Дълги опашки по "зелените коридори"

10 дни свободна имунизация, предимно с иРНК ваксина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моментът в който човекът се превърна в морско свинче..

В магхазина ми се карат, че не спазвам дистанция, а там - можело. Отивам!

Споко бе хора ! Открили са пункт за ваксиниране пред главният ход на Орландовци . Малашевските гробища и гробището Бакърена фабрика !!!!

Не видях нито един циг анин на опашка за ваксини...И пак да попитам бежанците ще ваксинираме ли...

Вие антиваксърите лекарства пиете ли? Парацетамол, аспирин например? Защото и от един парацетамол има всякакви странични реакции в листовката. В болница влизали ли сте? Някой питал ли ви е като бебета дали искате ваксини или не? Айде отворете си ваксинационните паспорти да видите колко ваксини имате вече сложени. То бива прости хора, но това вече излиза извън рамките на всякакъв разсъдък.

Неграмотен ковидиот!

Българино, не ме гледай тъпо! Лекарствата са вредни и Земята е плоска!

Простотията в България е много по-страшна и от найзаразния вирус. Интересно колко от задръстените антиваксъри в тзои блог ще гушнат ковид босилека?

Не искам ваксина и за мен всеки който иска да ме ваксинира всъщност иска да ме убие!

Само Бил Гейтс може да ти помогне, с як чеп в главата!

По-малко от ваксинираните.

Ще оцелеят невежите олигофрени които избраха тези говеда депутати

Респект, ген. Мутафчийски!!! Весели празници, бъдете БЛАГОСЛОВЕН!

Искам пак да благодаря на тези дебили натискащи се за ваксини - ако не бяха те щяха да ни подкарат наред всички. Лошото е че май са на привършване и затова политиците натискат за задължителни ваксини. Предполагам, че до месец ще се боцнат лумпените и няма да има желаещи.

Мъдрите докато се намъдрувате, ще си останете под домашен арест!

Ало, защо триете данните на Европейската Лекаствена Агенция?

"Яко ще измрат!"

Вече имаме оръжие!

Харата масово ги убиват с ваксините и медийте участват в масовото убийство!

Как ще ги убиват, като са живи и 3 месеца след това???

По твойта логика и вируса никой не убива, защото хората са живи 3 месеца след това.

И как става тази работа като всички от семейството ми и приятелите ми са ваксинирани бе глупако?

Като с Коритаров...

Бе той се превърна в опитно поле за глупаци.Спокойно това което Хитлер не можа да свърши преди години фармамафията ще го свърши.Арабите вече от кеф почнаха да пият уиски щото скоро ще си върнат териториите без бой.Сега сериозно вземи малко почети не вярвай сляпо на телевизора и няколко коремни хирурга даже единия и докторантура няма.В Израел в момента хората масово и заминават от миокардите които щъкат основно сред ваксинирани тъпунгери

Добре си се кръстил! Какво заминаване от миокардит ти се привижда? Ти знаеш ли изобщо какво е това?! Или някак си така ти звучи опасно и зловещо? И кьде я видя тази масовост?! Добре, че на милиони ваксинирани имало десетина случая, за които изобщо не се знае имат ли някаква връзка с ваксината, та да намерите за какво да се плюнчите!

тъпунгер, ти си лежи на тая кълка че на хиляди са 10-ина случая. Ама кво те грее ако ти си единия то тези 10, а? и не те обиждам - ти сам го правиш като отказваш да мислиш с надстройката над врата си

Пиша за да дам информация на хората, за които ваксинирането представлява интерес. Днес, около 14 ч. отидох до пункта, който е в двора на Александровка болница. Преди мен имаше десетина човека. Имаше от всички одобрени ваксини, цялата работа отне 15 минути с прегледа и документите преди ваксинирането. Ако някой е решил да го направи, следобедните часове според мен са най-удачни.

Вече са поръчани милиони ваксини за следващият щам. А, който се надява, че след като се ваксинират почти всички вируса ще изчезне, се лъже - вече са подготвили и новия щам - за зимата!

Мъдрият български народ заслужава Спутник. Курни, влашката циганка, ше я осигури.

снимките показва гротеската на перфектната организация... наркоманска кочина

Ваксинирани ,маскирани , дезинфекцирани. А смъртността е 40 процента по-висока от миналата година. Трябва да си тъп да не ти е ясно ,че ваксините убиват . Където има масово ваксинации ,там има рекордна смъртност.

И Земята е плоска, нали

Само главата ти, неграмотен ковидиот!

Не Земята не е плоска но ти си тъпанар.Ако знаеш колко от тия глупаци дето се редят ще почнат вечна работа в енергото не е истина.

Българино, не ме гледай тъпо!

И в Израел ли има висока смъртност???? Аман от всичколози взели образование във Фейсбук.

Бе той се превърна в опитно поле за глупаци.Спокойно това което Хитлер не можа да свърши преди години фармамафията ще го свърши.Арабите вече от кеф почнаха да пият уиски щото скоро ще си върнат териториите без бой.Сега сериозно вземи малко почети не вярвай сляпо на телевизора и няколко коремни хирурга даже единия и докторантура няма.В Израел в момента хората масово и заминават от миокардите които щъкат основно сред ваксинирани тъпунгери

Аман от "лекари" убийци!

Никой не те кара да се ваксинираш, какво се пениш... А в случай, че правилата и медицината ти пречат имаш варианти - ей къде е Сомалия примерно, там сигурно живеят по 300 години без болници и маски.

ДКЦ 1 на Понеделник пазара постоянна опашка от около 15 човека,хора от всички възрасти.Заедно с попълването на 2 формуляра излезе точно 30 минути.Има и Пфайзер, и Астра.Боцнах една Астричка сейфти,набърбальоках се с чесън,взех един парацетамол и сега ще полегна за два часа с чувство за добре свършена работа. Браво за зелените коридори!

На път към Коритаров...

Развесели ме, да си жив и здрав!

Моите предварителни съболезнования на семейството ти! Светлина по пътя ти!

Ако не беше Разпети Петък щях да ти тегля една сочна пловдивска по Ицата,но ти явно вече си достатъчно наказан духовно.Бъди жив и здрав!

ЧЕ С ТЕЗ ЗАПЛАТИ ПО 10 000 СИ Е РИСКОВО !!

Мангъра се загуби, що лекции можеше да прочете. Ацетил-салицилова киселина, чайче, супа , и спокойствие, най вече спокойствие, ... и маска, миришеща на джоб.

Чакат Спутник.

:))))))))))

Той и Коритаров се "ваксинира"...

спутника!

Чалгаря нали една година дуднеше, че няма такъв вирус ? Ще смръщи пак ниско чело..

Защо, бе!?

Ще се справим! До месец, два ще се внесат големи количества ваксини и няма да има недостиг!

Неграмотен ковидиот!

Предполагам се обърка! Аз въобще не съм от плоскоземците, де не вярват в съществуването на вирусите!

"не съм от плоскоземците, де не вярват" Блажени са верующите! Те не знаят какво е наука!

Що лъжете бе дир? Днес минах на опашката пред ВМА за 15 минути. Да опашката е голямо, но минава много бързо.

Сутринта при Пирогов се минаше също доста бързо през двата пункта на входа, за около 20-30мин. Пред нас имаше 20-тина човека. Демек по минута на човек средно. На по-възрастните им обръщаха по-голямо внимание и при тях се бавеха повече.

Зависи от часа - в 9 сутринта опашката обикаляше цялата ВМА, после подминаваше Военна болница и стигаше почти до следващото кръстовище. Наистина вървеше бързо (минаваха по 20-ина човека едновременно), но се бяха събрали към 1000 човека и отне към час докато минат. Имаше камери, а и доста снимащи с телефони, сигурно по-късно днес ще може да се види.

Евала, дано повече хора да се ваксинират и да се върнем към стария си живот, да се отвори икономиката и да живнем малко. Лошото е, че се виждат само млади хора по опашките, надявам се да не е така.

Хората сега са изплашени заради безпрецедентната атака срещу Астра Зенека! Но като видим примера на САЩ, Великобритания, Израел, ще придобият кураж!

Все още ли има наивници, които смятат, че НЯКОГА ще си бърнат предишния живот? Няма как да се случи, след като в момента вече са наалгат, а на места вече се вижда , че стадото е свикнало да го сръчкват с гегата, за да излиза от огражденията и да спазва, часови пояси, ограничения и разганичаване. Но явно робското мислена и страха насаждани всекидневно, както и продължителността вече дават резултати

Може би е така-възрастните не ходят на опашки,за да не се заразят,а ОПЛ не искат да се занимават с ваксиниране(поне голяма част от тях).

Пунктовете отварят в 9, но от 8 сутринта стотици вече бяхме на опашката. Добра демонстрация колко хората вярват на реда и организацията в държавата.

goose

По-скоро на колко народ му се пътува извън БГ

Джипко Бибитков обяви 10-дневен зелен коридор, но стотици се наредиха преди отварянето още първия ден понеже очакваме още утре наличностите да свършат... А пътуващите за чужбина може да минат и с PCR тест и с Астра Зенека, може и да изчакат ден-два ако вярват на "системата".

Ваксърката с жълтата тениска показва как правилно се нови маска.

Нали така показваше Вожда от началото (да се слави името МУ).

Колко прост ковидиот трябва да си, за се осакатиш или самоубиеш с "ваксина"!?

И то да не изтърват гръцкото море...

А колко прост трябва да си, за да напишеш такова нещо?

Неграмотен ковидиот!

А има ли астра зенека за втора доза?

В случай, че е сериозен въпрос - А.З. втора доза има навсякъде, тази организация е за Пфайзер ваксини (основно първа доза, но имаше и за втора).