Митов и Нюланд притеснени за курса на България

Даниел Митов и Виктория Нюланд са коментирали "притеснението, че геополитическата ориентация на България може в един момент да бъде поставена под въпрос..."

Обратно в новината

Коментари - Митов и Нюланд притеснени за курса на България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на модераторите! Браво! Изключително много мнения са отстранени, включително и моето. ЯВНО НЯКОЙ ДИРИЖИРА СВОБОДНАТА ПРЕСА И ИЗКАЗВАНЕТО НА МНЕНИЯ. ТОВА Е ТО ДЕМОКРАЦИЯ! Да признаваш само това което е удобно на работодателя ти! ПОКЛОН ПРЕД ВАК "ДЕЦОКРАТИЧНИ" МОДЕРАТОРИ!

Тая мръсна курва Нюланд преди няколко години по заповед на Обама и Хилари дойде в Украйна с 5 милиарда долара и свали абсолютно легалното правителство с помоща на украинските олигарси и създаде фалшивата революция от Майдана с единствената цел да дестабилизира Русия и да вкара Източна Европа в блатото на прокси войните и за жалост успя...Нека поясня че не сам за Русия и живея в Северна Америка от 20 години, вече и в Северна Америка си го признават че този преврат в Украйна е бил съвсем умишлен и доказва за пореден път че администрацията на Обама и Хилари имат единствената цел да подпалят света,тази долна курва Нюланд и курвата Хилари трябва да са затвора ама ще им се размине както винаги като на всички политици

И двамата са пътници. Виктория Нюланд да не коментира България,а да види какъв ще е курсът на САЩ

ТОЯ ЧИФУТ НАЙ ДОБРЕ ДА СЕ МАХНЕ,ДА СЕ ЗАВРЕ В ДУПКАТА ОТ КЪДЕТО ИПЪЛЗЯ, И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА.........ДОКАЗАН АНТИБЪЛГАРИН,ВРЕДЯЩ НА БЪЛГАРИЯ С КАКВОТО МОЖЕ.....ЗА ЗАТВОРА Е!

А,Викото, баба!! Яка .кънкурентка./куркурентка/!?

А, бе , пичове? Дали Плевнелиев ще остави "тази духовейка" в Служебното ...??!

Какъв "мечтателен поглед в бъдещето"??! Сякаш е добре подпрян отзад и ..отдолу?!

Курсът на Булгаристан уверено е на ...Югоизток!!! Ама .. ние не се отказваме и от такива сладки еврогейчета!?

Дано! Дано ,дано..!

Говорит Москва??!

Победата на Тръмп изненада неприятно и уплаши до смърт хранениците на Килъри. Ще им спрат грантовете, а те без тях са живи умрели - защото не са свикнали да работят, а само да лапат.

Че то Софето вече е опасано с ..околовръстни, бе! Да ходят и на ...Струма!?

Споко! Ние си знаем курса. Само дето не ни вярват (нито на Изток, нито на Запад). А българинът точно затова пък ни вярва. Ей, така, напук! Та може пак да го излъжем! Да не му е сефте! Има още колко да се учи!

Ей, Митов, вземай пачаврата Нюланд и бегом на гей-парада ! И никакво връщане !

Борисов, това което говори Митов всеки ден е вредно за твоя рейтинг! Защото, макар и задокеански кадър, той е на този пост и с твоя ежедневна подкрепа!

ГЛЕДАТ ПРЕЗ КРИВОТО ОГЛЕДАЛО НА ИЗКРИВЕНАТА СИ СЪЩНОСТ ,ТЯ Е АРОГАНТНА ,А МИТОВ Е СЛУЧАЕНПАРАШУТИСТ ,КОЙТО МИНАВА СЛУЧАЙНО

Двама американски грайдани Нюланд и Митов. Прекрасна двойка! Нюланд си отива след някакви си 30 дена от политическата сцена, Митов вече си заминал...техните мнения не струват пукната пара и са само за да се трови атмосферата в прердверието на встъпването на Тръмп в длъжност. За да стане промяната на политиката по-трудна.

аз ако бях на мястото на Митов и Нюланд, по прозаични притеснения бих имал за собствения си курс, особено след като стана ясно че Тръмп е назначен от Путин.

Това Митов, това Ненчев, това Плевнелиев, какво да ги коментираме? Те дори и за затвора не са, те са за психиатрията!

Абе, тия двамцата що не земат да се ашладисат! Хем ще укрепят българо-американската дружба, хем на оная ѝ се фъкаше нещо с еврогейци... А от кръстоската им може и Джаба да се роди току-виж...

Тръмп е подготвил смяна на всички ръководители на ЦРУ,АНС и ИС.Ще пишат не доклади,а романи. МитОФ, наистина трябва да се притеснявате с Нюланд, защото всички ваши началници ще са зад борда, изхвърлени на боклука и вас не ви чака нищо добро оттук на сетне, може да се окажете на топло и двамата в панделата

Очилатко, за измяна на родината в полза на чужди държави, има съд и присъда!

МитООФ ше се радвам да влезнеш в затвора, когато му дойде времето, а то идва...тогава и твойте началници от краварника няма да могат да те спасят!

Нема държава Украйна, има Русия. Нема държава Косово има Сърбия. Не ставаш за нищо боклук мръсен. А ще стане това, което искат етническите българи, не разните джекатайци.

Двамата евреи, хомосексуалистът евреин и еврейката с предци от Украйна, Нуделанд. Появят ли се евреи, винаги плачат за нещо.

Митов не си наред с главата! Нова история на държавата ни написа. Кой те назначи на този пост?! Дано този мандат да ти е последен и да се завреш там - откъдето изпълзя. Нагледахме се на продажници през последните 27 години. Мозъчните ти гънки за изпълзяли в къдриците ти...

опеделят курса на България, а БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! Тоя се взе за капацитет и единица мярка! Разкарай се бе, слуга на чужди държави!!! Как смееш да се явяваш говорител на българския народ!

МитОФФ, притеснявай се за себе си, защото наистина трябва да се притесняваш, след всички твои изказвания против България в полза на чужди държави!

против България от написаното, напротив притеснява се човека и плюе лайняната путлераска сган, ти какво точно имаш предвид???

Недей много да плюеш, защото може да го придружиш и в затвора, нали виждаш как се обръща палачинката....настана време, заек вук да ебе!

С Крим и без Крим апетитите на Турция към нас отдавна са налице. Тези апетити бяха събудени със Северен Кипър. Турското нахлуване там стана с благоволението на САЩ, наши т.нар. съюзници. Къде беше международното право тогава? Нахлуването в Ирак също беше в разрез с международното право. Митов няма ли да вземе отношение и по този въпрос? Не би ли трябвало да наложим санкции на Турция, САЩ и Великобритания?

Турците-изедници и Русите-поробители са първи дружки в момента, какво ще правите путлерасите, какъв кур(с) да поемаме тоя път?

Тоя самовлюбен велосипеден чарк, няма ли да му разкарате портрета от новините най-накрая?!...

МитOFF , на днешния ден през 1877г след тежки боеве и загуби, пада гр.Плевен. Руснаците пленяват 10 генерала. Над 2000 офицера и над 40 000 войника на Осман Паша. САЩ и ЕС не са ни освободили от турско робство! Не да ми обясняваш че америка помагала на България да се освобождава. *ДИОТ НЕНОРМАЛЕН!

МитOFF,намерени са ОГРОМНИ количества чисто нови ракети "ГРАД" в източно Алепо. Държавата производител на тези ракети е България!Въоръжавала ли е България терористи-ислямисти? Отговорно ли е престъпното анти-българско правителство на симитлийския Бай ОИ и за това престъпление?

Тези ракети са хуманитарна помощ от временно управляващите България.

Митов ,запомни това-Косово е свещена Сръбска земя,Крим е Руски и никой ,ама никой не може да го върне обратно на измислената от кретени като теб Украйна,проблема между Украйна и Русия си е тяхна вътрешна работа и никой ,ама никой няма право да пипа там с мръсните си пръсти,

под къдравата ти косица има ли нещо? Не визирал конкретна държава, която би имала териториални претенции към България. А бе толуп нещастен, Ердоган го казва в прав текст, а ти като министър на външните работи на суверенна държава трябваше да реагираш моментално. Или си министър на празните работи на Горно нанадолнище. Седнал да плаче за Украйна и Крим. Поне прочети историята външен министре.

Митов е в оставка, а Нуланд и тя вече е пътник. Какво ме интересуват техните напъни? Кои са те? И двамата са на бунището на историята. Нуланд като доблестен кадър на вещицата Килъри едва ли някога ще получи сериозен пост. Съответно и няма как американците отново да ни назначат за външен министър такъв откровен родопродажник като Митов.

стано е че ти юда ,си поникнал?

не е притеснен митоФ , само е изпаднал в цайтнот, а Нюландката е хакната от извънземни...., щото жълта гостенка беше на прага, а кифличкари тука под път и над пътата гостенка бешен

За кого се притеснявате г н Митов за себе си, или за България!

Викито Нюланд, ако помните най-нагло заяви , че САЩ са инвестирали 5 млрд.д за Майдана, без свян от международни закони и правила гласувани и приети от ООН и САЩ включая! Какво можем да очакваме още от нея и нейното подобие у нас? Ми само безподобна циничност и дебелоочие към всички , които не са с робско навеждане към тях!

Къдревата сю да не се тревожи,ами да се преселва от сега в държава с евроатлантически цености ,кадето тоалетните за среден род скоро ще отворят врати

Много умен мъж. Стегнат, ясен недвусмислен изказ и перфектен смисъл на казаното, подкрепено с отново недвусмислени доводи, базирани на най-здрави човешки и национални ценности. Без блудства, без заблуди и всякаки политчески курвентилъци, характерни за слабите и нечисти политици. И на първо място - интересите на България. Такъв май трябва да остане в политиката на България. Такива хора правят мира и просперитета. Историята го показва ясно. Заигравките винаги са били в полза на малко и негативни личности и във вреда на нациите като цяло и конкретно на редовите хора. Думите на Митов говорят за гарант. Независимо, че част от нацията е с промито мислене и няма да го харесва заради това, че не е от тяхния политически кенеф.Но това е друга болезнена за България тема.

Печелиш наградата "Сатирик на деня":-)

Интересите на България нямат нищо общо с личните интереси на някакъв амбициозен кариерист. Може и да е умен, но със сигурност е далече от мъж. А факта, че няма мандат лично да определя интересите на България е неоспорим дори за користолюбивите му почитателки. За подобни извънпротоколни срещи с цел набавяне на лична облага са обект на съдебната система, която надявам се скоро да си свърши работата, защото подобно поведение може да ни докара беди, които са несравними с гафовете на Москов и Ненчев. Разбирам, че нарушаването на закона не е укоримо от почитателите на индианските вождове като бай У*, но искрено се надявам съвсем скоро подобни почитатели да останат само отминаващ шум. Още повече, че почти всички успяха успешно да осребрят предателството и измяната така, че заслужават почивка на топло... или на още по-топло.

Специално Митов и Нюланд би трябвало повече да се притесняват за промяната във външнополитическия курс на САЩ.

Ами разширявайте се, не се притеснявайте де.....

там,където стъпи руски крак и трева не никне-пример българия още не може дасе съвземе дори повече от 25 год преход!според мен трябва твърда и безомпромисна битка срещу българоруската мафия и кормумпираните български партиини лидери като доган,станишев.първанов!

За състоянието на България, сега след 27 години преход, има други виновници - политици предатели на националните интереси и крадци! Май има и други държави, където е стъпил руски крак, пък не са в същото положение! Тази простотия да бъде обвинявано за всичко миналото показва откровенно плиткоумие!