Д-р Москов: Вариантите на Ананиев са отказ от държавна политика в сектора

Предложенията прехвърлят отговорността от държавата към частни фондове и пациенти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Москов е един от малкото хора, които знаят какво става в здравната система и се опита да я реформира. Затова и беше омаскарен. А на масите това им трябва - дай им да плюят по някого и те са щастливи.

Докторе ти що не си в затвора?

Частното ще ги оправи крадците. А за социално слабите пак ние с данъците плащаме. Ама няма да крадете толкова, ....нали!!!!

Помияри като теб с какво плащат? С пари кпоито получават за системното облизване на препикано осраният Гъз на глупавият ти господар борисОфф ли ве,та да ви еба пичката майчина и на тримата?!

Частното ще ги оправи крадците. А за социално слабите пак ние с данъците плащаме. Ама няма да крадете толкова, ....нали!!!!

Ех, ако някой прояви смелост и спре източването на държавните болници от частните, кацата ще се запуши.

Хапе го кучето яко.

Д-р. ЛУД.

Адмирации за смелостта Ви и за професионализма Ви. Не мисля, че останаха читави и достойни хора, които могат да ви разберат. Ще ви подкрепим за да спасим Родината си.

А бе единственият смислено и свястно звучащ човек в т.нар. политика в БГ когото съм чувал напоследък е тоя. Вярно, че не ги следя и е на случаен принцип какво ще ме удари но то много не може и да ги избегне човек та навярно ми е добра статистиката.

"..предложенията прехвърлят отговорността от държавата към частни фондове и пациенти." Абсолютно вярно. Всичко да се направи аутсорсинг. Да например - унищожиха се кухните в болниците и се правят търгове как храната да се кара от 100 км, канят се в администрациите хора да правят търгове и тържни документации от другия край на Бг, за да им се каже как да направят търга и кой да го спечели. И спечелилият естествено трябва да приготви суджука..... А народа - не ги интересува народа, важното е те да са си взели пая.

Лекарското съсловие не са престъпници. Но престъпници с медицински дипломи са в БЛС и фарм. Индустрия по света и у нас!

Лекарското съсловие не са престъпници, а управляващите които ги направиха престъпници с приетата здравна реформа, която ги принуждава вместо да са лекари да станат търговци които задължително трябва да регистрират фирми по Търговския закон и се занимават с търговия на здравето.

На този подсъдим наркоман защо му се дава думата изобщо?

Ето и на тебе са ти дали думата а и1000 живота да имаш пак няма да съчиниш нещо сравнимо свястно с това, което човекът казва.

И аз се дивя .. тоя шмъркач що не е пандиза за отровните ваксини ?!!!!!!!

Путлерастките лъжи какво общо имат със закона, освен изричащите ги боклуци като тебе, които наистина трябва да са в затвора.

Скрий се болшевишко копеле ! До каквото се докоснеш става фекалия ! Този трябва да го откажем от Политиката !

този индивид защо е още на свобода ?

и аз се чудя как такъв гнусен и нагъл боклук като тебе е на свобода, ама те на.

Оставка на Боклук Борисов. Това е предложението.