17-11-2017 20-11-2018

Коментари

4 сезона, значи 4 боцкания всяка година. Иначе няма грийн пас. А честито на баламите!

Не става ли въпрос за едно и също нещо?

За пари пари пари пари и другото е без смисъл

Ех, поредното тъпо мнение. Абе, умници, ваксина срещу грип реално няма и няма как да има с ефект и безопасност, както е по добрата медицинска практика, защото грипният вирус НИКОГА не е повторил генома си, за цялата история на вирусологията. Тоест, няма как, дори чрез тото, да предвидиш новия геном и да произведеш точния ваксинален щам. А за Корона-та, по-добре да помълчим. Вече и децата разбраха, че новите мутации не отговарят на т.н. ваксини, в същност те са все още експериментален препарат. И да провокираш генетиката на човешкия организъм с подобни схеми "може би", "да се надяваме", "вероятно", е драстично нарушение на медицинската етика...

Да да да .Оставете старците да се ваксинират,всека година те са застрашените.Да се ваксинират ПОЖЕЛАНИЕ.За останалите също кой как намери за добре.Икономическата криза която е неизбежна да си идва,все некак ще се справим,българите сме свикнали.

Си стоят в къщи и се пазят.А младите може би искат ,,яко да ги ограничат,,но и те няма да издържат и фарма мафията достатъчно забогатяха ,че е време да мислят за ,,нови убийства,,а те уж после да ни спасяват

Словенски съд: Задължителната ковид-ваксинация е противоконституционна Словенското правителство планираше да наложи задължителната ковид-ваксинация от 1 октомври, но Конституционният съд спря прилагането на разпоредбата! Френски със пък отмени здравния сертификат и го обяви за незаконен,всичките фашистки мерки леко по леко падат...

ППП - продължава платената пропаганда... Да им случайно още съмнения за целта на мероприятието - Ковид???

Откакто се ваксинирах с Пфайзър (произвеждат и Виагра-та), все надървен си ходя, много е яко:-) За третата игла чаках на вратата да отворят. Ама нека си има антиваксъри, няма лошо, тъкмо ще има повече за мен:-)

Аз лично съм решила да бойкотирам всичките им лекарства

А защо не и всеки ден да няма ваксиниране?. За по сигурно...

А така , да си дойдем на думата! В този сертификат който се издава от фармаМафията ще въведат целия здравен статус на всеки човек на който му е издаден и те ще решават какво ,кога и как ще инжектират . С този сертификат спокойно може да си изхвърлите паспортите защото вече не сте граждани а собственост на фармаМафията и тези които стоят зад тях . От тук нататък те могат да правят с нас каквото си поискат !

Протестиращите медици пред здравното министерсто в Брюксел и те ли са ганьовци и мангъровци ? Хората протестират против насилствената ваксинация и всеки що-годе компютърни грамотен може да го провери. Олигофрени…на игла

Линк към протеста - Понеже сте бавни: https://www.euronews.com/2021/12/07/health-workers-try-to-storm-minister-office-in-brussels

ЕКСТРА СА СИ ВАКСИНИТЕ. ПОЧТИ НЯМА СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ. ПРИ МЕН СЕ ПОЯВИ САМО ЛЕК ОБРИВ ПО ХРИЛЕТЕ.

Е тва вече е друга песен, упорито и зло като грипче, ударението е в края на Е.

И кво сега бе ваксътско стадо?! Нали беше конспиративна теория....май сега е вече контрацептивна теория а????

Комшийка на 47 години се ваксинира, за да не загуби работата си, но се страхува да повтори, камо ли да потрети, щот откакто е ваксинирана не е същата, все нещо и прилошава, главоболие, болки в гърба. Предупредила майка си да не се записва за ваксинация по домовете срещу 60 лева, но тя не я послушала. Седмица след ваксинацията майка и умира. Комшия пък с 2 дози взе да кашля и вдига температура. За да не зарази сина и жена си щот не са ваксинирани отива при внука си, който е ваксиниран с 2 дози да поеме гледането му. Въпреки това заразява внука си, който го настанява в болница поради невъзможност да го гледа повече. Там умира. Още поне 10-на познати, колеги и авери си отидоха досега прави и корави след ваксиниране.

Санди, аз стм на 49, две дози на Бионтех. Около месец след втората се задъхвах, получавах сърцебиене, и забравях неща казани току що. Проверих за Алцхаймер, ЯМР, когнитивни тестове. Всичко ми е наред. Накрая се сетиха и казаха че може да е от ваксината. Сега трета доза няма да си слагам. Иначе съм за задължителното ваксиниране на хора с недобър общ статус , но съм твърдо против ваксинирамето с тази ваксина на клинично здрави хора.

Това е конспирация! Ваксините са толкова безопасни! "Информирай се, ваксинирай се - прегърни живота, пардон букета ....

Спомням си преди ковида, как по радио и телевизии, в една богата и демократична държава, се молеха хората да се ваксинират за грип, ваксините били безплатни! Никой не ходеше! Сега го измислиха! Честно, след данък въздух, това е най големия удар!

РЕПОРТЕРИТЕ на ДИРА трябва да бъдат ПУБЛИЧНО ЕБАНИ .... а СОБСТВЕНИЦИТЕ просто ОБЕСЕНИ ..... да сложим КРАЙ на БЕЗСМИЛЕНОТО им съществуване

Да, може и за нещо друго да я пригодите. За онкология, за морбили. Колко му е, няма да се хвърля доброто.

По нескопосана мисъл не съм срещал стани будист кои те е спрял.Благодарение на християнството имаш българско име.

Дори един историк, скоро се изказа: Няма как по цял ден да ти набиват в главата, че си грешен, че трябва да си добър и хрисим, всеки ден, и после да те изпратят на война, да убиваш! Вече си тъп!

Стана ми интересно. Кое е българското име от християнството?

Тъкмо гледам филма "Последното кралство" Виждам как насила се налага християнството, както ваксините сега! Така са ни го наложили и на нас и после 700 години под робство!

Нека стане каквато иска, само да не ни задължават. Иначе става медицински фашизъм и това ще доведе до пълното унищожаване правата и свободите на хората.

Така, значи за 7-8 месеца миналата година бяха създадени купища ваксини, минаха тестови период (който трябва да трае години), бяха одобрени от регулаторите и излязоха на пазара. Вярваме в науката нали? Вече две години тази същата наука не може да измисли лекарства, така ли? Нали е много развита? Баси и избирателната наука! Или по-лошо измилили са ги лекарствата, но разни там политически (не научни) комисии за одобрение не са им издали разрешителни. В края на краищата "секи сам си преценя"...

Проблемът на пустите му лекарства е, че лекуват, а това не се харесва на алчността и парите...

Някак си не ви ли прави впечатление, че при поставяне на ваксини от имунизационния календар никой не ви иска "информирано съгласие", но за ковид препаратите искат. Защо ли? Например при всички доброволци изпитващи нови лекарства и ваксини също се подписва отказ от отговорност. Светва ли ви лампичката? Едва ли.

Целта е да се бодат хората през пет-шест месеца.

"Здравният секретар Саджид Джавид потвърди, че на всички възрастни ще бъде предложена бустерна доза, след като Съвместният комитет по ваксинация и имунизация (JCVI) обяви, че времето за изчакване се съкращава за всички възрастни, като приоритетът за резервацията се решава от NHS. Надзорният орган каза, че на възрастните от 18 до 39 години трябва да се предложат бустерни дози и препоръча да се намали разликата между втората и третата доза от поне шест месеца на поне три месеца."