Коментари - Дания е открила обект в близост до взривения тръбопровод "Северен поток 2" | Днес.dir.bg

Дания е открила обект в близост до взривения тръбопровод "Северен поток 2"

Той е идентифициран като плаващ димен сигнал, съобщи днес тамошната Енергийна служба

Обратно в новината

Коментари - Дания е открила обект в близост до взривения тръбопровод "Северен поток 2" | Днес.dir.bg

Коментари

Обекта е открит,но субектите издухали отдавна за ФАЩ и Ингилизия пред погледите на разследващите джендъри

Отвътре се подавал паспорта на Джо Байбън.

И за какво точно им е бил тоя "плаващ димен сигнал"? Да им дими под водата докато залагат бомбите? Отделно нали там е било проведено учение? Такива димки се ползват точно при учение за маркиране.

Поредната 4 бомба. Тя не успя но сега е редно да се прикрие американската следа. Има шанс също да е дистанционната система за взривната команда Та че Русия ще е тази която е виновна Нищо ново не чакаме Отново ще ни баламосват с невинността на рептилите и техните съюзници.А Русия ще има да чака за безпристрастно разследване,и нейното участие в разследването

А наблизо е бил и паспорта на Путин

Аха, Башаров и Петров станали водолази и се гмурнали заедно с тази проукраински настроена група в Балтийско море, а в бързината, вместо своите, взели, че оставили паспорта на Путин. Руска му работа - ту шищенце "Новичок" ще забравят в някой контейнер с боклук, ту пък ще объркат паспартите. Шегата си е шега. Но с всичките глупости, които администрацията на Байдън хвърля в последно време в медийното пространство, само и само да опровергае разследването на Хърш, американците последователно топят всичките си съюзници - Украйна, Германия, Дания, Норвегия, Швеция, че дори и България. "Всички са маскари",както казваше наш Ганьо Балкански, само САЩ - чистички и без вина. Чак да се разплачеш от умиление. Или да се поклониш на Кисинджър за онази прекрасна и много точна мисъл, изречена някога от него: "Да си враг на Америка може да е опасно, но да си приятел е фатално".

Как Германия ще си го върне на "приятелите".. това няма да се прости или забрави..не и безплатно

Германия пак е в ролята на лудият "човек" в Европа. Да позволява такава гавра със стратегическият си обект

По този повод - един виц, който ми разказаха наскоро върнали се от Германия приятели: Зима е. Седят бункера под Киев Зеленски и компания и мислят какво още да направят, та Европа пак да притисне Москва. - Хайде да действаме по-решително. - Хайде. А как? - Ами дайте да взривим газопроводите. - Добре. А защо? - Ами, за да можем да кажем, че руските агресори не изпълняват поетите задължения. - Олично. Давайте. Взривяват тръбите, седмица-две радост, ръкопляскания, на третата - шум, тропот, търчане по коридорите... Чукат на вратата на кабинета на Зеленски: - Пан Президент, пан Президенте... - Какво има? - Танкове в Киев! - По дяволите! Колко време можете да задържите руснаците? - Ама не са руснаците, немците са. Били замръзнали.

Теорията за водолази на свободна практика, които могат да се гмуркат на 100тина м дълбочина с бомби на гърба е съвсем по холивудски сценарий. Само трябва да се уточни къде тренират тези умения - в Мексиканския залив ли, по островите в Полинезия ли... и филмът е готов

Е, че той, Сиймур Хърш, ясно каза къде са тренирали.

Руснаците нямат мотив да взривят тръби за 10-15млрд, след като могат ПРОСТО да врътнат кранчето

Интересно откъде руснаците са знаели за това устройство, освен ако не е поставено от тях, вероятно съдържа и елементи, с цел да се обвинят определени страни

Боже, колко идиоти има по тоя свят!

Преброй сертификатите за завършен курс по идиотизъм. Ето бройката

Известно е, че руснаците още навремето са минирали тръбите, като част от превенцията им при евентуална война, така че дистанционно да могат да взривят газопроводи и петролопроводи. Нека не се правят на ни лук яли ни лук мирисали. Това е тяхно дело.

Известно е ,че има много идиоти по света и ти си доказателството !

Вместо просто да врътнат кранчето. В същото време Джо Бай Дън казва, че ще унищожи тръбата, но нашите либералоидиоти търсят под вола теле, за да оправдаят кумирите си.

Приемниците приемат сигнали, а предавателите ги изпрашат. Ако уреда изпраща и приема е приемо-предавател или трансийвър…

Сигурно усраинския сал

Този обект е поставен от Сереу и Ми- 6 субект.

Язе че гласувам за копейкин да ви го вкара на тпите бугари с ваазалин

Ти гласуваше за Ванчо Костов от другата мааала, а после за цар Бойко ;)

Стана ясно и на слепите че путкин е поръчал тръбата. Путкин три седмици по рано им каза какво ще намерят и датчаните го намериха. Тоя изкуфял старец по този ли начин реши да му обърнат внимание. Време е светъ да се отърве от тази отрепка преди да нареди на чалнатите рашисти да взривят атомната централа. Те го тренираха веднъж този номер.

Само американците и норвежците са на сметка тръбата да не работи…

Много е наложително да посетиш лекар ,да ти изпише някакви хапчета примерно мозъчни стимуланти и упражнения за стимулиране на мисловната дейност!

Малко са ни другите паразити на здравната система.. ти още един пращаш

Да бе да,,Вс е ок..Германия плаща 10 млд на Рф за потока и така .Вс е точно..

Ставате банални както с Малайзийския самолет де го свалихме....

До него са намерени две лични карти едната на зеленски а другата на бидона..... много отпечатъци по морското дъно на проукраинската група....

По този намерен предмет, който е използван при взривяване на Южен поток не може ли по надписите по него да се установи произхода по държавота от където е дошъл.

Веорятно произволен терорист може да закупи такъв или подобен предмет от на практика прозиволна държава. Или защо не да си го направи с подръчни средства. Надали е кой знае каква философия. Ако утре застреляш някого с бразилски пистолет, това никак не означава, че и стрелецът е от Бразилия. Никаква гаранция няма.

САЩ си ги връткат евро шматките.... Чак жал да му стане на човек.

Европейците са отчайващо тъпи. Доят ги като овце с газ три пъти по-скъп от този в САЩ, а те блеят, че цените били "паднали" и нямали вече зависимост от лошите руснаци. После решили климата да регулират (това вече си е за психиатър) и оскъпиха електричеството средно три пъти със зелени такси и търговия с водородни "емисии". Затриха целият си енергиен сектор и предизвикаха инфлация, което сега не знаят как да овладеят. ЕС като организация е низ от провали. По добре кой от къде е и да останем добри съседи и приятели, но всеки да решава сам за икономиката, финансите, производството и търговията си. Нямаме нужда от този луд политически експеримент.

Преди време един човек бе казал, че " По-лошото от това да си враг на САЩ, е да си приятел на САЩ. " Честито на приятелите.

Точ тъй, бляд! Приятели на САЩ- ЕС, Канада, САЩ, Япония,Австралия Приятели на Раша- Иран, Беларус, Сирия, Венесуела Приятели на Китай- С Корея

Приятели на САЩ - САЩ. Кретен!

В момента не РУсия и приятелите й рушат Европа, а именно САЩ. Газ на тройна цена, извличане на големите фирми работодатели и данъкоплатци от ЕС в САЩ, обедняване на ЕС и... ти ми обясняваш колкото е лоша Русия. Не разбрах какво общо има с Русия това, че САЩ обраха ресурса и бъдещето на Европа. И че вече в европейските парламенти се говори за еманципация от САЩ, защото ЕС губи блаоденствиеито си. Иначе за глупаци като тебе има организиран ринг между САЩ и Русия, за да викате тъпаците за едини или за другия. Белким не разберете коя циганка ви обра джобовете, докато трае шоуто. Много степрости и са ви намерили цаката да ви работят.

Кисинджър. "Да си неприятел на САЩ е опасно, да си приятел на САЩ е смъртоносно".

3евзек

Ало, Джоко, троле наш, Ако въобще Кисинджър е казвал подобно нещо и е имал предвид точно същото, което имаш предвид и ти, то остава много неясно защо в приятелските на САЩ държави се живее с 10 години повече, отколкото в Русия. Имам предвид в държавите, които са старите приятели на САЩ. В по-новите се живее само с 5 години повече. Това ли иамаш предвид под "смъртоносно"?

Зевзек, това, че ти не знаеш, не означава, че не е казано. Това е едно от най-цитираните изказвания на Кисинджър. Повод за него става две събития, за които американски журналист му задава въпрос - убийството на бившия президент на Южен Виетнам, Нго Дин Дием, убит от собствената си армия, след като САЩ прекратяват подкрепата си, както и съдбата на неговия приемник Нгуен Ван Тиеу, изоставен от американците след изтеглянето им он Витнам. Именно тогава Кисинджър изрича: "Да бъдеш враг на Америка може да бъде опасно, но да си приятел е фатално" ("To be America's enemy is dangerous but to be America's friend is fatal"). Тази мисъл доста често я цитират по различен повод. А австралийският журналист Джери Грей направо казва:"Историята е доказала, че е прав" ("History has proven him right" - "US prides itself on international allies but may find itself lacking" by Jerry Grey, "Global Times", 22 март 2022.) И в потвърждение подробно разглежда случилото се със Садам Хюсеин и Моамар Кадафи. Малцина знаят, че Садам Хюсеин всъщност е поставен начело на Ирак с американска помощ. На САЩ им харесва неговата идея за обединен иарабски свят като противовес на съветския блок. Но Садам става неудобен, когато започва да показва, че няма намерение да е кукла на конци. Всички знаем какво се случва и кой, в крайна сметка, действително стои зад режисирания съд и смъртта на този приятел на Америка. Аналогична е и съдбата на Кадафи. Приятел, докато позволява на американците безпрепятствено да черпят петролните запаси на Либия. Но, когато започва да показва, че това не може да продължава, става враг № 1. Анализирайки политиката на Байдън и екипа му, Грей казва в същата статия още: "Въпреки това, когато САЩ правят бъркотия далеч от дома, както направиха в Афганистан миналата година, те се обръщат не с приятелски молби за помощ, а с позиране и заплахи в гърдите" ("However, when the US makes a mess far from home, as it did in Afghanistan last year, it appeals not with friendly requests for help, but with posturing and chest-thumping threats"). През декември 2010 година "The Wall Street Journal" цитира същата мисъл на Кисинджър, но вече по повод друг приятел и съюзник на САЩ - Колумбия. Статията е със заглавие "Фатално приятелство? Политиката на САЩ заплашва да опустоши икономиката на Колумбия" ("A Fatal Friendship? U.S. politics threatens to devastate Colombia's economy", WSJ, 17 декември 2010 год). Цитирам само две англоезични издания, но въпросната мисъл на Кисинджър може да бъде открита и в коментари в различните социални мрежи, и в други медии (в You Tube, например, "US Hegemony: “To be America's Friend is Fatal", клипът е на David Woo Unbound и е.от 21 януари 2023 г.; Дейвид Ву е бивш глобален макро стратег на Уолстрийт, който има репутацията, че казва нещата такива, каквито са).

"Специалисти са на мнение, че може би става дума за предавател, който е бил използван за получаването на сигнал," Руските специалисти - най-големите специалисти. Използват предаватели за получаване на сигнали! Всичката им руска работа такава!

Предавателят трябва да получи сигнал, за да го ПРЕДАДЕ, все пак тръбите са на голяма дълбочина и радиодигнал не достига до там.

3евзек

Г-н Глава море акъл шамандура, В такъв случай и ушите ти са предавател, защото шамандурата е толкова навътре в морето, че звук от брега до там не може да достигне. Нали?

Аз съм травестит и естествено ще гласувам с бюлетина N 12!

В Симитли е доста дълга. Ама ти са си се надай някой да та сбърка в калабалъка..

Сигурен ли си? Звучиш повече като гербераст.

Евроатлантически лицемери ,скоро ще му ядете главата

Нека да позная - намерили са личната карта на Путин в портфейлче, а в джобчето на портфейлчето - инструкция как да взривят СП1 и СП2 - при това на кристален английски език.

"Пòсраната руска терористична кочина ке се разпадне." Баба Ванга.

Световни коментатори са почнали наддаване. Кой, дали РФ или Афро-Латино-Юдейските Американски Щати ще преварят

А междувременно американсерски банки фалират, а американсери мрат като мухи от студ, тайфуни, наводнения, пожари и стрелби по улиците. А в това време камарите на Конгреса са се хванали за гушите и американсерският президент е масово мразен от вече неможещите да си платят яденето американсери.

Те ходят

100 % ще има надпис сделано в Россия. И отпечатъци на украински доброволци, които вече са загинали в Бахмут

Тук бришещи казват - никой не иска руски газ. Пък НЕМСКИО шеф на газа ги оборва - Germany risks running out of gas next winter, regulator warns https://www.ft.com/content/0c305687-45eb-411c-b855-706ff56cec3a Ама той кво ли разбира от пълнене на хранилища. Договори за 25 години изкупуване на свободното LNG от Китай. И т.н. И препоръчва още намаляване на потреблението. Демек - достигнатата деиндстриализация на Германия не е достатъчна. Още трябва фирми и заводи да се бастисват.. Безработни да се произвеждат.. От локомотива на Европа.

За туй ли BASF го местят в САЩ?

BASF са примети в САЩ преди 8 години.

Тва не беше ли Байер след като евреите Монсанто го купиха.

Той е там от доста време. Сега си откри голям хемкомбинат в Китай. Три пъти по-голям от хамериканския. Та продукция на БАСф ша е - йок MADE IN GERMANY, EU.. MADE IN CHINA, USA ша са маркира вече..

Те данайците не намериха ли бигфордовия фитил, с който "българина" от яхтата подпалил бъчвата с барутя на 100на метра подвода?

Путиландия е най великата и справедлива страна в галактиката,хората са тор,само мишоците в Кремъл са важни

Важното е, че ти си Queer, мечтата ти се изпълни. Бегай да вземеш кинтите от Фонд КУЛТУРА.

Тази "новина" е на повече то седмица, дирници ... да ви таковам и сайта смешен!

Девиза на русофилистиците в България е"Бакшиши ,необразовани маргинали и дърти комундета ,гласувайте за Израждане! ,

Тъп, нескопосан и жалък при това.

А / Разбирасе ще гласуваме за Възраждане.Не за джендъри като теб

Оближи си семенната течност около устйта и си лягай! Тези въпроси не са за твоята глава!

вода ще донесат само някой да им повярва, че не са Ю Ес Ей...ама нейсе - собствените им журналисти ги разобличиха

Скоро на някои хора планетата ще им утеснее.

Пише се с "о" Отеснее

Може ли някой да каже най-старата тръба(тази която минава през Украйна)работи ли-минава ли газ?

Работи, скоро имаше съобщение за 15% намаления на прехвърлените количества. Абе кой е собственик на тръбопроводите в Украйна?

Вече ми е мизерно да коментирам руската кочина и троловете и на територията ни.Затвор за вас дрОгаре

Коментирай твоята кочина :)

дорогие путиландци, и със северен паток, и без него, никой вече няма да купи газ и петрол от рассийската жалкация! китай индия и някой други ги купуват! на цена по ниска от себестойността! расияните му викат с убитка!

Събирай си багажа! Повече няма да ви търпим!

Не бе, ние сме горди соросоиди и ще купуваме само демократичен американски газ, на тройна цена... Вива Байдън! Вива центовете...

Дания била открила нещо, което Русия го е открила 14 дни, преди тия швестери!

не го е открила 14 дни по рано, загубила го е там, като е гръмнала патока! впрочем по патока вече нищо не паточеше, щото никой не го искаше! ааа, и европа не умре от студ!

Като изтрезнееш, тогава комнтирай!

Русия не го е открила а го е поставила.. да спечели от застраховката.. Че по тия газопроводи щеше да тече само въздух..ха.ха Европа се отказа от руската газ

Глупости,открили някакъв буй след 1 година. Ясно е ,че САЩ имат интерес да го гръмнат та да продават на тъпите педали от ЕС скъпия си втечнен газ.

Дания открила обект, .... ама за този обект още преди две седмици съобщил Путин. Демек Дания открила ... топлата вода!! И аз така: днес открих една теорема, за която преди 2000 години съобщи Питагор.

фактите са следните: Путин каза, че преди време кораб на Газпром е открил в морето стърчаща тръба. Тяхната версия била, че това е антена, която е сложена за да приеме сигнала за взривяване на СП. Русия без да вдига шум е подала данните на Дания и е поискала разследване. Дания казала, че това е нейна работа и няма да допусне руснаци до мястото. Сега Дания открила нещо плаващо там...

Шило

Пишете направо, че са намерени следите на Боширов и Петров, както и снимка на Путин с акваланг до тоя буй! В една ръка с бомба, в другата ръка- кибрит да запали фитила!

ами това димящо и кръгло нещо е вибратора на Путин

Трябва да има незабавен и краен отговор. Т.е. директна открита война с извършилата го държава.

крайно време е руските терористи да ядат боя.

Русия, САЩ, Украйна, Великобритания или Норвегия. Който и да е бил трябва да бъде унищожен.

Отивай се записвай доброволец, че ще свършат местата.

този път си прав! рассийската федерация ще бъде унищожена! също като ссср!

Мечтите са безплатни

Според източник на българското реконтраразузнаване, намерения обект е снимка в рамка на Бендера, а отзад има ръкописен текст с подписите на проукраинската трупа взривила газопровода. В момента Христо Грозев натъкмява фактите и съвсем скоро ще ги пусне в канала.

всеки ден ме изненадвате с тъпотиите си..ха.ха Само за рубладжииски тролове ставате..ха.ха

Нали Лиз Трът затова подаде оставка. Засели и разговор по открита линия с Памперса. Доложила му , че тръбите са успешни взривени от SAS.

Намагнитем съм. Намагнитиха ме от САЩ. Усещам анална болка.

Странно, очаквах да намерят плавника на Боширов и кислородната бутилка на Петров, а не дфимния буй, който Хърш го описа още преди месеци...

паспорти и други лични документи на извършителите. Не са ХАмериканци,не са свързани с украинското правителство. Самодейци бомбаджии,любители.Търсачи на адреналин.Нищо общо нямат с англосаксите!

ти да видиш! путанин го назначиха за президент на рассийската деградация 2000 година! от 2000 година до днес членство в нато са поискали, и получили следните държави: България, естония, латвия, литва, румъния, словения, словакия, албания, хърватска, черна гора, семерна македония, швеция, финландия! кандидат членки са грузия и украина! от това следва, че путанин е направил за разширението на нато повече от всички наковски емисари!

А ако излезе, че са САЩ кво прайм? Понеже това е тероризъм, който засяга Европа, и в частност - държави-членки на НАТО. Т.е. би било редно да се задейства прословутия член 5... ама срещу САЩ. Редно е тия кравари да получат няколко подаръка на собствена територия.

ми нищо! продължавате да ревете като вдовици за уй! а ти вземи да намалиш бояришника! печен увредиш!

Ако излезне, ча са САЩ(няма да излезне) или друга демократична държава, ще кажем че "Демократичен тероризъм" Нещо като демократични патрони, бомби и снаряди а демократична радиация

Коментари - Дания е открила обект в близост до взривения тръбопровод "Северен поток 2" | Днес.dir.bg

Дания е открила обект в близост до взривения тръбопровод "Северен поток 2"

Той е идентифициран като плаващ димен сигнал, съобщи днес тамошната Енергийна служба

Обратно в новината

Коментари - Дания е открила обект в близост до взривения тръбопровод "Северен поток 2" | Днес.dir.bg

Коментари

Обекта е открит,но субектите издухали отдавна за ФАЩ и Ингилизия пред погледите на разследващите джендъри

Отвътре се подавал паспорта на Джо Байбън.

И за какво точно им е бил тоя "плаващ димен сигнал"? Да им дими под водата докато залагат бомбите? Отделно нали там е било проведено учение? Такива димки се ползват точно при учение за маркиране.

Поредната 4 бомба. Тя не успя но сега е редно да се прикрие американската следа. Има шанс също да е дистанционната система за взривната команда Та че Русия ще е тази която е виновна Нищо ново не чакаме Отново ще ни баламосват с невинността на рептилите и техните съюзници.А Русия ще има да чака за безпристрастно разследване,и нейното участие в разследването

А наблизо е бил и паспорта на Путин

Аха, Башаров и Петров станали водолази и се гмурнали заедно с тази проукраински настроена група в Балтийско море, а в бързината, вместо своите, взели, че оставили паспорта на Путин. Руска му работа - ту шищенце "Новичок" ще забравят в някой контейнер с боклук, ту пък ще объркат паспартите. Шегата си е шега. Но с всичките глупости, които администрацията на Байдън хвърля в последно време в медийното пространство, само и само да опровергае разследването на Хърш, американците последователно топят всичките си съюзници - Украйна, Германия, Дания, Норвегия, Швеция, че дори и България. "Всички са маскари",както казваше наш Ганьо Балкански, само САЩ - чистички и без вина. Чак да се разплачеш от умиление. Или да се поклониш на Кисинджър за онази прекрасна и много точна мисъл, изречена някога от него: "Да си враг на Америка може да е опасно, но да си приятел е фатално".

Как Германия ще си го върне на "приятелите".. това няма да се прости или забрави..не и безплатно

Германия пак е в ролята на лудият "човек" в Европа. Да позволява такава гавра със стратегическият си обект

По този повод - един виц, който ми разказаха наскоро върнали се от Германия приятели: Зима е. Седят бункера под Киев Зеленски и компания и мислят какво още да направят, та Европа пак да притисне Москва. - Хайде да действаме по-решително. - Хайде. А как? - Ами дайте да взривим газопроводите. - Добре. А защо? - Ами, за да можем да кажем, че руските агресори не изпълняват поетите задължения. - Олично. Давайте. Взривяват тръбите, седмица-две радост, ръкопляскания, на третата - шум, тропот, търчане по коридорите... Чукат на вратата на кабинета на Зеленски: - Пан Президент, пан Президенте... - Какво има? - Танкове в Киев! - По дяволите! Колко време можете да задържите руснаците? - Ама не са руснаците, немците са. Били замръзнали.

Теорията за водолази на свободна практика, които могат да се гмуркат на 100тина м дълбочина с бомби на гърба е съвсем по холивудски сценарий. Само трябва да се уточни къде тренират тези умения - в Мексиканския залив ли, по островите в Полинезия ли... и филмът е готов

Е, че той, Сиймур Хърш, ясно каза къде са тренирали.

Руснаците нямат мотив да взривят тръби за 10-15млрд, след като могат ПРОСТО да врътнат кранчето

Интересно откъде руснаците са знаели за това устройство, освен ако не е поставено от тях, вероятно съдържа и елементи, с цел да се обвинят определени страни

Боже, колко идиоти има по тоя свят!

Преброй сертификатите за завършен курс по идиотизъм. Ето бройката

Известно е, че руснаците още навремето са минирали тръбите, като част от превенцията им при евентуална война, така че дистанционно да могат да взривят газопроводи и петролопроводи. Нека не се правят на ни лук яли ни лук мирисали. Това е тяхно дело.

Известно е ,че има много идиоти по света и ти си доказателството !

Вместо просто да врътнат кранчето. В същото време Джо Бай Дън казва, че ще унищожи тръбата, но нашите либералоидиоти търсят под вола теле, за да оправдаят кумирите си.

Приемниците приемат сигнали, а предавателите ги изпрашат. Ако уреда изпраща и приема е приемо-предавател или трансийвър…

Сигурно усраинския сал

Този обект е поставен от Сереу и Ми- 6 субект.

Язе че гласувам за копейкин да ви го вкара на тпите бугари с ваазалин

Ти гласуваше за Ванчо Костов от другата мааала, а после за цар Бойко ;)

Стана ясно и на слепите че путкин е поръчал тръбата. Путкин три седмици по рано им каза какво ще намерят и датчаните го намериха. Тоя изкуфял старец по този ли начин реши да му обърнат внимание. Време е светъ да се отърве от тази отрепка преди да нареди на чалнатите рашисти да взривят атомната централа. Те го тренираха веднъж този номер.

Само американците и норвежците са на сметка тръбата да не работи…

Много е наложително да посетиш лекар ,да ти изпише някакви хапчета примерно мозъчни стимуланти и упражнения за стимулиране на мисловната дейност!

Малко са ни другите паразити на здравната система.. ти още един пращаш

Да бе да,,Вс е ок..Германия плаща 10 млд на Рф за потока и така .Вс е точно..

Ставате банални както с Малайзийския самолет де го свалихме....

До него са намерени две лични карти едната на зеленски а другата на бидона..... много отпечатъци по морското дъно на проукраинската група....

По този намерен предмет, който е използван при взривяване на Южен поток не може ли по надписите по него да се установи произхода по държавота от където е дошъл.

Веорятно произволен терорист може да закупи такъв или подобен предмет от на практика прозиволна държава. Или защо не да си го направи с подръчни средства. Надали е кой знае каква философия. Ако утре застреляш някого с бразилски пистолет, това никак не означава, че и стрелецът е от Бразилия. Никаква гаранция няма.

САЩ си ги връткат евро шматките.... Чак жал да му стане на човек.

Европейците са отчайващо тъпи. Доят ги като овце с газ три пъти по-скъп от този в САЩ, а те блеят, че цените били "паднали" и нямали вече зависимост от лошите руснаци. После решили климата да регулират (това вече си е за психиатър) и оскъпиха електричеството средно три пъти със зелени такси и търговия с водородни "емисии". Затриха целият си енергиен сектор и предизвикаха инфлация, което сега не знаят как да овладеят. ЕС като организация е низ от провали. По добре кой от къде е и да останем добри съседи и приятели, но всеки да решава сам за икономиката, финансите, производството и търговията си. Нямаме нужда от този луд политически експеримент.

Преди време един човек бе казал, че " По-лошото от това да си враг на САЩ, е да си приятел на САЩ. " Честито на приятелите.

Точ тъй, бляд! Приятели на САЩ- ЕС, Канада, САЩ, Япония,Австралия Приятели на Раша- Иран, Беларус, Сирия, Венесуела Приятели на Китай- С Корея

Приятели на САЩ - САЩ. Кретен!

В момента не РУсия и приятелите й рушат Европа, а именно САЩ. Газ на тройна цена, извличане на големите фирми работодатели и данъкоплатци от ЕС в САЩ, обедняване на ЕС и... ти ми обясняваш колкото е лоша Русия. Не разбрах какво общо има с Русия това, че САЩ обраха ресурса и бъдещето на Европа. И че вече в европейските парламенти се говори за еманципация от САЩ, защото ЕС губи блаоденствиеито си. Иначе за глупаци като тебе има организиран ринг между САЩ и Русия, за да викате тъпаците за едини или за другия. Белким не разберете коя циганка ви обра джобовете, докато трае шоуто. Много степрости и са ви намерили цаката да ви работят.

Кисинджър. "Да си неприятел на САЩ е опасно, да си приятел на САЩ е смъртоносно".

3евзек

Ало, Джоко, троле наш, Ако въобще Кисинджър е казвал подобно нещо и е имал предвид точно същото, което имаш предвид и ти, то остава много неясно защо в приятелските на САЩ държави се живее с 10 години повече, отколкото в Русия. Имам предвид в държавите, които са старите приятели на САЩ. В по-новите се живее само с 5 години повече. Това ли иамаш предвид под "смъртоносно"?

Зевзек, това, че ти не знаеш, не означава, че не е казано. Това е едно от най-цитираните изказвания на Кисинджър. Повод за него става две събития, за които американски журналист му задава въпрос - убийството на бившия президент на Южен Виетнам, Нго Дин Дием, убит от собствената си армия, след като САЩ прекратяват подкрепата си, както и съдбата на неговия приемник Нгуен Ван Тиеу, изоставен от американците след изтеглянето им он Витнам. Именно тогава Кисинджър изрича: "Да бъдеш враг на Америка може да бъде опасно, но да си приятел е фатално" ("To be America's enemy is dangerous but to be America's friend is fatal"). Тази мисъл доста често я цитират по различен повод. А австралийският журналист Джери Грей направо казва:"Историята е доказала, че е прав" ("History has proven him right" - "US prides itself on international allies but may find itself lacking" by Jerry Grey, "Global Times", 22 март 2022.) И в потвърждение подробно разглежда случилото се със Садам Хюсеин и Моамар Кадафи. Малцина знаят, че Садам Хюсеин всъщност е поставен начело на Ирак с американска помощ. На САЩ им харесва неговата идея за обединен иарабски свят като противовес на съветския блок. Но Садам става неудобен, когато започва да показва, че няма намерение да е кукла на конци. Всички знаем какво се случва и кой, в крайна сметка, действително стои зад режисирания съд и смъртта на този приятел на Америка. Аналогична е и съдбата на Кадафи. Приятел, докато позволява на американците безпрепятствено да черпят петролните запаси на Либия. Но, когато започва да показва, че това не може да продължава, става враг № 1. Анализирайки политиката на Байдън и екипа му, Грей казва в същата статия още: "Въпреки това, когато САЩ правят бъркотия далеч от дома, както направиха в Афганистан миналата година, те се обръщат не с приятелски молби за помощ, а с позиране и заплахи в гърдите" ("However, when the US makes a mess far from home, as it did in Afghanistan last year, it appeals not with friendly requests for help, but with posturing and chest-thumping threats"). През декември 2010 година "The Wall Street Journal" цитира същата мисъл на Кисинджър, но вече по повод друг приятел и съюзник на САЩ - Колумбия. Статията е със заглавие "Фатално приятелство? Политиката на САЩ заплашва да опустоши икономиката на Колумбия" ("A Fatal Friendship? U.S. politics threatens to devastate Colombia's economy", WSJ, 17 декември 2010 год). Цитирам само две англоезични издания, но въпросната мисъл на Кисинджър може да бъде открита и в коментари в различните социални мрежи, и в други медии (в You Tube, например, "US Hegemony: “To be America's Friend is Fatal", клипът е на David Woo Unbound и е.от 21 януари 2023 г.; Дейвид Ву е бивш глобален макро стратег на Уолстрийт, който има репутацията, че казва нещата такива, каквито са).

"Специалисти са на мнение, че може би става дума за предавател, който е бил използван за получаването на сигнал," Руските специалисти - най-големите специалисти. Използват предаватели за получаване на сигнали! Всичката им руска работа такава!

Предавателят трябва да получи сигнал, за да го ПРЕДАДЕ, все пак тръбите са на голяма дълбочина и радиодигнал не достига до там.

3евзек

Г-н Глава море акъл шамандура, В такъв случай и ушите ти са предавател, защото шамандурата е толкова навътре в морето, че звук от брега до там не може да достигне. Нали?

Аз съм травестит и естествено ще гласувам с бюлетина N 12!

В Симитли е доста дълга. Ама ти са си се надай някой да та сбърка в калабалъка..

Сигурен ли си? Звучиш повече като гербераст.

Евроатлантически лицемери ,скоро ще му ядете главата

Нека да позная - намерили са личната карта на Путин в портфейлче, а в джобчето на портфейлчето - инструкция как да взривят СП1 и СП2 - при това на кристален английски език.

"Пòсраната руска терористична кочина ке се разпадне." Баба Ванга.

Световни коментатори са почнали наддаване. Кой, дали РФ или Афро-Латино-Юдейските Американски Щати ще преварят

А междувременно американсерски банки фалират, а американсери мрат като мухи от студ, тайфуни, наводнения, пожари и стрелби по улиците. А в това време камарите на Конгреса са се хванали за гушите и американсерският президент е масово мразен от вече неможещите да си платят яденето американсери.

Те ходят

100 % ще има надпис сделано в Россия. И отпечатъци на украински доброволци, които вече са загинали в Бахмут

Тук бришещи казват - никой не иска руски газ. Пък НЕМСКИО шеф на газа ги оборва - Germany risks running out of gas next winter, regulator warns https://www.ft.com/content/0c305687-45eb-411c-b855-706ff56cec3a Ама той кво ли разбира от пълнене на хранилища. Договори за 25 години изкупуване на свободното LNG от Китай. И т.н. И препоръчва още намаляване на потреблението. Демек - достигнатата деиндстриализация на Германия не е достатъчна. Още трябва фирми и заводи да се бастисват.. Безработни да се произвеждат.. От локомотива на Европа.

За туй ли BASF го местят в САЩ?

BASF са примети в САЩ преди 8 години.

Тва не беше ли Байер след като евреите Монсанто го купиха.

Той е там от доста време. Сега си откри голям хемкомбинат в Китай. Три пъти по-голям от хамериканския. Та продукция на БАСф ша е - йок MADE IN GERMANY, EU.. MADE IN CHINA, USA ша са маркира вече..

Те данайците не намериха ли бигфордовия фитил, с който "българина" от яхтата подпалил бъчвата с барутя на 100на метра подвода?

Путиландия е най великата и справедлива страна в галактиката,хората са тор,само мишоците в Кремъл са важни

Важното е, че ти си Queer, мечтата ти се изпълни. Бегай да вземеш кинтите от Фонд КУЛТУРА.

Тази "новина" е на повече то седмица, дирници ... да ви таковам и сайта смешен!

Девиза на русофилистиците в България е"Бакшиши ,необразовани маргинали и дърти комундета ,гласувайте за Израждане! ,

Тъп, нескопосан и жалък при това.

А / Разбирасе ще гласуваме за Възраждане.Не за джендъри като теб

Оближи си семенната течност около устйта и си лягай! Тези въпроси не са за твоята глава!

вода ще донесат само някой да им повярва, че не са Ю Ес Ей...ама нейсе - собствените им журналисти ги разобличиха

Скоро на някои хора планетата ще им утеснее.

Пише се с "о" Отеснее

Може ли някой да каже най-старата тръба(тази която минава през Украйна)работи ли-минава ли газ?

Работи, скоро имаше съобщение за 15% намаления на прехвърлените количества. Абе кой е собственик на тръбопроводите в Украйна?

Вече ми е мизерно да коментирам руската кочина и троловете и на територията ни.Затвор за вас дрОгаре

Коментирай твоята кочина :)

дорогие путиландци, и със северен паток, и без него, никой вече няма да купи газ и петрол от рассийската жалкация! китай индия и някой други ги купуват! на цена по ниска от себестойността! расияните му викат с убитка!

Събирай си багажа! Повече няма да ви търпим!

Не бе, ние сме горди соросоиди и ще купуваме само демократичен американски газ, на тройна цена... Вива Байдън! Вива центовете...

Дания била открила нещо, което Русия го е открила 14 дни, преди тия швестери!

не го е открила 14 дни по рано, загубила го е там, като е гръмнала патока! впрочем по патока вече нищо не паточеше, щото никой не го искаше! ааа, и европа не умре от студ!

Като изтрезнееш, тогава комнтирай!

Русия не го е открила а го е поставила.. да спечели от застраховката.. Че по тия газопроводи щеше да тече само въздух..ха.ха Европа се отказа от руската газ

Глупости,открили някакъв буй след 1 година. Ясно е ,че САЩ имат интерес да го гръмнат та да продават на тъпите педали от ЕС скъпия си втечнен газ.

Дания открила обект, .... ама за този обект още преди две седмици съобщил Путин. Демек Дания открила ... топлата вода!! И аз така: днес открих една теорема, за която преди 2000 години съобщи Питагор.

фактите са следните: Путин каза, че преди време кораб на Газпром е открил в морето стърчаща тръба. Тяхната версия била, че това е антена, която е сложена за да приеме сигнала за взривяване на СП. Русия без да вдига шум е подала данните на Дания и е поискала разследване. Дания казала, че това е нейна работа и няма да допусне руснаци до мястото. Сега Дания открила нещо плаващо там...

Шило

Пишете направо, че са намерени следите на Боширов и Петров, както и снимка на Путин с акваланг до тоя буй! В една ръка с бомба, в другата ръка- кибрит да запали фитила!

ами това димящо и кръгло нещо е вибратора на Путин

Трябва да има незабавен и краен отговор. Т.е. директна открита война с извършилата го държава.

крайно време е руските терористи да ядат боя.

Русия, САЩ, Украйна, Великобритания или Норвегия. Който и да е бил трябва да бъде унищожен.

Отивай се записвай доброволец, че ще свършат местата.

този път си прав! рассийската федерация ще бъде унищожена! също като ссср!

Мечтите са безплатни

Според източник на българското реконтраразузнаване, намерения обект е снимка в рамка на Бендера, а отзад има ръкописен текст с подписите на проукраинската трупа взривила газопровода. В момента Христо Грозев натъкмява фактите и съвсем скоро ще ги пусне в канала.

всеки ден ме изненадвате с тъпотиите си..ха.ха Само за рубладжииски тролове ставате..ха.ха

Нали Лиз Трът затова подаде оставка. Засели и разговор по открита линия с Памперса. Доложила му , че тръбите са успешни взривени от SAS.

Намагнитем съм. Намагнитиха ме от САЩ. Усещам анална болка.