Съпругът на датската кралица отказва да бъде погребан с нея

Съпругът на датската кралица Маргрете Втора, принцът консорт Хенрик, който е от френски произход, отказва да бъде погребан с нея.

Обратно в новината

Коментари - Съпругът на датската кралица отказва да бъде погребан с нея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съпруга на датската кралица отказва да бъде погребан с нея... Нема шо, ке ѝ пръдне на пътьо!...

And so what?

На български се казва: -Да му имам проблема! :)))

Тамън да го напиша - абсолютно.

Що не го цепнете на 2 и да го погребете и на двете места. Едва ли ще се сърди. А може и на 3, ако е работил и за друга държава. Може и на 4. Обърквам се така....

ПРИНЦЕСА КАЛИНА, ДЪЩЕРИТЕ НА МУЛТАКИНЯТА, МИКА СТОИЧКОВА И ТЕ СА МАЛКО ТАКА :)))) ... АЗ СЪМ БЪЛГРАРКА ОБИЧАМ ТУРСКИ КХХХВЕ ГОЛЕМИ , БЪЛГАКРА ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ

Ама си прост, та прост! Всеки път като ти прочета тъпотиите си казвам "е, от това по-тъпо и просташко не може", но се лъжа...всеки път е по-тъпо и по-просташко! Уникален простак си, пич!

Може и да е прав...

тази новина е за симошистите, който искат крадлив дедо да се завърне и да доизсече и продаде каквото може :)

А нашио Горски за 800 дни огъта гората и изфиряса в Испания,от страх да не го притискаме да залесява.

Баси суетата. На този му пука къде ще го погребат след като умре! Нямал високо знание и титла. Суета сует!

същия откачалник с претенции, като плевнския Анри

се молят за рода на розенборгите!Сутрин децата декламират предшествениците и кога са управлявали - аман от излишно дупецелуване!!

Типичен заврян зет. Все се оплакват. Не го мислете.

си какви театри са играли толкова години!Писнало му е от двуличие и приживе и е показал какъв боклук е дъртата!

Какво се сърди ,бе?Нали приживе е ч..ал кралица!

Срещат се двама цигани. - Как е? - Зле е. - Защо зле? - Жена ми спи с лорд Балтимор. - Да, не е добре. - Вярно, че и аз спя с неговата жена. - Това е добре. - Не е добре. Има две деца от мен. - Това е зле. - Но и от лорда жена ми има две деца. - Тогава сте квит! - Къв квит, бе?! Аз му правя лордове, а той на мен цигани.....!!

.....преместих си го в другия крачол

Е, че то това са си кахъри на Вселената !

Едва ли целокупният български народ се интересува от тази вътрешно дворцова датска новина, която намирисва на интрига от жълтата преса..........

намирисва на дворцов памперс, дъртляка едва ли знае на кой свят е, че се замислил за онзи

да им имам проблемите

...и е работил за нея в продължение на 50 години. Направо си е съдрал задника от работа.

Основният елемент на социалния контрол е отвличане на вниманието от важните за хората въпроси. Това се случва чрез непрекъснато насищане на медиите с незначителни съобщения, изпращани от управляващия страната политически и икономически кръг. Отвличането на вниманието е съществена възможност гражданите да бъдат лишавани от важни знания в областта на науката, икономиката, психологията, невробиологията и кибернетиката. Постоянното отвличане на вниманието на хората от реалните социални проблеми, преминаването към теми, които нямат реално значение гарантира, че гражданите са винаги заети с нещо и нямат време да мислят.

Едва ли е умишлено. Просто да вървят рекламките и бизнеса трябва. Но даже и да се замисляме над важни неща, кво от това? И даже и да измислиме нещо умно(малко вероятно), какво бихме могли да променим? И даже и да можем да променим нещо, сигурно ли е, че ще стане по-добре? Последно на едро, май менкахме соца на демокрация. А, за безбройните промени в правителства и парламенти да не говорим... Струваше ли си?

като сравнявам преди и сега ... мисля че да. знам какво беше преди и знам какво е сега. мисля, че си струва.