Борисов взе ”Бронзовия бик” на данъкоплатците

Премиерът Бойко Борисов получи въвъ вторник вечерта Европейската награда "Бронзов бик" на данъкоплатците от Асоциацията на данъкоплатците в Европа (АДЕ), предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Борисов взе ”Бронзовия бик” на данъкоплатците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оле, ле ле срам и позор, голям срам, как може Европейския парламент да награждава ББ, какви заслуги, той нищо не е свършил, ето по това ще ги разберете европейските парламентаристи - удобен им е ББ. Абе Борисов не ти ли стана малко неудобно, че нищо не си свършил, а те награждават, ами това цяла България го коментира, а ти инак самодоволен от себе си. Срам, голям срам!!

Цитат от www.vsekiden: От постоянното ни представителство в Брюксел побързаха да уточнят, че най-високото отличие на асоциацията се дава на премиера за извършваните данъчни реформи в България, за големия ангажимент към подобрения в данъчната политика, за усилията и успехите му в борбата срещу корупцията и за прозрачност в страната. Най-впеча постижение обаче е въвеждането на плоския данък, което обаче се случи по време на правителството на Сергей Станишев. Повръща ми се от журналистически манипулации. Застраховате се срещу цензура от бат ви Бойко ли? Буди нечистоплътно подозрение на даващия наградата (ЕС) за очаквано поведение на приемащия наградата (ББ), както и се обезценява подобен приз, ако се дава само за НАМЕРЕНИЯ И ОБЕЩАНИЯ, нали?

Снимка на грандоман с акъл на мутра.Кефи се,че е взел чужда награда.

Вярно са пуснали комунягите от 4-ти км. - ЗАЩО ?!! За 4-ри години международните организации, с какво наградиха Серьожа, освен със спрени средства по програми и го плюеха непрекъснато, а той гейчето се правеше, че неразбира с характерния за червените дебелоочковци непукизъм. Засрамете се, ако знаете значението на думата срам!!! Спомнете си какво сте правили десетилетия наред , че сте стигнали до там да плюете по Българската Православна Църква и да изключвате от училище деца, които са ходели да запалят по една свещичка ! ЗАВИЖДАТЕ- това е всичко, но е само началото, сега като се разцепите на две на три, вземете та си го НАЦЕПЕТЕ по ДРУГАРСКИ за да ви стане кеф и най - вече на бившия премиер и настоящ ГЕЙ!!!

То вече се каза, ама да повторя за тези дето не го виждат: Наградата е за ДАНЪЧНИ РЕФОРМИ, извършени от кабинета Станишев. Кабинетът Борисов (още?) данъчни реформи не е правил!!!

Нашето Дуче пак се накичи с чужд лавров венец. Догодина за повишения акциз на цигарите най-много да хване Бронзовия бик за таратанците. В България няма комунистическа партия и думата комунист е само една диагноза. Нормалните хора гласуваме за когото си поискаме, а комунистите задължително за поредния месия. Последния път за Бойко Борисов. Сега се сърдят защо някой си критикувал кумира им. В най-скоро време с гласовета на ненормалниците могат да приемат и закон за величието на нацията. Всичко да може да се критикува, но не и Б. Борисов, ГЕРБ и правителството.

определение за стабилен мъж: бик да му отцепи, няма да се помръдне.....

ей, СРАМ, ти говориш като болшевик, бе; като чета писания като твоето, си мисля, че така са говорили надзирателите в Белене; нещо много ти се ще да плямпотиш като партиен секретар....

БРАВО НА БАТЕ БОЙКО!

Кога пък успяха да го оценят? Щом го помпат така яко, замислете се българи!!!!!!!!!!!!!

Много на високо гледа.

ебати снисмковият материал!браво на фотографа!какъв поглед,каква увереност в бъдещето!представете си го във кафява риза на фона на РИМ!същински мусулини!кеф!!

бик при бик отива !!

СРАМ ме е,че има толкова зомбирани малоумници в България.Не мога да кажа ,че са Българи ,защото те НЕ са българи.Те са комунисти.Даже и комунисти не са .Те са социалисти.Нека си припомним ,че сами се предложиха на КПСС България да стане 16та република.Така ,че след като не са българи какво се месят в работите на българския премиер? Живея в омразния за тия лумпени запад и ще им кажа,че хората тук не са с промити мозъци и виждат кой РЕАЛНО върши работа и кой не става за нищо.Ако са видели,че серГЕЙ върши работа,щяха да му ударят едно рамо,а не да ни спират фондовете и да се чудят дали да ни изритат от ЕС като най глупавия народ в Европа.Все пак си мисля че,или Пламен е прав,че са пуснали всички комунисти наведнъж от лудницата ,или серГей сам си пище коментарите тук

му е бутафорно на тоя Барбарон,от рейтинга,до наградите.

ли е или СИВ?

БАТ БОЙКО ПАК СИ Е ПЛАТИЛ. ЕВРОПЕЙИЦТЕ НАПРАВО НИ СЕ ПОДИГРАВАТ?!

Браво г-н Борисов!!!Следвай пътят си и остави хората да си приказват!!

А бе, това моето момче горе на снимката направо ми скри топката! Ама я каква героично поза а! Аз че бях грандоман бях, ама да се пъча с чужда награда така удпешно,това никога не е било. Дръж се Българио, циркаджилъците ви едва сега започват! Аз се гаврих с Италия над двадесет години, а това моето момче Бойко ви обещава тридесет. Блази ви! От отвъдното: Ваш Бенито Мусолини

Bravo ! 4estita nagrada i neka produljava taka ! Bog da go blagoslovi i pazi !!!

с управляващата Народна партияв ЕС/ЕНП/.Тия смениха напълно плочата за България, без ама абсолютно нищо да е направено.Даже ситуацията става все полоша с икономиката,приходит в бюджета,прогнозите за догодина,безработица насърчавайте луд,че като се разработи....

Нахалникът Б.Б. пак направи помен с чужда пита!

Какво означава 'аз' ? 'Аз' са първите букви от Азис ...

Намира се в- Всеки ден.ком - Архиви Икономика- http://www.vsekide Борисов с награда в Брюксел Отличието - за постижение на Станишев

Винаги се учудвам на вашите коментари. Човека също е Доцент и е бил ръководител катедра. На масовата публика и повечето българи е удобно де е неук и тъп. За разлика от повечето, кото ни управляваха до сега има реално образование, а не по страни наукоподобни дисциплини, признати само отсам желязната завеса.

От постоянното ни представителство в Брюксел побързаха да уточнят, че най-високото отличие на асоциацията се дава на премиера за извършваните данъчни реформи в България, за големия ангажимент към подобрения в данъчната политика, за усилията и успехите му в борбата срещу корупцията и за прозрачност в страната. Най-впеча постижение обаче е въвеждането на плоския данък, което обаче се случи по време на правителството на Сергей Станишев. Бойко обаче си прибира наградата с вирнат нос. Браво, Мъжага! Натикай го в затвора, за да не си я прибере.

Този пожарникар ме изненадва всеки божи ден! Не може човек с капка достойнство да вземе нещо, което не е негово, и да не обели една дума за този, който го е заслужил. Не случайно трен'орът му по бойни спортове го нарича страхливец: страхува се да отдаде дължимото на предшественика си за да не лъсне неговата профанация.

НАГРАДА ЗА СТАНИШЕВ-ДА ,НО 20 ГОДИНКИ В ПАНДЕЛАТА.

Май Станишев свърши поне едно хубаво нещо през изминалия мандат, даде им името ЦИРКАДЖИИ ! Направо в десятката!!! Евалаа!!

Гордеем се с Б.Б!!!

dano skoro se po4uvstva efekta ot tova koeto se pravi. bravo ina4e, tova e hubav znak :) a otnosno ostanalite izkazvaniq koito pro4etoh do tuka.. deca, izlezte ot filma v koito ne6tata se slu4vat na sekundata s vyl6ebna pry4ka i vsi4ki zajivqvat 6tastlivo.. bsp za treti pyt za poslednite 20 godini dokarvat dyrjata do falit!!!

Какво става тук под статиите - да не са пуснали комунистите от лудницата!? Те ако искаха на Станишев да дадат наградата щяха да му я дадат, така че не ставайте смешни с коментарите си. Тази награда е по-скоро засвидетелстване на доверието, че най-накрая България ще тръгне по правилния път. Такива хора като вас, които за 100на дни забравят всичките безчинства на БСП - връщат същите престъпници през 4-8 години на власт, за да разсипват отново и отново малкото постигнато! Само в абсрудна държава като нашата може да съществува все още партия като БСП, която през дългата си история постоянно е мачкала на народа!

ББ нищо не е направил, а те го награждават :))))

В По света и у нас казаха дословно - наградата се дава заради това, че Бойко много ГОВОРЕЛ против корупцията. Тук се залях от кеф, а после чух как т.н. премиер каза: тоя Първанов говори само глупости! Затова, импийчмънт. Предлагам още една международна награда. За бон тон на Простака на Републиката. И още една за Побойника на Републиката - нокаут и те пращам в банята. Малеееее, майко мила българска юнашка

цирк :)))

Даваме наградата на Б.Борисов за разбиване на корупционните схеми на предишното правителство и започнатите изключителни данъчни и структурни реформи.Европа вярва в Борисов.

Аз до колкото разбирам наградата най-вероятно се присъжда на държавата, а не на определен човек. А премиера, като лице на държавата, я получава. Със сигурност, ако беше поименна, от АДЕ щяха да поканят или Станишев или Орешарски, но ЯВНО не е за лични заслуги, а за цялостно развитие! Не го плюйте човека, все пак дори е казал, че я приема като награда за българите, за нашите мъки , страдания и усилия, а не като негово лично постижение ;)

От постоянното ни представителство в Брюксел побързаха да уточнят, че най-високото отличие на асоциацията се дава на премиера за извършваните данъчни реформи в България, за големия ангажимент към подобрения в данъчната политика, за усилията и успехите му в борбата срещу корупцията и за прозрачност в страната. Най-впеча постижение обаче е въвеждането на плоския данък, което обаче се случи по време на правителството на Сергей Станишев. Бойко обаче си прибира наградата с вирнат нос. Браво, Мъжага! Натикай го в затвора, за да не си я прибере.

А бе, copy! Защо не си пиеш хапчетата редовно...?

Тази награда е за Станишев ,той направи данъчни реформи . Аз незнам ББ да е направил данъчна реформа .

Интересна статия по този въпрос публикува днес немският Шпигел.Може да се прочете в електронното издание на Дойче Велле.

Честито - Борисов взе наградата, която му беше изработена от Станишев. Време е да го оплюе, за да си дойде всичко на мястото - по български

Може ли някой да ми припомни какви точно данъчни реформи е направил ББ та и брозов бик му дадоха. Май се кичи с чужди лаври. От ББовото правителство освен фонтани от оплювки засега нищо друго няма.

Намира се в- Всеки ден.ком - Архиви Икономика- http://www.vsekide Борисов с награда в Брюксел Отличието - за постижение на Станишев

Бойко получава награда на Станишев Премиерът Бойко Борисов пристига в Брюксел, където ще бъде удостоен с Европейската награда на данъкоплатците за 2009 г. Наградата всъщност е заради въвеждането на плоския данък, което се случи по време на правителството на Сергей Станишев. На специалната церемония в Представителството на Баден-Вюртемберг към Европейския съюз ще присъстват още външният министър Румяна Желева, евродепутатът и председател на делегацията на ХДС в ЕП Маркус Фербер, председателят на Европейския икономически сенат д-р Инго Фридрих, както и бившият председател на Европейския парламент Ханс-Герт Пьотеринг.

Алоуууу премиера защо нема достойнството днес, защо не отказа в Брюксел наградата, която не си заслужил. Награда която по право и по морал е за предшественика ти Станишев, той си я е заработил и той си я заслужаваше..... Неам думи!!! В теб няма нищо мъжко, нищо достойно!!!! Срам ме е от теб, а си тръгнал да се катериш на авторитета на Президента, то ти къде ли не се качи вече...СРАМ!!!.. http://www.vsekiden.

Алоуууу премиера защо нема достойнството днес, защо не отказа в Брюксел наградата, която не си заслужил. Награда която по право и по морал е за предшественика ти Станишев, той си я е заработил и той си я заслужаваше..... Неам думи!!! В теб няма нищо мъжко, нищо достойно!!!! Срам ме е от теб, а си тръгнал да се катериш на авторитета на Президента, то ти къде ли не се качи вече...СРАМ!!!...... получава награда на Станишев Премиерът Бойко Борисов пристига в Брюксел, където ще бъде удостоен с Европейската награда на данъкоплатците за 2009 г. Наградата всъщност е заради въвеждането на плоския данък, което се случи по време на правителството на Сергей Станишев.