Данаил Кирилов за Васил Божков: Таки не е върнат от ОАЕ от 2012 г.

Правосъдният министър не вижда нищо нередно в записа с президента, но му било трудно да си формира мнение има ли престъпление

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виновен е този дето го е пуснел да избяга. От ОАЕ няма да се върн никога. Той не е малоумен и не-случайно е отишъл там.

някой да обясни защо не го арестуваха в София, когато е кацнал междинно от Франция за Дубай.

O ЛИ ГО ФРЕН

Малоумни сме ние, че им се връзваме на глупостите!

Сега ще превеждат на арабски, след туй и с чалми и чаршафи ще ходят го искат. Сладури.

Това предварително беше замислено така.Нали сме си бълъци!?Срещу какво скочихме ,така както например са скачали сърбите като народ.Така ,че ще забравим и за Божков,но аз не искам.!

Колко са върнали Таки толкова ще върнат и Божков ! Все същите калинка са си !

значи ако направим нещо нередно...газ към Дубай!

В ОАЕ не са малоумни и много добре виждат криминалните елементи, които са заграбили властта в България. В този смисъл ОАЕ ще пази заподозрените.

Дали му разрешително за хазарт при еди-кой си закон, после излезли още една дузина промени, но никой не питал за парите. Та по кой закон да го върнат г-н Правосъден министър ?

За кво им е тук Божков? Там все едно е в изгнание, крие се от правосъдието и създава впечатление, че се чувства виновен.

Чакай ти, от умрял писмо. Сега ще се разболее.... ще го заболи.., фара.... няма да може да се върне...

"затова прокуратурата ще трябва да осигури в превод на арабски всички доказателства" - е това ще ви изяде главата. Понеже нямате доказателства, а ако има такива, то те ще миришат и ще водят право към властта. 30 години държавата му е позволила да има подобен бизнес и да си развява коня както иска, той ли е луд или всички които са му позволили. След Божков поне ще остане една безценна колекция, а след вас дрис....вци само лай.на...

Гешеф така и не отговори на някои неудобни въпроси, като например как стана така, че Черепа духна два дена преди да атакуват офисите му?

Повярвай ми, те не искат да го върнат, понеже разприкава ли се , всички са пътници ... до един!

Сега, се правят на "Ощипани моми" !!;)) КОЙ,.. го предупреди и КОЙ го пусна да избяга ???;)) Нямат интерес да го върнат , защото на МНОГО хора от Властта им е НАМАЗАЛ РЪЧИЧКАТА с ПАРИЧКИ и ще стане МАЗАЛО !!;)) Същата работа като с Цветан Василев!!;) Kак, се "изнасят милиони в чували" и как изчезват близо 4 милиарда ??;)

се за кръмното на министъра. Дано се съхранят от кабинета че нещо много им дойде през последната година - скандал, корупции, бедствия, чуми, безводие, боклуци и от нийде взора надежда не види.

Ще го улуят,... за уя !!;)) xaxaxa..

във ВИП на летището нямало арестантска зала, а само коктейл бар.

Очевидно е, че Черепа има хора на високо ниво, за да му свирнат навреме, че трябва да изчезва.

Този мушмурок ми е любимецът от Шайката!

А Барни знае ли на кое министерство е министър?

Ръбъл цепи мрака...

Не с лошо за министъра. Много свестен пич е. Абсолютно сериозно го твърдя.

След като преведат документите и ако от ОАЕ протакат решението си, следващите стъпки на прокуратурата ще са да разпрати писма до европейските институции с оплаквания за състоянието на съдебната система в ОАЕ - могат да ги съчетаят и с протестни писма за 8-годишното покриване на Таки....Да настояваме ЕС да окаже натиск, или да наложи търговски санкции..

Дани Тъпото Откри топлста вида отново ли? Всичко е както е нужно! Не ви е нужен Божков ,заради това и го пуснахте да си оди . Каквото ви трябва е тук ,бизнеса! И някои екстри други На кой му пука от вас за правосъдие и законност. Всичко е как трябва,Божков прогонен и свободен,а бизнесът към правилните ви хора.

Барни най-после им каза истината ,но с доста извратени мисли....

иэдайте эаповед другите улигарси в България да не могат да напускат страната не да ги търсите утру в добай

стана с това че посланик Херо Мустафа не каза кого ще шамаросат. Сега всички се въртят в леглата си събувайки кошмари, а вътрешно гласче им подсказва - ами ако си ти си ? Напрежение майна !

Та значи оня келеш със сметището под магистралата не могат да го намерят в България, но Божков го откриха веднага, макар на друг континент.

Не съм виждал по-голяма карикатура в живота си, а по-тъжното е всъщност, че душевната карикатура е по-голяма дори от визуалната.

Барни, питай Гешев кой подшушна на Божков да бяга....

Това е чичко,целуни рачичко на тиквичко!

т.е. София ще трябва да върне на ОАЕ лице, което бъде поискано

Там имаме дипломати... - Вервайте си.

Абе той да има толкова милярди явно не е прост...Според мене ще го върнат след 22г.за да го закопат тука...защото мисля ,че ще умре на 85г.от много живот.

Цвета на "ентелегенцията" в РБ се има на сериозно. Браво дерзай.

да дам кураж на министъра че накрая няма той да го отнесе, но като сетя че нито е член на Герб, нито коалиционен партньор, а бивш партиен член и активист на БСП и тръпки ме побиват.

Просто хипотеза - Ако доказателствата са имислени, ОАЕ ли са виновни, че няма да го върнат?

олигарси от олиго/латински/-малък,малко.

И БСП не са лоша партия. Същите като ГЕРБ, но с лилави вратовръзки. Бил съм. Знам. Ценят ме като експерт навсякъде. После може и в ДПС да ида. Там е Висшата лига.

Барнии , Ръбъл кроманйонски!, бегай да цекуваш кунка и гъзобузка на Еднокнижния Главатар, Пуяка Буда от апачите!

си формира заплатата министър, който не може да формира мнение ????

Преди няколко дни Божков ви беше пред очите и във ръцете,първо го пуснахте да избяга,пъсле му постигнахте обвинения,а сега години ще разигравате цирка с неговото връщане.

Тоя на снимката има много тъпо,мазно и отблъскващо изражение.

Сус бе дебил герберски

простак до простака,безгранична некадърност!

petrovito

смешници...

Ако се върне много неща ще каже ,или ще е на едно МЯСТООО

се върне ама чака Таки и Галевите да си стегнат багажа та да не му е скучно по обратния път