Полицаи пазят кофите с боклук

Aко някой от "Новера" реши да прибере дори и една кофа от столичните улици, ще бъде арестуван, заяви в събота пред Mediapool градският прокурор на София Николай Кокинов.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи пазят кофите с боклук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сте късопаметни - типично по български. Айде сега въпросче -кой доведе Новера? - май че беше кмета хах

бат Бойко е изкуфял тотално . Живея на малките пет кьошета кофите преливат по учиците . не е почиствано от около седмица

Пак цензурата ще ме изтрие, ама съм длъжен да отговоря на някои индивиди, дето се пишат за българи и патриоти! По времето на Тодор Живков се миеше София всяка вечер, без да се раздават медали за трудов героизъм! София удвои своята площ, жилищната площ, изгради инфраструктура, градски транспорт, снабдяване! Жилищните квартали Младост1,2,3,4 , Диана Бад , Хаджи Димитър, Заимов, Стефан Караджа, Люлин1,2,3,... Левски1,2, Кремиковци, Обеля, Модерно предградие, Красна поляна, Красно село, Дружба, Надежда1,2 Стрелбище, Гоце Делчев, Овча купел, Борово, Бъкстон и Павлово не знаеха какво е два дни без вдигнат боклук! Всичко това изградиха, организираха и управляваха комунистите, на които Вие плиткоумни същества не можете да им вода полеете! Господ дава мозък, после, ако имаш желание го пълниш с полезни или тъпи неща! Много от вас не си правят труда да пъхнат в черепчето си и най-малкото знание за близкото минало на градът си! Какво да правим, като сте увредени генно или сте платени богато за да обслужвате групови или личностни интереси! А беха времена, когато всеки можеше да си купи кибрит по 4ст. сирене от мляко, колбаси от месо, да получи стойностно професионално образование, да се лекува без привилегии, да работи по специалност, да има достойни старини! Пенсиите стигаха и пенсионерите можеха да услужат на децата си с 5лв. до заплата! Имало било портокали с опашки за голями празници, ама имаше в изобилие български плодове и зеленчуци за дребни стотинки. Сега при демокрацията всичко е менте от храна през трудова заетост та до управлението на чистотата и транспорта на Столицата. Беше тя някога зелена, сега е застроена и овонена! Какво да се направи, като борбата за демокрация тухла върху тухла не остави, навсякъде! И в образование, и в култура и във възпитание, в селско стопанство, промишленост и енергетика! Плодовете на хунското нашествие на демократите у нас се вижда в душевната ви пустота! Пълен нихилизъм! Важното за вас е какво става в Вип брадър или страх, кой на коя е последен любовник и да се възхищаваме на простотиите от мюзик айдъл! Да едно време имаше турнири по шах в училищата, а сега състезания по пушене на трева и пиърсинг! Но не сте вие виновни за това! Майките ви неуспешно са ви абортирали и резултатът е на лице! Никаква мисъл, само жълти вестникарски щампи в главите ви! Добре е, че освен вас двайсетина-трийсет скучаещи има и още много хора, дето се истински борят за по-добро, за съществуването на семейството си, работят, учат и мислят и ще се броим на изборите! Айде лайте сега!

Тук су публикуват предсмъртните хлипове на комунистите !

Полицаи ровят в кофите за боклук? До там ли я докараха завалиите? Е, те затова стачкуват .

веселба, по дяволите.тук няма да се гласува

Министър от БСП помогнал на кмета на София - браво...Това по света е нормално, но за Бг - учудващо, нали! След като бойкотират тъпите комунисти Бойко Борисов при всяка възможност, в един момент решават да се направят на добрички и да дадат трошичка, която да раздухат така добре, че всички червени бабички да чуят и да гласуват за добричките комунисти... Пък, ако заедно с червените бабички, някои тъпоумници също запеят в хора срещу кмета - печелят добрите управляващи . Избори идват.... Аз не зная дали изобщо нещо друго правят БСП и ДПС освен да крадат и да мислят как да направят мръсно на Бойко Борисов... То бива, бива страх - ама те наистина треперят от него... Жалко само, че най-верните подлоги на комунистите, се оказва, че са софиянци !!! Припяват и примигват глупаво - не си позволяват да мислят... Как не ви стана ясно, че това си е инсценировка на комунистите срещу Бойко Борисов!!!!

привърженик съм на Бойко,но не смятам за справедливо да се задържа имуществото на фирмата,след като не искат да продължат договора й!

V LOZENETC CIALA NOSHT CHISTIHA BOKLUKA........TA NE SPAHME. NO PUK KONTEINERITE SA PRAZNI

Най- сетне намериха квалифицирана работа за нашата полиция.На ли искат повишение на заплатите с 50%, могат да си подпомогнат домашните нужди като изпреварят клошарите преди да са преровили боклука.

САМО ГЕРБ ИЛИ СМЪРТ.ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ КОМУНИКСТИЧЕСКИТЕ МУТРИНСКИ МАФИОТСКИ ФИРМИ ПОЧИСТВЩИ ДО СЕГА СОФИЯ.СЪЩИТЕ ТЕЗИ ФИРМИ ПОДКРЕПЯНИ ОТ СТАНИШЕВ И ДОГАН НЕ ПОЗВОЛИХА ПОСТРОЯВАНЕТО НА ЗАВОД ЗА ИЗГАРЯНЕ НА БОКЛУЦИТЕ,ЗАЩОТО САМИТЕ ТЕ СА БОКЛУЦИ.НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ.

Още веднъж се доказа че българина не мисли . Ще направя едно сравнение и винаги съм го казвала - Филип Димитров бе лицето което казваше злобно - краи на комунизма да се тсече от корен ,. А тои чии продукт беше , как да се отречеш от росдител , родина ти не може да избираш времето а може да се поучиш и да промениш . Може ли ако на кантара се сложи държавата и семеиството тои като глава на семейство да развали домът и да не знае какво следва и къде е семейството му след това , Така е и държавата , така е и сега ситуацията с Борисов . За да се реши въпросът в София не една а 2, 3 фирми следва да чистят . Ако една не изпълнява то веднага ако се спре има други които поемат територията . За кофите ами г-н кмете купете ги от таксите които събирате и така няма да има проблем . Ако те са на фирмата сега следва да ги изкупите т е общината . Фирмата не може да я ощетявате .Маи не мислите много . Има интереси но има и обязаности . Тежка е царската корона и не всяка лъжица е за всяка уста . Да си кмет е мръцна и нелагодарна работа , иска се много труд , сърце за да постигнеш много и не да се коментира а оставете хората , времето да даде оценка за Вашия труд .

Това е прецедент! Министър от БСП помогна на кмета! Разбира се това се прави по целия свят почти закономерно, но днс това се случи и в нашата Родина! Мир вам! Алилуйа!

A takA a nas koi shte ni pazi sled kato police pazi kofite ?

Тука много дървен шоп, много глупаци. Абе на калпави космонавти и космоса им пречел. Защо за всичко да е виновен кмета ви? Или някой ви е платил да драскате простотии по форумите. Ей затва няма да се оправи България, от толкова тъпи овце..

Sudovete sa na sofianci i sme si gi platili ot joba!!! Novera da se sudi i v Strasburg za umishlen genocid!! I da vrushtat parite do stotinka!

Вместо отново да стоят и бездействат. да вземат и да го изхвърлят този боклук. така поне малко ще заслужат заплатите си

Ех, Кокинов, Кокинов, ти винаги си бил със силните, и сега е така. Каква независимост, какви пет лева. Вместо да олразуваш едно досъдебно производство на кмета, ти конфискуваш частна собственост. Защо ли ми е познато това...........?

Ах колко малоумници са се изказали тука- все подмолни комунистически мекерета,драпащи да се върне онова време. Не си падам по Б.Б. и ГЕРБ (за друг ще гласувам, но не и БКП и ДуПеСе !!!) ,но е ясно , че това е поръчкова работа на комунистите заради изборите. Правят му сечено (и газ пикаят) на бат Бойко, това е повече от ясно, но тука има група полуидиоти, които се правят, че не схващат за какво аджеба иде реч. Всичко е игра, политическа игра на нерви. То е ясно. На кого беше Волф-а ? На Вълкът - комунистическа издънка, с чужда пита помен прави. А на кого си продаде бизнеса Вълкът ? - на Новера, която е част от Екуест. А на кого по-точно е тая Екуест ??? На Георги Крумов - друг такъв крупен играч като самият Вълк. Тоест човек с доста тъмно минало, далавери и нечестни сделки - пак псевдо-бизнесмен (потърсете инфо в Гугъл за него, има доста). Просто официално Вълкът прехвърли топката с боклука на друг голям лапач- Крумов, срещу 45 милиона евро. Е за това е борбата сега- за пари, за много пари и поставянето на бат Бойко на колене преди изборите баш. С една дума- мръсни комунистически игрички и страха, че бат Бойко ще спечели на изборите. И с този екшън с боклука, целта е отлив и разочаровани избиратели от бат Бойко- ясно като бял ден. Ето ви тук инфо, само си сложете едно ВВВ - dnevnik.bg/bulgaria/ иначе по въпроса с кофите. Те не са собственост нито на Вълкът, нито на Крумов. Преди да дойдат тия две политически и престъпни отрепки София какво, не е имала кофи ли ? Къде са тогава кофите ни ?! Да, добре, сменили ги били. Да, ама са сменили предишните, така да се каже ЪПГРЕЙД, а не купили ни въобще кофи!!! Кофи си е имало и преди, все едно кой е извозвал боклука! Та даже те са били общински, купени с парите от нашите данъци за сграда и за смет. Така, че... Новера да не се правят на ударени и да прибират чужди вещи и собственост. А какво са направили със старите, а ?! Претопили са ги и парите ХОП и у джобчето. Аааа...така и баба знае. Сега тия кофи са си наши, на мен, на теб, на нас всички, които си ги ползуваме от край време и отдаааавна са се изплатили 100 кратно. Така ,че...тия от Новера да го духат, правлино прокурорът не дава да се отмъкват кофите, иначе това си е кражба от всеки един от нас. Да се формира нова ОБЩИНСКА фирма за чистене и край. Никакви мунчовци и псевдо-бизнесмени да не се допускат повече да чистят София. В цял цивилизован свят фирмите за тая цел са собственост на общината, градът, селото...за да не може да се извива ръце на цял град. Така и е нормално. Айде марш мутрите и собственици на Новера, че току-виж из София има 30-40 Бугати-та, а една кофа и един камион за боклук да няма.

Ох, омръзна ми с тоя боклук на София! Навсякъде и за всичко реват!

Омръзна ни да четем за боклука, искаме сънародницит и близките ни в България да живеят цивилизовано и да разговарят на по-възвишени теми. Но здравето на народа е приоритет над приоритетите и затова мутренско-предизборн номера и престъпления към здравето трябва да се криминализират. Дерзайте, българи!

Много смешно заглавие!Защо ги пазят!Съдовете за смет не са държавна или общинска собственост!Това поведение на властимащите е меко казано инфантилно!Явно г-н Кмета наистина е в позиция''мат''!К го осъзнава....

купувайте за храна само хляб, сирене, мляко , картофи, боб , леща и варива. И никакъв боклук да не остава! пластмасовите опаковки на олио и др. да се изгарят. така няма да има никакъв проблем с боклука! не се лигавете с полуготови боклуци с лъскави опаковки, защото са вредни и повече боклуци оставят. не пазаруавайте от била,мила метро ,мол и прочие идиотски западняшко упадъчни магазини. Ходете в парка на разходка ,вместо в магазин. Яжте по малко ,гладът е полезен за здравето. Не ставайте идиоти и свине , станете разумни човеци за да бъдете щастливи.

да са чудиш да се смееш ли или да плачиш.. най-лошото тепърва предстои ;) ще има още много циркове до изборите..

Хей сега се прибирам от кръчма - 1 час след полунощ и минах покрай 3 кофи. Вярно, че бяха пълни, но полицаите си стяха до тях. Един пушеше, а двама четяха книги...

Не разбирам?! Лишените от свобода ядат и пият за моя сметка - нали съм данъкоплатец! А фирмите за чистота получават пари от такса смет?! Защо плащам 2 пъти за едно нещо и защо някой благодари, че не се харчат по предназначение парите ми? При какви комисионни се предават благодарности? Бойко ПРЕЗИДЕНТ! ... и повече амфетамини за населението!

ИСКАМ снимки на манекенки шърху купчина от тази тор в Шопландия. Идва МИС БГ - от сега сички кандидатки да се снимат в бруталните купчини и спечелилата да изпрати фотосите след това за МИС СВЯТ където ще ни представя. МРЕТЕ си в лайната тъпи ШОПЛАНДЦИ. Другите били селяни за вас - стойте си там във ВМИРИСАНИЯ на ПРОКИШ градЕЦ. Нека съм в провинцията па да е за вас село...

Ето ви Бойко нали му клекате ....сега с него на гръб чувалите и в банкя...Мале колко са заблудени че тоя ще оправи нещата и му верват и се навиват...А той само плаче като девица за К.Р и все са му виновни другите партии....

Във всяка държава има боклук,тук боклукът си има държава.Бойко,дай да те цуна по морното чело,че от толкова пренесени чували ,дъх не ти остана.Няма ли да дойде някой да ми реквизира и мойта кофа у нас дето е.Или поне един полицай да сложат.То се е видяло че нещата се връщат към соц-а.От едно люпило сте всички ей.Пожелавам ви болезнена смърт.

Хахаха,тия са луди беее,тия от новера така ще ни го забият в Страсбург че свят ще ни се извие,на нас,а не на Бройко.Кофите са си на Новера,с какво право им ги отнемат - да не е военно положение нещо,че се одържавяват така нещата.Скапани скрити комнисти са всичките.Бойко,върви си моля те.Няма такъв резиилл.Не ставаш.Нали щеше на гръб да носиш боклука,нали до сряда вечерта щеше да е изчистено навсякъде.С тая голяма уста само за едно ставаш,ама няма да го казвам.И ти си една комунистическа рожба.А полицаите са си кофермени отвсякъде,така и така са там - защо не поровят - може да намерят някой и друг лев там,вместо да ни го искат по магистралите.

обикновено не коментирам, но този път не мога да се въздържа - ние сме ебати съсипаната тъпа, тъпа тъпа държава!!!! Срам ме е, че живея тук. След като се е стигнало полиция да пази контейнерите за боклук, значи сме пълни КАПУТИ

Махнете полицаите.Вие луди ли сте.Ще откраднат кофите, но ще оставят боклука.

защо са му кофите на Новера? ...Б.Б. обеща да изнася боклука на гръб,ако се стигнело до криза...

Новера я доведе Бойко ,а кофите са си нейна собственост-защо хвърляте вината на фирмата ? След като ГЕРБ събира пари и не плаща Новера с какви средства да чисти? Откъде да плаща заплати ,гориво, подмяна с нови съдове за смет.....Виновна е Столична община за нашето състояние.ИМАМЕ НУЖДА ОТ ИНТЕЛИГЕНТЕН КМЕТ. Сегашния да си ходи при мутрите

И полицаите да свършат нещо полезно. Ако им дадат и по една лопата ще натоварят боклука.

SOFIISKI BOKLUCI

така е, софиянци боклука не могат да си изчистят, но комндават държавата, на не-софиянци селяни викат и така. Боклукът е най-доброто нещо в София в момента, показва лицето й! Расте и боклучее!!

хахахахахахахахахаха

Питане: И на нас, ако не ни изхвърлят боклука правителството ще ни е виновно, а не кмета ? Тъпи малоумници сте вие,които захваляте великия кмет ББ - пълен нещастник, че искате да ни го натресете и нас да ни управлява. Като ви гледаме толкова сини все по-червени ще ставаме.

А до преди ден къде бяхте -държавни люде- на банкет с Новера?

Не знам какви са им спатиите на Новера, но това решение на прокурора е абсолютно незаконно!!!

Дилемата е ГЕРБ или демокрация?

ДЕМОКРАТЕ, какво общо има в случая ГЕРБ? Или трябва да се плюе на всяка цена? Нали идват избори?

edno vreme nqmahte voda i se umirisahte , sega puk vonite otkum bokluk.... stoli4an4eta ;-)

хора, пазете си кофите! и не се замервайте предизборно с боклуци.

abe hora sofiq e zaprili4ala na smeti6te kakvo 4akat tezi... da vzemat da se razkarat iz ulicite i da se poogledat...tva e nqkakav ko6mar...navsqkade hvar4at torbi4ki...kato nqkakva kofa za smet prili4ame i na nikoi ne mu dreme 4e zatavame i prodaljavame da si jiveem s bokluka..tva e otvratitelno...a dali sled tova nqkoi 6te mine da obere i bokluka koito e prasnat navsqkade...samnqvam se... kak moje nikoi da ne vijda tezi ne6ta...:(napravo sam potresena v kakav svqt jiveq i kak da ostana tuk kato ne6tata vse v krag si se vartqt i opraviq nqma...:(jalko e

Ейй.., най после една мъжка приказка.

gumeni komunyashki kratuni, kapitalist ne se stava s kufarcheta s pari i partiino porachenie ot BKP/BSP. Ne moze komunyagi-paraziti da stanat uspiavashti kapitalisti, zashtoto te ne sa stanali kapitalisti s trud, um i staranie, a po naznachenie ot razboinicheskata partia. Milionite, koito kradat sa do vreme, dokato tehnite cherveni soltashaci sa na vlast.

Кой е допуснал контейнерите, които обслужват столичани да бъдат собственост на някаква си мутренска фирма?!? И без това, с абсолютна сигурност, цената им е била калкулирана и прибрана от бюджета на града... Тоест - от джоба ни... Сега моментално този въпрос трябва да бъде решен в общината, (че и за другите градове ситуацията трябва да е обеца за ухото), защото виждаме какъв лост за изнудване е това в ръцете на вечно алчните мафиоти!