Коментари - ДАНС арестува председателя на Национално движение "Русофили" - Пловдив | Днес.dir.bg

ДАНС арестува председателя на Национално движение "Русофили" - Пловдив

Златомир Дьовленски е бил задържан днес преди обед в централата на градската организация на БСП, от офиса на движението са били иззети и документи

Обратно в новината

Коментари - ДАНС арестува председателя на Национално движение "Русофили" - Пловдив | Днес.dir.bg

Коментари

Със българосъветските диктатори и техните български помощници шега не бива! Внедрени са във всички българки институции и бизнеси,монополи,картели,лобита!

Вижте Украйна и помислете за българоруските бандити,крадци и мошенници,калпазани,които подкопават и подриват живота на. нормалниите и. чессттни българи!

националния отбор на България трябва да е 8 негри 1 арабин и един циганин като на запад франция

ТЕСТ Русофил ли си? 1. Руска кола ли имаш/караш? 2. Говориш и пишеш ли на руски свободно, без грешки? 3. Децата ти учат ли в Русия? 4. Държиш ли спестяванията си в рубли, в руска банка? 5. Ползваш ли руски смартфон? 6. Ползваш ли руски компютър? 7. Почиваш ли ежегодно през лятото на Балтийско море, а през зимата в Камчатка? 8. Ти и семейството предпочитате ли руско облекло, аксесоари и обувки? 9. При сериозно заболяване в Русия ли ще заминеш на лечение? 10. Можеш ли да изброиш по петима художници, архитекти, композитори, писатели с техните произведения от дореволюционна Русия ( без справка в ГООГЪЛ, защото не е руски)? 11. Можеш ли да изброиш пет постижения и изобретения на руската наука и нови технологии със световно значение и ежедневно приложение от последните 20 години? 12. Можеш ли да изброиш 5 световноизвестни руски търговски марки, ползвани в целия свят (различни от Калашников и Камаз/Уаз)? 13. Пишеш ли повече, в руския Вконтакте, отколкото в американския Фейсбук? 14. Имаш ли вещи и предмети у вас, на които пише "Сделано в России" / Мейд ин Раша? 15. За последните 10 години повече пъти ли посети Русия отколкото държави от ЕС? Отговори: Ако гордо твърдиш, че си русофил, но нямаш повече от един отговор "ДА", то ти не си русофил, а обикновен безмозъчен и дебилен олигофрен.

Нека Бог да пази Бъгария по-далеч от войната. Арести на русофили гонят войната по-далеч. Този вероятно активно е проповядвал колко е добра Русия колко е лошо на Запад. Няма многополюсен Свят - това са измищльотини на кремльовците. Светът е двуполюсен и колкото по-близо си до единия полюс, толкова по-0добре ще си. Украйна е пример - те са по средата между полюсите.

Добре де ....ама що квичиш??? За пари или щото си проЗд...или и двете....

Само да питам за един преател от маалата: А кога ДАНС ще арестува Гнома, за вербовка на служители на ДАНС?

ПОЗОР!!

10-те принципа на православната копейка. 1. Смяташ Запада за морално деградирал и полужив, а себе си за защитник на здравите, християнски ценности. Западът така и не умира, но шансовете ти да се добереш да заплата в евро от Брюксел нарастват. 2. Цитираш Библията или по-скоро Фейсбук публикации със съмнителен произход. Ти не си я чел, но и обкръжението ти не е. Не можеш да прецениш къде стои Ванга във всичко това. 3. Цитираш Ботев и Левски, но не влизаш в подробности какво са казали за Русия. Убеден си, че тези, които махнаха МОЧА ще чукат камъни в Белене. 4. Страх те е норвежците да не ти вземат децата, за да ги дадат на хомосексуални двойки. По принцип нямаш нищо против да вземат теб, но предпочиташ да си биеш жената тук. 5. Палиш свещ в църква по Великден. Разчиташ на червения конец през останалата част от годината. 6. Нямаш нищо против геййовете, но да не ти налагат джендър идеологията в училището и пред блока. Пред блока, ако държат могат само да изчистят, защото ти си над тези неща. 7. Вземаш грантове в евро от Брюксел, но браниш българския лев. Мразиш Щатите, но харесваш Тръмп. Не одобряваш тероризма по принцип, но в момента харесваш дори Хамас. И друг път си подкрепял терористи. 8. Вярваш, че в Русия се живее хубаво, Унгария при Орбан върви добре, а Ким Чен Ун щеше да се справи чудесно, ако не беше Сорос. Ти обаче си патриот-християнин. Децата ти учат на Запад. за да има място за обичните ти ближни на Изток. 9. Не вярваш, че американците са стъпили на Луната, но си убеден, че имат оръжие, с което влияят на климата по цялата планета. Все пак тук вдигнахме 111 метров пилон, а „краварите“ имат само някаква джендър изг*зица - НАСА. 10. Цитираш Бай Ганьо с увереност. „Антигерой“ и „какво е искал да каже авторът“ не означават нищо за теб. + още едно - в Щатите имало 25 български църкви, а в православна Русия - нето една.

Браво пич, профи си! Покрай истина и минават и глупустите ти. Точно така се учи във всички спец. училища - и в Руссия и в САЩ че даже и тук. Сега дай нещо за събитията по Укранйна , ама почни от 2004 или по рано.

Русия е голяма, бедна и зла. Може би затова нейните диктатори са дребни, алчни и отмъстителни. Ако с две думи трябва да се определи руската държава, те ще бъдат Зло и Бездарие. Неспособна на качествено интензивно развитие, Русия е единствената държава, ламтяща за територии. Тя се храни с тях, изсмуква ги, съсипва ги и ги превръща в безплодни военни полигони. При това изисква и да я обичат. Засяга се, ако не я уважаваш. За какво? Заради размерите ли? От чудовище, натъпкано с омраза и въоръжено до зъби, трудно ще се възхитиш, камо ли да го обикнеш. Да се страхуваш... още това да. Дори е задължително. Този страх е предупреждение; пиянството на тази държава не е шега работа. Питайте всичките й съседи, дори само нахапаните и непогълнатите. Другите, смлените вече в имперския търбух, хич не ги и питайте.

И в коя страна Русия донесе свобода и просперитет? Няма такива държави. Но има част от Русия, където има свобода на безумието и просперитета на насилието - Кремъл. Бедна и незащитена Русия нападна украинците в Украйна , грузинците в Грузия , сирийците в Сирия, афганистанците в Афганистан, унгарците в Унгария, чехите в Чехословакия, молдовците в Приднестровието, поляците в Полша, балтийските народи в балтийските страни. Ватенките са зли хора, енергични вампири с лъжи, интриги, безсилие. Типични комунисти. Най-страшното оръжие на Русия е нейното население. Руският народ никога няма да бъде щастлив, знаейки, че някъде, нещо още не е унищожено. Ватенката е готова да умре НЕ за нещо, което е добро за тях, а за това, всички останали да живеят зле. И за този генетично вроден нагативизъм, Бог ги е наказал завинаги да живеят в своето блато.

Е НЕ ВЕ ..ШЕ ГИ АРЕСТУВАМЕ С БЪКЛИЦА И ДРЯН :))) ВСЕКИ КОЙТО НЕ СЕ ПОДЧИНЯВА И ВЪЗПРЕПЯТСТВА ОРГАНИТЕ НА ВЛАСТТА СЕ АРЕСТУВА ТОЧНО ТАКА С РАЗБИТА ВРАТА И ПОДВЛАЧВАНЕ !

Увеличава се делът на българите които предпочитат съюз с НАТО и ЕС пред съюз с Русия и Беларус Две години след началото на руската инвазия в Украйна приблизително два пъти повече българи биха предпочели страната да бъде в съюз с НАТО и ЕС, отколкото са тези, които биха избрали съюз с Русия.

Жизнеспособната свободна система в която хората творят и се радват на живота свободни победи мракобесната империя на злото Доста бетонни глави още не могат да възприемат фактите след толкова години! Комунизма не даде нищо на света само мачкаше и убиваше масово хора безсмислено за кефа на шепа комунисти излезли от тинята на обществото Няма нито една страна в света , която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !

Демек, България сега досущ като някога през фашистко!

Русофилите са истински българи.

Американофилите са истински българи. Туркофилите са истински българи. Как ти звучи това? Сега схвана ли, колко дебилно е изказването ти, мърша продажна!

Явно някакви Турци, евреи ( като оня крадец-Зеленски в Украйна) и мошеници като Б.Борисов са ВИНОВНИ за станалото с Златомир Дьовленски !!! Тия описаните трябва да бъдат изтребени , и да ИЗЧЕЗНАТ от България..

като са тръгнали, сега чакаме да арестуват и Иван Кръстев шеф на американо-сороската фондация НЕД

ако тоя е арестуван щото е русофил, кога ще арестуват дпс-арите и соросоидите? никаква разлика няма само където обслужват интересите на други държави

помнят защо я има България.

И най-вече въпреки кого я ИМА БЪЛГАРИЯ. Британската империя е била винаги с османската. И НЕ СА ИСКАЛИ СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ. нищожества и мизерни нещастници АНТИБЪЛГАРИ

на Гьоринг.

Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9. Чл. 108. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 1985 г., изм. - ДВ, бр. 99 от 1989 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева. (2) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г., доп. - ДВ, бр. 95 от 2016 г.) Който по какъвто и да е начин опетни герба, знамето или химна на Република България, или знамето или химна на Европейския съюз, се наказва с лишаване от свобода до две години или с глоба до три хиляди лева. в рашка говняшка са на власт путлерофашистите и военнопрестъпници. Убиха руския АПОСТОЛ ТА СВОБОДАТА и сега се опитват да заметат следите

Това означава, че ти сащисан мизернико не трябва да излезеш жив от затвора! КАК МОЖЕ ДА СЛУЖИТЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ОКУПАТОРИ И СВЕТОВНИ ТЕРОРИСТИ И ДА СЕ ОТРИЧАТЕ ОТ ДОБРИНАТА НА ХРИСТОС. АНТИ БЪЛГАРИ СТЕ ВСИЧКИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПОДЛОГИ! щщд Вашият ИП адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. Естествено, че ще ми е блокиран адреса, нали сте мизерни американски курви и служите на окупаторите на България и Европа. БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ МИЗЕРНИ НИЩОЖЕСТВА!

по тоя закон ти и другите соросоиди трябва да сте в затвора вече

Така е гяурчо ... явно в затвора имаш много свободно време .

Браво на ДАНС , скоро дано и ХАГА

Хага е за военнопрестъпниците като Зеленски, Байдън и Джонсън. Там имат опит с фашистите на сащ.

Според путинофилите точно така трябва да се постъпва с чуждите агенти. Защо е тоя рев тогава?

А дали грантоядната паплач се сещат, че ако съвсем преборят руското влияние у нас , то ще им намалят грантите ?Гроссе иддиотен.........

От прайда , тогава ... директно в затвора - би трябвало да си в рая .

да арестувате поне един от хилядите турски агенти в България? Поне един бе, ей така, за да има с какво да се оправдавате.

Само тях ли?! Ами хамериканските,англиските.............дори и онази министърка дето работила за Македония..

Факта,че заради тая руска балалайка има над сто коментара е обективно доказателство,че Рашка еди- каква си продължава да се надява на Задунайка.

Всички знаеха , че демокрацията се намира в левия вътрешен джоб на шлифера на Бойко. Тя обаче вече не беше там. Бе се изхлузила през някаква дупка. Бе паднала на тротоара. Никой не я забеляза.

на ред е депутетчето от БКП Иванчо , което няма нито едно изказване в НС но орева света че окошарили червеното другарче

А някой знае ли къде се намира сградата/централата на тези русофили? - За едни приятели питам :–) И кой/откъде се финансира това ,,национално движение''?

Тирани, всуе се морите! Не се гаси туй, що не гасне! Лъчът, що го днес гасите, той на вулкан ще да порасне! И ако слънцето изчезне от тия небеса приветни, то пак Русия в ада ще да влезне, главня да вземе, да ни светне! Януари 1883г

Да драснеш , линк към стиха - гаурчо . Че гугъл все друго намира . Правилно питахме Апостола ,, Трябваше ли за такива гяури живота си да даде " .

Гяурите,в момента Оправляват 'държавата" заедно в новите османски завоеватели. ТИ ОТ ТЯХ ЛИ СИ АМЕРИКАНСКИ МИЗЕРНИКО, НЕЩАСТЕН?

Не е написано за какво точно е арестуван, но като се има предвид какво е нивото на нашата прокуратура, вероятно след 24 часа ще е пуснат, може да се наложи дажа да му се извиняват. Но все пак е рано за коментари, трябва да се изчака за повече информация. А дебила долу дето коментира и обобщава какво можел и бил русофила да си е пие хапчетата и да се лекува!

Рушландия на путлер: Когато хора, спестяващи храна, топла вода, газ, без възможност да отидат на почивка, усещат величието на страната си, това не е патриотизъм, това е шизофрения! Така че патриотизмът е шизофрения, както е казал кралят на динамита Нобел: патриотизмът е последното убежище на негодника....

А какво стана с "украинеца" работещ за Русия дето го хаванаха в ТЕЦ Марица Изток, ще разберем ли някога. В този сайт има русофили дето не трябва да пишат никъде заради поведението си, тях кога.

Това да се родиш Европеец Африканец Американец е СЛУЧАЙНОСТ Това, да се родиш Руснак е СЪДБА Това, да си русофил е ДИАГНОЗА А това да си от Възраждане е ВАРНЕНСКА ПРОСТОТИЯ /// Запитали Харезми приеман за Бащата на математиката : "Какво представлява човекът?" Рекъл: "Когато човек има красив морал, представлява числото 1. Ако е красив, прибавяте една 0 и така става 10. Ако е богат, още една 0 и става 100. Ако има благородно потекло, прибавяме още една 0 и става 1000. Но ако загуби морала, който представлява числото едно, човек губи ценност и от него остават нули, които не струват нищо." В сегашна България продажните русофилистици са индивиди от които са останали само нули, които не струват нищо."

Тия тъпотии си ги коментирайте на Прайда !!! И си вЕрвайте ...

Некои безумни евроатлантици бързат да отворят втори фронт ли? Изборната спирала ще ви се види въртележка за захарен памук.

Не ви се вярва - пробвайте да изкопате окоп в който да се покриете и да полежите, не да бягате или да стреляте, да полежите за два часа на този пек. Ако ви се струва малко, купете 2 кг черен дроб от най-близката месарница и го оставете за още 4 часа на 2 метра разстояние от вас. Къде ще акате и пикате си е ваш проблем.

-Всички поробени народи след неибежният фалит Червеният Четвъртия Райх – СССР, избраха да бъдат свободни. -Всички избраха да участват в НАТО , където е и Америка. -Всички избраха да бъдат в Европейският Съюз. -Всички избраха да скъсат с омразният поддискащ измислен и фалшив Социалиостически строй и „Светлото бъдеще“. -Всички бивши поробени държави по този начин преминаха в друго измерение на качеството на живот и с вярата че ще бъдат защитени. И не от Горна волта или Венецуела, а от агресивното диво, алкохолизирано руско племе. . Русоробската радост по форумите обикновено трае съвсем кратко, русоробските псета пускат ту някакви подмокрящи ги слухове, надъхват 6е взаимно като хиени от доволство седмица - две и после квичат на умряло като усетят пръта пак до сливиците

Прав си ! За това турското "присъствие" в България е било 500 години,а не 50 - защото винаги някой е лижел шалварите на Онбашията ...

Скопените червени продажници изобщо не ги интересува България интересува ги само да се величае русия!!! ако им пукаше за България щяха да разберат че за България е по-добре в ЕС и далече от путинска русия! но те са просто едни платени тролове и няколко малоумни русофила, скрити в мишите си дупки и цъкат смешните си безполезни минусчета . Квичете лъжливи червени подлоги. Голям кеф е как пикаете газ, но не можете да направите нищо и сте безпомощни като хлебарки. Къш в сибирската пустош и блато. Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога няма да върнете нито една държава от Европа отново под руско робство. ВАШИТЕ ОПИТИ ДА ВНУШИТЕ ЛЪЖАТА НЕ РАБОТЯТ.

Най големия кеф е да гледаш как русо робите се гърчат в агония в опита си да защитят руската страна! Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога нищо не сте в състояние да промените. Само ви измират от злоба и без това супер ограниченото количество нервни клетки. . ВИЕ СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА – ДОРИ НЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА – ЧЕМОДАН- ВЛАКА - И РУСКОТО БЛАТО. Ха-ха, червеногъзи нещастници… /// Червена Кучка лае от зори а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

Ти чете ли това къде написа . А американските подлоги трябва да се обесят на първия стълб

Е то нормално при положение, че повечето руснаци са агенти и и звършват подривна дейност. Те са в основата на корупцията и проблемите в политическия и икономическия живот! Това са хората поддържащи Родината слаба и болна, те са черната чума която ни мори! Руснаците да се замислят защо монархиите почти изчезнаха и има ли просперираща държава сна която ръководителите да не се въртят ня 8-10г? Единствено богатите на ресурси и с лесни доходи го правят но докога? Тяма ли взаимен контрол и смяна на властта, няма ли конкуренция и нови идеи всичко загнива. Просперитета за последните 20г в Русия беше заради доверието, което имаха западните лидери в началото на управлението на Путлер и което той се подигра. Сега Русия ще плати висока цена

РУСОРОБИ АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА ДА ЖИВЕЕТЕ В СВОБОДНА, ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА, КОЯТО Е В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И В НАТО , то чупката : ЧЕМОДАН, ВОКЗАЛ – Масква – с еднопосочен билет в путинското блато…

КОЙ си ти,за да кажеш кой да отива в Русия,или другаде,бе травестит ??? Абе,много сте храбри зад клавиатурата,копелета недъгави !!!!!

КОЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО В БЪЛГАРИЯ АМЕРИКАНСКИТЕ РЕКЛАМИ ЛИ

Що е русофил получовешко същество в наведена поза с задни части на изток към Путя и очи на запад. . Русоробите грухтят тук против Велика Америка…А всъщност: Ето Супер-оръжието срещу русофилите и руските троловете - Покажете им долар и веднага забравят всички опорки на Кремъл ... По принцип русофила е с айфон и немска кола . В процентно съотношение най-много подадени документи за зелена карта са РУСОФИЛИТЕ и такива от русия. . Руските "патриоти" и българските русофили лаят против свободна, демократична и богата Америка... И като се приберат в дома си веднага попълват бланките за емиграция и зелена карта. . НИКОГА НЯМА ДА НАМЕРИТЕ РУСОФИЛ ОТИШЪЛ ДА ЖИВЕЕ В РУСКОТО БЛАТО. РУСОФИЛИТЕ ГИ ТЪРСЕТЕ В ГЕРМАНИЯ, ИТАЛИЯ, ФРАНЦИЯ, БЕЛГИЯ, ИСПАНИЯ, АМЕРИКА и т.н. … ЗА РУБЛАТА Е ДОБРЕ ДА ЛАЕШ, НО ЕВРОТО И ДОЛАРА СА ИМ ПО-СКЪПИ

Преди няколко години проф. Иво Христов ви каза истината, а вие му се обидихте ...

Шесто ряпа да яде.

Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, терористите от хамас , талибаните, ислямска държава и хусистите , да мразиш САЩ и Европа, които те хранят , да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ РУСОФИЛА Е ДА МУ РЕЗНЕШ ТИКВАТА

е да се отървем от поробителските прислужници...

Глобо фашизма е мобилизирал вече десетина боклуци да тролят тук. Няма да ви се получи идиоти.Покрайната е свършена,а заедно с нея и вие!

Пий хаповете и се моли на иконата на Путлер ти да не си следващия

усеща се като Мюнхен 1933а

Нали знаеш - Мюнхен 1933-та е последван от Нюрнберг 1945-та.

+

Кьорфишек по неотложност с взлом в частна собственост - ех, да беше в Ловеч. Какво налага тези циркове? Ако имаше основание, можехте да го арестувате спокойно и незабележимо. Разбирам, че ще отвлече вниманието на тълпата за седмица (колкото ни трябва), но това не ви вдига авторитета.

да му дадат китайски чемодан и на вокзал за масква, няма какво да си живурка тука бейски и да лобира за руския фашизм...

И какво прави това движение в централата на БСП, пардон БКП, или там са средствата за свръзка с Масква ???

Това е чудесна новина! Дано да го опандизят доживот тоя национален предател и останалите надолу/нагоре по веригата. Аз не съм чул движение американофили или англофили и т.н. Някак си стана нормално открито да се афишират хора със служба към Русия??

и всеки, който каже нещо позитивно за русия - също в затвора, поне за 10 години

Абе говорете си колкото искате че Русия е велика а Путин е вечен и безгрешен никой нито ви слуша нито е вярно.

А да си чувал политици, журналисти и културни дейци да употребяват английски чуждици при налични български думи в национален ефир? А да си чувал за едни отчети в едно посолство, едно управление с едни смс или одобрение на назначения от това посолство? Според мен си яко предател!

Ами не си чул и няма и да чуеш. Докато Русия ни е освобождавала и ни е помагала, САЩ и Англия са ни бомбили, грабили и са ни разделяли на части. Освен това с Русия ни обединява кирилицата, православието и славяните, а с САЩ и Англия нищо. Явно си пълен дебил след като трянва да ти обяснявам подобни неща. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Ако причината е русофилство,то този който е разпоредил ареста скоро ще увисне някъде!Слава на Русия!

Ше ти увисне единствено онва късото, дето си го търсиш с лупа в гащите :) хахахахахахахахахах

Коментари - ДАНС арестува председателя на Национално движение "Русофили" - Пловдив | Днес.dir.bg

ДАНС арестува председателя на Национално движение "Русофили" - Пловдив

Златомир Дьовленски е бил задържан днес преди обед в централата на градската организация на БСП, от офиса на движението са били иззети и документи

Обратно в новината

Коментари - ДАНС арестува председателя на Национално движение "Русофили" - Пловдив | Днес.dir.bg

Коментари

Със българосъветските диктатори и техните български помощници шега не бива! Внедрени са във всички българки институции и бизнеси,монополи,картели,лобита!

Вижте Украйна и помислете за българоруските бандити,крадци и мошенници,калпазани,които подкопават и подриват живота на. нормалниите и. чессттни българи!

националния отбор на България трябва да е 8 негри 1 арабин и един циганин като на запад франция

ТЕСТ Русофил ли си? 1. Руска кола ли имаш/караш? 2. Говориш и пишеш ли на руски свободно, без грешки? 3. Децата ти учат ли в Русия? 4. Държиш ли спестяванията си в рубли, в руска банка? 5. Ползваш ли руски смартфон? 6. Ползваш ли руски компютър? 7. Почиваш ли ежегодно през лятото на Балтийско море, а през зимата в Камчатка? 8. Ти и семейството предпочитате ли руско облекло, аксесоари и обувки? 9. При сериозно заболяване в Русия ли ще заминеш на лечение? 10. Можеш ли да изброиш по петима художници, архитекти, композитори, писатели с техните произведения от дореволюционна Русия ( без справка в ГООГЪЛ, защото не е руски)? 11. Можеш ли да изброиш пет постижения и изобретения на руската наука и нови технологии със световно значение и ежедневно приложение от последните 20 години? 12. Можеш ли да изброиш 5 световноизвестни руски търговски марки, ползвани в целия свят (различни от Калашников и Камаз/Уаз)? 13. Пишеш ли повече, в руския Вконтакте, отколкото в американския Фейсбук? 14. Имаш ли вещи и предмети у вас, на които пише "Сделано в России" / Мейд ин Раша? 15. За последните 10 години повече пъти ли посети Русия отколкото държави от ЕС? Отговори: Ако гордо твърдиш, че си русофил, но нямаш повече от един отговор "ДА", то ти не си русофил, а обикновен безмозъчен и дебилен олигофрен.

Нека Бог да пази Бъгария по-далеч от войната. Арести на русофили гонят войната по-далеч. Този вероятно активно е проповядвал колко е добра Русия колко е лошо на Запад. Няма многополюсен Свят - това са измищльотини на кремльовците. Светът е двуполюсен и колкото по-близо си до единия полюс, толкова по-0добре ще си. Украйна е пример - те са по средата между полюсите.

Добре де ....ама що квичиш??? За пари или щото си проЗд...или и двете....

Само да питам за един преател от маалата: А кога ДАНС ще арестува Гнома, за вербовка на служители на ДАНС?

ПОЗОР!!

10-те принципа на православната копейка. 1. Смяташ Запада за морално деградирал и полужив, а себе си за защитник на здравите, християнски ценности. Западът така и не умира, но шансовете ти да се добереш да заплата в евро от Брюксел нарастват. 2. Цитираш Библията или по-скоро Фейсбук публикации със съмнителен произход. Ти не си я чел, но и обкръжението ти не е. Не можеш да прецениш къде стои Ванга във всичко това. 3. Цитираш Ботев и Левски, но не влизаш в подробности какво са казали за Русия. Убеден си, че тези, които махнаха МОЧА ще чукат камъни в Белене. 4. Страх те е норвежците да не ти вземат децата, за да ги дадат на хомосексуални двойки. По принцип нямаш нищо против да вземат теб, но предпочиташ да си биеш жената тук. 5. Палиш свещ в църква по Великден. Разчиташ на червения конец през останалата част от годината. 6. Нямаш нищо против геййовете, но да не ти налагат джендър идеологията в училището и пред блока. Пред блока, ако държат могат само да изчистят, защото ти си над тези неща. 7. Вземаш грантове в евро от Брюксел, но браниш българския лев. Мразиш Щатите, но харесваш Тръмп. Не одобряваш тероризма по принцип, но в момента харесваш дори Хамас. И друг път си подкрепял терористи. 8. Вярваш, че в Русия се живее хубаво, Унгария при Орбан върви добре, а Ким Чен Ун щеше да се справи чудесно, ако не беше Сорос. Ти обаче си патриот-християнин. Децата ти учат на Запад. за да има място за обичните ти ближни на Изток. 9. Не вярваш, че американците са стъпили на Луната, но си убеден, че имат оръжие, с което влияят на климата по цялата планета. Все пак тук вдигнахме 111 метров пилон, а „краварите“ имат само някаква джендър изг*зица - НАСА. 10. Цитираш Бай Ганьо с увереност. „Антигерой“ и „какво е искал да каже авторът“ не означават нищо за теб. + още едно - в Щатите имало 25 български църкви, а в православна Русия - нето една.

Браво пич, профи си! Покрай истина и минават и глупустите ти. Точно така се учи във всички спец. училища - и в Руссия и в САЩ че даже и тук. Сега дай нещо за събитията по Укранйна , ама почни от 2004 или по рано.

Русия е голяма, бедна и зла. Може би затова нейните диктатори са дребни, алчни и отмъстителни. Ако с две думи трябва да се определи руската държава, те ще бъдат Зло и Бездарие. Неспособна на качествено интензивно развитие, Русия е единствената държава, ламтяща за територии. Тя се храни с тях, изсмуква ги, съсипва ги и ги превръща в безплодни военни полигони. При това изисква и да я обичат. Засяга се, ако не я уважаваш. За какво? Заради размерите ли? От чудовище, натъпкано с омраза и въоръжено до зъби, трудно ще се възхитиш, камо ли да го обикнеш. Да се страхуваш... още това да. Дори е задължително. Този страх е предупреждение; пиянството на тази държава не е шега работа. Питайте всичките й съседи, дори само нахапаните и непогълнатите. Другите, смлените вече в имперския търбух, хич не ги и питайте.

И в коя страна Русия донесе свобода и просперитет? Няма такива държави. Но има част от Русия, където има свобода на безумието и просперитета на насилието - Кремъл. Бедна и незащитена Русия нападна украинците в Украйна , грузинците в Грузия , сирийците в Сирия, афганистанците в Афганистан, унгарците в Унгария, чехите в Чехословакия, молдовците в Приднестровието, поляците в Полша, балтийските народи в балтийските страни. Ватенките са зли хора, енергични вампири с лъжи, интриги, безсилие. Типични комунисти. Най-страшното оръжие на Русия е нейното население. Руският народ никога няма да бъде щастлив, знаейки, че някъде, нещо още не е унищожено. Ватенката е готова да умре НЕ за нещо, което е добро за тях, а за това, всички останали да живеят зле. И за този генетично вроден нагативизъм, Бог ги е наказал завинаги да живеят в своето блато.

Е НЕ ВЕ ..ШЕ ГИ АРЕСТУВАМЕ С БЪКЛИЦА И ДРЯН :))) ВСЕКИ КОЙТО НЕ СЕ ПОДЧИНЯВА И ВЪЗПРЕПЯТСТВА ОРГАНИТЕ НА ВЛАСТТА СЕ АРЕСТУВА ТОЧНО ТАКА С РАЗБИТА ВРАТА И ПОДВЛАЧВАНЕ !

Увеличава се делът на българите които предпочитат съюз с НАТО и ЕС пред съюз с Русия и Беларус Две години след началото на руската инвазия в Украйна приблизително два пъти повече българи биха предпочели страната да бъде в съюз с НАТО и ЕС, отколкото са тези, които биха избрали съюз с Русия.

Жизнеспособната свободна система в която хората творят и се радват на живота свободни победи мракобесната империя на злото Доста бетонни глави още не могат да възприемат фактите след толкова години! Комунизма не даде нищо на света само мачкаше и убиваше масово хора безсмислено за кефа на шепа комунисти излезли от тинята на обществото Няма нито една страна в света , която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !

Демек, България сега досущ като някога през фашистко!

Русофилите са истински българи.

Американофилите са истински българи. Туркофилите са истински българи. Как ти звучи това? Сега схвана ли, колко дебилно е изказването ти, мърша продажна!

Явно някакви Турци, евреи ( като оня крадец-Зеленски в Украйна) и мошеници като Б.Борисов са ВИНОВНИ за станалото с Златомир Дьовленски !!! Тия описаните трябва да бъдат изтребени , и да ИЗЧЕЗНАТ от България..

като са тръгнали, сега чакаме да арестуват и Иван Кръстев шеф на американо-сороската фондация НЕД

ако тоя е арестуван щото е русофил, кога ще арестуват дпс-арите и соросоидите? никаква разлика няма само където обслужват интересите на други държави

помнят защо я има България.

И най-вече въпреки кого я ИМА БЪЛГАРИЯ. Британската империя е била винаги с османската. И НЕ СА ИСКАЛИ СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ. нищожества и мизерни нещастници АНТИБЪЛГАРИ

на Гьоринг.

Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9. Чл. 108. (Изм. - ДВ, бр. 41 от 1985 г., изм. - ДВ, бр. 99 от 1989 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.) Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева. (2) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. - ДВ, бр. 92 от 2002 г., изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г., доп. - ДВ, бр. 95 от 2016 г.) Който по какъвто и да е начин опетни герба, знамето или химна на Република България, или знамето или химна на Европейския съюз, се наказва с лишаване от свобода до две години или с глоба до три хиляди лева. в рашка говняшка са на власт путлерофашистите и военнопрестъпници. Убиха руския АПОСТОЛ ТА СВОБОДАТА и сега се опитват да заметат следите

Това означава, че ти сащисан мизернико не трябва да излезеш жив от затвора! КАК МОЖЕ ДА СЛУЖИТЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ОКУПАТОРИ И СВЕТОВНИ ТЕРОРИСТИ И ДА СЕ ОТРИЧАТЕ ОТ ДОБРИНАТА НА ХРИСТОС. АНТИ БЪЛГАРИ СТЕ ВСИЧКИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПОДЛОГИ! щщд Вашият ИП адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. Естествено, че ще ми е блокиран адреса, нали сте мизерни американски курви и служите на окупаторите на България и Европа. БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ МИЗЕРНИ НИЩОЖЕСТВА!

по тоя закон ти и другите соросоиди трябва да сте в затвора вече

Така е гяурчо ... явно в затвора имаш много свободно време .

Браво на ДАНС , скоро дано и ХАГА

Хага е за военнопрестъпниците като Зеленски, Байдън и Джонсън. Там имат опит с фашистите на сащ.

Според путинофилите точно така трябва да се постъпва с чуждите агенти. Защо е тоя рев тогава?

А дали грантоядната паплач се сещат, че ако съвсем преборят руското влияние у нас , то ще им намалят грантите ?Гроссе иддиотен.........

От прайда , тогава ... директно в затвора - би трябвало да си в рая .

да арестувате поне един от хилядите турски агенти в България? Поне един бе, ей така, за да има с какво да се оправдавате.

Само тях ли?! Ами хамериканските,англиските.............дори и онази министърка дето работила за Македония..

Факта,че заради тая руска балалайка има над сто коментара е обективно доказателство,че Рашка еди- каква си продължава да се надява на Задунайка.

Всички знаеха , че демокрацията се намира в левия вътрешен джоб на шлифера на Бойко. Тя обаче вече не беше там. Бе се изхлузила през някаква дупка. Бе паднала на тротоара. Никой не я забеляза.

на ред е депутетчето от БКП Иванчо , което няма нито едно изказване в НС но орева света че окошарили червеното другарче

А някой знае ли къде се намира сградата/централата на тези русофили? - За едни приятели питам :–) И кой/откъде се финансира това ,,национално движение''?

Тирани, всуе се морите! Не се гаси туй, що не гасне! Лъчът, що го днес гасите, той на вулкан ще да порасне! И ако слънцето изчезне от тия небеса приветни, то пак Русия в ада ще да влезне, главня да вземе, да ни светне! Януари 1883г

Да драснеш , линк към стиха - гаурчо . Че гугъл все друго намира . Правилно питахме Апостола ,, Трябваше ли за такива гяури живота си да даде " .

Гяурите,в момента Оправляват 'държавата" заедно в новите османски завоеватели. ТИ ОТ ТЯХ ЛИ СИ АМЕРИКАНСКИ МИЗЕРНИКО, НЕЩАСТЕН?

Не е написано за какво точно е арестуван, но като се има предвид какво е нивото на нашата прокуратура, вероятно след 24 часа ще е пуснат, може да се наложи дажа да му се извиняват. Но все пак е рано за коментари, трябва да се изчака за повече информация. А дебила долу дето коментира и обобщава какво можел и бил русофила да си е пие хапчетата и да се лекува!

Рушландия на путлер: Когато хора, спестяващи храна, топла вода, газ, без възможност да отидат на почивка, усещат величието на страната си, това не е патриотизъм, това е шизофрения! Така че патриотизмът е шизофрения, както е казал кралят на динамита Нобел: патриотизмът е последното убежище на негодника....

А какво стана с "украинеца" работещ за Русия дето го хаванаха в ТЕЦ Марица Изток, ще разберем ли някога. В този сайт има русофили дето не трябва да пишат никъде заради поведението си, тях кога.

Това да се родиш Европеец Африканец Американец е СЛУЧАЙНОСТ Това, да се родиш Руснак е СЪДБА Това, да си русофил е ДИАГНОЗА А това да си от Възраждане е ВАРНЕНСКА ПРОСТОТИЯ /// Запитали Харезми приеман за Бащата на математиката : "Какво представлява човекът?" Рекъл: "Когато човек има красив морал, представлява числото 1. Ако е красив, прибавяте една 0 и така става 10. Ако е богат, още една 0 и става 100. Ако има благородно потекло, прибавяме още една 0 и става 1000. Но ако загуби морала, който представлява числото едно, човек губи ценност и от него остават нули, които не струват нищо." В сегашна България продажните русофилистици са индивиди от които са останали само нули, които не струват нищо."

Тия тъпотии си ги коментирайте на Прайда !!! И си вЕрвайте ...

Некои безумни евроатлантици бързат да отворят втори фронт ли? Изборната спирала ще ви се види въртележка за захарен памук.

Не ви се вярва - пробвайте да изкопате окоп в който да се покриете и да полежите, не да бягате или да стреляте, да полежите за два часа на този пек. Ако ви се струва малко, купете 2 кг черен дроб от най-близката месарница и го оставете за още 4 часа на 2 метра разстояние от вас. Къде ще акате и пикате си е ваш проблем.

-Всички поробени народи след неибежният фалит Червеният Четвъртия Райх – СССР, избраха да бъдат свободни. -Всички избраха да участват в НАТО , където е и Америка. -Всички избраха да бъдат в Европейският Съюз. -Всички избраха да скъсат с омразният поддискащ измислен и фалшив Социалиостически строй и „Светлото бъдеще“. -Всички бивши поробени държави по този начин преминаха в друго измерение на качеството на живот и с вярата че ще бъдат защитени. И не от Горна волта или Венецуела, а от агресивното диво, алкохолизирано руско племе. . Русоробската радост по форумите обикновено трае съвсем кратко, русоробските псета пускат ту някакви подмокрящи ги слухове, надъхват 6е взаимно като хиени от доволство седмица - две и после квичат на умряло като усетят пръта пак до сливиците

Прав си ! За това турското "присъствие" в България е било 500 години,а не 50 - защото винаги някой е лижел шалварите на Онбашията ...

Скопените червени продажници изобщо не ги интересува България интересува ги само да се величае русия!!! ако им пукаше за България щяха да разберат че за България е по-добре в ЕС и далече от путинска русия! но те са просто едни платени тролове и няколко малоумни русофила, скрити в мишите си дупки и цъкат смешните си безполезни минусчета . Квичете лъжливи червени подлоги. Голям кеф е как пикаете газ, но не можете да направите нищо и сте безпомощни като хлебарки. Къш в сибирската пустош и блато. Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога няма да върнете нито една държава от Европа отново под руско робство. ВАШИТЕ ОПИТИ ДА ВНУШИТЕ ЛЪЖАТА НЕ РАБОТЯТ.

Най големия кеф е да гледаш как русо робите се гърчат в агония в опита си да защитят руската страна! Защо хленчите и рИвете бе путински помияри ? Колкото и да се напъвате платени ватни подлоги, дори да се осерете, никога нищо не сте в състояние да промените. Само ви измират от злоба и без това супер ограниченото количество нервни клетки. . ВИЕ СТЕ БЕЗГЛАСНА БУКВА – ДОРИ НЕ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА – ЧЕМОДАН- ВЛАКА - И РУСКОТО БЛАТО. Ха-ха, червеногъзи нещастници… /// Червена Кучка лае от зори а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!

Ти чете ли това къде написа . А американските подлоги трябва да се обесят на първия стълб

Е то нормално при положение, че повечето руснаци са агенти и и звършват подривна дейност. Те са в основата на корупцията и проблемите в политическия и икономическия живот! Това са хората поддържащи Родината слаба и болна, те са черната чума която ни мори! Руснаците да се замислят защо монархиите почти изчезнаха и има ли просперираща държава сна която ръководителите да не се въртят ня 8-10г? Единствено богатите на ресурси и с лесни доходи го правят но докога? Тяма ли взаимен контрол и смяна на властта, няма ли конкуренция и нови идеи всичко загнива. Просперитета за последните 20г в Русия беше заради доверието, което имаха западните лидери в началото на управлението на Путлер и което той се подигра. Сега Русия ще плати висока цена

РУСОРОБИ АКО НЕ ВИ ХАРЕСВА ДА ЖИВЕЕТЕ В СВОБОДНА, ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА, КОЯТО Е В ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ И В НАТО , то чупката : ЧЕМОДАН, ВОКЗАЛ – Масква – с еднопосочен билет в путинското блато…

КОЙ си ти,за да кажеш кой да отива в Русия,или другаде,бе травестит ??? Абе,много сте храбри зад клавиатурата,копелета недъгави !!!!!

КОЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО В БЪЛГАРИЯ АМЕРИКАНСКИТЕ РЕКЛАМИ ЛИ

Що е русофил получовешко същество в наведена поза с задни части на изток към Путя и очи на запад. . Русоробите грухтят тук против Велика Америка…А всъщност: Ето Супер-оръжието срещу русофилите и руските троловете - Покажете им долар и веднага забравят всички опорки на Кремъл ... По принцип русофила е с айфон и немска кола . В процентно съотношение най-много подадени документи за зелена карта са РУСОФИЛИТЕ и такива от русия. . Руските "патриоти" и българските русофили лаят против свободна, демократична и богата Америка... И като се приберат в дома си веднага попълват бланките за емиграция и зелена карта. . НИКОГА НЯМА ДА НАМЕРИТЕ РУСОФИЛ ОТИШЪЛ ДА ЖИВЕЕ В РУСКОТО БЛАТО. РУСОФИЛИТЕ ГИ ТЪРСЕТЕ В ГЕРМАНИЯ, ИТАЛИЯ, ФРАНЦИЯ, БЕЛГИЯ, ИСПАНИЯ, АМЕРИКА и т.н. … ЗА РУБЛАТА Е ДОБРЕ ДА ЛАЕШ, НО ЕВРОТО И ДОЛАРА СА ИМ ПО-СКЪПИ

Преди няколко години проф. Иво Христов ви каза истината, а вие му се обидихте ...

Шесто ряпа да яде.

Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, терористите от хамас , талибаните, ислямска държава и хусистите , да мразиш САЩ и Европа, които те хранят , да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ РУСОФИЛА Е ДА МУ РЕЗНЕШ ТИКВАТА

е да се отървем от поробителските прислужници...

Глобо фашизма е мобилизирал вече десетина боклуци да тролят тук. Няма да ви се получи идиоти.Покрайната е свършена,а заедно с нея и вие!

Пий хаповете и се моли на иконата на Путлер ти да не си следващия

усеща се като Мюнхен 1933а

Нали знаеш - Мюнхен 1933-та е последван от Нюрнберг 1945-та.

+

Кьорфишек по неотложност с взлом в частна собственост - ех, да беше в Ловеч. Какво налага тези циркове? Ако имаше основание, можехте да го арестувате спокойно и незабележимо. Разбирам, че ще отвлече вниманието на тълпата за седмица (колкото ни трябва), но това не ви вдига авторитета.

да му дадат китайски чемодан и на вокзал за масква, няма какво да си живурка тука бейски и да лобира за руския фашизм...

И какво прави това движение в централата на БСП, пардон БКП, или там са средствата за свръзка с Масква ???

Това е чудесна новина! Дано да го опандизят доживот тоя национален предател и останалите надолу/нагоре по веригата. Аз не съм чул движение американофили или англофили и т.н. Някак си стана нормално открито да се афишират хора със служба към Русия??

и всеки, който каже нещо позитивно за русия - също в затвора, поне за 10 години

Абе говорете си колкото искате че Русия е велика а Путин е вечен и безгрешен никой нито ви слуша нито е вярно.

А да си чувал политици, журналисти и културни дейци да употребяват английски чуждици при налични български думи в национален ефир? А да си чувал за едни отчети в едно посолство, едно управление с едни смс или одобрение на назначения от това посолство? Според мен си яко предател!

Ами не си чул и няма и да чуеш. Докато Русия ни е освобождавала и ни е помагала, САЩ и Англия са ни бомбили, грабили и са ни разделяли на части. Освен това с Русия ни обединява кирилицата, православието и славяните, а с САЩ и Англия нищо. Явно си пълен дебил след като трянва да ти обяснявам подобни неща. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Ако причината е русофилство,то този който е разпоредил ареста скоро ще увисне някъде!Слава на Русия!

Ше ти увисне единствено онва късото, дето си го търсиш с лупа в гащите :) хахахахахахахахахах