17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Медиите сами решават какво и кога да излъчват. Симидчиев не познава обхвата на пълномощията си.

направо липсва клоунядата, сутрин, обед, вечер и към среднощ ща взема да си пусна тубата: БОГАТИЯТ НАБОР ОТ ФИЗИОНОМИИ НА ЕКСПРЕСИВНИЯ ДОКТОР КАНТАРДЖИЕВ

с елементарното си образование да ходят в блядското посольство и да плюят на воля.

брифинги на НОЩ-ниците бяха пълна комедия - размахваха някви листи - с червени, кафяви и жълти и др. зони или колонки само за забавление. само "трошаха" няква "крива".

В началото ни лъгаха, че сме в локдаун, докато се осъществява спец операцията "Изглаждането на кривата" (flattening the curve). После се оказа, че всичко е за контрол и пари, а в основата на целия цирк стои ваксината, която още тогава са били планирали да пуснат, тъй като рано-рано заговориха за "имунни паспорти". Но понеже не им харесваше идеята да има имунни паспорти за преболедували, трябваше да има ваксина и паспортите да са за ваксинирани, защото чрез ваксината се постига контрол и така се отделят послушните от непослушните. Ваксината е свързана с контрол, пречупване на волята на хората, а в някои случаи с вяра и подчинение, както и "доверие" към ваксините и авторитетите, базирано на насаждания умишлено, целенасочено и систематично, страх.

Да ги излъчват само по най-забутаните частни кабеларки и жълтите вестници и сайтчета. Който толкова държи да ги слуша, да се абонира и да чете заглавията от рода на "Шок!!!", "Ужас!!!" и "Очаквам да се мре! Яко да се мре!".

бай Шиле да обяви точните профилактични "мерки" доматен сок / водка на дневна/НОЩна база...

Ей 6 волтовите, разбирай 9%-товите, много внимавайте със "затварянето на държавата" да не мистанете 3волтови, разбирай 4,5%

МУТАФЧИЙСКИ, КАНТАРДЖИЕВ, К.АНГЕЛОВ И Б.БОРИСОВ ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА ВСЯВАНЕ СТРАХ И ПАНИКА. СЪД И ЗАТВОР. ОТ ТОВА НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕМ.

Ха, дано да запееш друга песен! Че тогава може и да започнеш да мислиш!

ЕПМ циганин!