Орешарски няма да променя данъчната система

Номинираният за премиер Пламен Орешарски не предвижда промяна в данъчната система и отмяна на плоския данък, както бе записано в предизборната програма на БСП. Това е условието, което ДПС поставя при преговорите за коалиция. Намаляването на цената на тока е популистка мярка, смята той.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски няма да променя данъчната система | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комустите, ще има ли поне едно нещо от което да не се отречете! браво съсел и седянко......

Няма да променят данъците, няма да сменят Бойко Атанасов (машата на Краси) няма да увеличават данъците, постъпленията, Илияна на 29.05.2013 ще стане върховен ВОЖД на ТД на НАП СОФИЯ

Данъците компенсират пазарна неразвитост на държавни власти. Днес, при каквито данъци да се работи пак се развива криза, защото е наличен негоден за Незлатни пари начин на държавно управлание. Пример: Ако тази слабост липсваше държавите нямаше да имат наличните през 2013 г. дългове. С усъвършенстване на държавно управление данъците (един след друг) ще отпаднат. След достатъчна еволюция на пазарна икономика няма да има данъци. За подпомагане пълноценно обществено усъвършенстване е потребна пазарна развитост на държавно управление. При употреба на годен за Незлатни пари начин на държавно управление се осигурят пазарни приходи и намалени правителствени разходи. Иван Митев - икономист

Пьрво-Орешарски е само една пионка в рьцете на БСП.2-ро-БСП в момента са пионка на ДПС.Или просто казано-ако циркаджийте комунисти не играят гиубека на Местан и Доган лошо им се пише.Няма власт,няма правителство.3-то-вси4ки тия по горе са пионки на ненормалника Сидеров.Той ги гласи отпред,отзад но те мьл4ат,в името на това да докопат власта и парите разбита се.Е бьлгари да ви е 4естита новата власт.Вие сами си го набутахте.Няма да се оплаквате

Естествено, нима някой се е съмнявал? Естествено, че няма да отнеме и лицензите на ЕРПтата, естествено, че няма да разследва кражбите на Герб, естествено, че ще покрие всички мафиотски далавери. Всеки който е гласувал за тези комунистически боклуци изпълзяли от бкп, сдсб, герб и ндпсв е със силно промит мозък и заслужава такива боклуци и отрепки и престъпници да го управляват, тоест крадат. Честито на печелившите!

Ето ви първата лъжа. Щеше да променя плоския данък, сега няма да го променя. Това е. Комунист няма как да каже и една истина. Лъжата почна още от началото. И така ще бъде. За съжаление н ее само лъжата, а и обеняването на държавата. Сега искам да обърна внимание, че от 2008 януари Орешарки почна икономически спад - предпоставка за обеняване 2 г. по-късно. 2011 края ГЕРБ постигна икономичекси ръст - устойчив. Това е предпоставка за повишаване на приходите две години по-късно. Вече в много браншове започнаха повишения. Логично винаги започват и в останалите браншове. Сега Орешарски ще получи покачваща се икономика, която е успяла а изкара с 9 милиарда повече отколкото при неговия мандат. Гледайте за 4-ти път как комунистите ще пуснат България в икономически спад последната година от мандата си. Хората няма да се усетят, след което още годдина-две по-късно отново ще се чудят кой им го е направил лошото. Така вече правят пъти, не виждам как ще направят друго. Просто няма как. Но и лумпенът не разбира какво се случва - това, което споделям тук. Прости хора - бедна държава. Комунисти - най-бедна. Така е навсякъде с комунизъм.

Изглежда тук , все още има НЕразбрали, какво значи "план" на комунистите - и преди , и сега .. Имаше планове- за построяване на комунизЪма - до 1980 година ..И "непрекъснат" план - за все по- пълното задоволяване на растящите потребности на населението . .И така - петилетки, докато си отидат ДВЕ поколения българи ./. Имаше и тошова "СТАТИСТИКА"- тук някои непрекъснато я цитират :)) В тази статистика - супер секретна държавна ТАЙНА беше - КОЛКО ни е външния дълг и за КАКВО се харчат мангизите от кредитите :) Малцина знаеха :) Такава "статистика" имахме :)) После имаше планове Луканов , Виденов , Беров ..и стотици ДС-БКП - другари , си ГИ осъществиха - станаха мултимилионери :) Комунизмът им беше построен .. СЕГА тези , с построения за ТЯХ си комунизъм, ще СТРОЯТ пак и отново вашия комунизъм - по план , както се казва .. КОГА комунистите са построили НЕЩО - за ВАС , крепостните в България ??? И този ли мишок , със зяпналата уста вчера и трудно говорещ , - ще ви го построи ??? Хахахахааааа........

ТАКА БЕШЕ И ПРИ ТРОЙНАТА КОЯЛИЦИЯ. ВСИЧКИ ЛАЙНА ГИ ЗАБЪРКАХА НДСВ (СТРАШНИ КРАДЦИ), ДПС (ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ) И ОТ ОБЕЩАНИЯТА НА БСП НИЩО НЕ ОСТАНА И НИЩО НЕ МОЖАХА ДА ИЗПЪЛНЯТ, САМО И САМО ДА ГИ КРЕПЯТ ДРУГИТЕ ДВЕ ПАРТИИ ВЪВ ВЛАСТТА. А ПОСЛЕ - ИЗЯДОХА ДЪРВОТО ЗАРАДИ ТЯХ. НО ДА СЕ ПОВТАРЯ ТОВА СЛЕД ВСИЧКИ КЛЕТВИ, ЧЕ НЯМА ДА СЕ ПОВТОРИ, В КОИТО СЕ КЪЛНЯХА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, - ТОВА Е НАПРАВО ЧУДОВИЩНА НАГЛОСТ.

ЩО ЗА НАГЛОСТ Е ТОВА???????? ЩО ЗА ОТКРОВЕННО НАГЛО ПРИЗНАНИЕ, ЧЕ СА ИЗЛЪГАЛИ ХОРАТА?????? ЩЕ ГО ДОПУСНЕ ЛИ ТОВА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД??????? НАПРАВО НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ НАГЛОТО ПРИЗНАНИЕ ПРЕД ВСИЧКИ, ЧЕ СА ИЗЛЪГАЛИ ХОРАТА, ЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ. ВСИЧКИ, КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ, СА ГО НАПРАВИЛИ ЗАРАДИ ОБЕЩАНИЯТА ИМ! А ТОЗИ ВИКА: ПРЕМЕТНАХМЕ ВИ, ИЗЛЪГАХМЕ ВИ, НИЩО ОТ ОБЕЩАНОТО НЯМА ДА НАПРАВИМ! ТОВА Е НЯКАКЪВ СТРАШЕН АБСУРД!!!!

Според мен ще си отнесат заслуженото. Май се задава революция. Наглостта им надминава даже българското търпение. И този път няма да е със самозапалвания, а истинска революция. До край.

та ти не знаеш да пишеш,демонстрираш неграмотност , а искаш да съставяш правителство и даваш идеи ,мислиш ли че някой грамотен ще се хване на твоята въдица???

другарчето ми орешарски,ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА СЕ ОТКАЖЕШ ДОКАТО СМЕ ДОБРИЧКИ А....,ЗАЩОТО КАТО ПАДНЕШ ОТ ВИСОКО МНОГО БОЛИ!!! ЗА ТОВА МИЛИ СЪНАРОДНИЦИ ВИ ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ДА СЕ ОБЕДИНИМ И В ДЕНЯ НА ГЛСУВАНЕТО ЗА УШКИМ ЕКССССС ПРАВИТЕЛСТВО ДА ГИ ИЗХВЪДЛИМ И ДАСИ НАПРАВИМ САМИ БЕЗ НЯКОЙ ДА НИ ЛЪЖЕ ПРАВИТЕЛСВО.ЩЕ ПИТАТЕ ПАРИ ОТ КЪДЕ. АМИ МНОГО ПРОСТО.ВСИЧКИ КОИТО ОКРДОХА БЪЛГАРИЯ В ЗАТВОРА,ВСИЧКИ СМЕТКИ ПО ДАЗЛИЧНИТЕ БАНКИ СА ВЗИМАТ,ИМУЩЕСТВОТО СЪЩО.ОСТАВЯТСЕ СЕМЕЙСТВАТА ИМ НА ЕМЕРГИЙНИ ПОМОЩИ ИГОТОВО!ЕЙ АМА МНОГО ХУБАВО НАЛИ.

Номинираният за премиер Пламен Орешарски не предвижда промяна в данъчната система и отмяна на плоския данък, както бе записано в предизборната програма

Чудите се защо политиците и съдебната система в България са подкупни!Те не са виновни а целия български народ,защото той е най-подкупен.Защо ли?Ами защото е простоват и мързелив и затова гласува за тия които най-много му обещават...факт.Да но винаги остава разочарован от избраниците му които задължително не изпълняват обещанията си.Всичко се повтаря отново и сега а все още няма правителство.А какво ще стане като се сформира не ми се мисли?На мързеливия народ му дай празни обещания и си винаги на власт...а после го стрижи колкото си искаш.Жалко но това е истината!

Как няма да променя нищо нали 10%плосък данък трябваше да се премахне, нали ще строи Белене.Съд за Станишев заради 300 милиона ограбени от Белене и 1 мил на Доган за Цанков камък!Това никак не е малко Г-Н ЦАЦАРОВ!

К'ва стана тя сега? :) Излъганите червени камилчета! :)

Лъжи се този, който се вхаща на въдицата на тия непрокопсаници цоциалисти. Чудя се, що за идиот трябва да си, та да им се връзваш на тия. Кажат ли ти "добър ден", огледай хоризонта и виж къде е слънцето!

Говореше за прогресивен данък, но фесовете му удариха сопката

Още не избран и Орешарски започна със секирите. Искането на незаконната, противоконституцийонна партия ДПС е по-важно от искането на народа. Станишев отново иска да оцелее, като избута Орешарски да вади въглените, а той отстрани да приказва сладки приказки.

Няма да променя данъчната система, няма да намалява цената на тока. изобщо някои вярва ли, че при тези 4 фракции на бкп в парламента нещо друго може да се случи. БСП и ДПС ваведоха плоския данак, ГЕРБ не го отмени, дори премахна необлагаемия минимум. В този парламент ще има винаги мнозинство за удобните за олигархията закони.

Какъв необлагаем минимум са отменили ГЕРБ бре, идиотче? Въобще не е имало такъв!

Ахаха още в началото БСП почва да лъже , те кога ли са казвали истината де. Скоро ще им дойде края ама тоя път май наистина с камъни ще бъдат изгони и пак ще им е малко!

БЪЛГАРИ влезте в гугъл и напишете: КАТАСТРОИКА това е документален филм около 2 часа,всеки от вас трябва да го изгледа,няма да го коментирам,нека всеки сам си направи изводите. Лек ден на всички българи и честит 24-ти маи.

Ето затова ще се провалят кабинетите на БСП, защото се съгласават на подмяна на важни програмни предизборни обещания, за да се задържат във властта. С този подход - няма да имат скоро пълно мнозинство в Парламента. Там би трябвало да има място само за отговорни политици. Оссвен това, не виждам как интересите на ДПС за запазване на плоският данък обслужва и инртересите на електората на тази етническа партия. По-скоро това са интересите на "кръговете от фирми" около нея, които я спонсорират. И не на последно място - как ще се процедира с нововъведения данък "влог", срещу който роптаеха БСП в предишния парламент. Или ако сме в опзиция - защитаваме интересите на народа, ако сме във властта, защитаваме личните си интереси!

С най-добри чувства да те попитам: Взе ли да осъзнаваш колко си наивен?

Не го осъзнавам сега, знам го, Приятелю! И единствено на тази наивност се крепи и оптимизма ми, че все някога ще доживея да видя една малко по-добра България, каквато всички ние и децата ни заслужаваме. Иначе трябва да се гръмна или да гръмна някого, но това едва ли ще промени нещата. А по принцип и родителите ни, и дедите ни, пък до голяма степен и ние все оцеляваме, вярвайки че ще доживеем по-добри дни за децата ни. И това е основната разлика между нашето мислене и това на западния човек. Те вярват, че ако сега и днес живеят добре, то и децата им ще живеят добре. Така че, не само аз, а поколения българи са наивни, затова и сме оцелели.

Чакай сега, защо приемаш да даденост, че БСП са имали намерение да спазят нещо от обещаното? Това е предположение, не факт. Дори когато и сами са управлявали, и мнозинство са имали пак са дробили малоумщини, така че....не винаги марсианците са ни виновни.

Ами то никой от управляващите не си спазва обещаанията. И това не от днес. Римският император Октавиан Август бил критикуван, че обещава много, а изпълнява малко, и когато синът му го попитал защо прави така и го разкритикувал, че това не е добре в очите на римляните, той отговорил, че е по-добре да обещаеш много и все нещо да изпълниш, отколкото да обещаеш малко и да не изпълниш нищо. Та така са и нашите "цезари".

Правилно,БСП ще издържат максимум 3 месеца ! Който и да е на власт,ако не премахне плоския данък и не увеличи доходите е обречен! И още нещо,забравихме за броя на депутатите!

Цялата ресурсна,платена,паплач,на ГЕРБ,са на линия.Всяват злоба,проказа,ненавист-единственото,на което са способни..Защото видимо губят Властта.А покрай нея,възможността,да заметат следите на престъпната си дейност и управление.Личността Цветанов,се оказва най-важната,в най-новата политика.Случайно,да не падне косъм от плешивата му тиква.Затова е целият цирк с касирането на Изборите.Да не би,някой,някога да поразкрие,мръсотията на Цвъци.Който,явно се оказва истинският Лидер на лидерската по съществото си партийка ГЕРБ.Ченгета от долен ешалон."

Платената паплач винаги е била и ще бъде на комунягите.

Мдааа. 15 изречения - злоба, анти, обиди. Нищо градивно.

ВАШИЯ ЕЛЕКТОРАТ РАБОТИ ТЮТЮН И ПЕЧЕЛИ МАЛКО ЗАЩО СТЕ ПРОТИВ НОВОСТИТЕ ДЕТО ПРЕДЛАГА Г-Н ОРЕШАРСКИ ПРИ СЕГА ТЕ НА ВСЕКИ 100ЛВ ПЛАЩАТ 10ЛВ А ТОВА ДЕТО ГА ПРЕДЛАГА Г-Н ОРЕШАРСКИ ЩЕ ПЛАЩАН ПРИ 450Х12=5400ЛВ ДОХОД 10% НЕ СЪМ ЛИ ПРАВ ТЕ ГЛАСУВАХА ЗА ДА ПЛАЩАН ПО МАЛКО ЗАЩО ТАКА СЕ ОТНАСЯТЕ С ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ ИЛИ МИСЛИТЕ ЗА НЯКОИ ДРУГИ

Орешарски,Черешов,Бадемов,Жълъдов.....тепърва предстои.Ще се види какъв Кабинет ще състави,кои ще са играчите в него.Ще се види,каква политическа линия ще приеме и какво ще направи.Най-важното сега е,че комунярската,милиционерско-рекетьорска банда,ПП ГЕРБ,не е на власт!Най-важното е,че престъпленията им,спрямо народа и България,може би,ще се разкрият.Защото,по-гадно,по-човеко-ненавистно,по-злобно управление,страната не помни от времената на 1945-1961г.,насам.Най-долната,най-бандитскта,най-мутренската прослойка от комуняги,бяха на власт цели 3.5г.!Време разделно е-да бъдат за винаги игнорнати от политиката.Орешарски,Бадемов,Орехов....както се изказа още един болен мозък-няма значение.Дано,да успее.В името на просперитета,в името на справедливостта.Като не го направи-ще го пометем и него.

След 4 год. може и да го пометеш.Сега няма шанс.

А си най обикновен лумпен-шизофриник!

Престъпленията на ГЕРБ нямат и 1/10 от тези на БСП. Освен това ГЕРБ доведе до покачване на икономическите параметри, докато БСП ддо сега 3 пъти от всичко 3 управления докарва спад и кризи. Ако някой при този резултат не си прави сметката, е олигофрен н аолигофрените. за съжаление 20% от българите са такива олигофрени, а 50%, който не гласуваха, са полуологофрени, което води до олигофренски резултат. Гледайте сега сеира на нацията и на гена ни. Вече почти няма българи, има стадо човекоподобни, докарани от комунизма до животинско ниво на мислене.

Къде са протестиращите или вече са доволни от новият парламент и правителство.

ааааиде! почна се. сега доволни ли сте от избора си? честитутка по бесепарски на сички верващи! затова ли бяха протестите??? за бсп и дпс??? а някои от тия обеща ли да намали броя на хрантутниците, да вземе имунитета им...? време е отново за улуцата! какво ще промени тя? за един ден чудо не става, но стъпка по стъпка рпомяната може да се случи! не? ок, щом ви харесва, наслаждаваите се на статията, това е само началото! :)

Няма да променя данъчната система, няма да осигурява 250 000 работни места, няма да намалява цената на тока и няма да изпълнява нищо от предизборната програма, защото тя беше писана за глупаци-лапнишарани, каквато е таргет-групата на гласоподавателите на БСП. Само ще повиши детските на цинагските майки-героини, защото те са най-важният електорат на Партията.

Моля не намесвайте отделни жанрове в спора за умствените възможности на автора на горния коментар.

Пак бедните БСПари останаха излъгани това да гласуваш за своя идол и да умираш от глад не МОГА да го асемелирам

Асемелирам сигурно от семе идва? Чудно какво си имал предвид :) Много хора уж са десни и анти БСП, а като БСП решава да вкара десни мерки пак са недоволни. Да взема да ти припомня, че точно те въведоха плоския данък, та не им е за първи път да правят такива неща.

хаиде сега някои да направи вебсите с обещанята и извартелките на станишишарски-ното правителство :) едно време много се панехте за боко с такива сите-ове, ще баде забавно да има един и за сегашните :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

..зимай на образованието оня да оправите и седенките и тва е ..от трън та на глог боце гоце серго куневица болен в една ясла сте цапали пелените....ми да видиме как ше омажете гащите и сега...

Говорят за 350000 фалшиви бюлетини, приготвени от ГЕРБ за изборите. Но в цяла Северозападна България най многа такива бюлетини, само че вече попълнени, са използвани от ДПС и БСП за купуване гласовете на циганите. Въпросът е откъде са попаднали напечатани бюлетини в техните ръце - от Костинбродските или от други частни печатници?

Няма да се пипа бюджета няма да се пипат данъците ще се увеличат помощите за подаръци на мързеливите!Кое ще скочи?!ЦЕНИТЕ!!!!ДДС пак ще пълни хазната!А младите ще учат ще плащат образование което е "Излишно" за затъпели олигарси и предприемачи- тънкосерци!?

Като се говори за предизборни обещания и не спазването им нека си припомним какво ни обещаваше един човечец преди четири години: европейски доходи,работеща икономика,борба с престъпността,търсене на отговорност от виновните за състоянието на държавата,достоен живот за хората.Хайде сега ми посочете едно от тези обещания което да е изпълнено не на 100 а на 10%

Тони, Тони, не ме топли, че един отявлен лъвец и бандит е изчезнал от властта и не е изпълнил предизборните си обещания. Интересува ме да се промени това половение. Иначе само ще ги въртиме, както правим вече 24 години, и резултата ще е все по-печален за страната.

Като не може да спази предизборните си обещания няма да прави правителство!

Казана дума, хвърлен камък: Сидеров - нарече "национални предатели" всички депутати от миналия парламент и ги поздрави с песен с уличен жаргон на Шишарката. Сега се договаря с комунистите, правителство ще подкрепя на "националните предатели"! Станишев: "разликата между Борисов и Цветанов е три години затвор". Че, де го главното прокурор... Борисов: "в цял свят, само Орешарски не знае, че има криза". Ето тези си избрахте, драги ми сънародници. Сега се радвайте и веселете. И да не ривете, като сарански мечки, повече...

Те обещанията са само докато гласуват баламите...

Не само че не знаеше, че има криза, ами и всеки месец се изцепваше по телевисията, да уверява, че няма криза. И харчеха по 200 милиона извънредни преди изборите в продължение на месеци, качиха пенсиите, навряха България вв кучи гъз точно когато умните държави взеха мерки и закрепиха икономиките си. При тази сложна и тежк ситуация ГЕРБ закрепиха икономиката и тя започна да нараства от 2011, като до тогава от 2008 януари БСП я беше вкарала в непрекъснат спад. Правете сметка как българският народ избра прасето Орешарски, който единствен в света не разбра, че има криза. И като неразбрал е редно да бъде съден за поддвеждане на нацията с много тежки последици от това. Вместо да го съдим за неепрофесионализъм или политическо мошеничество, сега почва да сформира правителство. Ако от това не направим революция, няма кога да заживеем като хора и ще си мрем като червеи в комунистически кенеф, докато ни серат по главите такива уроди като Орешарски.

Управляващите не бива да забравят "мълчаливото мнозинство", което може да ги помете всеки момент.

Само ако Станишев разреши.

Въпроса е кога и къде. На това правителство му давам най-много година.

Вси4ки които гласуваха за тая пасмина да дойде на власт да й сьрбат попарата.Като дойде зимата ще ви питам кьде серат гладните.А и да протестирате освен палки по главите друго няма да полу4ите.Комунистите са го доказали с боя на фермерите,с боя на миньорите,сьс седенките на у4ителите.Ще ме4таете за Бойковото време

Трябва скоро да има нови избори - само така парите, хвърлени на 12.05 от "купувачите на гласове", ще бъдат "пари на вятъра"! Ще трябва да се бъркат за нови мангизи - нека има избори до диупка - докато свършат мангизите на гласокупувачите!

Г-н Орешарски, започва обещаващо, като показва, че няма да следва безумни и популистки идеи. Браво, пожелавам успех и рационално управление.

Естествено че няма лошо! То това и Борисов го разправяше, ама от дудуците с ПОПУЛИСТКИ И БЕЗУМНИ ИДЕИ, ака бсп, дпс, атака, мерака, Станишев, Местан, Доган, Сидеров и един куп други дудуци, никой не го чу! Значи правиш преврат с популизъм и после започваш да дрънкаш, че било популизъм и не е редно да се прави. Тия всичките, които се вързаха на евтиния и неоснователен популизъм, сега им желая другата зима 1 евро = 5 лв. :))))

От дълго време ти чета коментарите и оставам с яснотото впечатление , че си една недо.бана женка , сънуваща розови сънища с дебелата и гнусна мутра- тюфлек- боко тиквата . Сто процента си някоя чалгарка и мутреска .

Следващото /след Лешников/ военно правителство трябва спешно да анулира прехода и резултатите от него. 1.Обявява за престъпни управлявалите правителства след 1989г. и всичките им решения за нищожни. 2.Експроприация на цялата енергетика и разследване на всички бивши правителства с презумпция за ВИНОВНОСТ. 3.Експроприация на земеделската земя над определен смислен размер. 4.Приватизираните предприятия се отнемат безвъзмездно, като на собствениците им се забранява да напускат страната докато текат делата. 5.Свобода за дребния бизнес и нормална данъчна система с високи корпоративни данъци, нисък или никакъв ДДС и високи мита.

хей Джеки, ние такива терористи като теб, ги държим в Гуантанамо, да не усмърдяват планетата

Нищо от това не е възможно към 2013г.(за всяка точка бих ти обяснил, но можеш и сам да разбереш). Но към 1945 да, ако още живееш там...

Драги сънародници, за да разберете най-после какво правят с вас десетилетия наред четете книжки. Препоръчвам ви "Ферма за животни" на бай Оруел като за начало :) Освен това,четенето развива мозъка и води до решения!!!

Доколкото си спомням щеше да я променя и бедните да имат социален минимум без плоския данък. Доста хора повярваха в тези фантазии.

За бедните още древните римляни са ги казали.

Август е септември, с Калашников наесен с песен! ... да изчистим България от плесен ...за по-малко от един ден, че тия бягат бързо и си менят цвета, ... влечуги

Имаш ли калашников?

имам ловна карабина.... а ти чел ли си Оруел

Кой знае колко милиона са му превели на Орешарски по сметките за да изпадне в такова унизително положение,4е да ходи като палаш по СерГея.Какво унижение.Срам ме е да го гледам.Позор за имиджа му.

Кой знае колко милиона са му превели на Орешарски по сметките за да изпадне в такова унизително положение,4е да ходи като палаш по СерГея.Какво унижение.Срам ме е да го гледам.Позор за имиджа му.

радвам се, че си чувал такава сложна дума като имидж, че чак я съчетаваш с още по- сложната дума позор.

Орешарски е чудовище !!! Вижте му само изражението !!!!!!!! Изрод сатанистки !!!!!!!!!!

Орешарски няма да променя данъчната система. Същият няма да намали цената на тока. Няма да ревизира договорите в енергетиката. Няма да създаде 250000 работни места. Е, за какъв чеп ни е въпросният Орешарски? Заедно с предложилите го и поддържащите го?

ivo10

Само гледайте през следващите дни колко разминавания между предизборните обещания и управленските решения ще има. Накрая Орешарски ще отнесе томахавката.