Коментари - Дания потвърди разрешението си Украйна да използва изтребители Ф-16 срещу Русия | Днес.dir.bg

Дания потвърди разрешението си Украйна да използва изтребители Ф-16 срещу Русия

Това е част от отбраната, която вероятно ще предполага и атаки по военни обекти на руска територия, каза външният министър Ларс Льоке Расмусен

Обратно в новината

Коментари - Дания потвърди разрешението си Украйна да използва изтребители Ф-16 срещу Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Украйна заслужава това. Само най доброто от най доброто, което само арсеналът на демокрацията може да произведе. Много скоро всички изконни украински земи ще бъдат освободени, а ватенките набутани отвъд Урал.

Откакто Путин проведе "легитимен" референдум в Украйна за присъединване на завзетите територии, има легитимна възможност да се проведе световен референдум с един въпрос: "Искате ли да живеете на една планета с Русия?"

Кому е нужна пРоссия ?!?!?! Когато напуска завинаги Русия на път за Германия, композиторът Михаил Глинка се съблякъл на границата съвсем гол и захвърлил дрехите си на земята, да не би случайно да са заразени с руския дух, плюл на руската земя и извикал: „Дай Боже, никога повече да не видя тази мерзка страна и нейните жители!“

И хиляда самолета да им дадат на укропите те няма откъде да излитат - фиу бууум, няма летища

Гнидо, от 24 февруари 2022г. до днес над 1 500 000 руснаци са напуснали Русия, без там да се водят военни действие, да се разрушават градове и да се избиват мирни жители. И това са все хора, знаещи, можещи и в икономически активна възраст! И ако психопата Путин направи г ушкага да обяви всеобща мобилизация техният брой ще скочи рядко!

Абе ти много знаеш бре? Я сега кажи колко украинци избягаха от Украйна, отказвайки да защитават страната си и отидоха да лежат по Европа, разчитайки на соц. помощи???

Другото което си мисля е ако руснаците думнат на Нидерландия - ония дет са под морското ниво дигата дали нема да са намокрят джендърите от цяла европа хахахахаха. Гейропата мож да стане едно големо езеро и то без атомни бомби

Русия има право да се защитава и щом Исраел може да бомби палестинците, защо Русия да не бомби датчани, англичани и друга подобна сволоч.

Щото проссташка пРоссия ще яде едър афроамерикански Х0Й ..... Понял ???

Само да попитам: 21 век, велика еволюция на Човечеството...е, само оръжия ли ще дрънкаме и изтребване на този и онзи???!!! каква е разликата с кръстонсоните походи, конквистадорите, Инквизицията???!! Имаме супер техники - телефони, телевизори, ел. коли, сателити, интернет...а всъщност сме същите примитиви, които са се прехласвали на убийствата в Колизеума....х;ляб и зрелища.....а управляващите си правята каквото искат... толкова просто стадо ли сме?????!!!!

До сега няма случай Ф 16 да е свален от руската ракета. Руснаци застанали пред снимката на г-н Зеленски и се кръстят и скандират " Госпади помилуй....Госпади помилуй...." ха ха хаха

В мокрите сънища на Сорос...

На 2 май 1999г. Ф-16 на ЮСАФ е свален над Сърбия от С-125 Нева, близо до Накучани. С-125 Нева е Руска ракетоа модел 1961 година. Хубаво е да не се пишат непроверени неща, само и само да си начешем русофобията.

По времето на тази дата все още бях овенен и дежурен кога джаснаха "невидимия".На една "джакламация"така пиша щото защото вероятно все още се води "скрита"без проблемно се различават фалшивите и реални цели иначе на локаторните станции "комета" и "христо" те са стотици и не се различават

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА

Ооо, мой бедни Йорик...Да бъдеш или да не бъдеш.....Ако руснаците кихнат над Дания....Северно и Балтийско море ще се разширят.

Кой крив кой прав не е важно. Важното е курбан да става от славянските будали !

поредният рунд... ся нали били щайги... начи 1-2 дена... по малко отъ три деня и ги няма... па запдняците баси тъпаците... не можели да излетят... ма верно ли...

Дания може да си дава. Ама САЩ дали дава е по-важно, щото разработката е тяхна. И секретите в нея, де.. И това се поднася на фона на разораването на ЧЕТИРИ военни летища, готвени за Ф-ките. И на командния щаб в Ярославския полигон до Лвов. Дето и него за трети път го посещават Кинжали, Х 101 и Искандери. А за линейкте и трупаркте от Лвов до Полша от предната и тази нощ. Що ли "обективните" ни медии и дума не отварят?

И са като отпочне великата усраинска перемога ..., плашим се :)

Ами сега Русия ще трябва да обяви за нормално използването на ракети Сармат срещу датски военни цели!

Едни цели баце :)

Има нещо гнило в Дания!

Вярно :)

Отивам за бира и пуканки :)

Фактите са ,че Ф16 е най смъртоносният самолет в света доказал се в историята на войните, почнат ли да летят в Украйна първата жертва и ще са дадат фира ПВО на руснаците, после войските долу ще трябва да захвърлят бойните машини и да се преобличат като жени,са да се спасят, както миналата година при отстъплението

Много Рамбо и Командо сте гледал! Такива като вас планираха ПЕРЕМОГАТА и щяха да плажуват в Крим с великата НАТОВКА техника, а свършиха в Работино на 5км в Руската отбранителна линия. С такива умове като вас Украйна няма шанс, всичко ще си остане в Метавселената, там ви е силата.

Абре другарю ти войник ходил ли си? Или си прекалил с гледането на "Топ Гън"? Догфайт-а май само на компа си го играл :)))))

Преди два дена писах, че първото нещо, което ще направят руснаците е да изринат всички летища със земята, където могат да кацат и бъдат обслужвани Ф-16! И не само. Та, откъде ще хвръкват тези кошници? Отникъде, защото а са се появили от трети страни, ще стане мазало! Датчаните да си четат приказките на Х. Кр, Андерсен и да не си въобразяват, че всичко има щастлив край! Да не говорим, че там от педали не мож' съ размине...

И правилно сте го споменал, защото летището в Староконстантинов дето се предвижда за Ф-16 от една седмица се изравнява със земята! Днес пак е имало подравняване :-).

тези ф16 да не са с вертикално излитане/кацане? Не знам дали в Украйна е останала една здрава писта. Най-вероятно им ги дават за после, като стане ясно до колко махали около Лвов ще бъде сведена Украйна въобще...

+

че още първия самолет ще праснат още на пистата .... и завърши веселбата на първата бира

Добре де , Украйна някакси ще получи на първо време около 60 самолета Еф-16 . Само не мога да разбера има ли наистина такива малоумници , коити даже и за секунда да си помислят , че с такава нищо и никаква бройка могат да постигнат каквото и да било на фронта срещу Русия ? Няма да издребняваме , че този модел вече прехвърли достолепните 50 години , и няма нито СТЕЛТ технология , нито каквото и да било за се защити от съвременното Руско ПВО . Интересно И КОИ ще бъдат тези смелчаги , които ще кандисат да ги пилотират , разбирайки , че при всички случаи ги очаква сигурна смърт ? Направо НЕ ги разбирам тия ентусиасти .

Самият Зелю се изпусна, че Руснаците имали 10 000+ ракети С-300, по 100 на самолет, защото били безаналогови, но все пак :-)!

Ха ха ха нищо вика било 60 Ф-16. Ти направо изтрепа рибата бе

Се ще има някаква забава, ще се посмеем няколко дена на призраци от кийофф и листопади ;)

И все пак квичат ако са обречени на гибел тия самолети благодарение на безаналоговото ПВО какъв им е проблема и защо квичат на умряло господарите в Москва

Никой не квичи, просто ви се казва, какво следва, че ще умират хора, напълно излишно! На Русия им е все тая за 120 Ф-16 тенекета, модел 1970 година. Виж ако им дадат 200 Ф-22 е друго, ама не им ги дават, защо? За великата перемога дето умряха 70 000 Украинци пак ви го казвах, обаче вие квичахте.

Хохлю :)

самолетчета и 2рая непобедимая... насрана... союз нерушимъййййй... я пак... къде ви е съюза бе московци... втора вълна на напуснали ще има... то населението си бега по принцип... ама сега ще има още разпад...

Бегай да браниш Харков, че мамата си е евало :)

и от къде се пръкват дебили като теб ?

Как пък не се яви една нормална държава, дето да не мрази Русия

сме с Русия... нема друга вотра на света... нема да и има...

Само не мога да разбера подкрепящите укронацистите, слабоумни по рождение ли са или пият специални хапчета. То бива словесна "диария", но толкова не бива.

Триенето на ПОСТОВЕ вече е запазена МАРКА на ДИРА! Това е ДЕМОКРАЦИЯТА!! Всичко НЕУДОБНО се трие, вече изчезнаха няколко поста.

Ей, голям страх тресе руската Кочина, ей!

Страх тресе смръдливеца пиздин, което е видно от всяко негово изказване! Все с ядрен апокалипсис заплашва смешника! Скоро при Кобзон или в Хага, по избор!

Радвай се че само плаши....8000 са...и не за красота после да няма недоразбрали кат сега хохлю и да се чуди ''Ма нас за что!?""

ми е интересно като гледам как толкова уязвими държави се надпреварват коя да станат първата жертва. Глупостта няма край!

"Малки, но сигурни крачки към ядрен апокалипсис." Вас русоробите по времето на соца така са ви наплашили с Кочината Русия, че още не може да се осъзнаете и още сте с гипсирани мозъци. Срам, че уж сте българи и уж трябва да сте нива над руските орки по умствени способности. Понеже сте дърти вече, дано по-бързо измрете, че да не тровите атмосферата в България с руската си воня.

Такаааа....., до тук от задунайските ибрици на бумнкерния ботоксен шебек разбрахме, че еФ- ките не чинят и колкото миговете на които наш Муньо е фърчал. Разбрахме, че ботоксния шебек бил вече превзел Киев за два дни, но направил жеСсс на добра воля и си бил камшика и сега щял да го кара яваш, яваш. Не разбираме само като всичко е мед и масло и на шессс за ботоксния, що цялто задунайско войнство така неуморно се мори тук да ни го доказва. :-))))))))))))

Разбра ли и че работино пак го нема...а 90 хилки нема да възкръснат!?

И никой нема да ти доказва нищо....закона за мобилизацията и удавените в Тиса го даказват

Самолети ще им дадат, но кой ще ги пилотира? Пък и които и да са пилотите, много скоро ще отидат при т.нар. Призрак на Киев! Хохлите са поставени в ситуация Цугцванг и колкото и да мърдат, толкова повече им влиза! И колкото по-рано го разберат, толкова повече хора ще останат живи. Папата им го каза!

Ще ги пилотират "инструктори" от НАТО. Това най-вероятно ще предизвика ответна реакция и 3-та световна. Може би датчаните се надяват, че ще са далече от радиоактивния облак?

Повторение на историята от гражданската война в Испания. Немците са използвали войната, за да изпробват някои от самолетите си в бойни действия, а пилотите им да придобият опит, който ще ползват по-късно.

Интересно как руснаците ще разпознаят чий е Ф-16 , с който храбрите украинци защитават родината си?

Защо им е да го разпознават чий е? Те ф16 нямат, ама му имат т.н. "радарен отпечатък" в каквито и да се сетиш ракурси. Ако се чудиш откъде - от турците.

Ще слушат какъв език ползват летците!

ако се чуе: Ну заяц погоди ?

че скоро руснаците ще спестят на датчаните много зимни депресии и страдания... ;)

По~тъп премиер и по- самоуверен от Мете не сме имали!

И не само Вие, и при нас е така.:))

Що, ти на Мортен ли се надаш, на датския Късопишко, а? А бе те братята норвежци се усетиха и почнаха да ви гонят вас руските къртици, а ми да видиш кога датчаните се усетят и те, как ще ходиш с плакат на Рьодхуспласен на който пише "Яй елсеке дай Мете!". :-))))))

Има нещо гнило в Дания ! Тия луди ли са бе , с някви морално остарели гробници да пращат укропитека на сигурна смърт да атакуват по Русия ! Горките укропитеци , до последния ще ги ликвидират, защото на западните отпадъци са им еднакво противни руснаците и украинците ! За тях няма разлика . Важно е целите да си постигнат, но май както винаги сметките им ще излезнат кривички.

кюнци ли ша плашиш коня ва

Не се плашете, лесно е...на думи, ама защо Джуджик скача всеки път като ужилен като чуе за същите 60 годишни кюнци така и Песков не може да каже все още.

Ъхъ...скача....от страх..вече моли за капитулация...хохолски надежди... ще отидат при тия с баирактарите, хаимарсите, дцавелините, атакамсите или леопардите - на бунището...железата а хохлю при бандера

Искат да изпитат новите самолети в реални бойни условия, но ще им се случи случка.

"Ще" си помечтаете още малко

Говори се колко много щели да им дарят. Само че така говорят от над година и нищо. От къде ще излитат? Те са супер капризни. Тук още правят 1 писта и първоначално за това предвиждаха 100 милиона лева. Колко са не знам. Ако излитат от други държави, то това е директна намеса и трябва да се ударят летищата там, без никакво значение дали се води НАТО или не. Ф-16 е супер видим на радари, повече и от Грипените. Ф-16 се води добър за наземни цели надалеч. Но е бавен и неманеврен. Стандартните ракети за такива за въздух са до максимум 160км, от които и няма да имат, а руските до 400км и с радари ловящи на такова разстояние. Ще пуснят я МиГ-31, я Су-та и ще ги упукат набързо. може и докато са на земята.

Су 35излита всичко друго каца и се крие да отмине звяра

Тъй беше докато не срещна украинския 'блуждаещ' Пейтриът миналата година и падна цяалата етажерка: Су 34, Су 35 и 2та РЕБ Ми8 ;) А производството на ракети за Пейтрът вече започна и в Испания и украинците ще имат все по-малко проблеми със снабдяването.

Въздушна битка между Ф-16 от края на миналия век, каран от пилот завършил 6 месечен курс и със слаб английски. Срещу Су-25 от пето поколение, шофиран от възпитаник на училище за летци с много летателни часове. Чудя се, на кой ли да заложа?

На технологично по добрите. Е не са руските каруци.

…та понеже НЕ ме разбрахТЕ отн.комшиитеГърци : - освен че Имат Сериозен брой Еф35 - Им Идват И Още 40 (Четиридесет.) ЕФ35 Лайтнинг.

ша литят кат няат летища...

Абе тая украина последно жертва ли е, или е агресор?! Щом укрите ще нападат обекти на руска територия значи в тази война имаме двама агресори, които се бият помежду си. Тогава нека да победи по-силният. Такива са природните закони!

Ще ти дам да ми удариш пръв шамар и после да видя как ще ме осъдиш, че съм те опухал.

Ако някой смел теоретик като тебе беше казал на Сталин че е 'агресор' следвайки дълбокоумната ти логика, колко дълъг мислиш че би бил земния му път?

Редно е и ние да дадем Ф16 на Украйна, като ни предадат първите осем, направо да летят за Киев, след твх и другите осем.

Понеже им трябват сега, нека пратим чертежите, та руснаците да се плашат! Хахахахаха

Чертежите няма начин. Може рашките да видят, какво значи истински самолет.

Плати ги сам и тогава ги пращай!

Тактично пропуснаха да кажат, че онези Ф16 от Белгия са от 1980 година, блок 20, с изразходвани летателни часове. Половината от тях даже не могат да долетят до Украйна. Белгия ще ги подменя с Ф35 и иска да си изпразни складовете. За Дания положението може да е различно, но прави впечатление, че не подаряват съвременни европейски изтребители - няма Юрофайтер, Грипен, Мираж.

Е каквото такова. А ич.

Шило

То се знае, няма да им дадат нещо по-ново. Утилизират безплатно старите, че иначе излизат много пари. Лошото е, че ще утилизират и пилотите им.

Кои пилоти бе, шеми. Ти ли си диригента на рашисткия тролаж с невероятно тъпите опорки.

Бе казано Официално - Част (от предоставените) ще са за Директна употреба, другата - за Резерв…

да, горната мантра върви с обилна моитва и кръстене на пилотите на ватните самольотчета а дали могат да пускат и бомбички по окопите на орките

Слагайте пуканките и гледай тактично как падар дърти Ту-та. Рузнаците какво мислиш, че имат?

Току що попаднах на една обява в УНИАН- търсят работници, които да чистят пистите на Ф 16 през зимата. Зер, има ли сняг, лед, вода, не могат да фръкнат или кацнат. Засега са отигурили метли, щот руснаците им откраднали лопатите и ги думкали с тях.

Защото ми и су ислитат от преспи. Малоумник.

Шило

Излитат, малоумнико, излитат. Конструирани за за тежки условия.

Руската техника е направена да работи от -40 до + 40 льольо... от Ашхабад до Норилск...не е кат капризното тенеке с хамбургери излита и от шосе дори...

Операция Наполеон ? …ама то Е Херкулес бре, Колегааааа !

Именно..виждаш го...след 40 години още летят миговете ни 29... и то след измислени ремонти не от производителя руски а израелски фирми ...полски двигатели и т.н

'Руската техника е направена да работи..' - видяхме я ватя, в пълния и аналогвнетен блясък: това 'черапахата', това 'Цар Мангал' :))) Добре че бяха СССР складовете да спасят положението след Шойгувата '70%хнтан модернизация' ама и те нещо вече се поопразниха.

Аз мислех че кажеш добре че бяха леопардите и абрамсите!? тия не ги ли виде ли ..добре поне че на майка си ватята видиш...

Особеното е че Датчанинът - Рече чак до 2028маааа….

Верно, а американските в Аляска как излитат? Ами норвежките?

каква руска подлога си.

Дания ви създаде и Дания ще ви затрие, жалки руски орки

Оркския авио-хроникьор 'Файтербомбер' да подготвя свещите и опелата :))) Щото КАБ-овете се пускат от 70 км макс, докато ракетите въздух-въздух на соколите са доооста по-далекобойни.

Шило

хихихи, ти с бомби ли ще атакуваш самолети? Хихихих

преди да пишеш и по-малко ще се излагаш.

Малко ф35 няма ли да пратите или не останаха...изпопадаха кат круши!?

и да пратят ватя - няма да разберете..

Много са скъпи за трепене на орки.

Абе чукнете Яко на дърво !…че кат Гледам комшиите Гърци ….

Вчера още един даде фира...не знам пише ли го тук или се замлъкна срамежливо да не е бил пратен или падна доброволно...взе си болничен да не ходи

Над 600 са на въоръжение (а пълномащабното производство едва сега започва) и вече с натрупани СТОТИЦИ летатателни часа. А ти бегай да преброиш сухавиците.

Коментари - Дания потвърди разрешението си Украйна да използва изтребители Ф-16 срещу Русия | Днес.dir.bg

Дания потвърди разрешението си Украйна да използва изтребители Ф-16 срещу Русия

Това е част от отбраната, която вероятно ще предполага и атаки по военни обекти на руска територия, каза външният министър Ларс Льоке Расмусен

Обратно в новината

Коментари - Дания потвърди разрешението си Украйна да използва изтребители Ф-16 срещу Русия | Днес.dir.bg

Коментари

Украйна заслужава това. Само най доброто от най доброто, което само арсеналът на демокрацията може да произведе. Много скоро всички изконни украински земи ще бъдат освободени, а ватенките набутани отвъд Урал.

Откакто Путин проведе "легитимен" референдум в Украйна за присъединване на завзетите територии, има легитимна възможност да се проведе световен референдум с един въпрос: "Искате ли да живеете на една планета с Русия?"

Кому е нужна пРоссия ?!?!?! Когато напуска завинаги Русия на път за Германия, композиторът Михаил Глинка се съблякъл на границата съвсем гол и захвърлил дрехите си на земята, да не би случайно да са заразени с руския дух, плюл на руската земя и извикал: „Дай Боже, никога повече да не видя тази мерзка страна и нейните жители!“

И хиляда самолета да им дадат на укропите те няма откъде да излитат - фиу бууум, няма летища

Гнидо, от 24 февруари 2022г. до днес над 1 500 000 руснаци са напуснали Русия, без там да се водят военни действие, да се разрушават градове и да се избиват мирни жители. И това са все хора, знаещи, можещи и в икономически активна възраст! И ако психопата Путин направи г ушкага да обяви всеобща мобилизация техният брой ще скочи рядко!

Абе ти много знаеш бре? Я сега кажи колко украинци избягаха от Украйна, отказвайки да защитават страната си и отидоха да лежат по Европа, разчитайки на соц. помощи???

Другото което си мисля е ако руснаците думнат на Нидерландия - ония дет са под морското ниво дигата дали нема да са намокрят джендърите от цяла европа хахахахаха. Гейропата мож да стане едно големо езеро и то без атомни бомби

Русия има право да се защитава и щом Исраел може да бомби палестинците, защо Русия да не бомби датчани, англичани и друга подобна сволоч.

Щото проссташка пРоссия ще яде едър афроамерикански Х0Й ..... Понял ???

Само да попитам: 21 век, велика еволюция на Човечеството...е, само оръжия ли ще дрънкаме и изтребване на този и онзи???!!! каква е разликата с кръстонсоните походи, конквистадорите, Инквизицията???!! Имаме супер техники - телефони, телевизори, ел. коли, сателити, интернет...а всъщност сме същите примитиви, които са се прехласвали на убийствата в Колизеума....х;ляб и зрелища.....а управляващите си правята каквото искат... толкова просто стадо ли сме?????!!!!

До сега няма случай Ф 16 да е свален от руската ракета. Руснаци застанали пред снимката на г-н Зеленски и се кръстят и скандират " Госпади помилуй....Госпади помилуй...." ха ха хаха

В мокрите сънища на Сорос...

На 2 май 1999г. Ф-16 на ЮСАФ е свален над Сърбия от С-125 Нева, близо до Накучани. С-125 Нева е Руска ракетоа модел 1961 година. Хубаво е да не се пишат непроверени неща, само и само да си начешем русофобията.

По времето на тази дата все още бях овенен и дежурен кога джаснаха "невидимия".На една "джакламация"така пиша щото защото вероятно все още се води "скрита"без проблемно се различават фалшивите и реални цели иначе на локаторните станции "комета" и "христо" те са стотици и не се различават

ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е С БРАТСКА РУСИЯ НИКОЙ НЕ ОБИЧА КИЕВСКАТА ФАШИСТКА ХУНТА

Ооо, мой бедни Йорик...Да бъдеш или да не бъдеш.....Ако руснаците кихнат над Дания....Северно и Балтийско море ще се разширят.

Кой крив кой прав не е важно. Важното е курбан да става от славянските будали !

поредният рунд... ся нали били щайги... начи 1-2 дена... по малко отъ три деня и ги няма... па запдняците баси тъпаците... не можели да излетят... ма верно ли...

Дания може да си дава. Ама САЩ дали дава е по-важно, щото разработката е тяхна. И секретите в нея, де.. И това се поднася на фона на разораването на ЧЕТИРИ военни летища, готвени за Ф-ките. И на командния щаб в Ярославския полигон до Лвов. Дето и него за трети път го посещават Кинжали, Х 101 и Искандери. А за линейкте и трупаркте от Лвов до Полша от предната и тази нощ. Що ли "обективните" ни медии и дума не отварят?

И са като отпочне великата усраинска перемога ..., плашим се :)

Ами сега Русия ще трябва да обяви за нормално използването на ракети Сармат срещу датски военни цели!

Едни цели баце :)

Има нещо гнило в Дания!

Вярно :)

Отивам за бира и пуканки :)

Фактите са ,че Ф16 е най смъртоносният самолет в света доказал се в историята на войните, почнат ли да летят в Украйна първата жертва и ще са дадат фира ПВО на руснаците, после войските долу ще трябва да захвърлят бойните машини и да се преобличат като жени,са да се спасят, както миналата година при отстъплението

Много Рамбо и Командо сте гледал! Такива като вас планираха ПЕРЕМОГАТА и щяха да плажуват в Крим с великата НАТОВКА техника, а свършиха в Работино на 5км в Руската отбранителна линия. С такива умове като вас Украйна няма шанс, всичко ще си остане в Метавселената, там ви е силата.

Абре другарю ти войник ходил ли си? Или си прекалил с гледането на "Топ Гън"? Догфайт-а май само на компа си го играл :)))))

Преди два дена писах, че първото нещо, което ще направят руснаците е да изринат всички летища със земята, където могат да кацат и бъдат обслужвани Ф-16! И не само. Та, откъде ще хвръкват тези кошници? Отникъде, защото а са се появили от трети страни, ще стане мазало! Датчаните да си четат приказките на Х. Кр, Андерсен и да не си въобразяват, че всичко има щастлив край! Да не говорим, че там от педали не мож' съ размине...

И правилно сте го споменал, защото летището в Староконстантинов дето се предвижда за Ф-16 от една седмица се изравнява със земята! Днес пак е имало подравняване :-).

тези ф16 да не са с вертикално излитане/кацане? Не знам дали в Украйна е останала една здрава писта. Най-вероятно им ги дават за после, като стане ясно до колко махали около Лвов ще бъде сведена Украйна въобще...

+

че още първия самолет ще праснат още на пистата .... и завърши веселбата на първата бира

Добре де , Украйна някакси ще получи на първо време около 60 самолета Еф-16 . Само не мога да разбера има ли наистина такива малоумници , коити даже и за секунда да си помислят , че с такава нищо и никаква бройка могат да постигнат каквото и да било на фронта срещу Русия ? Няма да издребняваме , че този модел вече прехвърли достолепните 50 години , и няма нито СТЕЛТ технология , нито каквото и да било за се защити от съвременното Руско ПВО . Интересно И КОИ ще бъдат тези смелчаги , които ще кандисат да ги пилотират , разбирайки , че при всички случаи ги очаква сигурна смърт ? Направо НЕ ги разбирам тия ентусиасти .

Самият Зелю се изпусна, че Руснаците имали 10 000+ ракети С-300, по 100 на самолет, защото били безаналогови, но все пак :-)!

Ха ха ха нищо вика било 60 Ф-16. Ти направо изтрепа рибата бе

Се ще има някаква забава, ще се посмеем няколко дена на призраци от кийофф и листопади ;)

И все пак квичат ако са обречени на гибел тия самолети благодарение на безаналоговото ПВО какъв им е проблема и защо квичат на умряло господарите в Москва

Никой не квичи, просто ви се казва, какво следва, че ще умират хора, напълно излишно! На Русия им е все тая за 120 Ф-16 тенекета, модел 1970 година. Виж ако им дадат 200 Ф-22 е друго, ама не им ги дават, защо? За великата перемога дето умряха 70 000 Украинци пак ви го казвах, обаче вие квичахте.

Хохлю :)

самолетчета и 2рая непобедимая... насрана... союз нерушимъййййй... я пак... къде ви е съюза бе московци... втора вълна на напуснали ще има... то населението си бега по принцип... ама сега ще има още разпад...

Бегай да браниш Харков, че мамата си е евало :)

и от къде се пръкват дебили като теб ?

Как пък не се яви една нормална държава, дето да не мрази Русия

сме с Русия... нема друга вотра на света... нема да и има...

Само не мога да разбера подкрепящите укронацистите, слабоумни по рождение ли са или пият специални хапчета. То бива словесна "диария", но толкова не бива.

Триенето на ПОСТОВЕ вече е запазена МАРКА на ДИРА! Това е ДЕМОКРАЦИЯТА!! Всичко НЕУДОБНО се трие, вече изчезнаха няколко поста.

Ей, голям страх тресе руската Кочина, ей!

Страх тресе смръдливеца пиздин, което е видно от всяко негово изказване! Все с ядрен апокалипсис заплашва смешника! Скоро при Кобзон или в Хага, по избор!

Радвай се че само плаши....8000 са...и не за красота после да няма недоразбрали кат сега хохлю и да се чуди ''Ма нас за что!?""

ми е интересно като гледам как толкова уязвими държави се надпреварват коя да станат първата жертва. Глупостта няма край!

"Малки, но сигурни крачки към ядрен апокалипсис." Вас русоробите по времето на соца така са ви наплашили с Кочината Русия, че още не може да се осъзнаете и още сте с гипсирани мозъци. Срам, че уж сте българи и уж трябва да сте нива над руските орки по умствени способности. Понеже сте дърти вече, дано по-бързо измрете, че да не тровите атмосферата в България с руската си воня.

Такаааа....., до тук от задунайските ибрици на бумнкерния ботоксен шебек разбрахме, че еФ- ките не чинят и колкото миговете на които наш Муньо е фърчал. Разбрахме, че ботоксния шебек бил вече превзел Киев за два дни, но направил жеСсс на добра воля и си бил камшика и сега щял да го кара яваш, яваш. Не разбираме само като всичко е мед и масло и на шессс за ботоксния, що цялто задунайско войнство така неуморно се мори тук да ни го доказва. :-))))))))))))

Разбра ли и че работино пак го нема...а 90 хилки нема да възкръснат!?

И никой нема да ти доказва нищо....закона за мобилизацията и удавените в Тиса го даказват

Самолети ще им дадат, но кой ще ги пилотира? Пък и които и да са пилотите, много скоро ще отидат при т.нар. Призрак на Киев! Хохлите са поставени в ситуация Цугцванг и колкото и да мърдат, толкова повече им влиза! И колкото по-рано го разберат, толкова повече хора ще останат живи. Папата им го каза!

Ще ги пилотират "инструктори" от НАТО. Това най-вероятно ще предизвика ответна реакция и 3-та световна. Може би датчаните се надяват, че ще са далече от радиоактивния облак?

Повторение на историята от гражданската война в Испания. Немците са използвали войната, за да изпробват някои от самолетите си в бойни действия, а пилотите им да придобият опит, който ще ползват по-късно.

Интересно как руснаците ще разпознаят чий е Ф-16 , с който храбрите украинци защитават родината си?

Защо им е да го разпознават чий е? Те ф16 нямат, ама му имат т.н. "радарен отпечатък" в каквито и да се сетиш ракурси. Ако се чудиш откъде - от турците.

Ще слушат какъв език ползват летците!

ако се чуе: Ну заяц погоди ?

че скоро руснаците ще спестят на датчаните много зимни депресии и страдания... ;)

По~тъп премиер и по- самоуверен от Мете не сме имали!

И не само Вие, и при нас е така.:))

Що, ти на Мортен ли се надаш, на датския Късопишко, а? А бе те братята норвежци се усетиха и почнаха да ви гонят вас руските къртици, а ми да видиш кога датчаните се усетят и те, как ще ходиш с плакат на Рьодхуспласен на който пише "Яй елсеке дай Мете!". :-))))))

Има нещо гнило в Дания ! Тия луди ли са бе , с някви морално остарели гробници да пращат укропитека на сигурна смърт да атакуват по Русия ! Горките укропитеци , до последния ще ги ликвидират, защото на западните отпадъци са им еднакво противни руснаците и украинците ! За тях няма разлика . Важно е целите да си постигнат, но май както винаги сметките им ще излезнат кривички.

кюнци ли ша плашиш коня ва

Не се плашете, лесно е...на думи, ама защо Джуджик скача всеки път като ужилен като чуе за същите 60 годишни кюнци така и Песков не може да каже все още.

Ъхъ...скача....от страх..вече моли за капитулация...хохолски надежди... ще отидат при тия с баирактарите, хаимарсите, дцавелините, атакамсите или леопардите - на бунището...железата а хохлю при бандера

Искат да изпитат новите самолети в реални бойни условия, но ще им се случи случка.

"Ще" си помечтаете още малко

Говори се колко много щели да им дарят. Само че така говорят от над година и нищо. От къде ще излитат? Те са супер капризни. Тук още правят 1 писта и първоначално за това предвиждаха 100 милиона лева. Колко са не знам. Ако излитат от други държави, то това е директна намеса и трябва да се ударят летищата там, без никакво значение дали се води НАТО или не. Ф-16 е супер видим на радари, повече и от Грипените. Ф-16 се води добър за наземни цели надалеч. Но е бавен и неманеврен. Стандартните ракети за такива за въздух са до максимум 160км, от които и няма да имат, а руските до 400км и с радари ловящи на такова разстояние. Ще пуснят я МиГ-31, я Су-та и ще ги упукат набързо. може и докато са на земята.

Су 35излита всичко друго каца и се крие да отмине звяра

Тъй беше докато не срещна украинския 'блуждаещ' Пейтриът миналата година и падна цяалата етажерка: Су 34, Су 35 и 2та РЕБ Ми8 ;) А производството на ракети за Пейтрът вече започна и в Испания и украинците ще имат все по-малко проблеми със снабдяването.

Въздушна битка между Ф-16 от края на миналия век, каран от пилот завършил 6 месечен курс и със слаб английски. Срещу Су-25 от пето поколение, шофиран от възпитаник на училище за летци с много летателни часове. Чудя се, на кой ли да заложа?

На технологично по добрите. Е не са руските каруци.

…та понеже НЕ ме разбрахТЕ отн.комшиитеГърци : - освен че Имат Сериозен брой Еф35 - Им Идват И Още 40 (Четиридесет.) ЕФ35 Лайтнинг.

ша литят кат няат летища...

Абе тая украина последно жертва ли е, или е агресор?! Щом укрите ще нападат обекти на руска територия значи в тази война имаме двама агресори, които се бият помежду си. Тогава нека да победи по-силният. Такива са природните закони!

Ще ти дам да ми удариш пръв шамар и после да видя как ще ме осъдиш, че съм те опухал.

Ако някой смел теоретик като тебе беше казал на Сталин че е 'агресор' следвайки дълбокоумната ти логика, колко дълъг мислиш че би бил земния му път?

Редно е и ние да дадем Ф16 на Украйна, като ни предадат първите осем, направо да летят за Киев, след твх и другите осем.

Понеже им трябват сега, нека пратим чертежите, та руснаците да се плашат! Хахахахаха

Чертежите няма начин. Може рашките да видят, какво значи истински самолет.

Плати ги сам и тогава ги пращай!

Тактично пропуснаха да кажат, че онези Ф16 от Белгия са от 1980 година, блок 20, с изразходвани летателни часове. Половината от тях даже не могат да долетят до Украйна. Белгия ще ги подменя с Ф35 и иска да си изпразни складовете. За Дания положението може да е различно, но прави впечатление, че не подаряват съвременни европейски изтребители - няма Юрофайтер, Грипен, Мираж.

Е каквото такова. А ич.