Коментари - "Да, България" за съветника на Тагарев: Не толерираме прояви на злоупотреба с власт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия са толкова смешни, че чак стават жалки вече. Говорят какво ли не, ама накрая нищо не вършат. Същите неща ги говориха и преди да съставят правителство, но накрая нищо от това не направиха. Кой изобщо продължава да им се връзва на високопарните приказки.

Всички от Да, България са един дол дренки.

За съжаление цялото правителство са такива - нагли, арогантни, невъзпитани и каквото още се сетите. Но народът го е казал - не е луд който яде баницата, а този, който му я дава. А това сме всички ние.

Тази ксенофобска и уродлива партия на задокеански агенции трябва да се забрани защото всява омраза и разделение в обществото.

Мустафа със сигурност не е ходил в казармата, защото е прекалено млад. А едно време какви съветници имаше!!!

Да България е най-корумпираната партия в България, която промени цял един закон, за да узакони проект за няколко милиарда за фотоволтаици на олигарха Иво Прокопиев. Христо Иванов няколко пъти се качва в джипа на Пламен Бобоков, споменава за Маджо. Ами какво друго очаквате от някакъв си съветник на Тагарев! Та те всичките им са толкова корумпирани, че бяха готови да подарят ДАРОМ АЕЦ Белене на Украйна!

Не ми се обяснявайте, ДЕЙСТВиЯ, веднага искаме!!!! Ние сме Вашите работодатели, не Ви търпим да ни мачкате!!!! Действайте !!!!

С оглед необходимостта от пълно изясняване на фактите и обстоятелствата около този случай е сезирана Националната контролна комисия на партията. След изготвянето на доклада ѝ в кратки срокове, ръководните органи ще вземат решение за последващи действия в рамките на партията, заявяват от "Да България". ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ъхъ! Както стана ясно от онзи запис, но по повод Баце, Христо Иванов ги е измислил нещата - прави се комисия и... тупат топката поне 6 месеца! Та и с тоз "умнокрасавец" ще е така - ще го забравят най-удобно след няколко дни!

В записите относно Посолството друго се чуваше за злоупотребата с власт.... Звучеше като самоцел

Простак министър..... Простак съветник....

Повече няма да чуем за тоя циганин. И едва ли ще се намерят вече леваци да гласуват за дайбългария.

Така като ги знаем утре феса ще участва в местни избори от името на партията. А и "леваци" все се намират.

това е новият морал на тези от "Да(й),Бе"

Господаря от Рибново не вирее в София. Толкоз!

Брадясали в манаф се изживял като дерибей. Съвети давал на Тагаря, за което държавата му плаща хилядарки на месец. Какви са съветите му? Взема пари за нищо. Да лиши от живот детенце, за да му угодят на прищявката! Долен изруд!

Ако този беше в правителство на ББ , след такава случка, още на сутринта щеше да си търси нова работа. Приказките зажморал са едно, действията съвсем друго. И Ако искат скандала да сежпитуши веднага трябва от оартията да му поискаш оставката. Иначе тази случка ще се обсъждат всеки път, когато стане напечено. Пък и не го знам какъв точно специалист е че да бъде съветник на министъра на отбраната. Но даже и да е най големият специалист, след такава случка трябва да бъде уволнен. Иначе удря по престижа на партията. Пък и то един престиж....

Лъжец ! Мутрите от герП и техните нагли областни координатори мачкаха, унижаваха и обиждаха Българите 12 години БЕЗНАКАЗАНО ! Боклуците с власт нямат партия - обикновено се промъкват именно такива мекотели и простаци като този индивид, но да ми говориш, че арогантната мутрагенщина на бойко и неговите подчинени е била едва ли не за наше добро е отвратителна лъжа !

Да се махне и Тегарев веднага такива нацисти далеч от България.

Да се маха Веднага Лайньо Радев. С такива руски съветски мекерета няма даьпрокопдаме. Вече започнаха да ни сравняват с Нигер.

За Румен Радев са гласували повече Българи, отколкото за мутрите от герП и предателите от ПП взети заедно ! За фашиста тагарев не е гласувал НИКОЙ ! Защо елементарни неща те затрудняват бе малката ?

Оставка

На този лично му турих лява резба

Бе те твърдяха, че са умни и красиви, а не културни. От снимката ме полазват съмнения и относно красотата им, защото това резаче е от лигата на мравояда, ген. гном и мирчев.

Моля от ДИР да не подкрепят просташкото държане на този,като не позволяват хората да го видят какво представлява.

Искат да кажат: “не толерираме, ако ни хванат…”

"Не толерираме" изобщо не е същото кто "Осъждаме", нали!

Тоз е никой за тва са го отсвирили. Иначе щеше да има яко дупене

Шалварите, каруцата и обратно в долината на широките гащи. Ако може да се вземат с Гаргамел още по-добре.

Цивилизация е в бг!!!! Фащистан тука не вирее

Тоя е некъв паляк..бе изчекай поне година да ти одебелее врата , да оплетеш мрежа от взаимозависимости ,па после се прави на Вежди Рашидов или Лютви Местан..вчера го извлекли от нивата с тутуно още смърди на офчо па се перчи...

Този нагъл селянин е искал да покаже на сина си колко е могъщ и ако му се размине наказанието,Тагаревци и тем подобни ще се изложат много.

Мустафа Емин - Мюмюн, пълен боклук. Щом е при Тагарев.

Бедняк

Не е дали го е направил нашия брат това в което го обвиняват, да дали толкова се надува случая?

Тагарев, Мирчев, Тъпото - всички са подобни нагли боклуци и трябва да бъдат изметени, но затова трябва да се гласува масово и то с разум а не по внушения.

Това плешивото лайно какво съветва магарев? Как да си бръсне задника и избелва ануса?

турчето каква кротка и шугава миша муцунка докарва. отвънка-мишка, ама отвътре подивял башибозук! ама не какъв и да е башиозук, а дб-башибозук. понеже за пръв път чувма за тази "юначна" и "демократична" мишка-башибозук, погледнах в гугъл. и ето... "Мустафа Емин е демократ от Родопите, учредител и член на Националния съвет на „Да, България!“. Бори се за разширяване на демократичното пространство в смесените райони. " демократът от Родопите е разширявал демократиното пространство вчера в "гяурския" пирогов. изисквайки да бъде изхвърлено болно дете, за да натика своето!!! ашколсун бойкикев, мараба мирчев, евала тагарев! п.п. истинско браво на пироговци и на жената, огласила тая гадост п.п.п.п някойй да се сеща какво щеше да стане с мишко-еничаря, ако беше от герб? и някой дасе сеа какво щяха да врякат мисиркит пет дена, в свободното от нищене на черепните трагедии време? промяна, бе!

Слава Украине, товарищ Тагаренко!

Не толерирате подобни прояви ами направете необходимото. Стига приказки, действайте.

на какви нагли чешити е "уронил престижа" Гешев?! Незабавно възстановяване. Пълно разследване на токсичните ПП-ДБ за золумите им във властта.

Трябва да изритаме всички буклуци като тоя и цялата управляваща шайка.Не трябва повече да ги търпим

Какъв съветник на военния министър може да е тоя недоклатен фес бе! Тоя помак сигурно не е ходил в казармата! Или ако е ходил е бил в строителни войски! Фесовете и циганите там ги пращаха!!!!

Башибозука е във властта и се опитва да тероризира Българското население но няма да му се получи. Поредната неграмотна отрепка от Да България. Само името и на тази партия е Да България тези пумияри са предатели на чело с военният министър Тодор Тагарев който си е сложил на профила Укайнското знаме и е написал слава на Украйна. Оставка господа депутати обслужващи Американските интереси.

Гешев нали го читнаха,че уронил престижа .Айде и тоз тъй да пътува извън парламента!

Да го пратите в шокова зала. Това заслужават всички бедали от дъбъто и пъпъто

Този е на нещо силно, гледа и не вижда.

ОСТАВКА ! Стига толерантност за ДБ и ПП , вие сте партия на ЗЛОТО !

Да се завърти около село Прилеп да помутрее....

гаджал самозабравил се лапнал кокъла за топките и го ударил през просото

Над 30 години все путьовски гаджали

ннндааа най- видния др. Костоф лаборанта

Заявявам реда за да няма недоразбрали: еврейче американче правоверно европейче украинче бежанче ромче българче

ако излезе списък със съветниците на всички министерства ще видите какво ни е управлението.Измет най страшна

Най-страшната измет е при резидента.

Евроатлантически помак - неочаквано добра комбинация! Остава и да е гей - направо съвършенство!

PEYTSCH

Всички от кокалицията ПП-ДБ вече преядоха с власт но лакомо продължават самозабравили се да плюскат като шопари.

Власта не е за всеки. Елементарните и неинтелигентните хора с власт се "опиянчват" много бързо от нея. Този е поредния пример за самозабравил се цървул-селски помак. Утре Тагарев ще го сменят и този ще отиде в 3-та глуха.

Да живее промяната. Гнусни жълтопаветни педофили (с все модератора)