Яне Янев: Намесата отвън в ДАНС е вредна

Аз смятам, че на този етап не би трябвало да се правят някакви коментари около ДАНС като институция, която се нуждае от реформа, предаде БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Яне Янев: Намесата отвън в ДАНС е вредна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма демократични и недемократични ченгета!Всички са ченгета!

Че то вече има ли ДАНС ? Нали целта беше ДАНС да бъде закрита ?

най-жалката пародия е яне янев,а най-измаменото камилче димитър абаджиев.

pri yane sa priyoteni mnogo antikoriupcionni politici. sofiqnow , karaka4anski, bylgarinowski

Браво на експерта. Всеки ДАНС е само за двама и за това външната намеса е нежелателна. покана 1 DANS please, otgovor Я не, Я не

Я не Я да, Я не Я да, Я не Я да, все открива нещо и все си противоречи, щеше да е забавен ако от време на време не изглеждаше втренчено по идиотски.

Леле Бенката пак се обади! Къде изчезна бе брато? Или като се навря на топло в Парламента вече ти е все тая? Е да де лошо стана че ти изритаха кокошката, сега като няма кой да снася какво ще правим, ааа?

Ами като е вредно защо Яне Янев се доверява на външни консултанти от Мосад- израелското разузнаване?

Значи има двама работили и за държавата и мноого обидени???!!!! Между другото само за да работят са били в службите, не за повече пари, не за облаги, а последните години и за големи мръсни рушвети! Е, ако сте такива нямаше да ви махат сега!

Аааа, Яне, айде бе, човек! То цял месец ще стане, никакъв не се чуваш. Кво се потопи такъв, къде зачезна?!

g-n Yanev .. pak v Parlamenta.

Напълно си прав. За държавата не бива да се бачка.Някой бе писал че след 30 години отново щели да отварят досиета на ченгета. На днешните демократични ченгета. Пак ще започваме от нулата.ДОЛУ СЛУЖБИТЕ! ДОЛУ МВР!

А какво да кажат служителите на разузнаването и контраразузнаването, които изхвърлиха на улицата? Те нямат ли семейства? Те не са ли застрашени?Изводът е един - НЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ ЗА МВР И ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ. БОЙКОТИРАЙТЕ ГИ. НЕ ПОЗВОЛЯВМАЙТЕ НА ДЕЦАТА СИ ДА ВЛИЗАТ В ТАЗИ СИСТЕМА! ЗАЩОТО УТРЕ ЩЕ ВИ ОТВОРЯТ ДОСИЕТАТА, ЩЕ ВИ КАЛЯТ, ЩЕ ВИ НАРИЧАТ ЧЕНГЕТА, ЩЕ СЕ КАЯТЕ ЧЕ СТЕ В МВР. НАПУСКАЙТЕ ДАНС И МВР!

Е много тъп! И най-вредното е, че се взема насериозно

Яне, Янеее - оплете си кошницата и започна да се криеш!

abe taj meka kitka na koj komisij e predsedatel,na negovata si ili na kostov,goljm lumpen e,aman ot pedali