Д-р Кунчев: Масова ваксинация може да започне през март-април

Засега няма съобщени сериозни нежелани лекарствени реакции от ваксината на "Модерна", каза директорът на Изпълнителната агенция по лекарствата Богдан Кирилов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе пишеше, че 26 норвежци са дали фира дни след ваксинирането, 1 в Португалия, 12-на в Щатите и се говори, че има доста в Англия но го крият.

Д-р Кунчев не чете ли, че в Калифорния ще спират временно употребата на Модерна заради многото силни алергични реакции ? Можете да го намерите на FoxNews.

Я почне, я не!

То и аз ще се ваксинирам май, ама не май месец.

За да има здрава нация трябва яка ваксинация. Но кога да бъде тя - през пролетта или през лятото или есента Никой е знае това...

Може и да започне масовата ваксинация през март-април, но не се уточниява за коя година става дума.

На скъс' ръкав, чифте ваксини!

Обяснения за идиоти! Ваксинацията е пълен провал. Само завършен идиот може да твърди,че до края на юни ще имаме 2,5 милиона ваксинирани! Това никога няма да стане! Дори 1 милион няма да имаме! Погледнете какви количества ще получаваме по месеци. Та те са смешни! Може ли да поставиш 1 милион ваксини, ако си получил 500 000 ?! Дразнещото е, че еднокнижника с шкафчето не е спирал да се хвали как чудесно сме се справяли! Нищо,че сме рекордьори по смъртност! Това не се брои! И не се коментира!

НЕКАДЪРНИК.

А, може, ама само ако се навие някой на глупостите ви...

А дали нещо не объркахте с фазите на ваксиниране, за първа и втора съм ок, но защо хронично болните над 60-65 години са включени в четвърта фаза, та те са най-рискови.

Кунче, истина ли верваш, че Факсината ше спре Короната? Ама, сериозно, пич! Верваш ли го?

Защо да не вярва и вие защо не вярвате? Ама наистина ли не вярвате, сериозно ли?

Никой не отрича, че има корона. Друг е въпросът обаче доколко е опасна. Защото, ако наистина беше толкова страшна, то известният страхливец от Банкя нямаше да обикаля страната като изоглавено говедо, а щеше да се покрие в бункера на Зайчарника.

_stankow

И какъв ще е смисълът ? Дотогава вирусът ще е измрял ! Защо израелци, руснаци, американци се ваксинират сега, а ние - напролет ? Нещо организмите ни са по-различни ли ?

Щото пинтиите са поръчали от йеффтинката Астра Зенека, която още не е одобрена. А не е одобрена, щото е калпава, с ниска ефективност. Неслучайно австралийците искат да се спре в Австралия. Тя е за простолюдието. А големците сега си се ваксинират с Модерна и Пфайзер. Те няма да чакат боклука, той е за нас.

само да Ви кажа, че Кунчев НЕ СЕ Е ВАКСИНИРАЛ! Вие си направете изводите!

Един червен трол е последният, който ще се изказва за другите. Изборът е индивидуален.

Ти от кастата на богопомазаните ли си?

Ако си гледал новините от последните две седмици ще си разбрал защо! Вероятно вече го е и направил. Човека спазва утвърдения календар за ваксинация, а не като някои политици де бъде с предимство...

Кой както иска. Аз лично ще пропусна - лекуващата лекарка ми заяви в прав текст че ако се боцна с Пфайзер, ще се преселя във вечните ловни полета. А ако много искам - само с руска или китайска. Така че моя Пфайзер го отстъпвам на комунягите в правителството, да се боцкат на воля!

изобщо не трябва да се ваксинирате, така че кажи на лекуващата ти лекарка да се гръмне!

Ами пожелавам ти и теб да те загризе рачето като мен. Ще обърнеш плочата!

Мутафчийски и ЕВА и майка и ЗОЯ Паунови са от ДУПНИЦА ЗОЯ ПАУНОВА е официален представител на АНГЛИЙСКАТА -АСТРА ЗЕНЕКА СИНОВЕТЕ на МУТАФЧИЙСКИ-МАРК и АЛЕКСАНДЕР са завършили скъп престижен Университет пак в АНГЛИЯ 2+2=6 по Израелското сметало ясно се вижда как Дупнишките ГЕРБ тарикати ИГРАЯТ и ЛОБИРАТ открито за АНГЛИЙСКите интерЕси на Астра Зенека -класически конфликт на ИНТЕРЕСИ с дъх и мирис на КОРУПЦИЯ които иска яко разследване от службите ДАНС

Масовата имунизация да започне с Народното събрание, Министерски съвет, Президентството и политическият елит на всички партии представени в НС и техните семейства. След това втора имунизация, ако трябва и трета. И така да се имунизират докато премине пандемията.

През март-април вероятно ще може да се започне с имунизирането на всички желаещи - много врачки и бодро рапортуващи и нито един нормален управленец няма у ас !!! Освен лъжи и обещания - нищо !!! И после измислени победи и успехи !!!!

Много интересно явление се наблюдава в България, уж никой не желае да се ваксинира, а всички реват, че има малко ваксини! Нещо не схващам логиката , ако 75- 80% твърдо отказват ваксинация, то тогава в края на лятото България ще бъде залята от ваксини на свободният пазар и всеки който иска ще може да си купи и постави каквато ваксина пожелае, ако реши да се ваксинира! Привържениците на ваксинацията да се въоръжат с малко търпение, а тези които не желаят да се ваксинират да спрат да бомбандират нета с въпроси от сорта,ама защо няма ваксини, ваксините са вредни, вижте как ваксинират в Израел.....!? Лично аз, нямам намерение да се ваксинирам, засега /считам, че все още има много неизвестни покрай ваксините и не мога да преценя за/против, на база на оскъдната информация/. Докато ваксинацията бъде добрволна и няма да нарушава или да дава права, съм ок, всеки да постъпва както намери за добре, НО ако някой я обвърже с дейности засягащи личния живот на хората, то тогава, ще си е чиста сегрегация, а това е явен белег на диктатура и геноцид!

относно Вашия коментар: 1. пише се бомбаРдирам.:)) 2. няма как през лятото страната да бъде залята с ваксини на свободния пазар, понеже повечето ваксини изискват специален режим на съхранение, което не е по силите на " свободния пазар ", демек- аптеките! Ников държава не може да съхранява милиони ваксини на минус 20- 70 градуса дълго време. Това значава да се откажем изцяло от иРНК ваксините, което е невъзможно. По всяка вероятност, ако България не може да изпълни своята квота, ще я откажем и нашите ваксини ще отидат за други държави. Сиреч, това , което пишете , е невъзможно да се случи!

Нима си въобразявате, че до края на живота ви някой, ще ви ваксинира безплатно, ако беше така нямаше да приемат закон за ддс -то на ваксината! Колкото са безплатни PCR тестовете, толкова и ваксите ще бъдат безплатни за масова употреба! Никъде не по - горе не съм уточнявал мястото от където ще се закупуват и заплащат, с две думи поставят ти ваксината, касово бонче и си плащаш паричките! p.s. Относно допуснатата техническа грешка, разгледайте си поста - има доста повече, тази дребнавост показва необосновани претенции!

ами говорите за свободен пазар, това означава аптеки. Ако ваксини се съхраняват и продават от държавата, това не е свободен пазар. А само държавата може да осигури технологично дълбоко замразяване за ваксините с иРНК и то временно. За дълъг срок- никоя държава няма да го направи.

Добре казано, но едно нещо което и много други постоянно тръбят е така наречената "оскъдна информация" Не знам защо особено в антиваксърски кръгове се говори за подобно нещо като информация има в стотици и хиляди страни;и за всички одобрени препарати. Leaflet-товете са публични и цялото инфо за проведените проучвания, състав и странични ефекти са на разположение (липсват естествено публични данни за китайските и частично за руската но ние от тях нямаме поръчки). Насъщата информация е същата като наличната за примерно ваксината за детски паралич, различни болкоуспокояващи или просто мускулно кремче..

ТОГАВА БОЦ, БОЦ И УСПЕХ

Сиреч, това , което пишете , че е добре да се изчака и да се види ефектът от ваксините и тогава всеки да си решава, е невъзможно да се случи! Или спазваме графика и изпълняваме квотата или няма да има масова ваксинация! Както се казва- изборът е наш!

До позиция - споделям изказаното мнение, но задай си само следния въпрос. В много от държавите в Европа напоследък се коментира мнение за влизане в дадена държава само след представяне на имунизационен паспорт. И ако ти, скъпи приятелю ти се наложи да излезеш извън границите на България, какво правиш. За мен също тези ваксини имат много неизвестни - математическо уравнение с безброй хиксове.

Всъщност това е главният въпрос: Правото на личен избор, ще засяга ли начинът на живот за в бъдеще, ако отговорът е да, то тогава нямаме право на избор!

От пресата днес: Доктор Огнянов: Чака ни МЕГА ЛОКДАУН. СЗО натиска България да затвори всичко - спиране на градския транспорт, затваряне на фабрики и магазини, въвеждане на кпп-та, спиране на влаковете, спиране на целия живот, докато стане 0 бройката на заразените. Медиите започват да прокламират идея. Мега Локдаунът ще досъсипе икономиката на държавата. Меркел започва консултации за Мегалокдауна.

Фалшиви новини. Избори идват, трябва да се лови риба в мътна вода. Да се иползват страхове.

Когато лятото се говореше, че ноември ще ни затворят, премиерът се кълнеше, че няма такова нещо и никога не би го причинил на икономиката...само казвам, да не бързаш да брандираш нещата, а да гледаш обстановката.

И ноември не ни затвориха, нито пък декември и януари. Няма КПП, няма вечерен час. Затворени са само кръчми, дискотеки и молове.

е имало локдаун, че и мегалокдаун бе, каунь? Затворени са само кръчми, молове , фитнеси и театри. Всичко друго и работи на макс! Между другото, същото положение е било по време на Испанския грип в САЩ. Сега чета книга за това . Същите мерки, същите страхове и претенции, същите коментари в медиите, същите спорове за маските и карантината, просто не е за вярване- повтаряме се едно към едно! Но нали знаете , че историята се повтаря като фарс!

Май-Юни, Август-Септември, ще започне се някога

Предложение от анти-ваксър: / Води се централен регистър за целокупното население (възраст, пол, етническа принадлежност, вродени болести) достъпен за всички и неманипулеруем / Всеки е вписан в него заедно с болестите си и всичките си ваксини (производител, дата, номер на флакончето) / Има наказуемост на лекарите, които бият ваксините. Наказуемост на тези, които ги препоръчват. И наказуемост на производителя. Държавата не плаща за щети. / Няма задължителна ваксинация. Неваксиниваните са истниска плацебо-група. / След 40 години гледаме кои болести при кои ваксинирани се срещат често и кои ваксинирани умират по-често от неваксинираните.

Навремето, когато учех статистика, преподавателя даваше един пример, за статистическо изследване в армията на Александър Македонски - колко войници от тия които пият вино загиват в битка и колко не. Оказало се, че 50% от трезвениците загинали в битка. Но в цялата му армия били само двама... Та и твоето предложение така...

ДЕФИНИЦИЯ ЗА СТАТИСТИКА: ВЕРЕН СБОР ОТ НЕВЕРНИ ДАННИ ПРЕДАДЕНИ НАВРЕМЕ.

Хаха, смешници. С тия пратчици от по 4-5 хиляди ваксини не виждам кога ще му се види края:) Гарантирано от ГЕРП!!!

СПУТНИКО Е НАЙ ДОБРАТА ВАКСИНА,ПУТИН МАСОВО ВАКСИНИРА В РУСИЯ.С 5G ВЕЧЕ СИ ГОВОРИМ ЕДИН АВЕР ОТ ОДЕСА.

Няма странични явления, а за късните последствия никой нищо не коментира, защото никой нищо не знае. И как да се знае за един препарат тестван само за няколко месеца. Да видим след година, две какво ще се отключи на имунизираните хора?!

в коя болница си лекар бе лъжец нещастен ?

Като си толкова отворен - пръв на ваксината.

На мен все още ми се живее и затова съм силно резервиран към РНК ваксините. Интересно, защо никой в Европа, САЩ не коментира китайската ваксина с която имунизират в Турция.

Още повече ваксини финансирани от изрод с бил Ген цифров, който обикаля медиите да казва с лицето си , че ако свършел добра работа с ваксините, щял да редуцира броя на хората на земята с 10-15 %>>>това значи че на 100 ваксини 15 флакона (х5 дози в тях) са смъртоносни....Те затова внимават да не см сват партидите за лекарите с тия на общинарите и щяха да убият кмета на сандански

Щото няма наказуемост. Ако ти някой ти бие ваксина и умреш, трябва да бъде осъден за убийство. Ако ти някой ти препоръча ваксина и умреш, трябва да бъде осъден за съпричастничество. Дали е виновна ваксината решават само и единствено роднините. Тогава тоя ужас ще спре.

Правителството отново ни съобщава оптимистична новина. Колкото по-малко ваксини на Пфайзер има, толкова по-малко хора ще умрат от тази „демократична“ ваксина !!! Няма смисъл ! Геноцидът над месното туземно население върви и без ваксинация !!!

Куньо лъжеца и компания в затвора , където им е мястото! Само ползите от ваксините споделят, но крият за евентуалните странични ефекти и наличните такива. Защо ли? Тези трябва да си платят, че разрушиха живота на много хора!

Умрял и богат или беден и жив ?! Кое избираш ?!

Не ги крият, те просто не знаят.

Масова... масова... Колко да е масова? Още 300 общински съветници и PR манекенки ще се снимат като ги ваксинират ли?

Като вземат решение , че за да пътуваш свободно из Европа се иска ваксина ! Тогава къде ще ходиш , тъпчо !

Аз ще ходя пеша, няма да се влача, като ваксинираните.

Че кой ходи из Европа, ще ходим в Дубай.

Няма да вземат никакви решения, защото след 4 април ще са при бай Ставри. Капиш?

QUANTAS вече обявиха , че ще въведат задължително ваксинирани на всички свои пътници ! Не може да летиш с тях ако не си ваксиниран ! След тях и всички други ! Да те видим как ще стигнеш пеша до Дубай !

Получили са само половината от договореното. Недостигът на „демократични“ ваксини, така ще е, докато клиентелисти на американските корпорации от ЕК стоят като цербери над свободната търговия, ще се усеща все по-остро. Друг е въпросът, че някой ще напомни на Боко да заговори за диверсификация не само при газа, но и при ваксините, нали г-н Валия ?!

Кво те инжектират с тимеразол, утре ще натоварят на пръскачките в небето същия вирус с друг белтък вместо спайк протеина , с чието РНК са отровили незнайно кои твои клетки завинаги

Толкова прост народ, чипирания глупости невярващи в науката и прогреса. Значи може да си цъкате всеки от телефона който Интернет идва с 4Г 5Г. Можете да ползвате телефони компютри с windows но сте против Бил Гейтс (ми изхвърлете си ПЦ то през прозореца като смятате че ще ви чипира). Повечето бели страни не подлага на съмнение ваксината. Но понеже ние нали сме по-умни, сме най зле и живеем в мизерията, точно защото сме много хитри. ХОра с ограничено мислене. ОТ моите познати хората който може да се каже,че са успели в живота не се лишават от месец за месец да свържат двата края никой не подлага на съмнение ваксината, вируса или конспиративни теории. Или казано по-тъпите и не успял в живота вярват на конспиративни теории и са против ваксинациите. (По + и - ще разберете каква е голямата част от БГ населението).

Нещо бъркаш науката и религията. Науката доказва, а не и се “вярва”. А вредите от достиженията се безспорни - променен климат, променен въздух, измиращи пчели и безвкусна храна. Доказването на липсващи вреди е важно и отговорно, сляпата вяра води само до беди.

Ок значи за да не вредиш на планетата защо ползваш електричество и пишеш тук коментари. я Марш

Такива експерименти с живи животни и хора, обаче досега не са публикувани

tup = герберастки трол недоклатен (По + и - ще разберете каква е голямата част от БГ населението).

Ходи се ваксинирай и не занимавай останалите със себе си.То не беше реклама, то не беше циркове и театро . Нали си ваксинира- какъв ти е проблема? Ходи си защитен и не мисли за нас. Твойте познати да се ваксинират и да работят -кой им пречи! Или това е следващота битка ваксинирани срещу неваксинирани. Разделяй и владей- стар римски обичай!! И да всичко което се говореше преди 2-3 години се сбъдна, за каква конспирация говорим ....

Спкойно не ви мисля. колкото по тъп народ толкова по добре за мен

Има много клипчета , жената сама ги пуска, едното клипче е от болницата, в която лекарите й казват че въпреки , че го е получила 2 дена след ваксинацията на 4 януари 2021 , това било просто "паник атака"....така ще ви увредят и убият и вас и после ще ви кажат, че е "паник атака" , а не болест доживот

Коментарите оставям на вас. За повече информация селектирайте долното и копирайте в гугъл: California halts injections of Moderna Covid vaccine batch due to ‘higher-than-usual number of adverse events’

КАК МОЖЕ ДА СИ ЛЕКАР И В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА ПРОПАГАНДИРАШ ИНЖЕКТИРАНЕТО С НЕЩО НЕИЗВЕСТНО, КОЕТО Е В ПЪТИ ПО-ОПАСНО ОТ САМИЯ ВИРУС, АКО РАЗБИРА СЕ ВЪОБЩЕ ГО ИМА ??? КАК БЕ ? КЪВ ДОКТОР МОЖЕ ДА СИ ? ТА ТИ СИ ЗАВЪРШЕН УБИЕЦ !!!!!

Стига с тези дезинформации. Всеки има познат, пострадал от тази пандемия. Всеки е засегнат в ежедневието си. Но аз не познавам никой засегнат от каквато и да е ваксина. Учените знаят какво правят. Не е нещо извънземно и непознато.

И с какво са пострадали от пндемията? Минава за 3-4 дни като обикновен грип в 90% от случаите.

да обобщаваш като си прочел само една книга, защото нашата дъщеря след една притивогрипна ангина като ученичка получи такава алергия, че и досега има следи от нея. Това стана преди пубертетета, лекарите твърдяха, че с пубертета ще изчезне, след това бяха диети и инжекции, добре че накрая с хомеоптични средства до известна степен се подтисна алергията , но определено мога да кажа, че нейния живот беше доста по-различен от този на нейните връстнички.

Аз имам двама познати - едно дете от детски паралич и друго - починало...

Тази статия е специален поздрав за лайното Кунчев: https://www.bgonair.bg/a/4-world/213528-lekarka-izdahna-vnezapno-sled-vaksinatsiya-s-pfizer Медицинска сестра издъхна внезапно след ваксинация с Pfizer

Няма смисъл ! Геноцидът върви и без ваксинация !

харчене за нещо което ще се изхвърли като за птичкия свинчкия и краварския ЩАМ... на простотията...

Лекарите рекламиращи ваксините за Ковид - 19 са УБИЙЦИ !!!

Разговор между две мишки. - Ти ще се ваксинираш ли? - Не, ще изчакам да приключи експеримента с човеците.

В Русия почва масова ваксинация.

Значи през март, април ще започне касовата ваксинация...

през април ще почнат изборите...

да пускат истинската зараза. Сега човек трябва да се пази именно от ИНЖЕКТИРАНИТЕ. Щото никой не знае какво точно им вкарват в тялото.

И с еб@нето е така...

Ми спри и да се храниш, защото никой не знае какво има в храната ти.

Как ви зомбират милиционерите не е истина просто, не виждате ли, че всички медии са техни чрез поставени лица!

защото сте тъпи и стиснати

Правителството на Ирландия принудително призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ИСТОРИЧЕСКО ВИДЕО+ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) https://thebulgariantimes.com/Правителството-на-Ирландия-принудит/

НЯМА НЕЖЕЛАНИ РЕКАЦИИ, ЗАЩОТО ГИ КРИЕТЕ И СИ МЪЛЧИТЕ ЗА СТОТИЦИТИЕ СЛУЧАИ НА УВРЕДИНИ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ!!!!!!!!!

Стига да намерите желаещи маси. Аз ще се ваксинирам само под дулото на АК47

И това ще дойде.Гледал ли си "Време разделно"?

И тогава няма да го направя, ще бъде кой кого......

Като дойде момента да ходиш на море ще се ваксинираш !

Нямало реакции, след 2 години като хванат рак хората какво ще им кажеш???

ще ти кажат , че си имал лош късмет, че може би е трябвало другата ваксина да вземеш, но в крайна сметка избора все още е твой. Ако се опитат да ни го отнемат тогава ще търсим варианти.

Че не са яли правилна храна и сами са си виновни.

Ще ти кажат, че не е от ваксината а от Чернобил и руснаците са виновни.

Ами гледайте ,хора излизат с лицата си във фащ, Франция - колко хора сядат на инвалидни колички от автоимунни и нервно- дегеративни заболявания след инжектирания дори с класически ваксини ....а с тая генномодифицирана неизвестно каква информационна РНК ( един вид ли , много ли са, никой не знае кво има на е инжекциите) и терансфектирането на живи легенди Стави хора....резултатът е виден , отворете и вижде - full body convulsion of Shawn Skelton, Indiana after Moderna vaccine...

За какви масови ваксинации се говори ,като има ваксии за 5 човека ? А по 2 пъти ваксиниране - за 2,5 души. Естествено,че няма да има масово ваксиниране, още повече до края на годината всички ще са го изкарали !

След като ни заразят с новия щам,чрез ваксините заболелите пак ще скочат.Новия щам започна от ЮК, а там именно бяха и първите ваксинирани.Случайност?