Коментари - "Данас": Хашим Тачи и Александър Вучич ще получат Нобелова награда за мир? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Карла дел Понте и българският съдия проф. Екатерина Трендафилова какво мислят за наградата за мир точно на тази личност!???. Не е ясно колко тежи мнението и на МЕЖДУНАРОДНАТА ПРЕСТЪПНИЧКА Мадлин Олбрайт???!!!

Тачи е за съда в Хага и затвора за геноцид и етническо прочистване. на негово място трябва да предложат милошевич например. Това тук е все още предположение и слух.Албанците готвят същият номер като с косово и в западната част на реп.Македония, а наш Бойко ще докара Б-я да има обща граница с Велика Албания.

Колко човека и съдби трябва да затриеш, за да станеш достоен за званието "нобелова награда за мир"? Колко тежат на съвестта на Обама и колко на този?

Колко човека и съдби трябва да затриеш, за да станеш достоен за званието "нобелова награда за мир"? Колко тежат на съвестта на Обама и колко на този?

Еврогейци не така да пропускате наш боко ''западнобалкански миротворец'' от тези компрометирани като последните си носители ''награди''...

Това съвсем ще закопае и без това силно компроментираната и отдавна обвинявана в мафиотство "нобелова награда" (не само за мир) ... Всъщност и без това вече е време да се приключи с мошеничеството наречено "нобелова награда".

То и други субекти получиха какви ли не награди и номинации за Нобел за мир.

за Вучич не знам, но Тачи е обикновен главорез и военопрестъпник. Ама като се сетя колко разбойници получиха Нобел за Мир...

Ами горби още жив нобелист ли е,взе доларите и емигрира на запад да чете лекции по 10хил.долара на час, поне Солженицин се разкая. На Обама за сирия и либия дадоха май и Нобел за мир- пълен цирк.