17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И медиите вече клекнахте на нивата власт! Да не е по трудно! Удобни сте!

Възрастните хора, които не могат да боравят със смартфони и таблети, как ще гласуват ? На последните избори гледах как гласува, и за Колко време една политическа личност, въпреки, че е с висше образование и знае руски език, му отне над 2 минути...

Даа, да се гласува с машина не е по-сложно, но е фалшифициращо!

Следваща стъпка: платени избори. Отиваш пускаш бюлетината и веднага на място от комисията 10% от минималната работна заплата на ръка. Лесно и ефективно 100% избирателна активност. Всички доволни.

Аз искам с хартия! ...,Бумага все терпит.,,

ГЕРБ реват на умряло,защото не могат да фалшифицират изборните резултати.Гласуването с машини не е по-сложно,от работа с банкомат.

Отивам! ...А пари ще пусне ли?

Преди много луни индианците вярвали, че този, който ги снима, взeма част от душата им, а от преди една луна индианците повярвали машината има открадва гласа

Съвършено неуместна ирония и нескопосен опит за оригиналничене! Всеки, който е с акъла си, знае, че проблемът не е в трудността на гласуването с машина, а във възможността тя да запрати гласа ти там, "където трябва"! Всеки начинаещ IT специалист е в състояние да го направи.

Да се гласува не е трудно, да се брои е трудно. ИО с каквото не се е хванало, него не е оплескало. -----

ми не е! то така е програмирано,че и да сикаш не можеш да сбъркаш гласуваш винаги за тоя който е трябвало