Коментари - Да подадат ли оставки шефът на БАБХ и министърът на земеделието? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено! Да, Оставка!

Много добре са подготвени хората.Време е да спрем да се жалваме , да обиждаме и да търсим кусур от хора за чиято работа , длъжност ,образователен ценз и квалификация 99% от пишещите нямат и никога няма да имат ,но иначе плюете жлъч,омраза .Българинът е специалист по всичко и по всичкология.Когато трябва да направи своя избор , той винаги е грашен!За това най напред да спрем с омразата и нищоправенето и глупавите писания!

Прав си.Да се видят колко животни се водят по документи само получаващи субсидии, и само те да се избият като чумави защо всички така или иначе и тези по документи ще се избият покрай здравите.

Имам питане? - Баба Дора ще я евтанизирате ли. Както се вижда през цялото време е със животните.

Не само да подадат оставки, да върнат заплатите си за последната една година предвид, че с бездействито си са нанесли щети за милиони левове на българското животновъдсто и са ощетили множество фермери, както и да им се отнеме правото за държавна служба поради некомпетентност!

ЧУМАТА ДА ГИ ТРЪШНЕ ДАНО ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ.

Къде бяха тези негодници до сега.Сега ще избият цяла България.Под съд.

това е крайно решение висотомерно убиване трябваше иэолиране стадага и наблюдавани эа нови прояви на болни в времето ваксинации

Това е безхаберно правителство, което няма отношение към българите и страната... Да си ходят в къщи! Заедно с най главния от лошият човешки материал! Този чичко крадливко, дето ни залива с помия и фекалии и след това се появява целия в бяло и казва: Какво сте недоволни? - я се вижте в какъв вид сте...

БАБХ действа според изискванията на европейското законодателство.България е член на ЕС. Който не му харесва,да си хваща пътя.. Като пламне цялата страна с чума,тогава друга песен ще запеете.И тогава ще се наложи да бъдат евтаназирани всички дребни преживни ,кой тогава ще е виновен ?? Тия страдалчески снимки не могат да спрат вируса,който ще се разпострани,ако не бъдат предприети непопулярните мерки,за което хулите БАБХ. Аман от специалисти тука,пишете пълни глупости.

Нали същите говеда от екрана, казаха: Няма нищо страшно и чумата не ходела по хората?!?

На мен не ми харесва, но няма да си хвана пътя! Трябва да си го хванат всички крадливи-продажни-некомпетентни-нагли типове, които докараха страната ни до това положение. И ние трябва да ги накараме ! Време разделно е !

Ако наистина Българската агенция по безопасност на храните върви след събитията, подаването на оставки би било разумно решение, защото, като гледам плачещата жена с козичката от снимката - хората ги проклинат, а това не е добре за никой. Явно обаче представителите на определени браншове в БГ са свикнали.

Хората ги проклинат и за това, че трафика на джихадисти през България е държавна политика: На изпълнителната власт, на прокуратурата ... не знам решението на съда за човека, които спираше мигрантите за да кажа и на съдебната система! , но Този човек, който се опитваше да опази границите и 100-тиците последователи бяха унижавани от купената журналистика за да се харесат на един прост Вифаджия, който даже не е спортист, НО знае, че Българската полиция е "ЯЛОВ ОРГАН", а Българските лекъри били "УБИЙЦИ" ?!?

Айде - стига с тия номера от селски вечеринки. Коза и грозна бабичка и евтина медийна атака и безразличие от другите хора. Евтения, страшно евтино.

До МИТНИЦА ОЛТОМАНЦИ-за кои комунисти-тези от ГЕРБ или другите

Защо никой не казва какъв е инкубационния период за развитие на болестта. След заразяване до 7 ден при заразеното животното се появяват клинични белези на болестта , а след това до 10 ден животното умира. А сега някой да каже как да се вярва че има чума по овце и кози.

Министъра и директора на БАБХ ТРЯБВА НАИСТИНА ДА ПОДАДАТ ОСТАВКИ ЗАРИ ФАКТА ,ЧЕ НЕ СА СЕ ПОСТАРАЛИ ДА ОБЯСНЯТ НА ХОРАТА КАКВА Е СИТУАЦИЯТА, А СА ПРЕДПРИЕЛИ ДЕЙСТВИЯ ПРЕДИ РАЗЯСНИТЕЛНА КАМПАНИЯ. В ЕВРОПА- НАЛИ ИСКАМЕ ДА СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ ЕДВА ЛИ БИХА ПРОЦЕДИРАЛИ ПО ТОЗИ НАЧИН. Наистина заболяването е много заразно и може да нанесе големи икономически щети- НО АКО СА ОТГОВОРНИ УПРАВЛЯВАЩИ ДА ПОЕМАТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ-КАКТО ПРАВЯТ В ЕВРОПА..НАЛИ ПОСТОЯННО НИ ЦИТИРАТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДИРЕКТИВИ И ПРЕПОРЪКИ- ПОЕМЕТЕ ТАЗИ ПОЛИТИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ САМИ А НЕ ПИТАЙТЕ ЗА ВСИЧКО БОРИСОВ- ВИЕ НЯМАТА ЛИ ГЛАВИ НА РАМЕНЕТЕ СИ И ДОСТОЙНСТВО...ЗАМИСЛЕТЕ СЕ!!

На баба ти Дора и дядо Гошо ли да обяснява?

Za vsichki trabva edna goliama fadroma .

Do koga ste gi tarpim tezi izmikiari

ами, аз не ги търпя, ти що питаш другите?

Да , уволнението действа дисциплиниращо на останалите, разпуснали са се като онбашии. Айде ги оставете стадата живи да видим какво ще стане. Всичко е лъжа и измама, както лъжлив и измамен е ЕС.

Борисов никога не уволнява от своите Министри ,защото папка от тях ! Никой от Управляващите няма да приеме нашата оценка за тях и техните Министри !

Оставка на цялото правителство от КАЛИНКИ начело с оня от суджук от Банкя.

И ДА НАЗНАЧИМ ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА ЦК НА КПСС И ЦК НА БКП НАЧЕЛО С ДРУГАРКАТА ОТ СЕЛО КРУШОВИЦА ... И НАКРАЯ ЩЕ НАБЛЯГАМЕ САМО НА КРУШОВИЦАТА

хората да се съюзят и да си наемат мощни адвокати. Като са много ще могат да си позволят и постоянна адвокатска помощ. На тези , които смятат , че нищо не може да се направи - може. Малкият човек плаща с поминъка си , с хляба си , но той не си знае правта , защото от сутрин до вечер се грижи и работи като" вол" Неможе един човек зад бюро да решава съдбата на толкова много животни и хора криейки се зад правила, същоте заради които искаха да евтанизират Пенка. Сега започнаха с животните, утре ако влезе болет по хората предвид колко хора от Африка влизат какво ще правят?

Не вярвам на нито една дума на правителството, а те да се замислят, защо хората мислят, че това е поредната измама с цел някаква облага и страдат горките хора, а за животните да не говорим! Това е днешна България! Жалко, че съсипаха прекрасната ни Родина!

ходи бабиното да галиш чумавите кози и остави чумавите овне да те облагодетелстват

Всички, които пречат на необходимите за спиране на разпространението на чумата по животните, да носят лична наказателна отговорност като саботьори на държавата. Ако пламне цялата държава благодарение на техните действия, осъдителните им присъди да бъдат едни от най-тежките. При социализма за действия против държавата се налагаше смъртно наказание. Не би било лошо и сега да се помисли за временно спиране действието на закона, забраняващ изпълнението на смъртни присъди.

Властите трябва да бъдат съдени, защото излъгаха, че има чума, за да си получат подкупите от конкурентите на бългаските производители. Друга причина да избиват животните е: за да изгонят живеещите по и без това слабо населения район на Странджа и да заселят там ислямистите на африканците на Меркел. Така, че такива като тебе трябва да бъдат съдени и евтаназирани, а не хората които биват лъгани че има болест.

Свалете тази снимка. Нищо не може да се направи освен унищожаване на заразените животни, колкото и да е мъчно на тази жена.

Май не си разбрал, че нейните не са заразени!

да подаде цялото правителство оставка защото нищо добро неправят за народа си

Трябва да се махне чумавото НС и МС.

Некадърник - комунист(бивш)...................

Ако няма зараза, но ако има, да бъдат подведени под съдебна отговорност, всички възпрепятствали мерките, и излагащи Държавата на икономическа катастрофа.

Даааа. И зимата, като дойде грипната вълна, пак лелка Зелка ще плаче за оставки. Като вали - пак, а също и ако има суша.

Народен съд трябва да има!

БАБХ трябва да бъдат разпуснати до крак! Не само шефа.И не само заради този случай.Там е гаф след гаф.Който работи с тях знае за какво иде реч.И те милите за една тубичка нафта живеят и за една касетка ябълки да им дадеш ако може. Казва ви го човек, който се занимава със земеделие.

Хората не вярват на БАБХ, защото смешната опозиция се усъмни в наличието на зараза и дали няма конспирация. Не подкрепям сегашните управляващи и бих поискал оставка поо други поводи, но сега съм омерзен от поведението на опозицията.

Две стада заразени оставихте и заради това ще плъзне из цяла България. Бабето да дава козите, че после милион и половина кози ще заминат. После какво реване ще е от троловете не ми се мисли !!!

Козите на бабата ще утрепят със сигурност, че и и следващите и последващите - това са ви "евроценностите" за българския народ

КОГОТО ГО МАХНАТ, ВЕДНАГА ГО НАЗНАЧАВАТ НА ДРУГА ПОЗИЦИЯ /ОТ ТЕЗИ ЛЕЖАЩИТЕ И ЛАПАЩИТЕ/, ЗАЩОТО ВИДИШ ЛИ "НЕ МОЖЕМ ДА ИЗГУБИМ ТАКЪВ СПЕЦИАЛИСТ". Е ТОГАВА САМИ СИ ОТГОВОРЕТЕ НА ТОЗИ ВЪПРОС. АБЕ НЯМА ОТЪРВАНЕ ОТ ТАЗИ "ЧУМА"!!!

Аз лично си подавам оставката от тази държава, защото не искам да бъда част от оскотял и неграмотен народ, който не вижда по-далеч от козата си. Ако това се беше случило в Гърция, щеше да дойде жандармерията и да разгони със сълзотворен газ стадото козари, а козите щяха да бъдат изпепелени с напалм... Истината е, че а ако не се вземат необходимите мерки само след 2 месеца животните в цялата страна ще са заразени, износът на месо и мляко под карантина за следващите 3 години, а защитниците на козарите, заедно с останалата маса народ, тихочко да похапват заразанета стока, която тихомълком щеше да попадне в магазинната мрежа като внос от Македония примерно - просто камионът преминава в Македония и после легално пристига в Блгария вече с македонски овце и кози.... Аре сега хетъри и защитнищи на правата на козичките ваш ред е.... СКОТОВЕ!

Като знам как протестират гърците, все ми е на акъла, че доброволно ще си дадат животните за евтаназия / още по-вече, че няма доказателства за т.н. чума/

Те и да подадат оставки , ефекта ще е нулев......Бойко Борисов трябва да подаде оставка, за да няма проблем.

Както е тръгнало е редно да има и оставки на пожарникари, които са изсичали дървета за да ограничат горски пожари!

Самият факт, че допуснаха да се създаде абсолютно недоверие в работата и компетентността на отговорните институциите, на които са шефове, е достатъчен за да им се поиска оставката!!!

И служители на местно ниво, които са допуснали да се извършва евтаназия от абсолютно некомпететнтни лица също трябва да бъдат уволнени и наказани.

Започва да ми прилича на геноцид срещу народа! Няма земеделие, няма животновъдство, заплати от 500 лв., благодарение на Бойко т.е. отпуснати по Европейските фондове за заетост. Как се живее така!

Егати трагедията ! Все едно да ми вземат Арни-питбулът, пълноправен член на семейството-моето Момче. Убивам ги. Никой неможе да го пипне.

Егати трагедията ! Все едно да ми вземат Арни-питбулът, пълноправен член на семейството-моето Момче. Убива ги.

Оставака и на цялото правителство.

В БГ всичко вече е чумаво и заразено.

Не само оставки, но разстрел. Или евтаназия! Живот за живот, око за око, зъб за зъб.

Министър за дребно животно! Депутат - за едро

Порожанов и шайка прочистват пътя на някой дебел вносител на месо и млечни продукти от чужбина. На някой който много прилича на животно!!!

Дир, защо не сте сложили вариант и за оставка на ББ, мм?

колко от вас са компетентни по въпроса за чумата по дребните преживни животни, колко от вас имат съответното образование (ветеринарна медицина), запознати са с проблема, че да се изказвате компетентно кой крив, кой прав?! Или КУРни ви плаща за да създавате хаос или по-точно да искате да върнете хаоса, който цареше по времето на правителството на Беров, Станишев, Орешарски! Това е и целта на БСП/БКП, за да се докопа отново до евросредствата и да си ги прибере!

Избърши си млякото по устата Комунистите са в ГЕРБ А другите в БСП са техните подлоги

Отговорете си на следните въпроси преди да хулите. Бихте ли яли мляко или месо от животно живяло в стадо с открита болест? Бихте ли дали на децата си да ядат? Ако няма болести - оставки! А ако има - вие ще смените ли мнението си?

А бе ти още ли не си разбрал, че вече няма европари(или са много малко)?

Няма никаква нужда от коментари. Който познава психиката на болшинство българи, му е ясен резултата! Омраза към по-богатия, по-умния, по-образования, по-щастливия...Въобще, лесно манипулируем народ !

Кой е по-образован и по-умен от посочените?! Да по-богати са, защото грабят от мен, от теб, от семействата ни! А такива слепци като теб ги гледат със зяпнали уста, защото не мислиш за това какво ще стане след 5 г. ако продължават да грабят!

Прост народ, слаба държава, а отгоре на това и пълна с тролове. Изберете си бабата да ви управлява. Крайно време е тази държава да се управлява от тъпаци и комунисти, та да ни дойде акъла в главата.

Властта затова е власт, за да налага своята воля въпреки съпротивата на някого. ТЕ притежават медиите, прокуратурата, съда, полицията, цялата държавна администрация, дори главния прокурор.ТЕ промиват мозъците на простолюдието, чрез Гала, арменчето и Викторчо. 20% интелигентни хора нямат пари и възможност да влияят на обществените процеси. Борисов ще си отиде тогава, когато тези, които го държат на власт решат, че повече нямат нужда от него. Ако Кольо Босия предаде Богу дух, това няма да впечатли никого. Българите повече се вълнуваха от съдбата на тайландчетата в пещерата, отколкото от козите на баба Дора. И всичко това, за да не мислим за острова на Бойко, къщата в Испания, навлеците от Шантавата бабичка, продажбата на българското летище на турците, цената на тока, на парното, на водата, на горивата, разбитите магистрали, вечните ремонти, скапания ни живот и прочие...

Та кой мисли за "острова на Бойко, къщата в Испания", имал пари - купил, аз мисля от къде ги има тези пари !

Порожанов: "2 са стадата с положителна проба – на баба Дора, но в контекста на района…, плюс още едно в Болярово… ще отложим евтаназията, междувременно за малко време, междувременно дезинфекцията продължава…Притеснява ни ситуацията, която се нагнетява около тая ситуация…" Валентин Радев: "Частично сме ги получили пробите, за да знаем как да разположим силите... Втората причина е намаленото доверие в някои политически сили… Няма как спасявайки държавата от злото каквото е чумата, да нямаме политическо доверие…" ...щом това са министри.

и по-бързичко ако йм е удобно :)