Коментари - Да не се съсредоточава много власт в един човек, предпочитат Podcast слушателите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИКТАТОРИ! ЗА БАЙ ПЪН ДА НЕ ГОВОРИМ, ЗА НЕГО ЛИПСВАТ ДУМИ! НА ЛИБЕРАЛ-ФАШИСТИТЕ ЩЕ ИМ СТАНЕ ОЩЕ ПО-ЛЕСНО ДА ВИ ЯХНАТ, ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ! ЩЕ ТРЯБВА ДА КУПЯТ САМО ЕДИН ЧОВЕЧЕЦ! НА МУНЧО РАДЕВ, НАТОВСКИЯ ГЕНЕРАЛ ЛИ ДА ВЪЗЛОЖИМ НАДЕЖДИТЕ СИ ЗА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ?! ИЛИ НА НЕГОВ БРАТ - бЛИЗНАК?!

Както е в Швейцария - да се види какъв ще бъде резултата от референдума. Демокрация.

PARLAMENTARNA DEMOKRATSIA. Kazano e ! Stiga prostotii.

Тарикатите от ДИР, що не пуснахте подобна анкета за референдума за еврото?!

Сайта не позволява да слагаш минус или плюс. Що така?

нали го играем вече 14 години "президентска република" - властта е в един човек, и виждаме докъде сме , от 7.8 млн души, слязохме на под 6 млн и сме последни във всички положителни класации в европа.

Не 14 а 33 г. играеш мутренският танц на Д.С на СССР. Което няма общо с Президентската Република във Франция, не става въпрос за Р.Ф. изобщо там си е болшевизъм Сталин е икона за Путин.

Та ние живем в Источна Европа,близо до агресори,от севр ,от юг.Пък като гледам колко са продажни политиците,веднага ще ни пренасочат

Запознай се с това, що е Президентска Република и не се страхувай напразно.

Така, зададен въпроса е подвеждащ, естествено е хората да не желаят човек като Путин да узурпира властта. Трябва да се прави разлика между Президент в Русия и Президент във Франция или САЩ. Ние сега де факто живеем в Парламентарна Република властта в която обаче е съсредоточена в ръцете на един човек Премиера, ББ не е стъпвал в Н.С. 6 години. В една Президентска Република , това не може да се случи! Там има разделение на властта между Президента и Парламента. Има интернет който се съмнява да провери или да отиде до Франция, да види добре ли е

то ако е путин пак добре, а ако е някой като ким чен ун, тодор живков ще ти се види като детски кът в сравнение с диктатурата, която може да бъде наложена

Не може! Не може да бъде наложена, ако можеше Франция, щеше да бъде като Русия и С. Корея. На глупав ли се правиш?

Едни шутове, комедианти, папарикала ,като този днес по НОВА ТВ /педагог- журналист / и Тошко и сие , ни убеждават-“ЗА” президентска република .:) Робският дух, единоначалието, мечтата за ЕДИН диктатор, няма да излезе скоро от главите и на шутовете ..:)) Те си имат един , ЕДИН шут начело :) Американския президент, казват ..:) Американският президент е И министър председател на една ФЕДЕРАЛНА държава ..Държавният секретар е ВЪНШНИЯ министър и т.н.. И има, РАЗЛИКА между него и президентите в Латиноамериканските страни или путин – на където сме се запътили ние :). САЩ е повече от 200 години- утвърдена ДЕМОКРАЦИЯ , а у нас са минали само 32 години от диктатурата на Тошо и сталинците ..А и от 1945 година – да не ги броим- тоталитаризъм .. . НО.. 1. Мечтите на другарите / боко,доган, нинова, радев и сие руски агенти/ за ЕДНОЛИЧНО ,путинско , безгранично управление у нас , щения към “силна’ личност, “баща на нацията” , който ще ни ‘оправи”, са изключително опасни за една млада демокрация , като нашата ..Можехме да имаме и комедиант, начело ,нефелен, за мин. председател , ако си спомняте :)!?Робският дух, психика, слугинския манталитет,преклонената главица, у нас, е все още силен, уви.. Много от нас си искат ЕДИН господар ,цар, генерален секретар …Това е …:) 2. Един силен с правомощия президент , много трудно, почти невъзможно е да бъде СВАЛЕН, да се подчини на инпийчмънта- дори, когато ЯВНО работи против интересите на страната ..Обикновено, той, може и да РАЗПУСКА Нар. Събрание, да избира САМ Мин. си съвет, и т.н…Голяма тема .. Докато при Парламентарната Рпублика – извънредните ИЗБОРИ, предсрочни – са обикновено, много по-чести и постижими ..Не си доволен от Упрвлението- и партийте в Парламента решават- на ново избори ..Нещо много ПО-демократично и лесно осъществимо!! А това е важно за нас , днес и сега .Не можеш лесно да се бориш , с един окопал се във властта президент , например РУСКИ АГЕНТ // армия и полиция са под негово ЛИЧНО ръководство- Латинска Америка :) / , докато много по- лесно и законно е да искаш и осъществиш НОВИ ИЗБОРИ … Изобщо темата е голяма и според мен , е ОПАСНО да се дава силна власт на някой ГАНЬО, независимо дали е от Банкя, хасковските села или комунистка /жана д,арк/ :) на кон от село..:) Български граждани, запомнете : ОПАСНО е в тези времена да имаме президент , с големи правомощия ! Знаем си се българите –когато някои получат много власт..И без да сме президентска република – се ВИДЯ ,досега..:)) Някакви фанфарони от ИТН ще ви убеждавт в противното..А си имаме и други тарикати- руски агенти – копейкинци .Тепък ни влечат към Империята на злото..Не им се подписвайте за референдумите : Бутат ви към блатата, обширните , правни и икономичски сибирски …блата :) Времената се нуждаят от мислещи и действащи граждани – демократи, европейци, в НОВА БЪЛГАРИЯ !! Републиката ни не трябва да бъде .. смачкана от шутове, нефелници, агентите на путин и бкп-дс другарите ..Мислете го ..Това с две думи от мен …Друг път – повече ..

Дали е така наистина или това е пропаганда може да се разбере ако се проведе референдумът. Един вид, заглавието казва че няма смисъл от референдум щото хората не искат така или иначе, което е безсмислица.