Да се тревожим ли от възхода на крайната десница?

Това е новият епизод от поредицата на Euranet Plus - "Generation Z / Поколение Z"

Обратно в новината

Коментари - Да се тревожим ли от възхода на крайната десница? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се тревожете,радвайте се

Как точно се определя какво е крайна десница? Някак си от ВСВ насам в Европа и САЩ няма партии тип Национал-социалисти, фашисти и подобни. Крайна десница са патриотични, консервативни и борещи се за свободен пазар партии? Не е ли това просто определението за политическо дясно? Модерната политика вярно стана крайно лява до ляво-центристка(за партиите, които се определят за десни) и вече е нормално десните да искат повече намеса на държавата в икономиката, да се громят лошите капиталисти и да се изтриват семейните и религиозни ценности, държавните интереси да се заличат в полза на нещо като Социалистическия Интернационал, пардон, разни глобалистки организации- ЕС, ООН, СЗО, МВФ и т.н. Модерната политика, ако сменим "консервативно" и "свободен пазар" с "фашизъм" и "демокрация" със "социализъм", всъщност е копие на битието ни от 80те в "развит социализъм". Та... Докога ще оставяме левите да ни налагат леко напудрена марксистка идеология и да опитват да забранят опонентите си? Крайна дестница с кафяви или черни ризи, погроми над различните, мании за световно господство, както казахме, отдавна няма.

Просто соросоидите умишлено им слагат този етикет, с който ни казват че са лоши и трябва да се борим срещу тях.

Т.е. да се тревожим за кого ще гласуват избирателите в Европа? Тези негодници нямат мярка в желанието си да са на власт завинаги. Явно има за какво да се плашат.

Не се тревожим,дори се радваме на напредъка на десницата и Възраждане.

крайната десница-в статията нито дума:)))А трябва ли да се тревожим от управлението на крайната левица,която повече от десетилетие ни съсипва???

Трябва да се тревожим само от глобалните джендъри, в случая крадеца вика дръжте крадеца чрез поредното си НПО.