Даниел Митов: Първият разговор беше между мен и Димитър Главчев, готов съм за министър

Ако президентът реши да подпише указа, спокойно може да кажем, че ГЕРБ поема отговорност за външната политика на страната, но постът не ми е самоцел, заяви зам.-председателят на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Даниел Митов: Първият разговор беше между мен и Димитър Главчев, готов съм за министър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нахален и нагъл като повечето от герп

И баба ми е готова за министър. Казал съм и квото кажат от посолството да предава надолу...

SirBob

Направо да назначават посланика на САЩ за външен министър за да узаконят фактическото положение в страната.

Абе даниели ти за всикчо ' си готов щом пара и аванта ще има.. И защо първо теб те не сложи в списъка ама двама преди теб??? От ей такива мазници готови ''на всичко'' само и само до власт да се доберът, че майка и баща продават за нея..

Човека е готов, а Радев защо се бави .

Не е в такова отчайващо състояние като тоя,,

с кариерното израстване на този нищоправец..една голяма кръгла нула, но винаги готов да се включи в кражбите

председателя на герб вика правителството не е на герб - зам. председателя на герб вика, правителството е на герб. А масовката продължава да гласува за тия шматки.

Абе то и я съм готов, ама как да допълза до там така че да ме предложи някоя партия ( ама да е яка , а не някоя еднодневка).

Зао него вече обявиха,че е бил служител на други държави и то не на частни фирми, а на държавни структури- националният демократически институт на сащ и националния демократически институт на естония....... в подобни институти работещи със свои служители зад граница бивши няма.Митов не отрече тези твърдени.....Работата му,като външен министър не е ли в конфликт на интереси със " онези" длъжности?

Той хубу готов, но не щем го!

Ааах,няма да си готов ,мама ви да еба..Много противен си ми от едно време .Добре че ,вк райна сметка се осъзнах ,това не е ГЕРБ ,преди години.Сега сте алчни освирепели жадни за власт и най-вече да ближете гъзът на САЩ и Украйна ,като чуя ББ да каже ,...и дотам!

Такова нахалство и арогантност може да се демонстрира само от гербаджия ! Не му било самоцел- дали има българин да вярва на тези му приказки!?

е готова на всичко. След бързият старт в ГЕРБ, сега пак премятане към постове в държавата

Ах гиди маскари... малко сапунче около вратлето,

не се е променило в политическото безнравие простотията народна от Алеково време до днес. Имаме си БарбаГанчос,имаме си мижитурки,подлизурковци,нищоправци,келепираджии.Какви ли други изроди нямаме! Нямаме само достойни българи.

На тоя смешник Гаргамел ще му изяде хляба :) Язък за свирчоците на Боко :)

Иречек някога е написал за българския народ. В България има три типа хора. Бивши, настоящи и бъдещи министри.

Стига да не работи.

То да не работеше пак ще е добре! Лошото , че работи срещу България!

САЩ,Запада и Израел също искат Дани да пътува,да папка и да слуша. Боко Тиквата пък получи СМС от посолството. Та затова....

Като се събуе и се надупи един мъж, няма от какво друго да се притеснява.

Малко срам нямаш ли бе Митов ??? Калинке , мръсна !

Аз също съм готов да стана министър. Изпълнявам изискванията: Знам български, врачански, шопски, руски и френски езици. Имам незапочната доктурантура по политически науки и незавършена по международното положение. Изберете ме. И без това по бул. "Витоша" човек може да срещне винаги някой министър. Ами, то всеки втори вече е такъв.

Не се и съмняваме, че си готов! Лустрация!

"готов" бил....откъде ги намират не мога разбера... ама те всъщност бродят сред нас... то и народеца си е проблемен

Мислех да Ви сложа минус, защото се отнасяте подигравателно с българския народ, но се въздържах. Не сме виновни ние, а че не преминахме през лустрация! А за да не преминем през лустрация е виновен само Иван Костов, защото той имаше мнозинство, но тъй като е ДС ченге, това не се случи.

не се отнасям подигравателно, така стоят нещата ако погледнем изборните резултати. Ясно, има фалшификации, но след като има кой да го търпи този и да гласува масово на избори за партията от която е... това е единствения извод.

Ти че си готов, е повече от ясно. Ама ние не сме готови да имаме подобен отпадък за лице пред външния свят.

Ще отидеш в ЕС. Бойко не ти вярва и ще те повиши...

Всички готови за министри - никой не иска да работи :)))

Шило

Сюжетът на "Големанов" на Ст. Л. Костов, е актуален и сега!

Не оспорвам написаното, но учи българска граматиска и правопис.

Шило

Добре, другарю учител!

Господин съм. Другар бях по принуда, докато имаше сталинистки "социализъм" в България.

Готов съм да лапам пишки и да слугувам на британските служби

Тоя лапа и руски чур..и. Да не забравяме действиято по Турски поток

Точно така, той Боко играеше и с руснаците опасни игри, докато американците не заплашиха авоарите му в ОАЕ.

Винаги готов! (За делото на социализма, За щастието на нашата Родина.)

"за делото на евроатлантизма, за щастието на нашите партньори"... в предишния лозунг поне се споменаваше "родината", сега вече се говори само за партньорите

А си мислех, че няма как да стане по зле от "коалицията която не е коалиция" и кабинет на румънски ротационнен принцип. Но ето че не само може да е по-зле, но и по абсурдно! Служебен кабинет от политически кадри и същевременно напълно работещо НС. И сега следващата голяма дилема, за външен министър! И на всичкото отгоре създателите на тази голяма каша, а именно ПП се оплакват от всичко това, като че не те го сътвориха. Какво? Били на луди хапчета тогава и сега ефекта им отминал ли? Между другото за какво е необходим президента? Нали всичко е в ръцете на служелният кабинет? Така и така Конституцията вече нищо не значи в лицето на политиците, тъй че какво е още една тъпотия?

дращи пред сградата на външно като плъх за да влезе.

Еврейче, за това го слагат външен! То и Никито Младенов е същия .. Гальо, спри са ма...

Не моа са запра, и я съм еврейка, нищо че съм капелата и от селата:)

Ех, как ме е яд! Исках да съм аз, а ще бъде Митов. Сега как ще пътувам?

че то има ли индивид на територията дето не е готов да бъде министър......

Я не штъ, я па сакам да съм президентин:)

Много ми е симпатично това младо и напористо момче, както и Георг също. Двамата се носят изключително елегантно в парламента и извън него :)

Видяяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак...

С какво е неподходящ Митов? Ами неприятен човек е, такова му е излъчването, както впрочем и на мнозина други политици, но това не ги притеснява да ни тормозят не само с това, ами и с вродената си некадърност. Питам аз, с какво този човек допринесе като външен министър?! Незабележим, подлизурко, какво още...

зализаняк ! Един от многото ...

Разбира се.Големанов винаги е готов за министър.Той и в партията на Кунева беше гоотв за министър.

Евроатлантик е Митов, гладен няма да остане! Където и да иде, където и да влезе - все наяден ще излезе!

Агент на Ми-6!

И чии интереси ще защитаваш Къдрава Сю? Българските, тези на Посолствата? Че от 30 години само се кланяме на разми господари и народа става все по беден, болен и прост? Нали знаеш, че министъра на образованието и външните работи се назначават от Сорос и Посолството

Не си прав в едно - че от 30 години се кланяме на разни господари, всъщност го правим още от Освобождението... Просто господарите се сменят във времето... Вероятно по навик от османското владичество...

Нямаме нужда от външен министър, нищо не се решава чрез договаряне, всичко е по заповеди от посолството или посолствата. За това нещо външен министър не ни трябва, само да ни харчи парите. Особено хора като този...

Долу окървавените комунистически ръце от министър Дани Митов и ГЕРБ! В този решителен за България момент всеки, който е против ГЕРБ, извършва чудовищно национално предателство и много скоро ще си понесе последствията!

имаше един поплювко, дето, да бъде министър председател, не му било мечта, ама горкия, още каканиже, колко е велик! ти ли си следващият?

Боко, гладна ли я държиш тся медуза?

За министри има много готови, но Митов, готов ли си да бъдеш безработен? Или вече си се подсигурил с някоя схема?

Момче, недей така. То и чичо ти Гошо е готов да стане министър, ако Радев подпише указа. Ей, разковаха държавата тия сглобкаджии. Прасето се щура из двора, като изоглавено. Кокошките не млъкват и спряха да снасят. Изнервиха ми се животинчетата. Не е на добре тая работа. Не е.

Този иска за Министър , аз искам САЩ да включи в Списъка МАГНИТСКИ Бойко Методиев Борисов , това ще е справедливо за Българския Народ !!!!!

Gugnelid

И като включи Пеевски какво стана - дебелият се озлоби и стана депутат, че даже започна и да ходи в пленарна зала, за да се кара с хората.

Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има мат'риял. И много се търсят особено директори на водопади.