Д-р Дамянов: Успяхме да преборим рак на гърдата в последен стадий

Историята поставя множество въпроси за възможностите на лечение на онкоболните с помощта на интегративната медицина

Обратно в новината

Коментари - Д-р Дамянов: Успяхме да преборим рак на гърдата в последен стадий | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лечението на онкологично болните със средствата на "официалната" медицина също струва много, но понеже го плаща ЗК - не се говори за това. За нас обаче най-вече е важно да оздравеем, а това никой от официалната медицина не обещава, дори за 1 и 2 стадий. Терапия след терапия, всеки прекарал терапии знае как се чувства след тях. ВСИЧКИ лекари правят пари от нашите болести и мъки! Въпросът е, може ли някой да лекува?

Не се доверявайте на тези мошеници,пари ,пари, пари това ги вълнува,а вашият близък си заминава.Тая клиника е една добре смазана машина за пари ,но Бог гледа и ако има ад със сигурност ви очаква господа доктори интегративни мошеници.

С магнитни двойки ,които представляват някакви магнитчета реално ше лекуват рак с метастази.Хора не си давайте парите на вятъра ,това са шамански истории от които печели само д-р Дамянов и екипа му от съмишленици.Да не говорим за един тест ,с който определят какви лекарства да ти назначат.На тоя тест буквално ти клатят краката и по това познавали от какви лекарства се нуждаеш .По скоро бих повярвал във вуду магии ,отколкото на тия лекари в кавички.

В никакъв случай не се доверявайте и не приемайте нищо от тази статия за истина. Погледнете също тук: https://frognews.bg/novini/sapruga-bolen-rak-pred-frog-varna-onia-sviat-integrativna-meditsina.html - същия лекар и уверенията на "съпругата", че мъжът й е излекуван. Мъжът й почина на 24.05.2016 или 3 месеца след тези нагли лъжи. Запознах се с него лично седмица преди да почине. Е, нямаше вид на излекуван - даже по-зле, за краткия му престой като мой съсед идва два пъти линейка, през цялото време пъшкаше, кашляше... Но пък жена му явно е прибрала някой лев за статийката...но това е друга тема - за морал... Лошото, че се подвеждат хора, които наистина имат нужда от подкрепа. Дядо ми си отиде също от рак на стомаха и хранопровода преди 27 години, замина си точно за два месеца, които прекара по болниците. Така че подкрепям борбата на всички, но подобна шарлатания трябва да се изобличава. Особено когато ти я предлагат захаросана на много висока цена.

Д-р Дамянов е по-известен с публикациите си в чужбина отколкото в заблудената ни страна, днес и моят лекуващ лекар Д-р Марото Рей каза че познава методите му В Барселона има пет центъра по интегративна медицина напълно законни използвайки методите за които говори и доц. Дамянов. Общо взето, ако болестта се започне да се лекува навреме има шанс за забавяне на края повече отколкото с алтернативната медицина, но нека незнаещите, но злобни хора го плюят и очернят той доказа, че затварянето на центъра не е законно, а е управленчески произвол, иначе отдавна той да беше изчезнал от картата на София. но за радост на нас пациентите доволни от лечението той съществува и помага на болни унищожени от лекарско незнание.

Германска нова медицина (R) на д-р Рике Хамер!!!

на нагли лъжи е това!!!!! как не ви е срам да пускате такива реклами на изпечени мошеници???? Това е страго забранено от закона за здравето!!!! СЕМ трябва да се самосезира и да ви тръшне яка глоба! Давате трибуна на този мародер, който изпива кръвчицата на тежко болни жени, загубили всяка надежда и даващи мило и драго за някой ден живот.

Злобар иди да те уморят по бързата процедура

Той че продава надежда е ясно. Ама знаете ли на какви цени я продава? Лечение в Германия ще ви излезе по-евтино!

МНОГО АЛТЕРНАТИВНИ ЛЕЧИТЕЛИ СЕ НАВЪДИХА...ПОЧТИ КАТО В БРАЗИЛИЯ...

Моя близка се довери на Дамянов и провежда сеанси в "клиниката" му по точно този метод. Ефектът беше, че ракът й прогресира, тя се влоши и вече не е между нас. Когато се влоши проведохме консултации с водещи онкологични клиники в Германия, включително и такива наблягащи на алтернативни методи. Те ни обясниха, че дори тестът й, правен при Дамянов няма никаква медицинска стойност и не показва нищо за заболяването. Продадоха й надежда - за която тя плати с живота си и с хиляди левове. Моля, не се лъжете да ходите там. Тези "хора" се интересуват единствено от парите ви! П.П. dir.bg, отвъд журналистическата етика е да се публикуват подвеждащи статии за пробив над рака абсолютно недоказани! Не е уместно в случая да цитирате и пробивът с имунотерапия в САЩ защото той, за разлика от методите на Дамянов, се основава на реално лечение. Вярвам, че надежда има, но тя идва от хора, които са онколози, а не търговци.

И ШАМАНИТЕ В БРАЗИЛИЯ ЛЕКУВАТ СЪЩО...

Искам да поставя два основни въпроса към негативно коментиращите: 1. Как според вас влияят коментарите ви върху психо-емоционалното състояние на онкологично болни и техните близки, които са прочели мненията ви? И 2. Това, което разбира се не ви пожелавам - ако вие сте раково болни и в един момент ви кажат, че вече нищо не може да се направи пак ли ще напишете същото. Очаквам вашите отговори...

Само малоумник може да вярва на тези изроди. ДВА ПЪТИ е отнеман лиценза на тази псевдоклиника, в която НЯМА НИТО ЕДИН ОНКОЛОГ, а се занимават с онкология, а единият съдружник е физик, а не лекар! Тези наглеци отнемат възможността на хора, които са им повярвали, наистина да се излекуват. Давайки им лъжливи надежди, те карат хората да пропуснат шанса си за удължаване на живота си (трудно е да се каже, дали са напълно излекувани), когато всеки ден закъснение е фатален.

А официалната медицина никога ли не дава напразни надежди? Винаги ли, лечението е успешно? А ятрогенни болести, съществуват ли или не?

И двата пъти беше управленчески произвол, който не издържа в съда , затова центъра продължава да съществува. Неоспорим факт

Жена ми беше болна от рак на панкреаса. И този, все още с неотнети лекарски права, ни изсмука парите, без да я прегледа дори. Уж й сменяше кръвта, уж нещо друго й прави. Дори не й сложи катетър, за да й изпразни пикочния мехур, а коремът й беше подут. В друга болница веднага това й направиха, за да я облекчат поне малко. Този не е същество, той дори не е вещество. Този е изрод. Болните и близките им да бягат далеч от тези изроди!

Владимир, Стоян или както ти е там името, няма нищо по-добро от това пациентът и близките му да знаят истината. Казвам ти го като човек, който има друго нелечимо страдание, което ме направи мен лично инвалид, казвам ти го и като човек, който в момента преживява кошмарът рак на най-близкият човек. Не говоря празни приказки, а говоря от личен опит - истината и само истината трябва да се казва, не да се заблуждават пациенти в терминален стадий, че ако дадат 20-30 000 евро и ще се излекуват, така че в последните им дни на тоя свят, те започват да разпродават апартаменти, земи, други имоти, за да осигурят пари за лечение, което е на принципа "Това, което ви обещаваме, никой не може да ви го даде". Не знам защо смятате, че да ви заблуждават е по-добър вариант!

Нашите коментари са ПРЪТ в колелата ма печалбари и продавачи! Друго ?

Поздравления, дано това е началото на края на тази болест

Погледнете тази статия ш Монитор от 2016 / според мен казва достатъчно.... Хора, не вярвайте на шарлатани.... https://www.monitor.bg/bg/a/view/59448-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%80-%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B5

Докато вярваш на платени публикации стотици хора ще бъдат убити от химиотерапевтите

И аз съм с онкозаболяване Т1Н0М0, квадрантна мастектомия. Минах лъче и още си нося последствията.Имаше огромен натиск от лекарите за химиотерапия, която категорично отказах. Нагледах се на какво ли не, вкл. и изтрити папили на пръстите. Това по времето на прословутите пръстови отпечатъци, при които системата ме можа да ги регистрира. Какво по-голямо доказателство за вредата върху здравите клетки и спорната полза при туморните. Това на алкалния РН е абсолютно вярно и доказано, диетите също, както и глада. Две години си блъскам главата по темата, но не намерих лекар, който да направи индивидуален план за лечение. Всички повтарят като папагали химия, та химия, та чак и при национален консултант ме пращаха. И всичко това само на база патохистология и нищо друго. Та молбата ми е ако имаш повече инфо, да споделиш. Благодаря и бъди здрав.

напълно сериозно ,не съм 1984 , но това което казва е прав, прочетете и "бялата книга на живота" мен също ме отписаха ,преди повече от 10 години, това което пише в статията е доста вярно и логично, направих нещо подобно сам, защото нямах каво повече да губя, 1 раковите клетки се предизвикват от микро паразити /споменато е в статията и в много научни съобщения/ 2 Обичат въглехидрати /при гладуване и ли добавяне на инсулин започват да гладуват и отварят рецептори/ 3 В този момент може да се вкара лекарство химиотерапевтик / нека това не Ви учудва или плаши , това е отровата която ги убива/ не са необходими големи дози има орални продукти например петнимазоловата група - метродиназол 4. важто трябва да се приема по схема /схема няма написана никъде , но ако мислите логично ще разберете / 10 дни /не 7 както пише на описанието / прием на 8 часа и спазване на точното време и 10 дни почивка , това се повтаря три пъти и се проверява ефекта след 3 -6 месеца може да се повтори ---- не съм лекар , не се напъвам да лекувам по интернет , но знам какво е да се чувсташ безпомощен и да знаете ,че може и сам , търсете поздрави успх

Потърси "Будвиг протокол". Ако не помогне, поне няма да навреди. Има клиники в Испания, Австрия и Щатите, които го прилагат против онко-заболявания. Успех!

Благодаря

Приятел аз съм със нефректомия от 2010 до сега ми намериха хиляди разсейки според скенерите и разчитанията ин от докторите. За сега се поддържам само със биомагнетизъм. Информация има в испански сайтове защото в Мадрид има специализация - специалист по медицински биомагнетизъм. В ютубе има много видеа по този въпрос, не всичко е вярно, но все пак можеш да извлечеш полезна информация Мочт лекар е Kristobal Ruiz

... на човек с мустаци, вяра НИКОГА! ... изпитано правило!

Абсолютна наглост е лекар да обяснява, че е преборил рака. Да, може да е имал късмет пациентът и нека! Да, може да го залъгваш, че това е за последно и вече никакви раци няма да види. Но да се пъчиш по медииите с глупостта: "Ние преборихме рак" говори или за пълна малоумщина, или по-вероятно за нагла самореклама с цел изстискване на повече пари от повече нещастни болни.

Дядооооо, Ракът не е болест а състояние на имунната ти система унищожена от химията, която гълтаме, дишаме и пиеме всеки ден. Затова лекарят не се справя с него а ти помага ако искаш да се справиш ти

ДО ВСИЧКИ: Прочетете статията издадена след световната среща на онколозите в Хайделберг през 2010 г., наречена "The Warburg Phenomenon and Other Metabolic Alterations of Cancer Cells" и ще сте наясно, че РАК СЕ БОРИ С ГЛАД! ... статията не е за неграмотни, на английски е!

Абсолютно правилно! Рак се бори успешно само с глад. Ракът загива. Проблемът засега е, че загиват и пациентите, но по въпроса се работи. Засега е важно, че побеждаваме рака.

Този Дамянов е много тъп и алчен. Имам опит от 14 месечна разправия с него за моя близка. Съжалявам, че аз бях човека който я заведе при него. Не се лъжете, хора, потърсете в интернет и други мнения за него, преди да се подведете да му се връзвате на приказките. Или идете в клиниката му и си съставете собствено мнение от разговорите с пациентите.

Не му вярвайте.Този човек унищожи майка ми с неговите "методи".Този център е една касичка за събиране на пари от нещастни хора.

Абе Дир, това платена публикация ли еи ли какво? Един лекар се хвали с единичен "уникален" случай. Дотук - добре. Ама имаше май едни критерии за научен подход и доказване на твърдения ... отделно - с медицинска специфика. Иначе така всеки шарлатанин ще получи (безплатна) трибуна рано сутрин.

Те получават непрекъснато безплатна трибуна! С цел сензация и вдигане на рейтинги непрекъснато се канят шарлатани.

Българският Жоао Де Деус - обещава срещу огромни суми пари чудеса, а накрая нищо. Достатъчно информация има в интернет за него и така наречения център. Търсете мнения на пациенти - ще останете потресени от това, което споделят хората. Не знам защо се правят реклами на такива личности, които от години са се самодоказали като измамници. Надявам се да не ми изтрият коментара, защото така може би ще се повиши вниманието на хората да се интересуват предварително, да събират информация и да прочетат, какво споделят хората, които са минали, за да знаят, че резултатите много се различават от обещаните неща.

А вие били ли сте в този център, че коментирате с такива думи?

Този "лекар" да е чувал за медицинска статистика, медиана и пр. Какво означава ЕДНА жена? Или си прави реклама на центъра, за да идват хората с надеждите си при него и да му пълнят гушата..

Ами в случая с оная американка дето го раздухаха у нас в програмата са включени само 3 пациенти от които само при нея е имало положителен ефект от онази терапия с Т-клетките. В такъв случай онзи американски институт какво прави - самореклама, печалбарство или нещо друго?

Минах по този тежък път и със сигурност мога да твърдя, че алтернативната медицина има бъдеще, за разлика от традиционната, която е комерсиална и не помага, а убива!

Момиче, ако това са ти реалните имена, моля те не пиши глупости! Рак не се лекува с алтернативни методи. Доказателства милиони срещу твоят анонимен коментар!

господин Точка - ... прочети статията издадена след световната среща на онколозите в Хайделберг през 2010 г., наречена "The Warburg Phenomenon and Other Metabolic Alterations of Cancer Cells" и ще спреш да говориш глупости! РАК СЕ БОРИ С ГЛАД!

Чета коментарите и се чудя! Що за хора сме ние Българите!? Един работи и се мъчи да направи нещо А кибиците отстрани си чоплят носа, нищо не правят но отворили усти и плюят до "опиянение"!?

Може би трябва да потърсите в интернет мнения на пациенти или по-скоро на техните близки, които са минали през лечението на въпросният господин, който ми е трудно да нарека лекар. Повече му прилича да го нарека бизнесмен и печалбар.

абе незнам дали това което говори докрора е вярно или не е , но е факт че при онкоболни един от факторите който дава сила да се бориш е надеждата че там някъде в тунела има светлина и шанс малък или голям все пак някакъв шанс а не смъртна присъда и време в което да дочакаш предизвестен край в агония

Това е пълна идиотия, не знам защо лъжат хората. Ей заради такива статии отчаяни хора си погубват живота с "медиума Жоао" от Бразилия или както там се казваше. Дори да са излекували нещо, това е ЕДИН случай, за да може дори да се спомене като позитивен резултат трябва да има клинично изследване с най-малко десетки участници.

ChatGPT

Е ОК бряво... и на него и на американските учени. Само, че времето ще покаже дали лечението и на едните и на другите е с краен резултат. Все пак както бяха споменали в американския случай - жената вече беше "излекувана веднъж" след което раковите клетки се бяха появили няколко години по-късно. За да е сполучливо едно раково лечение трябва да се гледа дали ще има повторна поява, а не дали са успели да изчистят туморите... все пак туморите са само симптома.

Това платена статия ли е? Защо правите реклама на недоказани, да не кажа направо псевдо-научни, методи? Защо ясно не сте посочили, че става дума за НЕмедицинските метод?

Този екземпляр си го знаем много отдавна. Доказал се мошеник и завършен лъжец. Жалкото е, че много пациентки загубили всякаква надежда ще се вържат на лъжите и ще му напълнят лакомата гуша.

А вие като сте лекар защо не си застанете с ИМЕТО???

И какво ако напише, че е Стоян или Иван? Факт, че човекът от снимката по-горе е мошеник, останалото си е на ваша отговорност. После да не ревете като една Теодора.

ама това с инсулина не предизвиква ли хипогликемична криза? Щото е точно начина по който диабетно болните я получават. Добре подават захар, но от тук не следва ли, че ще надуят пациента като плондер? В смисъл да му причинят свръхтегло и то за кратко време? Не че това не е по-малкият проблем ама си е страничен ефект поне на хартия

абе ясно че не си лекар

Това платен материал ли е? От далече мирише на стъкмистика и измама. Времето е най-добрият съдник....

Браво на доктора и екипа.

Тази статия ми оправи настроението. Дано да е истина.

... точно така - ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ Това, което тъпака-убиец в бяля престилка на снимката нарича ТЕРАПИЯ го прави ПАНКРЕАСА САМ, когато човек е на пълен глад панкреаса секретира постоянно белтъка ТРИПСИН, който разгражда обвивката на раковата клетка и след това фагоцитите от имунната система за части от секундата буквално изяждат раковата клетка. ОБАЧЕ с цел хиомиоизмамата тук и с цел забогатяване и имитиране на дейност се говори като за нещо велико! ... който чете знае, който слуша убийците в бели престилки УМИРА бързо! ... нека попитаме за тази жена след 5 години, какъвто е срока за умиране на 98% от всички "лекувани" по точн този метод описан в статията. 18 месеца издържат, но не издържат повече от 5 години. Когато оставите организма сам да се справи с РАКА живеете още 30 -40 години. ТОВА Е ОПИСАНО ВЪВ ВСИЧКИ УЧЕБНИЦИ ПО ХИСТОЛОГИЯ, БИОХИМИЯ, ФИЗИОЛОГИЯ!

... а къде остана предписаването на високо-алкална диета за повишаванена pH на организма. Именно Отто Варбург е получил Нобелова награда преди 70 години описвайки метаболизма на рака, като е казал, че където има висока алкалност, рак НЯМА и го е доказал по 10000 начини и още никой не е успял да докаже обратното! А как се предпазват здравите клетки в организма при тази т.н. "терапия" - НИКАК - и те биват отравяни от химоио"терапевтика" понеже няма СЕЛЕКТИВНОСТ. Това е същото като да пиете солна киселина, зашото тя убива раковите клетки, ДА, но и здравите. СПРЕТЕ С ТАЗИ ИЗМАМА И МАСОВ ГЕНОЦИД ИЗРОДИ!

Вероятно за разлика от теб аз съм лекар. Не ми прави препратки. Комуникацията ми с хора, които нямат представа от интегративна медицина е дотук. Пожелавам успех на невежите!!!

СТРАШЕН ТЪПАНАР СИ!!! БИ ЛИ МИ ПРЕДОСТАВИЛ ИНФО В КОЙ УЧЕБНИК И НА КОЯ СТРАНИЦА ГО ПИШЕ ТОВА.

Така зададен въпроса е комичен и означава само едно - ти никога не си отварял нито един учебник по медицина. Ако беше така щеше да си наясно с базалния метаболизъм както на раковата, така и на здравата клетка и НИКОГА, НИКОГА нямаше да напишеш този малоумен въпрос! ... това, че има лекарска мафия създадена от Световната Здравна Организация (W.H.O.), която е частна фирма на рода Ротшийлд, диктуваща как точно да се избива населението на Земята чрез подобни дивашки методи! ... не успяваш да ме провокираш с подобен въпрос, понеже който е умен и му се чете, ще купи който и да е учебник по медицина, (да речем Физиологията на Зилбернагъл) и когато прочете как панкреаса секретира Трипсина, за който споменах и за метаболизма на клетка, описан във всяка една Хистология, ще те заплюе с най-зеленикавата и мазна храчка на която е способен! Подобни провокаторчета като теб за тумор за обществото!

... Владимире, прочети статията издадена след световната среща на онколозите в Хайделберг през 2010 г., наречена "The Warburg Phenomenon and Other Metabolic Alterations of Cancer Cells" и ще спреш да задаваш неуки въпроси!

Трипсинът не е ли храносмилателен ензим, който действа в тънкото черво?

Трипсин Панкреатичен ензим, който има значение за белтъчното разграждане. Трипсинът разгражда белтъците до пептони и аминокиселини. Продуцира се от панкреаса в неактивна форма, която се активира в червата под действието на други ензими.

... да именно, няма противоречие - точно така действа и на раковите клетки! Да се говори обаче, че е само храносмилателен ензим е непълна и подвеждаща информацция. Енззима си е ензим, той действа върху определени молекули, а дали те са от храната или вече катабилизирани или метабилизирани от тялото няма значение, той действа и върху тях! ДЕЙСТВА И ВЪРХУ РАКОВИТЕ КЛЕТКИ! БЕЗОТКАЗНО! ... хората, които не се подлагат на хиомиоизмама и лъЖелечение, а преминават на високо-алкална диета със зеленчуци и минимална по количество белтъчна храна заради необходимия минимум от аминокиселини - ЖИЕВЯТ. Около Вас има десетки хора, които не са се подвели по "методите за лечение" на убийците-лекари и са приложили именно това ПРОСТО и 100% ЕФЕКТИВНО СРЕДСТВО - глад срещу рак!

Безчовечно същество е тоя доФтор!

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ- ТЪРГОВЦИТЕ НЕ САМО ВЛЯЗОХА,НО ЗАВЗЕХА ХРАМА...