Сблъсъци между фенове и полиция на мача между ЦСКА и Левски

Вечното дерби между Левски и ЦСКА мина със счупени седалки, счупен микробус и сблъсъци между полиция и фенове. 46 души са били задържани, съобщи МВР.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци между фенове и полиция на мача между ЦСКА и Левски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имала майка едно ми чедо едно ми чедо - говедо... Безсмъртна песен, посветена на левскарите. Самите левскари са странни и неописуеми, защото трудно се описва безличната маса тъпанари в синьо. Добре е , че ги има, та да плашим с тях децата при лягане...

Никога не съм могъл да разбера феновете на тези 2 отбора.

предлагам да ги закрият тези два отбора. Ама да ги закрият, не да ги прекръщават.

я провокират и подхранват смешниците-ритнитопковци, набедени за професионалисти. Толкова скапани "грандове" като Левски и ЦСКА не е имало досега. Бъкано с чужденци, които и в селските групи няма да ги вземат. ЦСКА печели точките благодарение на некадърността на противниците, не че са били по-добри. Вкарват дузпата и оле-мале. А пък този, дето го интервюираха след мача показа такава агресия пред камерата. Такава е истината за България. Простотия на всяка крачка. Колкото до футбола, Лудогорец без много шум си върши работата. Гледах и мача Ботев Пд-Локо Сф. Евала, накефих се. Голове бол. Коректни едни към други. Левски и ЦСКА в момента са пропаднали команди. Когато направят нещо значимо-тогава да се пъчат.

Вчера ми идва на гости една сладка малка булка, пихме чай и хапнахме сладки, а после се отдадохме на греховни ласки и когато я попитах не се ли страхува, че мъжа и ще и звънне по телефона, каза, че бил във фенклуба на "Левски" и в момента бил на мач... Аз даже не знаех, че има мач, защото не съм изкушен от футбола, а по -скоро от малките сладки футболни съпруги... Затова съм твърдо против идеите да се забраняват клубовете, мачовете, и кръчмите, даже според мен трябва да има в двата дни на уикенда...

...пихме чай и хапнахме сладки... Абе ти някога ходил ли си по чуждо? Коя ще ти пусне след такава гейска овертюра?

Коя ли... Всяка нежна и романтична жена, ненамираща това в семейството си, но със сигурност не и майка ти, която най- вероятно все още ти преподава "Първи стъпки в секса"...

Преди година псетих мач в България, недоумявах как малки деца ставаха свидетели на цялата тази агресия която се сипеше на стадиона...гледаха с невинние с децки очи уплашено но знаех че скоро тази уплаха ще се превърне в агресия никому не нужна, до кога ще търпим подобни прояви??? та това е само едно състезание и винаги трябва да победи по добрия, време е да се направи нещо по въпроса за да се предотвратят тези глупави сблъсаци и децата да растат в спокойна обстановка и да са далеч от този идиотизъм...

Е това вече е истинското дерби. Дай боже повече такива сблъсъци, и адреналин за всички! Свалям шапка на тази героична публика! Гейовете вън от стадиона!

Тези футболисти не заслужават и минимална работна заплата. Това вчера беше подигравка с публиката.

Освен голям мерак за победа другото бяха хулигански прояви и никакъв футбол.

Т.нар ФЕН КЛУБОВЕ трябва да се забранят със закон!

Докато на мачовете на ЦСКА и Левски продължава да цари простотията и кретенизма на запалянковците, Лудогорец си играе играта и показва, че е години напред.

ИСКАМ ДА ПИТАМ:ДО КОГА, ИМЕНА НА ВЕЛИКИ БЪЛГАРСКИ СВЕТИЛА, ЩЕ СТОЯТ ИМЕНА НА ФУТБОЛНИ ОТБОРИ?ТОВА Е СРАМ И РЕЗИЛ ЗА Б Ъ Л Г А Р И Я.

Нали заради такива изцепки ги преименуваха на времето. Както всичко обаче ден до пладне.

да забранят на всички отбори ,които не могат да си озаптят привържениците да имат публика и нещата ще се оправят със сигурност,така и полицията няма да има толкова работа и да взима допълнително пари

ДА ХОДЯТ НА МАЧ КАТО СА ГЛУПАВИ. ТАКИВА КАТО МЕН ИМ ОПРАВЯТ ЖЕНИТЕ ДОКАТО ГИ НЯМА.

Колко правилно сами са се нарекли - ГОВЕДА и СВИНЕ.Много точно!!

Ние привържениците които не можем нормално да гледаме футбол ги наричаме .......говеда и прасета

Кинохрониката от 1941 година е запазил безпристрастно отборът на "Левски", поздравяващ публиката си с хитлеристкият поздрав - изпъната ръка и "Хайл Хитлер!". Очевидно философията на фашизма е останала н арсенала на синия отбор до ден днешен - насилие, омраза, деструкция. Това поведение е отражение на цялата фалшива демокрация, в която се давим вече 25 години. Жалко за името, то е избрано крайно неподходящо и граничи с идиотизъм - не може "Левски" да е бил "Ботев", това е нонсенс. Но за десницата малоумието е характерна черта.

Млади, образовани българи, цвета на нацията биват пребивани от кумунистите! Докога ще търпим? Трябва и ние по примера на украина да се надигнем и да изметем кумунистите и олигарсите. На снимките виждам цвета на нацията, бъдещето на Българиа от тези хора трябва да изберем за управници на Българиа.

Млада неграмотна отрепка.

смешно е, личи си, че си платен :))

Къде видя "цвета" на нацията , бе боклук ! Или обърка "цвета" с "утайката " на нацията.

Защо в щатите фенове на различни отбори, могат да бъдат един до друг? Как си го обяснявате?

Докато босовете на двата футболни отбора се нагушват с пари, наивните фенове се бият помежду си.

тези столични "грандове" бяха стражно жалка гледка.много слаб мач,стадионът празен,въобще грозна картинка...

слаби футболисти,ужасен футбол и много буклуци по трибуните.

утайката пак се изяви

Тия изобщо не ходят за футбола на стадиона, а заради насилието.

В ЦЯЛ СВЯТ ХОРАТА СЕ БОРЯТ ПРОТИВ КАПИТАЛИЗМА , А В БЪЛГАРИЯ ЕДНИ ДЕБИЛИ СЕ БИЯТ С ДРУГИ ДЕБИЛИ ...

в цял свят хората се борят срещу социализма-Венецуела,Украйна и т.н

Виж какво мен, това със социализма и капитализма е измама за балъци. Навсякъде, ама абсолютно навсякъде борците са избити и изгонени от хора на интернационала,които взимат парите и богатствата и еднолично скрито ги ползват. Това са идеологии за заблуда на народите да мизерстват и да не се борят за по- добро разпределение на националния доход.

Поздравявам те за схващанията.Сега знаеш ли какво ще последва-веднага думата "интернационал"ще бъде изтълкувана като комунистически.А в съвремието освен комунистически,който вече е мъртъв съществуват и дърпат конците либерален,социалистически,клерикален,еврейски,финансов,глобалистичен и още куп други "интернационали"....

Още една картина, която показва, че в България няма власт. Това не е демокрация, това не е държава, това е една джунгла, в която хищниците живеят добре.

В Украйна е по-зле. За Сирия не говорим. Няма я. А тука демокраДцията ще ни унищожи напълно.

еее,така е като високоинтелигентният български народ избира само левичари,мутри и луди да го управляват !

Мисля, че качеството на футбола ни и на играчите в него, напълно отговаря на феновете му. Грозен и жалък футбол, няма в него красота, няма изящество , няма техника и финес, повече прилича на някакво масово сбиване. Не си струва човек да си купува билет, няма какво да се види на терена, няма за какво да се плаща!

Защо се пускат тези гамени на националния стадион!!!! Футболът в България трябва да се закрие!!!!!! не само ,защото футболистите са с два леви крака и играят някаква друга игра, а заради изродите по тези мачове ВАНДАЛИ

Защо така (СНИМКИ) в заглавието, когато изобщо не отговарят на статията и реалността?

Само вижте 6тата снимка, и сега ми кажете, това футболни финове ли са или най-обикновени нео-нацисти...

или леви екстремисти....

лош матерял остана в българя след емиграцята на наи свестните 2.5 милиона българи

Честит имен ден ден, г-н ТОДОР Батков от руската мафия с много ЛЮБОВ ...

...подарък за именният ден от..."питомците" му...

Така ми се биеше и ми се трошеше, но нямах възможност да отида на стадиона. Като гледах атаката по телевизията направо си умрях от яд че не съм там.

БАСИ от кога чакам да стане такова меле на мач, и съм го пропуснал. Това е било по яко и от погромите които сме правили в Кюстендил, Перник и Ловеч.

идиотче

Изключително некомпетентно и неграмотно написана новина! Дир-ници- подбирайте си хората! Иначе в цензурата сте на челно място, скапаняци!- нямате равни.

индивиди на първа сигнална система на които животът им се лимитара на ядене, пиене, спане, грозен и бърз секс и животинско реване по стадионите тук таме.

Стига сте вряскали бе комплексари. В целия цивилизован свят стават такива неща. Виж при комунизма нямаше. Ама това ли искате?

е ако ти си българин аз искам да съм ниско-цивилизована испанка или германка ... такива наркозависими фенове там не лежат на топло - те работят на студено...

Ами земане....ти от малък си личи, че си се комплексирало....от сега така...че кат пораснеш какви ще ги прайш.....

Абе БЪЛГАРИН.....ти ако си живял изобщо през комунизма....та то си личи веднага, че си 90-и някой си набор.....

На стадиона имаше общо около 12 хиляди души с около 40 хиляди условни присъди...

Шило

Бива ли толкова агресия? За какво? В крайна сметка тези хора на футболна среща ли са отишли, или на гладиаторски боеве, в които участват? Не съм първа младост и помня пълните стадиони, охранявани от десетина милиционера. Помня и емоцията, както и семките. Другото, което помня от тогава е представянето на българските отбори в Европа. Имаше на какво да се радваме.

Шило

Хайде сега- по пет срещи без публика!

Нема стадион, нема купа, нема титла а има само Бай Ганьо! Честит 100 годишен евроидиотизъм! Милиционери си беха и такива умреха!

абе къде е БАТКОв бе ??????

Сигурно пие с шефовете на някой столичен гранд и обсъждат плейофите, а може и заедно да страдат, че феновете са се удряли и плюли. Потресаващото поведение на агитката на Левски по бул."В.Левски" и подобната селска проява на червените говори, че на футболна среща не отиват почтени хора с децата си, а само празноглави и социалнокуци особи с интелект желан от най-скорошните известни образци на руската и американската демокрация.

Тъжно, но реално.

САМО ЦСКА! УРАААА!!!

... но дано боклуците, които чупиха сектор Г да предозират скоро САМО ЦСКА

Всички мачове да се играят без публика, а малоумните кретени в агитките да бъдат устроени в трудови лагери. Нема такава измет!

деер

Ходете на мачове в чужбина!!!България е за комплексари и страхливци криещи поведението си чрез тълпата!!.. Колко от 22-та на терена знаят къде ще отиде топката след като са я ритнали?...

... само знае къде ще отиде

Много прост боклук си. Дивотий по мачовете стават често и в Италия, и в Германия, и в Холандия и дори в Швейцария. Ама ти си много просто човече комплексарче. Което гледа да се изсере във форума пък каквото стане.

Какъв българин си се писал бе, олигофрен, научи се да пишеш правилно, мушмул...какво е това "дивотий"?

Липсата на държава е виновна за това.Държавата безучастно позволи клубовете да станат средство за пране на пари и собственост на най-големите мафиоти.Държавата позволи това в агитките да влизат едни и същи хулигани.Защото в белите държави отдавна са го измислили-ако се издъниш има и присъда и забрана да влизаш на стадиона.Ама тука на кой му пука-едни и същи се бият на всеки мач.И тези полицаи дето ги целят като мишени да отидат и да питат шефовете си,абе аджаба толкова ли е трудно да се въведе видеоконтрол и забрана за влизане на определени лица,че трябва семействата им,че и цяла София да е на тръни заради 1000 хулигани.Държавата със бездействието си позволи и черното тото.Така че не са виновни тези хилядата,те са ясни,въпроса е къде е държавата?Само като стане трагедията тогава се говорят големите приказки и почват едни акции и нещоправене.

На всички тия боклуци принудителен труд.

'Агитките"т.н.трябва да бъдат силово ангажирани в строежа на пътища в България.Тая измет трябва да се малтретира постоянно и непрекъснато. Тъпи боклуци....

ПУБЛИКАТА НА ТЕЗИ 2 ОТБОРА СА БОКЛУЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

Абе, комплексар - пупликата на тези отбори е била и ще бъде 80% от българите, а агитките им са тази долна утайка, която снабдява 100% хора без идеи ( като теб) с розови хапчета...

Фен съм на футбола и подкрепям ЦСКА,но от тези "фенове" не смея да отида на стадиона.Хубаво е да си в сектор Г,обичам,когато всички пеем,подкрепяме отбора и съпреживяваме като един ставащото на терена,чувството е страхотно,но не съм стъпвал след като специално моя любим отбор стана собственост на Титан (т.е откровена перачница и далавера за мутри),а стадионите заприличаха на нещо средно между безстопанствени сгради и пасище.Отделно и че по агитките се навъдиха разни крими тарикати като Буземци,Калоян Стояновци,Глави,които се държат все едно сектора им е бащиния .Отделно една голяма част от хората са супер озлобени дребни престъпници,които ходят там само за да създават безредици и да се бият.В агитката на Левски е дори по-зле и там знаете,че имаше обвинения за престъпна група за разпространение на наркотици.Ето затова на мача има по 5 хиляди зрители и те са само крайните,а мачът на Лудогорец показа,че хората искат да гледат качествен футбол и има жажда за едно ходене на мач като зрелище,без страх от хулигани и побоища.Самото ниво на футбола няма какво да се коментира.А тези фенове,които една част от тях искат да подражават на английските хулигани,да си пуснат един английски мач и да видят как хората са със семействата си,няма един полицай,мача е като празник,стадиона перфектен...Просто футбола ни е като държавата-далеч от Европа.

Фен съм на "Левски" и съм съгласна с теб. Заради поведението на агитките, много фенове не ходят на мачовете.

Понеже двата отбора не блестят с футболни умения и явно могат да правят страховито и отблъскващо шоу като се държат като пълни цървули и отрепки. Добре, че ЦСКА и Левски няма да ни представят в чужбина да им берем срама. Но с боклуци като титаните и ганьовците и т.н комсомолци толкова.

Само ЛЕВСКИ , мрете чорбари.

Умрях от кеф, че победихме, а сега да видим какво ще остане след самото ти.

Абе да имам аз малко власт - ще мрете всички заедно по стадионите, и едните, и другите - разстрел на място за хулиганство.

С висок интелект като твоя такива високи успехи. Даже международни!

Вие не бяхте ли отбора на куките? Или бъркам? Кой е по-мразен - армията дето я няма или полицията която слугува на кохортата?