Даниел Вълчев вече не е заместник на Меглена Кунева

Даниел Вълчев се оттегля от поста на зам.-председател в "България на гражданите", съобщиха от пресцентъра на партията.

Обратно в новината

Коментари - Даниел Вълчев вече не е заместник на Меглена Кунева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даниел Вълчев е корумпиран и е задлъжнял към началника на митница Свищов - Кирил Йорданов, който от своя страна го изнудва!

Ако си член на ГЕРБ, не може да си професор!

Не зная защо този го бъркам с Орешарски... А-а-а-а, сещам се - заради "седянката" на учителите.

От кога академичната кариера е по-съблазнителна от политическата?

И кво?!

Поредният жълт тарикат, който може спокойно да играе в Сатирата! И поредният професор-политик! Те станаха повече от две дузина професори-политици, кои успели в някаква степан, някои по-малко, други - никак! То и затова образованието ни е на това ниво. За съжаление това са обективните обстоятелства в тази тази абсурдна територия на Балканите.

добра новина за РБ - един бивш министър на тройната коалиция бе в тежест за РБ! ДСБ и СДС се обновиха с нови хора в ръководството, старите моцуни се оттеглиха, сега е ред на ДБГ - там има още няколко от които трябва да се освободят и ще е явно че и в ДБГ са се обновили!!! заб. не включвам засега Кунева - за разлика от Д.Вълчев тя е и компетентна и популярна,

Радан Кънев ли е новото? В момента по-вреден от него за РБ дори Боко Т. не е!

добре че е правилникът на СУ та да напусне политиката този мошеник. Прочетете в книгата на Хорозов за далаверите във фонд "научни изследвания" по времето когато бе министър. а и той реши от оскъдния бюджет на БАН да се плащат огромни пари на академиците, 6 -7 пъти по големи от парите за доцент. Един изкуфял, избран навремето от политбюро за академик изяждаше парите за 8-9 млади учени!

Далаверите във фонда са дело на цялата мафиотска псевдоакадимчна общност в България. А Д. Вълчев беше най-добрия министър на образованието, който България е имала от 44-та насам, и като гледам кадровата немощ наоколо, ще си остане още дълго на върха. Жалко, че не е той ректор на СУ, защото сегашното недоразумение, а и това дето идва е пълна трагедия.

А,как без да се бе "ПОСВЕТИЛ" стана професор?

Аман от такива лигльовци!!!

някъкси на физиономията му се чете - аз съм Остап Бендер

Даниел Вълчев вече не е заместник на Меглена Кунева Това не е новина, а по-скоро някакъв етап от живота на Вълчев.

новина си е и то новина, добра за РБ - един бивш министър на тройната коалиция им бе в тежест! И ДСБ и СДС се обновиха с нови хора в ръководството, старите муцуни се оттеглиха, сега е ред на ДБГ - там има още няколко компрометирали се видни царисти, от които трябва да се освободят! напомням НДСВ наложи Искров за шев на БНБ! заб. не включвам засега Кунева - за разлика от Д.Вълчев тя е и компетентна и популярна, особено сред по- младите центристи!