Данаил Кирилов за Васил Божков: Таки не е върнат от ОАЕ от 2012 г.

Правосъдният министър не вижда нищо нередно в записа с президента, но му било трудно да си формира мнение има ли престъпление

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този титан на мисълта може да формира мнение само ако е гладен. Примат!!!

Сметките, имущество и този министър да си подава оставката

Агата Кристи ряпа да яде със сюжетите си. Влизам тук да чета уникални сюжети, достойни за холивуд. Книги трябва да пишат "българските" правораздавателна. Там ще са успешни.

Не могат да стигнат Агата Кристи, само Бай Ганьо.

На този тъпанар му вшжде физиономията и за повече не питайте.

Само и Единствени ако помолим и Чичо Сам се съгласи с негово съдействие ВБ би могъл да бъде върнат в БГ . И това ще бъде ясен политически знак за подкрепа на действията на новия гл. Прокурор от страна на САЩ . Залагам на над 50% вероятност това да се случи , и по този начин . Спомнете си и медицинските ни сестри в Либия и съдействиетио на Саркози по случая .

Не върнат В.Божков, ние трябва да скъсаме дипломатическите отношения с тях. Доказателства за престъпленията на това лице се представят пред българския съд. Пред тях той няма престъпления. Никакви отношения с паразитна държава даваща убежища на други паразити.

Идиотът откри топлата вода!

Да припомним. Навремето Иван Татарчев се беше зарекъл да върне в България в чувал Огнян Дойнов. Какво стана? Нищо ли? Австрийците казаха, че нямат основание да го екстрадират. Точка! Хората имат закони и никак не ги интересуват нашите щения. Когато доказателствата не са достатъчни нищо не се получава.

се върне ама чака Таки и Галевите да си стегнат багажа та да не му е скучно по обратния път

Ако се върне много неща ще каже ,или ще е на едно МЯСТООО

смешници...

простак до простака,безгранична некадърност!

Сус бе дебил герберски

Тоя на снимката има много тъпо,мазно и отблъскващо изражение.

Преди няколко дни Божков ви беше пред очите и във ръцете,първо го пуснахте да избяга,пъсле му постигнахте обвинения,а сега години ще разигравате цирка с неговото връщане.

си формира заплатата министър, който не може да формира мнение ????

Барнии , Ръбъл кроманйонски!, бегай да цекуваш кунка и гъзобузка на Еднокнижния Главатар, Пуяка Буда от апачите!

И БСП не са лоша партия. Същите като ГЕРБ, но с лилави вратовръзки. Бил съм. Знам. Ценят ме като експерт навсякъде. После може и в ДПС да ида. Там е Висшата лига.

Просто хипотеза - Ако доказателствата са имислени, ОАЕ ли са виновни, че няма да го върнат?

да дам кураж на министъра че накрая няма той да го отнесе, но като сетя че нито е член на Герб, нито коалиционен партньор, а бивш партиен член и активист на БСП и тръпки ме побиват.

Цвета на "ентелегенцията" в РБ се има на сериозно. Браво дерзай.

Абе той да има толкова милярди явно не е прост...Според мене ще го върнат след 22г.за да го закопат тука...защото мисля ,че ще умре на 85г.от много живот.

Там имаме дипломати... - Вервайте си.

т.е. София ще трябва да върне на ОАЕ лице, което бъде поискано

Това е чичко,целуни рачичко на тиквичко!

Барни, питай Гешев кой подшушна на Божков да бяга....

Не съм виждал по-голяма карикатура в живота си, а по-тъжното е всъщност, че душевната карикатура е по-голяма дори от визуалната.

Та значи оня келеш със сметището под магистралата не могат да го намерят в България, но Божков го откриха веднага, макар на друг континент.

стана с това че посланик Херо Мустафа не каза кого ще шамаросат. Сега всички се въртят в леглата си събувайки кошмари, а вътрешно гласче им подсказва - ами ако си ти си ? Напрежение майна !

иэдайте эаповед другите улигарси в България да не могат да напускат страната не да ги търсите утру в добай

олигарси от олиго/латински/-малък,малко.

Барни най-после им каза истината ,но с доста извратени мисли....

Дани Тъпото Откри топлста вида отново ли? Всичко е както е нужно! Не ви е нужен Божков ,заради това и го пуснахте да си оди . Каквото ви трябва е тук ,бизнеса! И някои екстри други На кой му пука от вас за правосъдие и законност. Всичко е как трябва,Божков прогонен и свободен,а бизнесът към правилните ви хора.

След като преведат документите и ако от ОАЕ протакат решението си, следващите стъпки на прокуратурата ще са да разпрати писма до европейските институции с оплаквания за състоянието на съдебната система в ОАЕ - могат да ги съчетаят и с протестни писма за 8-годишното покриване на Таки....Да настояваме ЕС да окаже натиск, или да наложи търговски санкции..

Ръбъл цепи мрака...

А Барни знае ли на кое министерство е министър?

Не с лошо за министъра. Много свестен пич е. Абсолютно сериозно го твърдя.

Този мушмурок ми е любимецът от Шайката!

Очевидно е, че Черепа има хора на високо ниво, за да му свирнат навреме, че трябва да изчезва.

Ще го улуят,... за уя !!;)) xaxaxa..

се за кръмното на министъра. Дано се съхранят от кабинета че нещо много им дойде през последната година - скандал, корупции, бедствия, чуми, безводие, боклуци и от нийде взора надежда не види.

Сега, се правят на "Ощипани моми" !!;)) КОЙ,.. го предупреди и КОЙ го пусна да избяга ???;)) Нямат интерес да го върнат , защото на МНОГО хора от Властта им е НАМАЗАЛ РЪЧИЧКАТА с ПАРИЧКИ и ще стане МАЗАЛО !!;)) Същата работа като с Цветан Василев!!;) Kак, се "изнасят милиони в чували" и как изчезват близо 4 милиарда ??;)

Гешеф така и не отговори на някои неудобни въпроси, като например как стана така, че Черепа духна два дена преди да атакуват офисите му?

"затова прокуратурата ще трябва да осигури в превод на арабски всички доказателства" - е това ще ви изяде главата. Понеже нямате доказателства, а ако има такива, то те ще миришат и ще водят право към властта. 30 години държавата му е позволила да има подобен бизнес и да си развява коня както иска, той ли е луд или всички които са му позволили. След Божков поне ще остане една безценна колекция, а след вас дрис....вци само лай.на...

Чакай ти, от умрял писмо. Сега ще се разболее.... ще го заболи.., фара.... няма да може да се върне...

Повярвай ми, те не искат да го върнат, понеже разприкава ли се , всички са пътници ... до един!

За кво им е тук Божков? Там все едно е в изгнание, крие се от правосъдието и създава впечатление, че се чувства виновен.

Дали му разрешително за хазарт при еди-кой си закон, после излезли още една дузина промени, но никой не питал за парите. Та по кой закон да го върнат г-н Правосъден министър ?

В ОАЕ не са малоумни и много добре виждат криминалните елементи, които са заграбили властта в България. В този смисъл ОАЕ ще пази заподозрените.

значи ако направим нещо нередно...газ към Дубай!

Колко са върнали Таки толкова ще върнат и Божков ! Все същите калинка са си !

Сега ще превеждат на арабски, след туй и с чалми и чаршафи ще ходят го искат. Сладури.

Малоумни сме ние, че им се връзваме на глупостите!