело с красавицата Фидосова, супермените -Цецко и Андрей и мекотелото В. Танов. Нещастници подавайте си оставките докато хората не са ви изгонили с камъни както е в Египет.

как реши че целия български народ е наивен....

едно време любимата дума на някои отговорни другари беше думата мултиплизирам. сега пак телохранителите им "генерират "непрекаснато по несто , наи-вече по някоя простотя.няма ли кои да ги научи тези тапани да се изразяват както трябва на приличен балгарски есик , че вече не се тарпи това насилие над есика ни:обяснете , моля ви на тези неграмотни хора , че в нашя есик има чудесни думи като саздавам , произвеждам . преобразувам , предизвиквам и т.н. да спрат поне да генерират. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

все се въртим в кръг,а световъртеж трудно се лекува.

Въпреки че не било оповестено официално за управляващите станало ясно, че скандалните факти, които Яне Янев изнесе за Фидосова и фирма Титан, се оказали вярни. Преди време Янев извади на показ, че Искра Фидосова е взела 150 000 лева за отдаване под наем на имот на сметопочистващата фирма "Титан АС ЕАД. Според платежното нареждане, което представи Янев сумата е преведена на 15 декември 2007 година, когато сегашната народна представителка е била член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Тогава Фидосова естествено отрече обвиненията. Гербаджии установили с потрес и, че Фидосова била близка и с Петър Курумбашев от БСП, който пък имал супер-топли отношения с фирма Титан. Така Фидосова паднала окончателно от коня на властта в ГЕРБ.

Жалко, изглежда читав мъж!

изглежда ти читав щото не си му слушал шантавите и откачени идей

той се оттегля човека и сега ще сложат по-послушен. Цялата власт в ръцете на народа, но в краката на Бойко. Ами ако сега се появи още една фракция/група/кръжок в ДАНС тъжащ за стария шеф, плюс гъзолизците на новия. Съвсем да окъкаме и ДАНС. Дума не се споменава тук за някаква несвършена работа. Приоритети - дрън, дрън - сверяване на подписките на Яне. Това ли не свърши ДАНС?

За послушковците си прав - няма по-добър послушко и блюдолизец хралър от Р- Миланов. Каква кариера направи само катаджийчето!!!! Само директор на затворите не беше. Де що има служба в МВР и бе началник. Горко и на борбата с корупцията и сигурността на дължавата.

рано или късно и в МВР и в ДАНС ще влезе някой като Дянков - дето за даден 1 милиард ще иска работа за 1 милиард, а не 1 тон СРСта за резил пред Европа. Тогава ще ги видя кой може кой не и кой на кого е човече и кой по-добре лиже зад.... оп патъци кой по-послушен и кой по-излишен.

оттегля се като посланник може би...

Обикновено хората с достойнство подават остаФка и при най малък гаф .... плазмодиите си заравят главата и се прикриват да отвее вятъра

надявам се г-н безгрешен, след следващия ти гаф на работното място да подадеш своята....надали

.....а сега накъде?

ами избират читав човек,който уважава подчинените си а не като тоя и нещата бавно потръгват. Бавно - щото Йовчев направи големи простотии и поразии.

АБЕ БОЙКО, ТИКВО ИЗКУФЯЛА, КАКВА КОРУПЦИЯ ЩЕ БОРИШ С ПЕТКО МЕКОТЕЛОТО ДЕТО ИЗНЕСЕ ДЕ ЩО ИМАШЕ В ДАНС!!!

Този г-н с нищо не си е заработил заплатата и правилно се отегля.

За сметка на теб който добре заработваш пишейки глупости по форумите

БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ,...., СРАМ И ПОЗОР СТЕ ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ДЪРЖИМ НА ЧЕСТТА И ДОСТОЙНСТВОТО!!! НАШАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МИЛИЦИЯ, ЗА РАЗЛИА ОТ ВАШАТА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ, НЕ ДОПУСКАШЕ ДОРИ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОДОБНИ ЗВЕРСТВА И ГЕНОЦИД НАД НАРОДА

Дали първо не трябва да мине детектора на лъжата за СРС-тата, а после да го освобождава премиера. Така излиза, че Йовчев бяга през вятъра.

Веселин Маринов-шеф на ДАНС,всички останали не знаят нотите...

ЛУДА ДЪРЖАВА-ЛУД ПРЕМИЕР ! АХ ЧЕ НЯМА НАЧИН ДА СЕ ИЗНЕСЕМ ВСИЧКИ НА НЯКЪДЕ ......

Станеш ли беглец, беглец си до гроб! Те трябва да бягат, но трябва хубаво да го подгоним!

Защо трябва подчинените на министър -председателя да му показват как трябва да се постъпва? Ако има грам морал би трябвало и той да постъпи като всеки един почтен човек "уличен" в корупция и ходатайстване, защото излезе, че точно неговите записи видите ли били нещо объркани.... Експертизата беше категорична- думите са негови, т.е. всичко е истина. Е тогава питам аз , къде е морала на премиера ни? Май го няма никакъв- само наглост е останала за съжаление.............

И какво като си подаде оставката? кервана си върви , а кучетата лаят !!!!

След Йовчев и Весо Марков да си пише оставката

Обикновените хора ги интересува да има работа, да се създадат нормални условия за бизнес и инвестиции.Тези ченгесарски номера и боричкания никой нормален човек не го интересуват.Те имат значение за некадърните ни политици и управници.

А не ти ли се струва, че именно тези "ченгесарски номера" на камарилата, наречена ГЕРБ са причина за катастрофалното положение в икономическата, културна и социална сфера у нас?

а аз няма да подам /докато потъна съвсем в лайната/

И каква стана тя? Вместо мутрата да си подаде оставката, шефът на ДАНС.

1.Цял свят разбра, че българският премиер се обажда на шефа на българските митници, за да му нареди да сложи на определена работна позиция партньора си по футбол. 2. Още по-срамно, премиерът заяви, че тов нищо не било и нараво си бил длъжен да помогне на съиграча си. 3. Премиерът на българия се обажда на шефа на българските митници и му нарежда да прекрати и изцяло анулира последствията от проверка на нелегално работеща бирена фабрика. Той си го призна и каза, че президентът го бил помолил. След това твърдеше, че от действията му нямало последствия, но факт е, че на фабриката и е бил възстановен лиценза за производство което би било невъзможно и абсолютно противозаконно, ако протоколите от осуетената от премиера митническа проверка бяха стигнали до съда. Следователно премиерът е осигурил ефективен чадър над фабриката. 4. В резултат на всичко това оставка подава шефът на ДАНС. А фабриката продълажава да си работи и премиерът балкано-ориенталец продължава да си е премиер. За сравнение министърът на транспорта на Шотландия си отиде само заради несправяне със затруднения в трафика по време на няколко дни снеговалеж. Кой всъщност управлява страната ни? Понеже, Бойчо няма ни акъл, ни образование, ни морал, ни възпитание. Той е просто достолепното шимпанзе.

Браво много изчерпателен синтез на ясното и логичното, което обаче малко от хората желаят наистина да осмислят. Всъщност дали съм прав ще се види на изборите, но пък и там както изглежда, алтернативите ще са ммт* си джаза.

крайно време беше.

Вервате ли на поредния театът? Евтини ходове на инатливия тъпак, по недоразумение премиер, за успиване на баламурници. Пожертва Йовчев за да спаси вицето си. Вкопчил се е в него като МУбарак за поста си, а не може да проумее че му е воденичен камък на шията. И на всичко отгоре го прави шеф на предизборната си кампания. Провалът му е гарантиран. Толкова по-добре. Да се дъни и да се маха.

а бе вие внред ли сте , този си е поредния бушон в сигурността на българия , а за професионализум не знам, само знам це е кадър на база атя -бургас....поредния шапкар , без мозък в главата си, сега да видим и взода му от морско уцилище на свобода ,само задрусват бурата в данс *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ц.Ц. ДА СЕ ЯВИ НА ДЕТЕКТОРА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

Детектора, депутати не лови ;))

Нищо мъжкарско няма в това да подадеш оставка, когато си оплескал нещата. ДАНС подхвърля флашки, директорът е виновен.

някои в данс прехвърля флашки , за да може да прочетеш информацията в тях и видиш какви ги дроби бойко , танев и другите юнаци .

Принудиха го,но без отстраняване на Шестака и Драшков нищо няма да се промени.Типично по мутренски-ход за замазване.

Въпросче:защо,ако всичко във флашките беше единствено и само комромат,лъжа и тракторизъм,Боко така се разбесня,че чак се разхвърчаха оставки?и то оставки не на стопанката на ведомственото кафене.Управляващите така затънаха в скандалите,които сами посяха,че чак забравиха на кой свят се намират.Типични комунисти-милиционери-безогледни,арогантни,двулични.

Браво на Йовчев,но няма ли да го последват Драшков и инж.Цветан Иванов

Нямаше СРС-та, има СРС-та,всичко е законно,нарушен е закона, ние не слушаме, ние слушаме, те са манипулирани, изтекла е важна информация, има прокурор, прокурора нищо не знае. Луди ни направихте. И сега кажете,че не е вярно. Вярно е,че сме гладни, а вие ни лъжете със зрелища. А какво зрелище ще бъде на изборите, ако сте на власт до тогава. И помнете държавата не е полицейски участък. Ние избираме управници да ни служат, а не ние да им служим.

ТОЗИ Е ПИЧ. НЕ Е КАТО РАЗНИ ТАНОВЦИ, ДЯНКОВЦИ И ПОДОБИЯ С КОИТО МУТРАТА СЕ ГАВРИ. ГЕНЕРАЛ ТАНОВ СЕ ПРЕВЪРНА В ЕДНО ПОСМЕШИШТЕ В РЕЦЕТО НА ЕДИНА МУТРА. ТАНОВ, ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВЯТ ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ, А НЕ ТАКИВА НЕДОРАЗУМЕНИЯ КАТО ТЕБ, КОИТО ДНЕС ГОВОРЯТ ЕДНО, А ПОСЛЕ ЗА ДА ЗАЩИТЯТ ЕДИН БАНДИТ ИЗКАЧИЛ СЕ ДО ВЛАСТТА СЕ УНИЖАВАТ ДО НИВОТО НА ХЛЕНЧЕЩИ НИЩОЖЕСТВА.

БРАВО ЙОВЧЕВ, Мъжкар си и постъпваш по мъжки. Помияра си е помияр. На него месеците му са преброени. Вервай ми.

работата е там че никога не е бил мъжкар.Плюс това разсипа агенцията която ръководеше със странните си идей за реформа.

МАЙ СИ ПРИТЕСНЕН ОТ ОСТАВКАТА,ЧЕ ЩЕ ТИ СЕ НАРУШИ И ТВОЕТО СПОКОЙСТВИЕ!НЕ САМО ПРИ ВАС ТРЯБВА ДА ИМА РЕФОРМА АМИ В ЦЯЛОТО МВР.ДОКОГА ИЗДУХАНИ ПЕНСИОНЕРИ/КОМУНЯГИ/ ЩЕ РЪКОВОДЯТ ПО СТАЛИНСКИ!

Нямам представа за личните му качества, но считам, че реакцията и мотивите му са коректни, имайки предвид казаното от Б.Б. по БТВ тази сутрин. Смятам,че много други членове на кабинета и шефове на агенции трябва да го последват.

О, да, а бат Бойко ще подаде оставка когато остане съвсем сам, обясни че никой около него не го заслужава и някоя друга подобна глупост

Какво МВР бе? Тоя е от ДАНС ако не правш разлика. И най-важното- не е никак честен , а още по-малко можещ. Просто той си е човек за поръчки, а почнеш ли да изпълняваш поръчки- падаш от стола.