Докладът на ДАНС - вече в интернет

26-странична Справка относно лица и кръгове, оказващи деструктивно влияние върху функциите на министерства и структури на държавната администрация се появи в интернет.

Обратно в новината

Коментари - Докладът на ДАНС - вече в интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

koito e bil deputat da ne bade poveche ot 4 godini

Ne sme ot tretiq svqt,,a navan iz Evropata,,ni vikat xora ot vtora raka::::))))

Събуди се народеееееееееееееее

вече прочетох прословутия Доклад на посочения адрес. Това е един донос клюкарски надочен не срещу националните интереси а по-скоро за разчистване на лични сметки. Едно е ясно от доклада - Гамизов е искал да прави паралелна структура в Америка като ползва вътрешна класифицирана информация и може би това е заплахата за националната сигурност. Кого обаче обслужва този психясал човек.

Пълна парализа, подземните играчи с лекота чупят и остатъците от държава. Няма оправия от тия изроди... Каква омраза и циничност трябва да имаш към собствения си народ че да изяждаш собствената си нация... Кой ги е раждал, кой ли ги е възпитавал? Каквито и Бентлита да си купуват, пак ще са мизерници и изроди.

http://www.yudu.com/

Омръзна ми да чета всеки ден нови разкрития, за това кой какво бил крал и недокрал. Докога ще ни пълнят главите с глупости, прикривайки по този начин некадърността за решаване на исинските проблеми на държавата? За съжаление и новите ни спасители май само това могат. Нормално- то читави хора в България не останаха. След десет години Родината ни ще се състои изключително от цигани, неграмотни олигофрени и пенсионери, на които вече им е късно да емигрират.

Ей тъпи копелета сте това българите още 1300 години да живеете пак ще сте кухи лейки .Не виждате ли ,че тази компилация я направих за има няма 2 часа и ето ти тебе-доклад. Ей тъп народ тъпа държава-веднага се хванахте на въдицата и се разкудкудякахте.

Изглежда в средите на Българо-съветската орг. престъпност е започнала най- сетне УНИЩОЖИТЕЛНАТА ВОЙНА!!! Ха да ни е честито ИЗБАВЛЕНИЕ,дано не съм прекалено оптимистик,дано!

бойко,време е всичките ти външни помагачи да ти попълнят база данни свързана със сигурността на държавата.по рано рушиха сега да помагат.

Ало, Вие в кой век живеете, драги?

Бойко, мислиш народа за ограничен, колкото тебе. Това е грешка.

Тя нашата държава се спомина още лето 2001-во и ето го резултата. Пълна победа на здравите сили над здравия разум. Да си носим новите дрехи и който докогато.Тунела е здраво зазидан.

SRAMOTA!

Поредн опит да се дискредитира ДАНС, не знам на кой и пречи! Сещам се за едни, но серещу власта не е хубаво да се пише!

Който е работил и работи в специалните служби веднага ще разбере, че тази справка не е автентична по много признаци, повече от които се писани във форума. Ако някой служител представи на началника си такъв документ ще бъде изхвърлен заедно с него през прозореца. Тогава стои въпроса какво е това и защо се появява тази претоплана супа в този формат, в този момент. Тук спезиалистите ще кажат - това е активно мероприятие, което преследва много цели, но облслужват само един човек, а всички знаем името на човека, нали?

Тука всички големи разбирачи се оказахте.

Стига с тоя ДАНС, тъпаците дето ги писаха тия доклади си ги прибра Цветанов. Сега в ДАНС само се борят с терористи, и тук идва въпроса какво означава ДАНС да почнела да работи? Може би трябва да звъннем на Бен Ладен да прати един, че да има какво да хванат.

Ега ти ръбовете от ДАНС. Излиза, че в скъпото ни Отечество колкото по-голям ръб си, толкова по-голяма заплата получаваш.

Къде по света има жителство за хората? Това ли е начина за регулиране потока от икономически имигранти?

Тази държава няма да се оправи никога докато има такива интриганти, подлоги, лицемери, гамени, комуноиди.... само простотии са се занимавали, правили са си мръсотии един на друг и нищо съществено а живота си тече, затова които е по умен ще се махне от Булгаристан и ще остви лицемерите да се самоунищожат.

Защо се засегнахте така? Нали не искам забрана за идването Ви в София! Искам връщането на адресната регистрация и строг режим за придобиването на Софийско жителство, за да не идват тук всякакви помияри. Интелигентни, културни и образовани хора са добре дошли, но Вие май не сте от тях. Та останете със спомените за ходене на градска (или селска)баня в неделя. А за констатацията ПРОМИТ МОЗЪК КОМУНИСТИЧЕСКИ.., съжалявам, но моя по- скоро наследствено буржоазен, т.е капиталистически

Тъй бре Сергей е взел та възложил на някого да направи проверка, после да му напише доклад и после този доклад да го даде на ББ, че той да има какво да показва във вестниците хехехе:))))) Много умно !!! Това епоредният начин, по който ББ се разправя със своите опоненти! Така се разправи навремето с мутренските си партньори, а сега понеже няма как да избие половината БСП, така ще прави. оклади ще излизат и тн. На Алексейчо дали не са му е.али мамата, че да ходи с доклади насам - натам. Ако беше мъж и премиер на място, трябваше сега Алексей да е на прокурор ( как така ще изнася информация???). Аз се питам дали по времето когато ББ беше секретар не е имал такава информация ? Дали , като кмет не е знаел за подкупите в общини ? Дали като кмет не е уаствал в преразпределението на сладките парцели в София? Дали от заменките, които е правил не е взел и той много солиден пай ? Дали от разрешенията, уостоверенията, лицензите и акцизите не е се е облагодетелствал ? Дали не е спечелил от митниците ? Ха, като е толкоз мъж да седне и да обясни от колко почва раздаването при него. И да вземе да се подложи на диета, че като мисли за този народ поне да е , като него гладен и изстрадал. А не загладил косъма 200 килограмов шопар!!! А на БСП и другите бивши управляващи ще кажа само едно, като си го направихте ( ББ) сега и ще си го сърбате. Пуснахте го туй лицемерно к..еле, събра си информация срещшу вас бавно спокойно и сигурно и сега ви го слага. Няма как наистина не ставате за управляващи. На берлускони някой да му накриви оная работа ??? И 100 ББ да дойдат все му 200. Но пак сте по- добре от този бандит и шайката му престъпници. Супер са се събрали ББ, ЦЦ и в ГЪЗА на Българина!

За сведение, при най-високите длъжности в България /Премиер, Президент/е практика и никога не се предава с ОБХОДЕН лист и с подпис, предава се като между ДЖЕНТЪЛМЕНИ , това каза Костов по нарочен въпрос на Милен Цветков вчера в Здравей България. В нашия случай, Станишев е сбъркал и се доверил на практиката и не е допуснал, че насреща си няма ДЖЕНТЪЛМЕН, а долно образование /кръстоска между пожарникар и мутра/ и не е поискал подпис на обходен лист. Истината е, че доклада е върнат, но е пропуснато да се отметне, което е било добре дошло за ЛЪЖЕджентълмена/кръс от пожарникар и мутра/ да се извихри със злобата и простотията си.... Е това е, прави си извод НАРОДЕ, кой, кой е и къде ще те води. Още имаш шанс!!!!

между ББ и братя Галеви?В дебелината,интелекта или и двете?Отговорът е -никаква.

Ако това трябва да е ОНЗИ доклад, заради който от прокуратурата разпитваха журналисти от вестник Галерия-не,не е това.ОНЗИ доклад е на бланка на ДАНС и се казва Анализ на състоянието на средата за сигурност и отчет за собствената дейност през първото шестмесечие на 2009г. В горния десен ъгъл си има гриф ПОВЕРИТЕЛНО, дата на съставяне,дата на завеждане и изобщо всички атрибути,които трябва да има един документ.Датата беше 10.07.2009г., ако не се лъжа. Съгласна съм с Exile (26.10.2009 г. 23:13ч.), че цялата тази работа е за отвличане на вниманието на хората от истинските проблеми.

Ако това е съдържанието на секретния доклад, ха-ха! Пълен клюкарник - кой кого следил, кой с кого против кого се сговарял (докато ние се чудим как да свържем двата края!). Вече ми е ясно защо Бойко смята секретния клюкарник за държавна тайна - понеже там е споменато и Бойковото име: как Бойко правел мръсно на Станишев и търсел как да му вземе властта. А това е мнооого секретно!... Иначе в доклада не се казват неща, които ние вече не знаем и без какъвто и да е доклад - открили ДАНСаджиите топлата вода. Но добре е, че това излиза наяве - да види цял народ с какво са се занимавали висшите ни разузнавачи и настоящите ни управници, докато ние изнемогваме от криза и беднотия: момците (сред които и Бойко Борисов!) взаимно се ритали по кокалчетата и се чудели кого как да прекарат - за власт и пари. Следили се един друг, правили си кръгове и групички, вместо заедно да работят за България. И заради махленския клюкарник, наречен секретен доклад, се опитват да изкарат Станишев издайник на държавната тайна... Да се смееш ли, да плачеш ли... Разбираемо е и защо Алексей Петров се прави на съвестен гражданин, ама на патерица (един вид, след дъжд - качулка) - и Петров е вътре в свинарника, пардон, в доклада; и той се е бил за кокала. Простотия. Занимават ни с глупости... И, с коя от двете си леви ръце сканирахте справката-доклад? Тъй както сте я показали, тя не прилича на документ, а на писмо от кака Мара до село.

Защо ли правя сравнение с Германия на Хитлер,Чили на Пиночет,Кастро на Куба,Чавес на Венецуела.От 1991 г някой гради България на Борисов.Медии,вътреш сигурност,в скоро време очаквам интервенция и в армията и най вече много,много,много пари/откъде ли/ ни подготвят за това.Дано да греша.

Прочетох статията и постингите /е, повечето от тях/, за доклада не ми стигнаха силите. А и честно казано, не мисля, че си заслужава труда да го чета. Вероятноста да е манипулиран или изцяло фалшив, не е малка. Мисля си, дали пък някой не използва ситуацията да си разчисти сметките с определени хора. Както и да е... не за това ми е думата, след като не съм го чела този доклад, не искам и да го коментирам. Това което ме изуми са мненията на доста от пишещите тук. Мнения изключително, глупави, невежи, дребнави и т.н. Темата е сериозна, и ако някой няма какво наистина да дискутира по нея, какъв е смисъла да пише глупости.

Защо не предположиш, че може би това е целта? - всичко да бъде окаляно, разрушено, продадено и да няма алтернатива за изход от положението, в което се намираме...

абслютен фоклад, 1 към 1, лошо колеги лошо.

Абе Fof, какви грифове строго секретно бре?Според закона за класифицираната информация вече няма гриф строго секретно.Има за служебно ползване,поверит и секретно. Инак наистина липсва всякакъв гриф на тази хартийка.

ami spravkata si e ok, ima dosta informacia...ama ako s tova se zanimava DANS, napravo da ai zakrivat tai slujba, pone da spestim naikoi lev...

Когато четях доклада исках реално да избягам от България. Без нищо-да напусна тази омагиосана земя с тези хора. Много отвращения, много лоши неща преживяхме през последните 60 години. Ужасни до жестокост са и последните 20 години. Този доклад те кара да повръщаш истински, рядко срещано чувство на отвращение, че си тук на тази земя с тези хора. Този доклад те прави едно нищожество в страна на много жестоки хора. Този доклад е картината на България-това какво правят с нас ежедневно. Този доклад е дъното на човешките низости и мафията у нас, и според мен края на надеждата, че има светлина в тунела. Този доклад реално ни убива желанието да сме граждани на България. И е хубаво, че го пуснаха по Интернет-да видим кои ни управляваха и управляват ли ни още??? Да, те са наши народни избранници-какви мошеничества, какви интриги, какво падение, какъв живот те живеят и решаваха и решават съдбит ни.. Господи, родители, наистина ли сте създали и отглдали тези хора в доклада??? Каква жестокост и мръсотия. И медиите, които хвалеха и величаеха тези хора-вижте имената им. Прекланяхте се пред тях-всички медии. Те наистина ли са хора-или страшни мутанти. Доклад, които те кара да трепериш от безсилие и мъка, че съдбата те е определила да си българин. Всичко пада-прокуратура, съд, лъжи на политиците, доклада показва какви игри играят у нас. Каква мерзост и жестокост лъха от всеки ред на доклада. И ще търсят, че бил изнесен?? За да не знае народа какви ги вършите-нали??. Страшна работа, ако и Бойко все с това се занимава?

Баце, звучиш ми като Батман как дава уроци по четене на червени печати и как... ех - пропусна секретната секретарка, дето ги носи секретно. Кажи ми - толкова ли не можа да почнеш някак по-убедително: До тук - само тъпотии. Това в интернет е ПРЕПИС на доклада а не самото засекретено копие!!! Поне да бяхте слушали/чели внимателно. Кой ти каза, че е ПРЕПИС???? Батман??? Слушахме, четохме, ама... какво си написал по-нататък, че... Ти да не си пак от ПР-тата, където оправдават всяка неграмотност на лидера, проявявайки се като по-прости?

Ама и ти плещиш без да си чел публикацията на Доклада. Там няма и дума за бивши министри на комунярите, нито за корупция. Доклада касае щуротиите на ДАНС и на онзи безмозъчен малоумник Алексей Петров.

мислете с главите си - ако беше фалшив нямаше да изгубят време и мастило за цели 27 страници, а в 7-8 щяха да сбият най-основното. не на последно място - всичко перфектно се връзва по дати, а ГСМ разговорите могат да се проверят, както и НОМЕРАТА на мобилните телефони. по-скоро започвайте да дълбаете в Дакси и Апис за повече инфо относно споменатите герои и съдружниците им...

Това дето е публикувано не е доклада на ДАНС за корупцията... а някакво активно мероприятие. На първа страница няма никакви белези да е секретен доклад, а никъде вътре не пише за никакви министри.... Повече прилича на ИМПЕРИЯТА ОТВРЪЩА НА УДАРА!

цирка днес е с тържествена шоупограма! ....... безработните се увеличават все повече.

Преди 45 дена С-ГЕЙ твърдеше нещо друго. Но хората у нас имат къса памет. Добре че има медии, в които има архив. Ето ви един цитат от началото на септември 2009: Председателят на БСП Сергей Станишев, в качеството си на министър-председател на България, не е получавал доклад на ДАНС със сигнали за корупция, свързани с бивши министри от кабинета му. Това съобщиха междувременно от пресцентъра на партията. Станишев нееднократно е заявявал, че няма чадър над никого, който е престъпил закона, се посочва в съобщението. Проверки са били правени за министри, заместник-министри, висши държавни чиновници, за които е имало сигнали за корупция, заяви Станишев пред бТВ. Всяка оперативна информация, която съм получавал, но това е оперативна информация, съм разпореждал за проверка, но такъв доклад за корумпирани министри при мен НЕ Е ПОСТЪПВАЛ, а ако е написан някакъв доклад до новия министър-председател би трябвало да го попитате него, каза още Станишев. ------- Сега пък вече е ясно че доклад има и че С-Гей го получил и го е чел и дори не го е върнал, а го е дал на някой си и така докладът е изтекъл в медиите.

Къде са грифовете - строго секретно!? Откъде се разбира, че това е истински доклад, който от публикувания текст се вижда че е справка?!? И как може да бъде предоставен от Агенция БГНЕС, а да не може да бъде потвърдена автентичността на му?! За идиоти ли ни смятате?

на Гамизов, явно Ковачки му държи хапчетата под ключ... Усещането за мръсотията е дълбоко и потрисащо, вонящите крадливи свине са опитвали да наместят алчните си задници къде ли не ... четох го - потрес и натрапчиво усещане за нещо нехигиенично, ако е автентичен, а може би точно това е целта - чудене, защото никой от тези, от които зависи истината няма да посочи дали е истински докладът лично за мен ДАНС е ЧАО!

Боже, каъв министър председател сме си избрали, боже!Защо ни наказваш, боже? Дай ни сили да го изтърпим още малко, че както е тръгнало...

Глупи, я виж първо собствения си интелектуален дефицит, па после разправяй какви са другите. Трагедия си - от тъпите по-тъп, от простите по-прост!

Стига сте заглавичквали хората с тази ченгеджийница. 20 години стигат! Кажете, защо се вдигат тихомълком всички преки и косвени данъци. Заплатите се замръзяват за тази и следващата година! Ай сиктир, престанете да ни занимавате с полицейщина и разни глупаци от данс! Погледнете как живеят хората, погледнете доходите им и завъртете данъчната метла около крадливите политици през тези 20 години. Отнемете им палатите в подножието на витоша и по морето, разследвайте офшорните им фирми и сметки и ги осъдете. Погледнете и решете тежката ни икономическа ситуация, а стига ни занимавайте с великото ви фбр. Престанете с тези сапунки, а решете икономическата криза.

Писна ми от некадърници, които щом са се облявили за демократи, автоматично стават професионалисти, а всички, които ги плюят са комунисти. Е аз не съм комунист, никога не съм бил (за разлика от костов и борисов) и за мен няма никаква разлика между некадърниците на станишев и тези на борисов. Изнасянето на уж секретен доклад е проблем на шибаната ДАНС и ми писна всички да се правят на учудени, че ДАНС е създадена за изпълняване на политически поръчки. Естествено, че е така и така ще бъде - всички работещи там ще изпълняват заповедите на шефовете си - които разбира се сменят автоматично, след смяната на властта ! И само един пълен дебил може да си повярва, че бойко борисов - бивша мутра, рекетьор и охранител ще използува ДАНС, за да помага на хората ??? Кои са тези хора, кой е този народ, след като откакто е на власт досега бойко е направил само мръсно на т. нар. народ - увеличи възрастта за пенсиониране, спря увеличението на заплатите, няма 13-та заплата и премии, отново отвличат за откупи, отново у,биват невинни хора при грабежи, отново ДАНС се използува за политически цели ! Колко тъп трябва да е някой, за да не вижда фактите и да се оставя да му се отклонява вниманието с подобни просташки доклади и измислени интриги ???

НАЛИ СМЕ В ЕВРОПА, ОТВОРЕНИ ГРАНИЦИ.. ХОРАТА СВЕТА ОБИКАЛЯТ, КАКВО ЖИТЕЛСТВО ЗА СОФИЯ ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ ПРОМИТ МОЗЪК КОМУНИСТИЧЕСКИ !? ДА НЕ СИ В САЛВАДОР ИЛИ КОЛУМБИЯ ? АМАН ОТ ГЛУПЕНДЕРИ..

Докато си играете на стражари и апши и се ритате по кокалчетата, в Б-я не астана неразкрит и читав агент. Ами че, непосредствените ни конкуренти и врагове си умират от смях, че не остана нищо скрито и класифицирано в бълг. служби за сигурност!