Шефът на ДАНС на четири очи с Борисов

Говорителят на ДАНС Зоя Димитрова потвърди, че председателя на агенцията Петко Сертов е имал среща на четири очи с премиера Бойко Борисов в петък, но отрече шефът й да е подавал оставка или да му е била поискана.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на ДАНС на четири очи с Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо винаги отричаме всичка,а след време забравяме какво е станало. Та защо не си спомним времето на Костов,когато уволни всички кадърни и доказали се хора в МВР,а те на свой ред направиха охранителни фирми и какво ли не още.... Още тогава беше разбито и разформировано МВР- може би умишлено,пък сега плаче на чужди гроб. Защо забравихме как Б.Борисов хленчеше ,че те МВР правят всичко ,а прокуратурата и пречи- излиза че сега е различно,а те са си същите , с тази разлика че вече той е премиер и трябва или да се хвали или да отчита колко другите били................ Стига вече,кога ще се гледа на хората като на способни ,професионалисти и хора с опит ,а не като на пионки. Може би така им изнася на властимеющите, сигурно е така. Горко ни тогава,когато на всеки четири год. ще се преустройваме ,ще се учим, ще се доказваме и ред други такива.

Явно тия двамата имат общо...8 очи!!!!

KOSTOV!!!

Нищо не знаете момчета и момичета. Заплатите в ДАНс са два пъти по - ниски от тези в съдебната система. А тази на П. Сертов няма как да е по висока от тази на президента или премиера. Прочетете закона за ДАНС. Там пише как се формира месечното възнаграждение. А разликата между заплатите в ДАНС и полицията е около 50 % не повече.

НЯМА КАКВО ДА СИ ГОВОРИМ ПЕТКО СЕРТОВ И НЕГОВИТЕ ЗАМЕСТНИЦИ НЕЗАБАВНО ДА ПОДАДАТ ОСТАВКИТЕ СИ АКО ИМАТ МОРАЛ,ЗАЩОТО ТЕ СИ ЗНАЯТ КОГО ОБЛУЖВАХА ДОСЕГА И КАКВИ ДАЛАВЕРИ ИМ ПРИКРИВАХА,ТАКА ,ЧЕ НЕЗАБАВНО ОСТАВКА. ТРЯБВА НАЙ-ПОСЛЕ ДА ЗАПОЧНЕ НЕЩО НОРМАЛНО ДА СЕ СЛУЧВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА И ВЪПРЕКИ ,ЧЕ НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ МИ ХАРЕСВАТ ПЪРВИТЕ ПРОМЕНИ КОИТО СЕ ПРАВЯТ,А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО КОСТОВ И МАРТИН ДИМИТРОВ ТЕ БЕЗСПОРНО СА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ И БОРИСОВ ТРЯБВА МАКСИМАЛНО ДА ГИ ИЗПОЛЗВА

Създаването на работеща и ефективна структура падабна на ДАНС е дълъг процес и не би трябвало да се влияе от политическата конюнктура в управлението на страната през годините. Тук пожеланията обаче свършват. Разузнавателните служби и тези по нац.сигурност бяха съсипани в опит за реформаторство през управлението на Иван Костов. И после всичко от начало. Да не се сърдим на никого освен на себе си, на народа, който избира своите управляващи.

Най добре ще си проличи кой е Петко Сертов след като напусне ДАНС. Тогава ще не ще ще трябва да изприпка при работодателя си за нова работа.

Гордо знаме ни е Костов, пръв учител Димитров /Мартинчо/!!!... Ура!!!

Не закачайте един истински почтен комунист като Петко Сертов! На нас ни трябват точно такива всеотдайни и безкористни комунисти като Петко! Да не говорим, че и САЩ, и ЕС имът въпиюща нужда от подобни кадри с горещи сърца и хладен ум. Петко червеното знаме роди го, него не ще го уплаши оставка, защото е поставил компроматче на всеки сантиметър!

Да си ходи!!! Нови са времената!!!

Много работа свърши,добре че Атанас Атанасов и Яне Янев вдигаха пара по някои сигнали че да се размърдат. А че заплатата му е по голяма от тази на президента и премиера да не говорим

Най добре да закрият тази Агенция.Или примерно да я вкарат в МВР.Там ще взимат заплати като всички останали редови служители ( 5-6 пъти по-малко от сега ). Ще се види , че няма да остане нито един Агент.Защото знаем какви пари се взимат в т.н. държавни Агенции ( за пример -Агенцията по лекарства и т.н. )!

Зоя Димитрова - бивш журналист от вестник Монитор e изприпкала при агент Бор и му е снесла новина. Явно разбира по свой начин функцията на говорител. Само че защо шефът и не се отправи директно към Централния?

Може и да си поназнайващ, но не си знаещ, още по-малко всезнаещ. Изобщо не си прав за Костов, но явно и ти си жертва на пропагандата срещу него. Ако си понапънеш сивите клетчици и забравиш за партийния билет в потрфейла, ще се усетиш, че клеветиш един голям политик и брилянтно умен човек, който направи всичко възможно, за да измъкне Бг от дълбоката яма, в която бяхме по вина на Вие знаете кои. Което му създаде много врагове. Ако беше крадец, дори и на един лев, БСП и ДПС щяха досега да са намерили начин да го заврат в някоя килия и да изхвърлят ключа. Опитаха се и със Софиянски, който беше добър кмет и много успешен министър председател, колкото и малко да беше на поста. Само че и той засегна интересите на ДПС и БСП. В нахалството си се опитаха да го изкарат и скрит комунист и какво ли не. Свикнали сме, но има и такива лапни- шарани кат теб, освен ако не си от създателите на слухове с определена цел.

За сведение на Иван Костов и той самият е нежелан в САЩ! Там знаят що за крадец е той и какви поразии е вършил.

Сетко Пертов е честен комунист. Ще стои до края.

И ДАНС като и НАП са напълно излишни структури които дублират дейности на полицията и данъчните. Сега пък ще съсздавт и комисия, която да контролира ДАНС?? Полицията и данъчните не са ли достатъчни ?

aide be koi ne znae za politicheskata policia na Stanishev narechena Dance, koi ne znae che RZS e proekt i razrabotka na DANCE.Samo mai debilite ne znaiat, ami ako i te znayat ,togavakakvi rabotiata tam...Dobre de ,kolko korumpirani sa v zatvora?Delian Peevski i mama mu Irena Totadjiiska, kade shtukat na svoboda, a?

Имахме конфиденциална среща с шефа на ДАНС на четири очи. И аз като му фраснах една, продължихме на три.

Свършена е огромна работа а ефект никакъв / колко души от високите етажи са задържани Димитрова / колко политици... нали ДАНС обикаляше за имоти и лъскави автомобили или работата им е била да се проветрят на чист въздух . Стига с това свършена е огромна работа - никаква работа не е свършена . Създадоха ДАНС да се бори с високите етажи политици и едри риби ама нити едните нито другите ги пипате . Освен тъпата АКЦИЯТА в Илиенци за фалшиви стоки /като ,че ли там има нещо истинско / друго няма

zoi4e i ti li si ot onezi komunisti deto samo pi6at ot4eti s nevqrno sadarjanie i polzvat nai vajnite laskavi dumi za 6efovete si

Комунягата Петко Сертов да си ходи при Съанишев и да разузнава

Кой лъже?Тази Зоя ли,този в-к Труд ли? Кой лиже и маже докато се разводни всичко и нещата си продължат както преди.

http://bgpetition.co