Коментари - Данни от МВР показват, че Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти | Днес.dir.bg

Данни от МВР показват, че Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти

Живко Коцев е подпомагал тези, които е разработвал. Този човек беше предложен за главен секретар от Атанасов и трябваше да отговаря за изборите - тежък политически скандал, заяви Станислав Балабанов

Обратно в новината

Коментари - Данни от МВР показват, че Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти | Днес.dir.bg

Коментари

Който иска да гледа същия филм отново ,да гласува за ПП,ГЕРБ,ДПС и ДБ.,а коъто си мисли че Борисов ще освободи защипаните си топки от посолството ,ГРЕШИ .

Аз само не разбрах обявените за контрабандисти кой и кога точно ги обяви за такива или са по рождение и какво е предприела българската съдебна система по въпроса!

Хайде сега - проверка на доходите и бройката на апартаментите.... дали излиза сметката ? И без номера, че не са негови , а на жена му ... а може и да се окаже контрабандистка :)))))

PEYTSCH

Това са смо документирани срещи в МВР ! Колко други извън сградата недокументирани има ?

PEYTSCH

Гещите са били седмични и дори всекидневни. Дружки...

PEYTSCH

...срещите...

Олд смуглър - 69 годишно уиски

Борис Марков Бойко Рашков каза за контрабандистите “Димитрови”, че не ги познава, довели му ги на личен празник да се почерпят и му било неудобно да ги върне. И така десет пъти подред. Водят му ги, запознават се, черпят се, водят му ги, запознават се, черпят се… Кое не е ясно?! Липсва само женерал Атанасов да излезе е да каже: “Аз съм 100% сигурен, че тази компания не пият!”

Как ще има много имоти нали трябва да има Цапцарап

Комунистите и техните деца от ПП,ДБ, се мислят за недосегаеми. Дойдоха с лъжа и измами, отиват си с престъпления.

ПедеРашков,защо се правиш на бистра вода ненапита ,а ?

Е чист! Ново ЕГН, кръвна група, импланти

Трагедия пълна от къде да се започне в тази държава .да се чисти.боже какви боклуци

Странно, че има изненадани, като че не се знае МВР да е структура, кочто е част от проблемите ни, защото е слугинаж и част от престъпността и то до степен, в която симбиозата им е непоправима. Вината обаче съвсен не е на МВР. България нито е малка, нито е бедна страна - просто тук да се краде е начин на фунциониране на т.нар. държава, кочто реално са шайка подчинени бандити, които са решили, че са най-хитрите и най-умните, а реално могат да ги приключат за 48 часа. Сега ни поднасят поредна огромна манипулация, но с точни данни. Да, контрабанда и злоупотреба има, но да не се залъгваме, след Барековата "печатница" - едрата мафия. удря новонастанилите се. Как иначе, най-огочен и най-възмутен се обажда не кой да е "светеца" Йордан Цонев. Неее, той никога нищо незаконно не е сторил, никак, грам ... Ех, какви хора са се възмутили ...носталгия по отминали времена ли е, надсмешка ли е, завист от спомена за младежки "лудории" ... важното е на тия санционираните по Магнитски да им е добре

ДЪРЖАЕАТА Е ПРОГНИЛА! ЗАЩО ТОЯ,ПРОТИВНИЯ ПЕДАЛ(КОКОРЧО),БОТОКСОВИЯ ПЕДАЛ(КОЦЕВ),НЕ СА АРЕСТУВАНИ,СЪС ЗАПОРИРАНО ИМУЩЕСТВО?!

това злобно старче требва да го затворат в тесна барака на хлеб и водица и един стенен часовник на всеки час му излиза ББ и вика работа работа работа

Образът на Дамаджанко Чашков е най-големият събирателен символ на уродливостта на комунизма в България.

Лилипутът и онзи с листчетата от Има Такива Нещастници(ИТН) ,се осират от кеф от възможността да изнасят компромати! Със сигурност в комунистическите времена щяха да бъдат перфектните доносници! С такава жар да бяха изпълнени по отношение и на казусите Ало Ваньо,Мишо Бирата,ПКП разговора,пачки ,чекмеджета,кюлчета, барселонагейт, контрабанда която финансира тероризма,Магнитски,Данчо Ментата,Турски поток,Боташ,Доган,сараите,откраднатите милиарди от непостроени пътища, нотариуси,Петьо еврото, Гешев,Сарафов, връзките с крими контингента на МВР и т.н Толкова много сюжети, но техните дребни души,изтъкани от силна ненавист срещу хора,на които не могат да стъпят и на малкия им пръст, ги заслепява и не могат да преминат на друго ниво! Както впрочем и другите! ППДБ явно толкова много са засегнали интересите на бг и руската мафия,че пропагандата срещу тях е отвратителна,кална,долна и безмилостна! Дано народът се събуди от летаргията и да отидат масово да гласуват срещу цялата митро мафиотска пасмина завинаги!

Рашков изглежда като сицилиански мафиот от 70-те години на миналия век. Сега стана ясно, че не само изглежда. В една нормална държава политик с толкова имоти, за които не може да докаже произхода на парите, с които ги е купил, отдавна щеше да е аут от политиката и да търка наровете в затвора. В компанията на ония с часовника за 50 бона...

измет и гнус на всички държавни хранилки

Т.е. тези хора се опитват да ни убедят, че едни истински контрабандисти, участващи в ОПГ с настоящия министър, биха си правили редовни лични срещи с него именно в сградата на МВР???

пушилка около “скандала” с митницата е за отвличане на вниманието, че уж се води борба с курупцията, за да не натресат мутрата в списъка “Магнитски”. Накрая България отново ще бъде осъдена в Страсбург за стотици хиляди, които ние ще плащаме от джобовете си, заради прищявките на толупа и неговия побратим Дебилян.

Един дето знае каза, че в един съд си делкат милиони на ден не му обърнаха грам внимание, ся за един кокошкар голям рев! А стига!

Каналите за наркотици през България са още от 1920-те години, “държавни” са, и са били грижа на МВР. Първото муле е един мексикански оперен певец който много често почнал да се изявява като гост в софийската опера. Проверете в Царство България колко от мин.председателите също са и министри на МВР. Случайност? Не мисля :)

Интересно е как гласували за тая измислена партия ПП се оправдават сбъркания си глас с доказани корумпета. Пеевски, Борисов вече ги знаем, няма какво да ни плашите с тях, вземете погледнете промяната си, защото явно тя редом с тях върви и е доста по-глупаво да ги оправдаваш явни пресътпници, защото си дал гласа си за тях. Кажете фък офф бе, лъжат ви в очите тия хубавци, не ние, хората, като вас.

Един да влезе от ръководството на ПП/ДБ в Магнитски, няма да пусна повече глас за тях. "Доказани" корумпета е доста силна дума, при положение, че "доказателствата" ти се базират на материали появили се първо в кафеви медии, свързани с лица санкционирани по Магнитски (наистина доказани корумпета) и спуснати от отдавна самокомпрометиралата се родна прокуратура назначена от същите лица.

Всички и всичко се знае. Един друг се издават, кой какъв е. Глас в пустиня. Е наистина НЯМА такъв народ и такава овча пасмина... без никаква реакция

Очевидно Рашков е по интересен за МВР от набедените контрабандисти. Ако не са набедени що не са прибрани? Баце не дава?

Всичко това е ясно за мислещите хора, но много млади и красиви "интелигенти", които смятат че нещо променят си нямат и представа къде се намират. Контрабандните канали не са създадени от една банда момчета, те са създаден на най - високо ниво в службите и се ръководят от партиите също на най - високо ниво. Така е навсякъде по света. Който разбрал ....разбрал. Няма да обяснявам за недоразвити продукти на българската образователна система.

От кадето и да го бутнеш Б Рашков -вони на мърша !! Той от одавна е за пандиза, а и не само той!!!

Ами, този Балабанов защо веднаж не каже нещо за себе си. Например това, че е роден и отгледан в свинска кочина, а сега пък грухти в лайняните гащи на прайм Чалгаря.

За да го вика на официални срещи в МВР най вероятно и искал информация за Кръсника. Тогава много се напъваха да го вкарат в ареста.

Този ли русор0б щеше да чегърта ГЕРБ?

Ами то на лицето му е изписано-"Аз съм мръсник".

Е как се купуват 22 имота с една заплата. Трябва и нещо странично да пада.

Дамаджан Чашков чука чашки с котрабандиста а неговото пуделче му носи пачки за следващия имот който ще си купи. ПП-ДБ почти ни превърнаха в африканска държава и плъха пърДенков се скъса да се хвали с този голям успех.

за митниците. Пътищата са пълни с украински тирове.

той алкохолика не ги познава тези.

Рашката на Рашко се клати... гласчето трпери .

Хей, български робове, радвайте се бе, хора! Радвайте се, пейте и скачайте от радост, че сте едновременно хем еврогейбрюкселски, хем и американски роби! Демек роби на квадрат(на втора степен). Радвайте се, че заплатите и месечните ви доходи са типично робски, по-ниски и от на африканските народи. Но пък иначе цените на всички стоки и услуги, на жилища, наеми, сметки за ток, вода и т.н. се изравниха с евроатлантическите такива, че даже ги и надминаха. Не всеки човек има щастието да бъде точно такъв роб като всички вас- роби на квадрат! И как оцелявате в това робство? Как, никак! Да са живи и здрави фирмите за бързите кредити и мутренските заложни къщи с 1000% лихва! Чухте ли някой от продажните, надупени, компрадорски управници на окупирана колониална България, да каже "Хей, дайте да помислим за благосъстоянието и стандарта на живот на българския народ"??? НЕ, роби, абсолютно НИКОГА няма да чуете това! На политическия боклук в България му е през оная работа за всички вас! На политическия боклук най-важно му е да краде, да граби, да пълни гушите и джобовете и да бяга да си живее сладкия живот с окрадените от вас пари. И разбира се, да слугува на своите господари от Вашингтон и Брюксел. А вие, български роби, на 09.06.2024г отново тичайте през глава да гласувате за този БОКЛУК и да давате своя електорален глас за тези изроди и престъпници, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка - до гробищата!

Абе Балабанов имат ли присади по 242 от НК тези които били объавени за контрабандисти

където и да чукнеш, все е гнило.

Щом на Пеевски медиите го плюят ще гласувам за него.

Може да са му носили люта ракийка в дамаджанка !

Една дамаджанка за месец?!? Кого лъжеш - няма да стигне!

Дамаджан може и да няма спомен как се е прибрал след срещите!

Това е ясно, но трябва да има спомен как е отишъл :-)

Водили са го на гости. Без да ги познава. При едни и същи. Всеки път. Дамаджанко Чашков е комунистически урод.

'имам повече от 30 години трудов стаж' каза Йордан Цонев. Ама работата в българския парламент зачита ли се за трудов стаж? Между другото защото има прякор Данчо Ментата?

Ментата иска да каже, че 30 години работи с най-големите боклуци, но сега се сблъсква с мнооого по-големи!

щото е препил с мента когато е бил на 14! това устройва ли те?

да си попийва мента, по-точно - облак, в хоремага

ПП са мафия

а кой ги докара тия мафиози??

Малко е странно схеми да се правят със срещи в офис, където има записи и всеки може да те види. Нещо куца версията....

Рашков е мислел, че е над закона и е правел каквото си иска.

Ми той още си го мисли и ми се струва, че може и да е прав!

Те бяха едни оргии постоянни по цяла нощ в МС тогава - пици на кристали, неща за пиене, за смъркане, за ....също! Ежедневие! Всички бяха на черешата, високо над закона!

И сам да съм у рейсо - пак че се бутам!

Дали потокът от пари е сприрал до Рашков или е продължавал до съпредседателите на ПП Кирчо и Кокорчо?

не е дали а по какъв начин !

Рашков ГИ Е ПАЗЕЛ ДА не ги закачат

ПП се оказаха една най-обикновена пирамидална структура за източване на държавния ресурс.

ПП и Дб ПП се оказаха избрани от президента все пак той ги вкара в политиката ДБ е създадена от номенклатурни отроци на много дебели комундели самия създател е бил на служба При Борисов тоест единствената му работа на заплата пред това са грантове НПо и така нататък . От едно и също котило са все същите са просто се чукат по кокалчетата за голямата пара

Искам да чуя Лена, дали Дамаджаната й изглежда само като го погледнеш честен човек!? Защо още не е обвинен.Той като вътрешен министър би трябвало да най Ясно е,че има бая връзки по върховете на милицията, ама хайде стига вече......

Затвор и конфискация на имуществото на този дърт, пиян злодей!!!

Още от едно време е правил винаги лошо на хората . ОТ КОМЕНИСТ СЕ преиначи на демократ..

Коментари - Данни от МВР показват, че Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти | Днес.dir.bg

Данни от МВР показват, че Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти

Живко Коцев е подпомагал тези, които е разработвал. Този човек беше предложен за главен секретар от Атанасов и трябваше да отговаря за изборите - тежък политически скандал, заяви Станислав Балабанов

Обратно в новината

Коментари - Данни от МВР показват, че Рашков се е срещал най-малко 10 пъти с обявените за контрабандисти | Днес.dir.bg

Коментари

Който иска да гледа същия филм отново ,да гласува за ПП,ГЕРБ,ДПС и ДБ.,а коъто си мисли че Борисов ще освободи защипаните си топки от посолството ,ГРЕШИ .

Аз само не разбрах обявените за контрабандисти кой и кога точно ги обяви за такива или са по рождение и какво е предприела българската съдебна система по въпроса!

Хайде сега - проверка на доходите и бройката на апартаментите.... дали излиза сметката ? И без номера, че не са негови , а на жена му ... а може и да се окаже контрабандистка :)))))

PEYTSCH

Това са смо документирани срещи в МВР ! Колко други извън сградата недокументирани има ?

PEYTSCH

Гещите са били седмични и дори всекидневни. Дружки...

PEYTSCH

...срещите...

Олд смуглър - 69 годишно уиски

Борис Марков Бойко Рашков каза за контрабандистите “Димитрови”, че не ги познава, довели му ги на личен празник да се почерпят и му било неудобно да ги върне. И така десет пъти подред. Водят му ги, запознават се, черпят се, водят му ги, запознават се, черпят се… Кое не е ясно?! Липсва само женерал Атанасов да излезе е да каже: “Аз съм 100% сигурен, че тази компания не пият!”

Как ще има много имоти нали трябва да има Цапцарап

Комунистите и техните деца от ПП,ДБ, се мислят за недосегаеми. Дойдоха с лъжа и измами, отиват си с престъпления.

ПедеРашков,защо се правиш на бистра вода ненапита ,а ?

Е чист! Ново ЕГН, кръвна група, импланти

Трагедия пълна от къде да се започне в тази държава .да се чисти.боже какви боклуци

Странно, че има изненадани, като че не се знае МВР да е структура, кочто е част от проблемите ни, защото е слугинаж и част от престъпността и то до степен, в която симбиозата им е непоправима. Вината обаче съвсен не е на МВР. България нито е малка, нито е бедна страна - просто тук да се краде е начин на фунциониране на т.нар. държава, кочто реално са шайка подчинени бандити, които са решили, че са най-хитрите и най-умните, а реално могат да ги приключат за 48 часа. Сега ни поднасят поредна огромна манипулация, но с точни данни. Да, контрабанда и злоупотреба има, но да не се залъгваме, след Барековата "печатница" - едрата мафия. удря новонастанилите се. Как иначе, най-огочен и най-възмутен се обажда не кой да е "светеца" Йордан Цонев. Неее, той никога нищо незаконно не е сторил, никак, грам ... Ех, какви хора са се възмутили ...носталгия по отминали времена ли е, надсмешка ли е, завист от спомена за младежки "лудории" ... важното е на тия санционираните по Магнитски да им е добре

ДЪРЖАЕАТА Е ПРОГНИЛА! ЗАЩО ТОЯ,ПРОТИВНИЯ ПЕДАЛ(КОКОРЧО),БОТОКСОВИЯ ПЕДАЛ(КОЦЕВ),НЕ СА АРЕСТУВАНИ,СЪС ЗАПОРИРАНО ИМУЩЕСТВО?!

това злобно старче требва да го затворат в тесна барака на хлеб и водица и един стенен часовник на всеки час му излиза ББ и вика работа работа работа

Образът на Дамаджанко Чашков е най-големият събирателен символ на уродливостта на комунизма в България.

Лилипутът и онзи с листчетата от Има Такива Нещастници(ИТН) ,се осират от кеф от възможността да изнасят компромати! Със сигурност в комунистическите времена щяха да бъдат перфектните доносници! С такава жар да бяха изпълнени по отношение и на казусите Ало Ваньо,Мишо Бирата,ПКП разговора,пачки ,чекмеджета,кюлчета, барселонагейт, контрабанда която финансира тероризма,Магнитски,Данчо Ментата,Турски поток,Боташ,Доган,сараите,откраднатите милиарди от непостроени пътища, нотариуси,Петьо еврото, Гешев,Сарафов, връзките с крими контингента на МВР и т.н Толкова много сюжети, но техните дребни души,изтъкани от силна ненавист срещу хора,на които не могат да стъпят и на малкия им пръст, ги заслепява и не могат да преминат на друго ниво! Както впрочем и другите! ППДБ явно толкова много са засегнали интересите на бг и руската мафия,че пропагандата срещу тях е отвратителна,кална,долна и безмилостна! Дано народът се събуди от летаргията и да отидат масово да гласуват срещу цялата митро мафиотска пасмина завинаги!

Рашков изглежда като сицилиански мафиот от 70-те години на миналия век. Сега стана ясно, че не само изглежда. В една нормална държава политик с толкова имоти, за които не може да докаже произхода на парите, с които ги е купил, отдавна щеше да е аут от политиката и да търка наровете в затвора. В компанията на ония с часовника за 50 бона...

измет и гнус на всички държавни хранилки

Т.е. тези хора се опитват да ни убедят, че едни истински контрабандисти, участващи в ОПГ с настоящия министър, биха си правили редовни лични срещи с него именно в сградата на МВР???

пушилка около “скандала” с митницата е за отвличане на вниманието, че уж се води борба с курупцията, за да не натресат мутрата в списъка “Магнитски”. Накрая България отново ще бъде осъдена в Страсбург за стотици хиляди, които ние ще плащаме от джобовете си, заради прищявките на толупа и неговия побратим Дебилян.

Един дето знае каза, че в един съд си делкат милиони на ден не му обърнаха грам внимание, ся за един кокошкар голям рев! А стига!

Каналите за наркотици през България са още от 1920-те години, “държавни” са, и са били грижа на МВР. Първото муле е един мексикански оперен певец който много често почнал да се изявява като гост в софийската опера. Проверете в Царство България колко от мин.председателите също са и министри на МВР. Случайност? Не мисля :)

Интересно е как гласували за тая измислена партия ПП се оправдават сбъркания си глас с доказани корумпета. Пеевски, Борисов вече ги знаем, няма какво да ни плашите с тях, вземете погледнете промяната си, защото явно тя редом с тях върви и е доста по-глупаво да ги оправдаваш явни пресътпници, защото си дал гласа си за тях. Кажете фък офф бе, лъжат ви в очите тия хубавци, не ние, хората, като вас.

Един да влезе от ръководството на ПП/ДБ в Магнитски, няма да пусна повече глас за тях. "Доказани" корумпета е доста силна дума, при положение, че "доказателствата" ти се базират на материали появили се първо в кафеви медии, свързани с лица санкционирани по Магнитски (наистина доказани корумпета) и спуснати от отдавна самокомпрометиралата се родна прокуратура назначена от същите лица.

Всички и всичко се знае. Един друг се издават, кой какъв е. Глас в пустиня. Е наистина НЯМА такъв народ и такава овча пасмина... без никаква реакция

Очевидно Рашков е по интересен за МВР от набедените контрабандисти. Ако не са набедени що не са прибрани? Баце не дава?

Всичко това е ясно за мислещите хора, но много млади и красиви "интелигенти", които смятат че нещо променят си нямат и представа къде се намират. Контрабандните канали не са създадени от една банда момчета, те са създаден на най - високо ниво в службите и се ръководят от партиите също на най - високо ниво. Така е навсякъде по света. Който разбрал ....разбрал. Няма да обяснявам за недоразвити продукти на българската образователна система.

От кадето и да го бутнеш Б Рашков -вони на мърша !! Той от одавна е за пандиза, а и не само той!!!

Ами, този Балабанов защо веднаж не каже нещо за себе си. Например това, че е роден и отгледан в свинска кочина, а сега пък грухти в лайняните гащи на прайм Чалгаря.

За да го вика на официални срещи в МВР най вероятно и искал информация за Кръсника. Тогава много се напъваха да го вкарат в ареста.

Този ли русор0б щеше да чегърта ГЕРБ?

Ами то на лицето му е изписано-"Аз съм мръсник".

Е как се купуват 22 имота с една заплата. Трябва и нещо странично да пада.

Дамаджан Чашков чука чашки с котрабандиста а неговото пуделче му носи пачки за следващия имот който ще си купи. ПП-ДБ почти ни превърнаха в африканска държава и плъха пърДенков се скъса да се хвали с този голям успех.

за митниците. Пътищата са пълни с украински тирове.

той алкохолика не ги познава тези.

Рашката на Рашко се клати... гласчето трпери .

Хей, български робове, радвайте се бе, хора! Радвайте се, пейте и скачайте от радост, че сте едновременно хем еврогейбрюкселски, хем и американски роби! Демек роби на квадрат(на втора степен). Радвайте се, че заплатите и месечните ви доходи са типично робски, по-ниски и от на африканските народи. Но пък иначе цените на всички стоки и услуги, на жилища, наеми, сметки за ток, вода и т.н. се изравниха с евроатлантическите такива, че даже ги и надминаха. Не всеки човек има щастието да бъде точно такъв роб като всички вас- роби на квадрат! И как оцелявате в това робство? Как, никак! Да са живи и здрави фирмите за бързите кредити и мутренските заложни къщи с 1000% лихва! Чухте ли някой от продажните, надупени, компрадорски управници на окупирана колониална България, да каже "Хей, дайте да помислим за благосъстоянието и стандарта на живот на българския народ"??? НЕ, роби, абсолютно НИКОГА няма да чуете това! На политическия боклук в България му е през оная работа за всички вас! На политическия боклук най-важно му е да краде, да граби, да пълни гушите и джобовете и да бяга да си живее сладкия живот с окрадените от вас пари. И разбира се, да слугува на своите господари от Вашингтон и Брюксел. А вие, български роби, на 09.06.2024г отново тичайте през глава да гласувате за този БОКЛУК и да давате своя електорален глас за тези изроди и престъпници, които ви докараха до отчаянието, бедността, мизерията, и в крайна сметка - до гробищата!

Абе Балабанов имат ли присади по 242 от НК тези които били объавени за контрабандисти

където и да чукнеш, все е гнило.

Щом на Пеевски медиите го плюят ще гласувам за него.

Може да са му носили люта ракийка в дамаджанка !

Една дамаджанка за месец?!? Кого лъжеш - няма да стигне!

Дамаджан може и да няма спомен как се е прибрал след срещите!

Това е ясно, но трябва да има спомен как е отишъл :-)

Водили са го на гости. Без да ги познава. При едни и същи. Всеки път. Дамаджанко Чашков е комунистически урод.

'имам повече от 30 години трудов стаж' каза Йордан Цонев. Ама работата в българския парламент зачита ли се за трудов стаж? Между другото защото има прякор Данчо Ментата?

Ментата иска да каже, че 30 години работи с най-големите боклуци, но сега се сблъсква с мнооого по-големи!

щото е препил с мента когато е бил на 14! това устройва ли те?

да си попийва мента, по-точно - облак, в хоремага

ПП са мафия

а кой ги докара тия мафиози??

Малко е странно схеми да се правят със срещи в офис, където има записи и всеки може да те види. Нещо куца версията....

Рашков е мислел, че е над закона и е правел каквото си иска.

Ми той още си го мисли и ми се струва, че може и да е прав!

Те бяха едни оргии постоянни по цяла нощ в МС тогава - пици на кристали, неща за пиене, за смъркане, за ....също! Ежедневие! Всички бяха на черешата, високо над закона!

И сам да съм у рейсо - пак че се бутам!

Дали потокът от пари е сприрал до Рашков или е продължавал до съпредседателите на ПП Кирчо и Кокорчо?

не е дали а по какъв начин !

Рашков ГИ Е ПАЗЕЛ ДА не ги закачат

ПП се оказаха една най-обикновена пирамидална структура за източване на държавния ресурс.

ПП и Дб ПП се оказаха избрани от президента все пак той ги вкара в политиката ДБ е създадена от номенклатурни отроци на много дебели комундели самия създател е бил на служба При Борисов тоест единствената му работа на заплата пред това са грантове НПо и така нататък . От едно и също котило са все същите са просто се чукат по кокалчетата за голямата пара

Искам да чуя Лена, дали Дамаджаната й изглежда само като го погледнеш честен човек!? Защо още не е обвинен.Той като вътрешен министър би трябвало да най Ясно е,че има бая връзки по върховете на милицията, ама хайде стига вече......

Затвор и конфискация на имуществото на този дърт, пиян злодей!!!

Още от едно време е правил винаги лошо на хората . ОТ КОМЕНИСТ СЕ преиначи на демократ..