Даниел Лорер: Наблюдаваме една игра между Радев и ГЕРБ

"Нямаме никакви съмнения в професионалните квалификации на Даниел Митов, но министър по министър това служебно правителство се превръща в редовно", коментира депутатът от ПП-ДБ

Обратно в новината

Коментари - Даниел Лорер: Наблюдаваме една игра между Радев и ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен всичко онова което се казва във вицовете за Моше и Аврам, отрицателното отношение и омразата към нацията създават такива като Лорер, Паси все борци за правда , а в същтото време мошеници на дребно

Конституционните реформи са пълен провал. Сглобката също.

Сельо ако не бяхте идиоти и не бяхте пипали конституцията сега това нямаше да се случи ! Затова вие сте виновни ! Гнусни предатели !

Тоя катил с денков подписаха за емигрантите. Време е за съд.

зиг хаил

ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС се изсраха на Конституцията, за да се лигавят, каквото и правят в момента!!!

Шшш брокер, не се обаждай от коневръза. Ако съм Главен прокурор , ти ще вървия на когото ще поискам имунитета. Б.хти мижитурката

Пророкът Адолф е гледал тази мутра като ги е описвал неверниците - подли свинки очички и голям нос под тях. Честит Адолф Рамазан!

Наблюдаваме последиците от една безотговорна игра с Конституцията на ПП, ДБ ...

Този е най-отвратителен от цялата ПП-ДБ пасмина шарлатани. Върти, суче, лиже, за да се докопа да някоя държавна службичка, от която ще може да краде държавни пари. И нагло урежда и жена си на такива позиции, защото не му е достатъчно само той да краде, защото знае, че това положение е за кратко и скоро ще свърши. Всички останали глупозти, които говори и върши, са единствено да печели време, защото за него всяка спечелена минута е хилядарки в повече. Да се обединим и да гласуваме масово, за да започнем прочистването на тези избори, а на следващите да ги изметем окончателно. И никакъв глас за ПП-ДБ за евродепутати, където те се надяват да се скрият.

Срам сте за човешкия вид,който бил развил мозъчна кора,обаче с нея и лакомия до небесата!Като видя и при кого е бил гост,още по зле стават нещата!Горката България,все ограбена си остава,дали от свои или чужди,все ощавена.Явно много прост народ сме!

Трябва да сме на ясно какво изобщо притежаваме и ни се предлага за избор. Кои са възможностите изобщо и да ги сложим в ситото. Всеки да погледне реално и да отсее. Времето за отсяване до 9 юни е достатъчно. ПП определено не е по-малкото зло. Мрънкане по форумите не върши работа, ако е честно несъгласие със сегашната политика, а не е само словесно спортуване. А който ще отива за гъби, може да се окаже после, че е набрал отровни.

в израел търсят евреи да чистят кенефи,лорер напълно се вписва

"Китаец влиза в магазин за бельо, чийто собственик е евреин. - Искам 20 черни сутиени размер 85 Д. Евреинът: - Разбира се, но черни намирам трудно и цената им е 15 лв за брой. - Няма значение - казал китаецът - плащам. Взел покупката и си тръгнал. След седмица се връща пак. - Искам 30 броя черни сутиени размер 85 Д - Да, разбира се - казал евреинът - но е толкова трудно да ги доставям и цената им скочи на 25 лв за брой. - Няма значение, плащам - казал китаецът, платил си покупката и след седмица, пак при евреина. - Искам 100 броя черни сутиени размер 85 Д! - Да, но цената им скочи много - казал евреина - изключително трудно е да ги доставя; по 75 лева за брой са вече. - Няма значение, плащам - отговорил китаецът. Докато опаковал поръчката, евреинът, разяждан от любопитство попитал: - Извинете, но ще ми кажете ли какво ги правите толкова много сутиени? - Режа ги през средата и ги продавам като еврейски шапки по 200 лв бройката..."

и сега гледам как ППДБ потъват обратно в блатото от което изплуваха, отвреме навреме издават някакъв звук. Като ми свършат пукакнките най-вероятно откъм блатото ще има само тишина.

Кога ще вкарат тези измамници в затвора?

Този и шайката шарлатанчета са за пангото, и колкото по-рано влязат, толкова по-добре за България и българският народ!!! Да им покажем на вота, че в България има мислещи хора!

Тези отпадналите, първо да си зашият задниците, след Бойко и ДП, тогава да дават акъл

Гласувайте за Кирил и Асен

Има изход! И той е, всички да отидат до урните и да гласуват наказателен вот срещу престъпната секта ПП,ДБ. Всеки ще е по-добър от тях. Все пак, трябва да си дадем сметка, с какво разполагаме в държавата. Важното е, да тръгнем напред.

МОШЕ идва от мошеННИК! Да се знае!!!

Докато високо говорят срещу режима на Путин, шарлатаните от ПП,ДБ пълнят касата на "Газпром" и получават дарения от изпрани руски пари.

Купихме с винетките имотите на Лорер и Василев на Чаталджа. Разследване на ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА МЕДИЯ - Свободна Европа. Заглавие: Какви въпроси повдигат имотни сделки на Даниел Лорер и бившата фирма на Асен Василев Цитат: Депутат, бивша фирма на финансов министър и жена, чийто бизнес е облагодетелстван от държавата. Свързват ги две имотни сделки за общо 5 млн. лева. Ето какво знаем за тях и кои въпроси още нямат отговор. Имот на фирма пред фалит, чийто собственик до 2021 г. е сегашният финансов министър, е спасен с продажба за 3,1 млн. лева. Апартамент на депутат в същата сграда е продаден за още 1,8 млн. Купувачът е един и същ - собственичката на фирма, която печели 7% комисиона от продажбата на всяка винетка." Винетковата кралица - с парите на всички българи им купихме имотите. Безсрамници. ни морал, ни чест - ни нищо, тарикати големи.

Кралицата на винетките най-вероятно е била принудена да ги купи, за да запази длъжностна си, т.е. имаме рекет! Тя не ги е купила по своя воля!

"Един евреин решил да си купи магаре от един арабин. Пазарили се и арабина продал магарето си за 100 долара на евреина. Евреина казал: - Виж сега, аз нямам време да водя магарето до вкъщи и затова доведи ми го утре у дома. Стиснали ръцете и всеки по пътя си. На другия ден арабина отишъл при евреина с празни ръце и му казал, че магарето умряло. - Е, хубаво - рекъл евреина - върни ми тогава парите! - Ами аз ги похарчих - отвърнал арабина! А сега, де! Да го набие - не е богоугодно... мислил 1-2 минути и му казал: - Айде иди и ми донеси умрялото магаре! - Вай, Аллах... За какво ти е умряло магаре? - възкликнал арабина. - Айде, айде побързай!!! Напънал се арабина със още един двама и домъкнал умрялото магаре на евреина. След известно време се срещат отново същият арабин със същият евреин и арабина попитал какво е станало с умрялото магаре. - Ами добре го продадох - за 998 долара - потрил ръце евреина. - Аййй, Аллах... как тъй? - Ами лесно - отговорил евреина. - Пуснах 500 билета за томбола за по 2 долара. Един много ясно, че спечели! Заведох го у дома и му дадох мъртвото магаре. Човека се ядоса много и си иска обратно двата долара... Дадох му ги от всички 1000 долара от билетите и той си тръгна напикавайки се от смях!"

ли доброволци в израелската армия.

Къдравите посерковци ги пращаме в завода за биогаЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ

Евреина Лорер. Тъпак прочети Умберто Еко Пражкото гробище там сте описани точно. Докога ще те каят по разни медии? Кажи нещо за Палестина, за убитите деца и цивилни, боклук

"Стюардесата влиза при пилота и казва: - В салона имаме еврейски терорист с бомба. - И какво иска? - За сега нищо. Просто продава парашути."

А,аз виждам, че отивате, на кино!

Шарлатанииии

Така наричаните ни евроатлантически партии за да съществуват изобщо имат нужда от враг. Заплахата от когото да им сплотява рехавите и нефелни джендър редички. Едно време това бяха "комунистите". Обаче след като Корни успя да разсипе вековната партия и от нея и помен не остана, врагове останаха Русия и президентът Радев. Затова преди изборите ще слушаме докато ни прилошее прокоби срещу Русия и Радев и пламенни клетви във вечна вярност към Украйна. Иначе на всеки му е ясно, че нашите пишман либерасти не ги интересува нищо друго освен чичко Паричко и заради него са всичките останали циркове.

ТЕ бяха в релана коалиция с ГЕРБ и сега Някой друг им крив. Тези ако се насерат ще питат: Кой ми сра в гащите???

Точно критиките и помощтта която им оказаха ГЕРБ, по време на нефелното им управление, ПП,ДБ не бяха свалени още по- позорно от властта. Всичко което направи ГЕРБ, шарлатаните си приписаха на себе си. Стига учене, защото пак ще стигнат до тук. ПП,ДБ трябва завинаги да излязат от властта, дори и от парламента.

на баща ти копеле на Адолф.

Сега това ли е опорката на провалилата се некоалиция ПП-ДБ? Вредни за България.

Брей, че много си " ноблюдателен". Защото аз не виждам с кого ще си играете след изборите, ако ГЕРБ ви наритат.

След като назначихте отявлени бандити за шеф на митниците и секретар на МВР, би трябвало да се срамувате и да не си отваряте устите за игри...Гьонсурати такива

Прахосниците от ПП,ДБ ни вкараха в "избори безкрай", докато спечелят пълно мнозинство. Е, не успяха да го спечелят, но сметката платиха всички българи. После, с алабала с президента и манипулиран машинен вот, го удариха на лукс и разврат, във властта. Оказа се, че са и с двата крака в криминала, връзки с трафиканти и ъндърграунда. Парите не миришат, дали ще е Маджо, американски фирми с руски капитали...все едно, важно е, да се прибира левчето отгоре.

Да се чете "Докога", вместо "Сокола

Щом евреин го казва значи е лъжа!!!

Лошо е да хапеш ръката, която те е хранила.

" Оказа се, че когато не му харесват дадени министри, Румен Радев не ги подписва" По навик лъже. Радев извика Главунчев да обясни причини, а след като Баце пак се изметна замчето му се "отказа" да става менистър. А пък сега лорерчето се притеснява, че топлото му местенце се отлага за неопределено бъдеще.

Аз пък наблюдавам , че сте гола вода !

Семейство Лорер и съзаклятниците от сектата на лъжите, и най-голямото прахоснимество на държавни пари ПП,ДБ, никога не са преставали да си въртят милионния частен бизнес, ползвайки държавните постовете за ПиАр.

Този Лорерчо/ ,ортака на Кокорчо ,доказани измамници го интересува само да влезе в Европарламента ,за да може да лапа и да прави връзки с други евреи.Не го интересува нито ПП ,нито ДБ,нито Кирил Петков -нищо.Помните ли как искаше да оправи жена си на работа в Брюксел ,а той да става еврокомисар.

Този "евреин" Лорер напълно потвърждава казаното от Боби Фишер преди двадесет + години за нацията -Обичат другите да работят, а те да взимат парите....

Мистър Люгер, ща искаш да ни обясняваш на нас кой кой е и кой определя политиката, що не отидеш В Ерец Израел и да решиш кой и днес управлява там -дали Г-н Нетаняху или ултраортодоксалните (онези с плитчиците и плитките). В края на краищата най -накрая се определете евреин ли сте или българин.

И имате лице да се показвате и да заблуждавате хората. Хайде да не казваш на българите как да живеем и кого да избираме в собствената си държава. Никой не пречи на НЕбългарите да си правят бизнеса в България, но е нахалство да ни се бъркате в управлението на държавата и народа. Печели си милионите и не ни се бъркай в управлението на държавата на българския народ! Толкова.

А трябваше да го питат как натиснаха една дама да купи на съмнително добра цена един имот на Чаталджа

Купихме с винетките имотите на Лорер и Василев на Чаталджа Разследване на ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА МЕДИЯ - Свободна Европа Заглавие: Какви въпроси повдигат имотни сделки на Даниел Лорер и бившата фирма на Асен Василев Цитат: "Депутат, бивша фирма на финансов министър и жена, чийто бизнес е облагодетелстван от държавата. Свързват ги две имотни сделки за общо 5 млн. лева. Ето какво знаем за тях и кои въпроси още нямат отговор. Имот на фирма пред фалит, чийто собственик до 2021 г. е сегашният финансов министър, е спасен с продажба за 3,1 млн. лева. Апартамент на депутат в същата сграда е продаден за още 1,8 млн. Купувачът е един и същ - собственичката на фирма, която печели 7процента комисиона от продажбата на всяка винетка!" Безсрамни нахалници

Тоя пак ли си търси работа?

Евреин и работа?! Як виц!!!

На тези боклуци, все друг им виновен. Те все са прави, все за България мислили.

Това ви е шанса - да обвиняватедругите, че играят за Русия и че са се обеденили срещу вас. Дали някой ще повярва, това е друг въпрос.

Казва някои верни неща, но като цяло е изключително вреден за България, създава впечатлението, че работи срещу България, за някоя друга страна и само в свой личен интерес!

Боклуци !!!!!

Няма по-корумпирани и развратни от ПП,ДБ в българската историярия. Те дори не са политици, а брокери и деца на комунисти, вкарани в политиката от ДС. Борисов така ги нашамароса, че още се чудят откъде им е дошло. Само заради незаконния арест, записа, лъжите за гражданство, парапета и връзки с трафиканти, ПП,ДБ трябва дела бъдат изхвърлени от политиката. Те ни донесоха хаос и политическа криза в държавата.

Къде са ти доказателствата Доминантий? Брокерите имаха цялата власт и не доказаха нищо, превратът беше за да яхнат държаволата и да си напълнят джобовете.