Д-р Димитър Стоянов: "Промяната" дойде с некомпетентност, ще си отиде и с такава

Цената ще бъде платена от джоба на всеки български гражданин, констатира преподавателят в УНСС и бивш съветник на външния министър Екатерина Захариева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако сега трябваше да се гласува за президент Румен Радев нямаше да събере и 20%.

Ами до сега имаха компенсация но не се посвениха да вдигнат цените безбожно. Този малоумник на какво учи студентите?

,,Компетентни,, докторе , какво правиш в УНСС? Ти си за АОНСУ !

Е,когато бяха в служебното правителство една година се справиха добре,сега за 6 месеца не се справиха добре!Били некомпетенти!Кой е по компетентен!ГЕРБ,корумпирани и необразовани,ИТН,способни на глупави скечове,или Възраждане,дето искат да ни затворят пътя към Европа и да ни върнат 100 години отново назад?

Е,кой каза, че като служебно правителство са се справили добре?Това първо.И Второ- какво общо има между едно служебно правителство и постоянно такова!? Разликите са от земята до небето!!

... е те най-компетентни в .....кражбите и корупцията са герп, този нещо дали е чувал за стената хотел на морето...

статия говедата от Дир.бг събирани по боклукджийските кофи бяха сложили снимката на секретаря на президента Димитър Стоянов, който няма нищо общо с парцала Д-р Стоянов!!!

този доктор говори "на киро" а не коментира дали е виждал епилирания задник на очиларката и знае ли за далаверите на нейния архитект

Смешко

Къв е тоя боклук и коя беше тази Захариева да не би Захарова. Хахаха и стига сте плашили българина че щял да плаща от джоба. Плаща от джоба когато герберите бяха на власт и директно прехвърляха мангизите на измисленият елит. Тъпака Боко дето не може да си каже името на друг език освен шопския.много правилно издигнаха лозунги на митинга на ПП по добре умни и красиви от колкото прости и крадливи. Това прост предполагам за кой се отнася за Тиквата

Хм,а знаеш ли кое е най фрапиращото?Че"тъпака Боко", който не можел да си каже името на друг език, освен на шопски се изказваше много по гладко и разбираемо, от " умния,красив" Кирчо.Колко пъти ни разсмя наш Киро от екрана или от неграмотно написани постове? Колко неадекватни изказвания, действия и други изцепки, натвори "умни красивия"!? Хайде да не си говорим тъпотии, че тоя смешки изобщо не е пример за родолюбив българин,с добро образование по български език и история!!

Това означава какви интелектуалци (изтеклите мозъци на България в чужбина) са си дали гласа за управляващите.

кажи на Румен да спре да изпълнява заповеди от въд океана кой да е министър председател в следващото правителство ,и децата разбраха че Радев пробута Кирчо по заповед на Байдън

Затова пък руските шпиони вършеят в президентството, в службите и навсякъде, до където достигнат пипалата на БСП/ДС.

Когато руските шпиони се изпокараглт, имаме кавга между съмишлениците Румен Радев, БСП/ДС, и компания...Тези сред тях, които са руски граждани, трябва да си ходят, откъдето са дошли.

Руски агент и шпионин, като шефа ти.

Този е новата Деса…

Сега КОЙ ОТ ДВАМАТА С КОРНЕЛИЯ ЛЪЖЕТЕ ЗА ИЗНОСА НА ОРЪЖИЕ?

Промяната дойде от Мунчо и дано си отиде с Мунчо!

Айде да ми е честита новата управляваща коалиция. Тиквун, доган, копейкин и учиндолския чалгар. Начело с мунчо който се оказа путлеровска подлога и който много бързо забрави чии гласове му дадоха втория мандат.

Аз за Кирето ще гласувам пак и съм сигурен че ще спечели с по голям процент ! Браво Кире !

А аз ще гласувам против Кирето.

Няма да си сам! Всички айдуци и глупаци ще направят като тебе!

......Тъп шапкар, цял живот на държавната софра,.....комунистически боклук!

президентската администрация много взе да дрънчи на руски интереси.

Значи неграмотниците от последните 12 години са "компетентните".Сега вече разбрах.

Ех, Канада, еех, Канада, ще продам червената си Лада, ще продам последната си риза, за билет до Монреал и виза :)

Помним кой ги доведе!

това не е промяна това е геноцид за българите!!! това същество просто киро хвърля държавата от криза в криза. едно е ясно- най- големият враг на БГ е канада- тя ни прати просто киро. това същество такава реклама направи на канада и харвард, че нито един българин не би отишъл да живее в канада или да учи в харвард, като вижда какви глупаци излизат от там.

Най-големия враг на БГ е българската глупост и твърдоглавие.

че е глупав киро- глупав е, прав си. но е и злобно безсилен

какво знаеш за Канада бе човек?Извън рамките/границите на твоето село сигурно не знаеш нищо!Да бяхте дали шанс на тези хора за промяна.Най- лесно е да оплюеш някого.За това не се иска образование!

уми излязоха канадците- пратиха ни боклука си

Промяната се оказа пълен ташак.

тока в Банкя, че да пишеш глупости по форумите?

Е, поне е пълен ташак. Борисов се оказа празен ташак. Даже два празни ташака.

че ми стана интересно! Абе, домнуле Думитреску, я кажи кой според тебе е компетентен: учиндолския културтрегер, банкянския безсребреник, варненското чудо на патриотарството, .....? Или може би твоя началник дето излезе голем мерзавец - преструваше се на едно, а всъщност излезе съвсем друго?!

Предпочитам за управници смели и грамотни млади професионалисти отколкото сдухани бивши шапкари, които цял живот Сами не са изработили 2 лв. Успех на Кирил и Асен!!

и аз предпочитам такива, но вместо тях получихме просто киро- необразован глупак и простак

+100

Жалък смешник!

Скапано руско прокси!

Колега,аз също съм пенсионер като теб,но не съм на държавна хранилка и доста наведен.

Крайно време е шапкарите около днешния президент да престанат да дават мнения по всички въпроси! Този специално е една куха офицерска кратна, живуркал все по щабните канцеларийки!

Всички подкупни псевдо патрйоти, продажни руски подлоги изплуваха. Сега поне се видя кои са на хранилка при Путкин и ако имахме прокуратура на място трябва да ги прибере на топло до един.

А бе Русия ти доставяше евтин нефт и газ. Друго да ти е направила? САЩ финансираха война, като нсъскаха с пари и политическа подкрепа украински нацита срещу руснаци - избиваха жени и деца, бе, човек ли си?! Някой очаква ли Русия да е бунак, който да чака Байдън да докара ракети на нацитата и да почнат да се гаврят и срещу руска територия. И какво значи територия, когато избиват хората ти? Ако бяха избили американци, САЩ щеше ли да стои и да гледа? Или щеше да си обособи териториите с американско насленние още в първия момент. Русия говори за проблема от години. Кой я чу? Двойният стандарт е дебилно и вредно нещо. Който го прилага е мошеник, а в твоя случай си предател, понеже подкрепяш въвеждането на нацията си в интригата на САЩ срещу Русия. А това ще накара старците ни да гладуват, а децата ни да плащат дългове за паричнитепотоци, които сега изтичат към САЩ. И все повече ще изтичат. Какво ти направи Русия?! Даже комунизмът в Русия беше поръчан с пари на американските евреи! Вече го знаят и децата. Ти виж историята на САЩ и ще разбереш какво правят и как го правят. Вълк козината си мени, но нрава си не. Европа скоро ще е обособен и контролиран бизнес резерват на САЩ и САЩ ще заповядват какво да се продава и купува. Тогава гледай робство. И до сега, ако кажат от посолствяото на САЩ да стане еди какво си, то ставаше навсякъде по Европа. Аз лично съм видял как спират бизнес на познати - дамо едно обаждане до общината и край. Как нямаме свестни и смели журналисти, за да научат хората какво се случва?! Но тези и журналистите ще премажат. Не си информиран, а си дезинформиран и за това лаеш срещу Русия, а държищ за САЩ. Вместо това е редно да видиш, че интерсите на България отиват към робски. Постепенно и сигурно. Вече американски войник има повече права от теб в Бългаиря. Ако изнасили дъщеря ти или уние баща ти, няма да го съдят в България. Робството вече е в ход. Ти да не мислиш, че ще ти го обявят и хоп - ще го напрвят. Ще те омайват, ще те "пазят" от врагове, които нямаш... след това ще те надушят и така с поколенията ти. Турците така са завзлели България, както САЩ завземат Европа сега. Когато се разбере, че не било пазене, а завладяване, ще стане късно и няма да си жив да видиш освобождаване. И децата ти няма да го видят. Същото като турско робство - няколко столетия. Само че тогава Русия няма да дойде да те освобождава.

Нема такъв идиот като тебе!!!

Много компетентни са си промяната, ама не са безродни айдуци като вас! Те това ви е на вас проблема. И затова сте се запенили от злоба и плюете змии и гущери по тях.

то няма нужда да се плюе по просто киро- той сам се плюе и дави в злобата си

Компетентни!? Промяна!? Това за сегашните управляващи ли се отнася??Аз мисля, че виждам и чувам добре,а джоба ми също говори!И нищо такова не казва- нито промяна усетих, нито компетеност.По скоро едно бездушие и драпане за власт,едноличие и арогантност,самовлюбеност и самодостатъчност.Това видяха моите очи, това чуха моите уши.А,и джобът ми говори същото.НЕКАДЪРНИЦИ!!

На 6амолета за Москва заедно другарите ти.

Да ти имам самочувствието на компетентен чиновник на вечна държавна хранилка....Военен,озовал се във водовъртежа на събитията в президентството и след 4-годишен престой раздава оценки. На хора,чиято работа никога не е вършил и които извън политиката сами са постигнали много ,при това в конкурентна среда. Тоя човек нещо много се активизира, май му харесва да е във фокуса на вниманието.

Ми тая некомпетентност иде от Бащицата им, бе каун. От твоя началник Мунчо. Нали той ги докара и постави там, забърквайки тая каша. По-некомпетентни да управляват държава от шапкари няма!

1.Кой е този господин и защо неговото мнение би трябвало да бъде важно за нас ? 2. Той свое собствено мнение ли изразява, или това е мнението на президента ? 3. Ако Петков и Василев са некомпетентни, защо бяха назначени за министри от самия президент ?

Хващам се на бас на две студени бири, ако този може сам да изпрати е-mail, или има елементарни умения, да ползва Windows.

jingiby

Русоробе пРезидентски, освен джоб за който русоробите мислят, един човек трябва да има чест и достойнство, както и народностно самосъзнание...

Смърт за усрайна!

И тоя демагог. По джоба се усеща когато с данъците си издържаш Шапкари като тебе, Мутри, корумпирани прокурори.. .

Поставиха ги американците.

Тоя е същия като ментора си каун

Кремъл си третира нашата родина като удобно, спокойно и послушно място за разполагане на своя ескадрон под прикритие, който от тук да координира шпионската мрежа на Русия в тази част на континента. България не просто е казарма. Годините мачкане и тъпкане ни докараха до унизена, кротка, мека и лепкава кал. Руският ботуш отдавна превърна България в свой окоп. А ние продължаваме да му издигаме паметници, да коленичим и да му благодарим. Това не е любов, а страх. Ще се изправяме ли вече?

Защо му се връзвате на тези. Всички ченгета са научени да наричат тези, които им заплашват далаверите некомпетентни. Вярно, че са некомпетентни, но в лъжите и кражбите са некомпетентни. Да бе продължил и по-нататък. Научени са така да говорят от ДС особено пред хора, като нас, които няма как да разбират толкова детайлно нещата. Този пък като е компетентен с диплома от соц. университет построи соца. На такива оценки просто местете. На този му липсва нещо. Или умира от яд, че не може да краде.

Абе аланколу, бившо ЗКПЧ, питаш “кой ни сра в гащите”? Та нали вие президентската глутница от ДС агенти, руски шпиони, ЗКПЧта и АБПФК инсталирахте това правителство и БСП да ни управляват, нали гуруто ви, главанака Радев се изцепи, че Петков е нашия спасител? Мислели сте, че инсталирате послушни марионетки, да ама не, младите и образовани българи не искат да слугуват като вас на една ретроградна Империя на Злото.

Точно. То си е до психология. Има хора, които сас покварени и обслужват руските интереси или са излъгани с нещо. Има и хора, които са живели в цивилизацията и евроазия не е опция за тях.

Дир хубаво ли ви е да триете коментари , че тогава за какво е този форум махнете го

От къде ще изкарват копейки блядската сволач.

Пълно е с червени боклуци, пълно!!!

Нали вие ги доведохте бе, дебилии!

Какво само ревете бе , тая Русия ви е повече от родина , малко срам имайте, изгонил 70 човека боже голям праз, България ли ви е по важна или Русия, какво ревете на чужд гроб ,няма толкова нагли хора бе , колко ви плащат от тая Русия да ви ЕПМ

България естествено, за това трябва да имаме добри отношения с всички в РЕГИОНА! Зад барата си го демонстрират директно - нито знаят кой какъв е , нито им пука , нито щат да знаят - трябват им ресурсите на планетата. В колко речи и БД и вицето объркаха Украйна с Ухан, украинци с иракци? Кой го забеляза в конгреса? Като рекат санкции - санкции, като рекат на черното бяло - бяло е, като рекат че имаш химическо оръжие - имаш/нямаш - все тая, като рекат че не си демократично избран - както и да си избран - все тая.

като знаеше че са некомпетентни , а със зъби и нокти драскаше да ги избута напред ? Даже и Мадуровките манипулира и то все за тия копелдаци които хал хабер си нямат как се управлява държава :)))

И тук е пулно с тудки тролове

Има укропедерасти :)