Петко Сертов подаде оставка

Председателят на Държавната агенция за национална сигурност (ДАНС) Петко Сертов е депозирал оставката си като ръководител на специалната служба.

Обратно в новината

Коментари - Петко Сертов подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брее тук се събрали лаещи срещу дедото улични помияри с IQ коефицент на интелигетност. Лаещи та чак лиги текат и IQ изби отвън, ма си остават с лигити и без сиво вещество ха ха ха

До дедо Йоцо: Хайде да не си мерим умственият потенциал. Моят при всички случаи е значително по-висок от средният за страната и това съм го доказал чрез IQ тест. Но забелязвам, че всички Вие, които се криете под псевдонима Дедо Йоцо гледа, имате склонността да говорите като последна инстанция. Аз поне си правя труда да си аргументирам мненията, вместо да предричам бъдещето. Освен това, така и не ми отговори на въпроса: С какво Вие сте по различни от другите месии.

Понеже и ти си от народа и твоите другари съмишленици внимавай! Ако вземеш власт, така ще ти го набият че ще те е срам да ходиш по улиците в нашите градове!!!!

Какъвто народа такива и партиите. Народа изпростя от прехода и няма да създаде нищо защото е чалгисан и простоватичък. Това е популизъм Другарю Йоцко. 7 милионно население няма как да състави партии с лидери и капацитети особенно тук. недей да плюеш партиите и да отвращаваш хората. Добри и лоши страни имат, така е във всяка фирма, агенция и пр. Има разлика между българските партии и по отношение на външната политика и какви ли не въпроси и действия.

До Дедо Йоцо: Ами хвърлих един поглед на сайта Ви. Честно казано не виждам с какво сте по различни от Костов, Симеон или Сидеров (например). В общи линии повтаряте общоизвестната истина Всички са маскари и стандартното Ние сме други. Аз съм свидетел на целият 20-годишен преход и стигнах до извода, че няма значение какви са лозунгите. Има значение, какви са хората, които стоят зад тях. За мен Вие, (групата дедо Йоцо гледа) просто се надявате ББ да се провали, за да предявите претенции при следващото разпределяне на баницата. Дали имате шансове? По-скоро не.

Проблема е точно в нашата политическа система! Имаме най- долнопробната в Европа политическа система ,цялото политическо пространство на България не са партии, а търговски дружества и за това имаме корпоративен вот- който изразява само бизнес интереси на определени бизнес групи. Всичките ни партии са такива, бизнес елита на БСП,, СДС ДПС, НДСВ, и ТЕРБ си е чиста олигархия политическата мафия.Развита и демократична Европа не знае какво значи бизнес партии , корпоративен вот-не познава това явление.Там има партии с истински идеи за развитието на обществото, гонят само реална членска маса с тях, корпоративните интереси са извадени завинаги от властта и политиката чрез антикорупицонно законодателство. За да има бъдеше България да пробудим българското самосъзнание и да родим истинските си партии с истински далеко мащабни идеи за развитието на обществото, които да изградят една Нова България- демократична европейска държава с висок жизнен стандарт, чак тогава ще имаме бъдеще въобще!Идея за България

в страните с развита демокрация на Европейския запад олигархия няма и богатите хора нямат политическа власт и не управляват. На това място И СЛЕПЕЦ ВИЖДА, ЧЕ НЕ Е ТАКА?!

Така ще може да говори по тлевизията и няма да пропускаме нищо от тази благодат! И Светият Синод да мисли за Негова анонизация като великомъченик поне!

До (na (02.08.2009 г. 17:59ч.) ,НО няма партии като българските, защото те НЕ са партии, а ПОМИЯ. Народът ни тепърва ще роди ИСТИНСКИТЕ СИ ПАРТИИ, които ще изметат старите и ще му върнат БЪДЕЩЕТО!!

Дедо Йоцко, в цял свят има партии. Това е Демокрацията. Престани да деполитизираш хората с тези коментари, защото пак ще се върнат старите хищници и дупедавци на Путин.

Народът ни гласува за ББ, защото не разбираше страшното и порочно явление- олигархия политическа мафия, родено през прехода и, че тази олигархия е това, което наричате бизнес елит на БСП, ГЕРБ, СДС,НДСВ,ДПС, държащ цялата икономика и целия едър бизнес, натрупала богатствата си по най -незаконен начин, без един елемент на демокрацията , чрез пладнешко заграбване на държавна собственост от другите. ББ ще си ходи когато народът ни разбере, че олигархията никога не е работила за народа си , а само за своя джоб и ще разбере това като се види пак в огледалото като пай- бедния и най-ограбения народ в Европа.Той ще махне ББ когато разбере повече и за другия свят от развита и демократична Европа, където няма олигархия и богатите хора нямат политическа власт и не управляват- тези знания ще му донесат емиграцията -вече 2 милиона живееща във високоразвити европейски страни, така , както хъшовете ни през Възраждането донесоха на народа ни знанията за европейските революции за свобода равенство и справедливост, образоваха го с тях( Левски с цървулите, Ботев с перото) и той се вдигна и извоюва Освобождението си. Това значи и повдигане на общественото съзнание на тези 60% от народа ни гласували сега за старите партии и осъзнаването, че трябва да следва големите европейци , ако искат да станат богат като тях.Не мога да дам срокове, но мога да кажа, че това ще стане в обозримо бъдеще, вече натрупванията са налице . Независимо дали ББ( чрез него БСП) ще използва полицейщина и всякакви стари и нови методи да задържи това положение, в опита на Европа и човешката история се знае, че никой не е в състояние да удържи един народ, който се стреми към свободата си. Скоро народът ни ще се събуди и ще измете всички стари партии, създадени от БСП, с което няма да позволи повече те да манипулират прехода, вота и определят живота му.

До //дедо Йоцо гледа (02.08.2009 г. 13:55ч.)// дедо Йоцо, моля предскажи ми кога бат Бойка че си оди? Зер виждам, много си вещ в тиа работи.

дедо Йоцо гледа/ ти си мъжка клюкарка... Ееех, това ми харесва. На ченгетата, дето манипулират форума, СЪЩО МНОГО ЩЕ ИМ ХАРЕСА.

До Дедо Йоцо. Дедо Йоцо, ама ти си бил екстрасенс бе! Като ти чета - явно виждаш в бъдещото. Браво моето момче. Препоръчвам ти да си направиш собствен сайт - vra4ka.com и от там да ни осветляваш за бъдещето на България и на Българските политици. Можеш да си направиш и собствена рубрика Говорят ми звездите. Предварително ти благодаря за ценните насоки.

Стигам до извода че червените ченгета дето пишат тук( и не само) най-ги е страх от това че СДС и в частност Костов покрай Бойко се вмъквали във властта. Това въобще не е така, но страха от сините е голям и ги кара да превъртат и да треперят от въображаеми факти.

дедо Йоцо гледа/ ти си мъжка клюкарка... Ееех, това ми харесва. На ченгетата, дето манипулират форума, СЪЩО МНОГО ЩЕ ИМ ХАРЕСА.

А сега съветника ще съветва новия и всичко по старому

Всичко е далавера не се заблуждавайте.

Ако някой очакваше нещо ново и справедливо от ББ то след назначаването на Костов да контролира ДАНС тия надежди трябва да му се изпарят или е глупак.

По лошо от мъжка клюкарка няма... явно освен клюкар си бил и доностник такъв ти е характера . Говориш за Бойко така като че ли си му седял на оная му работа. Правиш генерален извод не знам защо доносниците и клюкарите все изводи правите . Ползата от презерватива е не само против болести - но и да не се раждат капути като тебе . Намесваш и ГНОМ , намеси и ЦРУ,ВАТИКАНА,МОСАД,М 5 ако щеш намеси и ПАПАТА . Яво не си добре като ходиш ,връткаш ли си главата ритмично , плескаш ли си с ръце , като пишеш малоумните простотия подръпваш ли си кожичката на долната глава или просто си бъркаш ... Много гадна твар си

Дедо Йоцо е типичен социопат и с двуцифрено число на коефициента на интелигентност даже може и да е на минус...много ми прилича на един от клубовете в този сайт!! Да му помогнем като го пратим на 4 - км!!

ISKAME ZATVOR ZA VSI4KI SASIPNICI KATO TOZI I KRADCI I PREDATELI, RAZSLEDVANE DO DUPKA I ZATVOR

Драги сънароднико препоръчвам ти да отидеш до някое специализирано болнично заведение да те прегледат...нещо с психичното здраве не си добре имаш нужда!! За твое добро е...!!

ДПС ОЛИГАРХИЯ МИНАВА В КРЪГОВА ОТБРАНА...СРЕЩУ БСП+ГЕРБ+СДС ОЛИГАРХИЯ

ДОПЪЛНЕНИЕ! Започва ерата на НОВОТО ОЛИГАРХИЧНО РОБСТВО. ГЕРБ е свил под мишница олигархията- смесена между СДС и БСП олигархия- обединената синьо червена олигархия. Самият ББ е олигарх, чийто произход на капиталите са като на БСП олигархия. Но олигархията няма цвят. БСП олигархия е луканова олигархия, СДС олигархия от управленията на Фильо и Костов. Има и ДПС олигархия която стана от прякото участие на ДПС във властта с бъркането в кацата с мед. Има и НДСВ олигархия, тя е от изнесените от луканово време капитали в лондонски банки, царските имоти и забогателите НДСВ дейци по време на управлението им. Тези четири олигархия сега се бият за повече власт( министерства вътрешна и външна сигурност) За това СДС олигархия се стреми така много да участва в ББ управление, но успява защото ГЕРБ е пълна със сини дейци. Сега ДПС олигархия се чувства несигурно и гледа да се заземи и скрие за това се уволняват масово журналисти и кадри по техните медии. БСП олигархия се чувства защитена от ББ правителство, защото олигархиите им са от един корен и защото БСП сега ПОДАРИ властта на ББ. НДСВ се чувства сигурно макар и вън от властта, защото ББ е бил охранител на царя. Всички олигархии са ПРЕСТЪПНИ напарвали богатствата си с пладнешки грабеж който Европа не познава в свята история. Само, че народът ни е слепец, той не вижда истинските си душмани в настъпилото ново олигархично робство, не разбира че олигархия никога не работи за народа си, но скоро ще го разбере като остане пай- бедния в Европа и най-ограбения.

Dai boze Studenkov i Kireto Kirov da poglednat taka skoro :) 4e i te sa nagazili luka mnogo! vervaite mi

СДС -ХИЕНИ ПАК СЕ ВРЪЩАТ ...

МОЯТ ГЕНЕРАЛЕН ИЗВОД Е: СДС завзема властта чрез кадрите на Борисов. Повечето му министри са бивши СДСари. Завзеха икономиката, отбраната, сега ГНОМ ще си сложи свой човек и на ДАНС. СДС винаги е вървяла по петите на БСП- била е копие на нейните управления, вживявала се е в Партия-държава, внедрявала си е свои хора навсякъде, действала с мракобесието на бившата политическа полиция на ДС. С едно СДС надминава БСП- била е винаги по-прилежен и най-прилежен американски лакей ! Гледам г платените драскачи на ГЕРБ пак са завили по мен, поне да си видят глупавия сурЯт в липсващите им аргументи, вият само на умряло. Язък!

Милият, гледа на снимката гаче е ял жабета... Май това е точният човек, дето ще опере пешкира....

Много е важно в ДАНС има вопиюща нужда от един баш ГНОМ, само тогава ще има мир и спокойствие във форума, а и в 2-та % смърдящи избиратели.... и най-вече форумното всичко знайче карина...... ГНОМ просто малко, уродливо и палаво духче или гоблини, малко, гадно човече /джудже/занимаващо се с подли подмолни дейности. Човече ръководило ДС /генерал нисък/ и в момента върши гадости като използва крадени база данни или връзки с действащи хора в съвременната ДС. Маша на настоящ председател на комисия за ДАНС....

С ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ СИ КОМЕНТАРИ МОЖЕШ ДА ХОДИШ ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯШ, ТЪПАК ПЛОСЪК

Вярно е, че слагат свои хора, но нима е редно да слагат чужди?! Малко инфантилно е мнението ти. Може би искаш да сложат хора на БСП или какво? Както ДПС предложи на Борисов да слуша опозицията, т.е. тях, а не десните от парламента. Насрана работа, смешна и тъжна картинка са тези от опозицията. И за алтернативното мислене: все пак говорим за мислене, а такова не се забелязва у левите образувания в България. По-скоро дълбока умствена и етична нищета и основното! - неспособност да строят общество. Просто така много лъжат, така са се научили по комсомолските събрания да си вярват на лъжите, че съвсем ми се струва да не знаят колко лъжат всъщност. Това са просто генетично вече увредени хора по силата на родовата принадлевност към една уродлива система и поведение. Доказа се в цял цивилизован свят, че не ги искат. А свинете не могат да разберат как може без тиня, която да мирише на техните си фекалии. А мирише ако. Низки недорасли селяни, превърнали се в политически деградивни изроди - това е определението за комунистически/социа лидер в България. И за това бързо-бързо гледат да ви изринат от обора, та да стане за хора. И на вас ще ви е по-добре после, стига да го разберете с изродените си мозъци. Просто си въряете работата на село и в градове като Перник и прочее. И си мълчете, както се полага на работническо-селскат класа. Така и пенсиите ви ще са по-големи, и децата ви ще имат шанс да станат наистина умни - в едно правилно и селективно общество. Запомнете тази препоръка и просто си гледайте характерната за интелекта ви работа.

Какво точно ти пречи Алексей Петров ? Би ли се аргументирал ?

Абе, тоя дядо Йоцо да не се казва Петко Сертов? 11% от поместените коментари са негови.

Не знам колко е важна тази оставка, но не разбрахте, че всички са срещу нас народа. Вие познавате ли някой свързан с властта как мисли и действа, запознайте се и тогава помислете! Няма полити в Бг, който да мисли за народа си - всичко е менте!!!!

Много моля някой любезен шапкар да каже какво е разузнало ДАНС или ДС, ако ще и през 1950 г., без значение. Досега само хвалби, работихме за държавата, чужденците ни тупаха по рамото и пр. Каквото и да било, но да не го е пишело във вестниците и да наистина да е било от полза, има ли? Ако си вярвате, податливи ли сте на самовнушение?

Всички гербери и сини дежурни драскачи са се събрати тук да демагогстват. А истината е друга и точно както я казва дедото..Чао!

Голям смех са падна когато от ДАНС отидоха да проверяват в Илиенци за фалшиви стоки / като ,че ли там има нещо истинско / по малоумна акция от тази не е имало .Ама така е когато се симулира работа . А по високите етажи на власта не пипнаха никого А ТАЗИ СЛУЖБА БЕШЕ СЪЗДАДЕНА ТОЧНО ЗА ТОВА . В мвр щата е доста радут с ДАНС или без ДАНС все едно - полза никаква по добре да ги закриват . Щели да бъдат аналитично звено като ,че ли досега е нямало такава служба .

Петко Сертов знаеше добре милиардите складирани на сейшелските острови и за това герберите на Иля Прокопев и ТИМ чийто кадри сега са във възловите места на Борисов го подпукаха, стана им неудобен, дано не го ликвидират......

Ха ха ха Караулкин е на всеки сдантиметър, няма почивен ден дори и в уикенда. Колко ексти комисионни ще получиш днес като гониш Гербовските михали и защитаваш гърба на ББ във форумите? Тъпо ченге, дори и милиционер няма право да се наричаш, че се срамумам да те познавам. ГЕРБ е пълно с мутри преминали школовките на ЦРУ и П.Сертов наистина ги беше разкрил-тъпа тикво!

petko si tragva-da go posledva i kir4o kirov 4e i toi e sa6tia predatel na sarbite

Много тъпа тиква си, защо ли трябва да знаем твоя Желко Ражнятович? Който не ти отърва е куха или тъпа тиква ! А ти кой си бе, мангал, от кое село Уйно се обяждаш?Що не се скриеш повече и да престанеш да пишеш тук , че тъпия ти ник и език дразни нормалните хора.

Браво Бойко.Да се свети името ти. Първия си замина, но народа ще ти признае, че не те е страх когато смачкаш другия кърлеж и интригант в агенцията. Да де, да на бай Цветко човека-Алекс.

Крайно време беше,ДАНС не е място за изхранване на партиини мутри ,а място за професионалисти!

Господине, не си въобразявай, че си Андерсен! Приказчиците ти са доста наивни дори и за дечица малки... Смешно е, човек на възраст си все пак. Някои от днешните деца даже си и поебват, а ти им дрънкаш за зайчета-байчета. За големите да не говорим!

Ясно е, че си труден случай. С теб в полемика няма да вляза.Дадох ти кратък и ясен съвет.Отиди на море и може би ще е ползно да слънчасаш.Модератори на които искам да благодаря ти спестиха някой работи. Понеже ще се намери може би още някой като теб ще поясня - ARKAN е Желко Ражнятович тикво куха.Няма да ти се извинявам, щото и да го направя няма да го разбереш. И стига си писал малоумник . Много те моля.