3 пострадали и 14 задържани на Вечното дерби

Без сериозни нарушения на обществения ред премина футболният двубой между отборите на "Левски" и на ЦСКА, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - 3 пострадали и 14 задържани на Вечното дерби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дрогирано-алкохолизирана пасмина скинари! В Белене да чукат камъчки за превъзпитание!

А как се радвам столица пълна с помияри това ни се поднесе с измислената демокрация .Как може фенове на години да разсъждават правилно и сурияОтидиоти ходят на мачове за да се бият и трошат каквото им падне

Замерянето с бомби на скамейката на единия отбор какво е? Не знам какъв комплексиран пик.ч трябва да си за да хвърляш бомби, палиш факли и др. подобни простотии за да привличаш внимание, защото иначе си пълен анонимник и никой не те знае, че си жив!? Не разбирате ли, че заради такива отрепки нормалните хора спряха да ходят по мачове и да си водят децата? Ако толкова обичате отбора си - тренирайте футбол за да станете футболисти, направете децата си такива, спонсорирайте го, ако не можете - подкрепяйте го от трибуните, като нормални хора и до там! Ако искате да се изявявате, като бойци - тренирайте някакъв боен спорт и се докажете на ринга, тепиха и т.н. един срещу един, а не в тълпата, като страхливци и анонимници....

Компаньонката на всяка власт и мафия, Леска Подуенска има поне 20 последни предупреждения за изваждане от групата?! Докога ще ги бавят, докато някой загине на стадиона ли?

"Без сериозни нарушения на обществения ред" .. а 20-минутния масов бой в сектор А какво е? Свастиката? Хвърлените камъни и бомби от човекоподобните подуенски клошари? М?

Жалките мулиционери на #КОЙ отново разбити - ОРИСИЯ!

На това щом му се вика срещата преминала без сериозни инциденти здраве му кажи....ако това се случи тук в лондон ще ги скъсат от глоби...

Там има: камери,полиця,съдебна система...

ПИТАМ СЕ:КОГА УПРАВЛЯВАЩИТЕ,ЩЕ ВЗЕМАТ НЯКАКВИ МЕРКИ ПРОТИВ ГАВРАТА С НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ КАТО: ВАСИЛ ЛЕВСКИ,ХРИСТО БОТЕВ, ГЕОРГИ РАКОВСКИ И ПРОЧИЕ ДА СЕ НАЗОВАВАТ ФУТБОЛНИ ОТБОРИ И ДА СЕ ГАВРЯТ С НЕЦЕНЗУРНИ ЕПИТЕТИ?ДО КОГА???

Още ли има някой да ги гледа и да си дава парите? Нямате ли си дистанционно и спортни канали? Да ви се чуди човек! Тия две отборчета отдавна, ама мно-ого отдавна, починаха и се споминаха като такива! Сега -махленско боричкане и буря в чаша вода на две треторазрядни клубчета и шайка некадърници, водени от лапачи! Лудите сте вие, не те!

пак ги съжалиха...можеше да е 5-6

jingiby

Всесилните собственици на синия отбор - олигархът Пеевски и чалга-политикът Борисов, едва ли ще са доволни от удара, който собственикът на фалиралия Литекс Моторс - Гриша Ганчев им нанесе...

Какво излиза, че това е дерби между мафията, а на във Футбола.А то Футбол има ли още в БГ.

- Тате, тате, ние цигани ли сме? - Да, тате, цигани сме! - Ама тате, тате, ама истински цигани ли сме - дето крадат, не работят ...? - Да, тате, истински цигани! - Е добре де, тате, ама съвсем истински ли - от тия дето са мръсни, гнусни и бъркат по кофите? - Да, бе тате, от тия - съвсем истински цигани сме! - Е добре де тате, тогава защо не сме от Левски? - Ееееее, тате, чак такива цигани НЕ СМЕ...

А Вие истински цесекари ли сте или само името Ви е такова?

дерби! Каква е тази едногодишна вечност? Промиването на мозъци е от медиите. Прави се или защото им плащат или защото нещо са леко неграмотни. Как мислите - кое е вярното?

Абе Уефски е капо. Цесекато е от Ловеч. За какво говорим? Евтини наркотици?

Айде не ни занимавайте с простотии! Милицията срещу армията - Бойко срещу Радев и т.н. всичките са един дол дренки.

Левски и ЦСКА - някогашните отбори на Милицията и опозицията. По живково време бяха важни защото канализираха общественото напрежение и изпускаха парата от него. Двата отбора на никой не са нужни сега, освен на градските лумпени.

Това ако е футбол........

Кво дерби бе, ебати вандалите.

Е как без никакви нарушения и ексцесии, когато трима треньори на ЦСКА ранени от говеждите камъни и бомбички. Или отборът на СДС, Тиквата, Виваком и мафията могат да правят каквото си искат? Помня какви страдания бяха, когато в предните мачове една ракета падна близо до ложата на Праз Гнусев.

ЧЕ ЦСКА "ПРЕБИ" "ВИВАКОМ", НЕЩО ЛОГИЧНО, КАТО СЕ ПОГЛЕДНЕ КОИ СА ТЕЗИ ""ВИВАКОМ"""" ,,,,, КАКВИ ЗАКОНИ СПАЗВАТ И КОЙ ГИ ЗАКРИЛЯ??????

част от мафията и организирата престъпност в българия, които на този етап са недосегаеми и некоментирани от никой

Да ви кажа правата ,още от 6-7 годишен съм си левскар ,някъде от около 63-4 година ...Не съм си изменил на симпаниите нито за миг ... Но не затова иде реч ,а за това ,че вече от почти десетина години, не зам защо ,интереса ми към българският футбол някак си секна ,дори и към мачовете на Левски. Днес слушам по ТВ-то -СПЕЦИАЛНИТЕ УКАЗАНИЯ НА Столичната полиция , за реда за предвижване и напускане на стадиона ...Ред ,който дори зависи от полученият краен резултат от това дерби ...При равен -един ,при победа на единия , другият се измъква и т.н .... Сигурен съм ,че дори Съюзниците през 1944-та , на са разработвали такива планове , при откриването на Втори фронт в Нормандия през ВСВ. Ами това вече ...НЕ Е ФУТБОЛ ... Е И НИЕ СМЕ БИЛИ МЛАДИ И ЗАПАЛЕНИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ , СПОМНЯМ СИ МНОГО ДРАМАТИЧНИ МАЧОВЕ ,НО ТАКОВА НЕЩО Е НЯМАЛА КАТО ДНЕШНИТЕ т.н. "ФЕНОВЕ" и "АГИТКИ" . Не мога да ги разбера това. ДА ГО ЗАКРИВАТ този футбол ,щом младите не ходят по стадионите да се кефят ...а търсат само поводи да се млатят и ...трошат !

Колко си прав наборе(или почти набор).Но едва ли ще те разберат младите! Ходехме на мачове в ВР,БС,ПД,дупница и къде ли не.Ходехме смесени комании от всички отбори съученици,състуденти или колеги .И се забавлявахме както трябва.Имало тъжни и радостни ,като в живота.Бъзикахме се ,хилехме се,заяждахме се,но никога не се псувахме или биехме.Сега е друго и докато не се разбият тези УЖ фенклубове и агресивни агитки няма да има оправия.Аз не смея да заведа внука си на армията ,а кокво ли някъде в друг град.Ти смееш ли?

TIREX

какво вечно дерби? фалирал и закрит отбор с открадната история и бази.

Играл вчера с измислено Подуенско отборче наричащо себе си с името на национален герой.От трибуните се чува кр за Лески...

има ли още дрогирана пасмина скинари да оди на стадиона?

да