COVID премина през 265 милиона жители на планетата, уби 5,5 милиона от тях

Индия отчете най-много жертви, Австралия одобри ваксината за петгодишните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

same 275 Mio!?

Пълни глупости. В моето семейство и на брат ми общо 7 души го изкарахме април БЕЗ да сме ходили на PCR тест(т.с. не сме в списъка с милионите). Съпругата ми беше купила бързи тестове и при първият симптом (тя загуби мирис) се тестваха с децата (аз не но беше ясно) и се оказа, че са положителни. Самоизолирахме се за 2 седмици и слава богу го изкарахме леко. Така, че тези милиони преболедували според СЗО са поне по 2 ако не и по 3 повече. А за умрелите от ковид, те със сигурност са по-малко.

Аман от диванни експерти като теб!

500 милиона болни. Надявам се да не са 50 милиона починали, както преди 100 години.

2 години и не може да мине през 10% от населението.....Ебаси пандемията!!!!

на създателите му ще им отнемат Нобеловите анти-награди...

И как можа човечеството да допусне изгражданият сега около нас глобо-концлагер, в който "демократичните " права на човека отдавна са изхвърлени на боклука? През последните 30 години така наречената "демокрация"(която думичка бих изчегъртал с удоволствие) допусна строй, който позволи на няколко мерзавци да управляват тълпа от идиоти. Къде отиде този свят, за да бъде заместен от кошмара около нас - безумия, войни, насилие, разрухи, престъпления, убийства, кризи и т.н.? Армагедон върви по разписание. Светът е обезумял. Моето поколение си спомня отлично за онзи свят отпреди, в който имахме приятели на които можехме да разчитаме, в които родителите поемаха отговорността за своите деца, светът, в който нямаше държавни данъци върху приходите и върху продажбата, в който хлябът струваше 15-20 стотинки, големият апартамент – 7500 до 10 000 лева, в който водата, токът и парното бяха почти безплатни и имахме два пъти отпуски - на море и в планина, образованието и здравеопазването бяха безплатни, но бяха на световно равнище, когато се връщахме без страх през нощите и никой не ни нападаше !!! Къде изчезна този свят? Как ли ще започне Новата 2022 - ра год. ПРОКЛЕТ да бъде англосаксонският ционистки банкерски "интернационал", който, за да оцелее, трябва да води война в различни нейни форми !!!

Същото това време, в което озлобени дядки удряха печати по краката на момичетата защото им били къси роклите. Същото това време когато остригва ха главите на децата защото им били дълги косите. Същото това време когато те вкарваха в концлагер за това че си изразил собственото си мнение различно от това на партията. Същото това време когато нямаше откъде да си купиш апартамент. Същото до в това време когато ти обикновеният човек чакаш 10 15 години за автомобил. Същото това време, където партийците пазаруваха в Кореком А за тебе се полагаше бонбони с изтекъл срок на годност. Същото това време където един донос беше достатъчен да влезеш в затвора. Същото това време където всеки жител беше крепостен там където го е разпределила партията. Реалността за времето което плачете е съвсем различна от това което ви го обясняват на сбирките на младежкото БСП.

Кретен, млякото ти е още по устата или това е бира :-)!! Спомням си всичко - дори това, което ТИ дори не си и чел !! Борбата във властта беше само горе - в Политбюро - там бяха разправиите, но ИМАШЕ 80% СРЕДНА КЛАСА, А СЕГА ? Средната класа е в чужбина, останаха в България само Богаташите окрали държавата и 10 - тина % беднория. Средната класа не е повече от 20-30% и то с финансовите инжекции от двата милиона българи в чужбина. Служех в гвардията и съм видял истините около най-големите от доста близко разстояние. Така, че не ми наливай акъл Дечко, избърши си млекото по устата :-))!! Предстои ти доста тежък и непоносим живот, преследват всеки един до последната буква, а що се отнася до печатите по бедрата на момичетата сега ще ги носиш в СМАРТФОНА СИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА И ЩЕ ЗНАЯТ НЕЩА ЗА ТЕБЕ, КОИТО НЕ СИ И ПРЕДПОЛАГАЛ !!! МНОГО ЖАЛКО ЗА МЛАДИТЕ, КОИТО ИМ ПРЕДСТОЯТ МНОГО ИЗПИТАНИЯ !!!

Детенце това че мама и тати дечица на партийни секретари са ти разказа ли колко е било хубаво не значи че знаеш какво е било. Живял съм глупаво детенце, и в нашето училище беше пълно с такива дечица на дипломати на партийци. Лъжеш като дърт циганин защото така са те учили. Кога си купувал ти апартамент за 7000 при положение че заплатата ти беше 80 100 лв? От кого си го купил? Само държавата строеше апартаменти. И ги разпределяше партията. И ти и останалите лъжци нямате ни най-малка представа какво е било ако не си партиец. Отиваш да живееш и да работиш там където те разпредели партията-няма искам не искам. Посмееш ли да кажеш нещо напреки -бой. Щатният доносник съседа ти написал донос срещу тебе-идва милицията в районното и бой в мазето. Кореком знаеш ли какво е-там се пазаруваше с долари. Притежаването на долари е незаконно. Ако не си партиец. Жалък нещастник си ти-и понеже не ставаш за нищо си мечтаеш за времето, когато можеше да правиш каквото си искаш и да си клатиш краката защото мама и тати са членове на партията. Свърши вашето време. Оттук нататък единственото за което може да си мечтае такъв като тебе е за дребна държавна службичка. Там все още приемат некадърници с връзки.

Живял съм по това време и отлично си го спомням. На редките рок-концвети, които имаше обикаляха едни с червени ленти на ръцете - "отрядници" и прибираха всеки, който се държеше по-така (може и да са ги побийвайли, не знам). Обикаляха и на Великден - да ловят ученици по църквите. Режеха дългите коси с една ножица - тук-таме, че после да трябва сам да се стрижеш. 15-20 години чакане за кола, толкова и за апартамент. Бананите и портокалите - по Нова Година само. Нямаше гуми за кола да си купиш - трябваха връзки. Както и за всичко трябваха.

Млъквай, комунистическа пачавро! От кога си толкова "заинтересуван" за демокрацията ? Като дърт комунист-изедник, знаеш ли какво е това? Ха-ха-ха ... По-добре не се напъвай да мислиш, за да не пръднеш.

Сметни при 100лв заплата, колко са 7000лв. Москвича беше 5000. Аман от пионерчета.

За какви 100 лева говорите бе, вие метачи на улиците ли сте били ? Аз като настройчик - програмист на металорежещи машини с ЦПУ взимах около 320 до 360 лв. на месец държавна заплата !!! Да сте учили повече, балъци глупави !!! НА КРИВА РАКЕТА - КОСМОСА Й МАЛЪК !!!

На Световния икономически форум в Давос политици и свръх богати говореха за контрола на населението,има клипове с това,което говореха открито и то е лудост! Излизат и директно говорят,как хората,ако станели по образовани и по добре финансово получавали лична свобода и така ставали свободни и неподлежащи на контрол,как са щели те да ги контролират?!? Колкото по богато и образовано е населението на света,толкова по няма да може да се контролира и това е голям проблем за политици и бизнес занапред,затова предлагат мерки,като масова ваксинация и нови изкуствени вируси,разрушаване на икономиката и образованието,така повече хора няма да имат достъп до образоивание,до пари,ще има повече престъпност,повече хаос,но и по лесно ще се контролирали масите. Това ли искате да се случи,те директно ни го заявяват в очите?! Зеленият сертификат е средство за контрол и ваксините също,те не са за да ви пазят от вируси,те са параван,за да си мислите,че ви пазят от вируси,а то е за да сте контолирани. Затова няма да искат да махнат сертификатите и ще направят така,ако им го позволи,че всички да сте бедни,няма да има средна класа,ще направят така,че всички да мислят само,как да работят за да може да преживеят до следващия сертификат,ще направят така,че бъдещето ви да не е розово,да сте със съсипано здрави и клиенти на болниците,а не пациенти. В Англия политици обвързани с фармацефтични компании настояват за ваксинация на всеки 3 месеца,а това не е шега работа,ваксини не трябва да се слагат толкова често,това е опит за убийство на милиони! Събудете се,хора!

Моля? Нов Световен ред? Че това е бил Световния ред допреди Втората световна на Запад, а в Източния блок до 1989та.

Само един въпрос имам, този един процент господари ваксинирани ли са, или никога няма да си поставят точно тези вакини?

Ами не може всички да сме богати някой трябва и да работи. На тебе кой ти пречи да си от тоя един процент освен липсата на умения желание за работа и образование? Съжалявам обаче аз лично не съм съгласен едни да лежат и да получават същото каквото и тия дето работят Не съм съгласен един некадърник да получава толкова колкото един талантлив и работлив човек. Не съм съгласен аз и мързеливеца дето го мързи да се вдигне от стола да получаваме една и съща заплата защото видиш ли трябвало да сме солидарни.

1% богати няма да си ти! Ще фалират средния и малкия бизнес,ще има само корпорации,та на теб не знам,какво ще ти пречи в бъдеще да си милиардер,но ако не си,няма да имаш повече пари от за храна до следващия ти сертификат...

Личи си че и да мислиш не можеш. Колкото е по-голямо стадото толкова повече вълна стрижеш. Колкото е по-богата масата от хора, толкова повече печалби имаш от тая маса от хора. Когато хората имат повече възможности и пари-купуват повече, харчат повече и съответно тези най-отгоре печелят повече. От един бедняк не можеш да печелиш. Един роб трябва да го храниш. Само че за промити мозъци като тебе такова мислене е невъзможно. Защото целият свят е виновен за собствената ви некадърност.

Паве в главата също би било в интерес на повечето политици!!!

остават още 3-4 милиарда до 'таргет'-а

да повтарят и да потретват - понеже никой нормален човек не им се връзва, и си ваксат само калинките за N-ти пореден път...

Мой приятели,най върлите ваксъри,поставиха си по 2 ваксини на Астра Зенека и имаха големи проблеми после,сега са вече най върлите антиваксъри и не искат и да чуят за 3-та доза,камо ли за още... Все повече хора ваксинирали се откриват истината и разбират,че са били излъгани,след което минават на страната на антиваксърите и конспираторите,които се оказаха прави за всичко,което казаха до тук!

Глупости...ще ти се....

Сериозно ли? Като гледам колко пъти под различни имена се пише едно и също явно ваксинираните в България са към 60%.

Иска да си увреди децата.Кртени с кртени

Децата са си техни, вас 'кво Ви интересува?

В Индия които не знаят какво е хигиена защо ги броим

Мангали тука бе

ми че то нищо бе - 256 милиона - сумарно мегаполисите в Китй и Индия...Не публикувайте такива статии, че хората и без това се чудят , за какво продължава тая ковид истерия все още..

Българският софийски селяндур, не може да си представи, че цялата сСофия се събира в един затворен Шанхайски комплекс, който го построяват за 2 години там. Че цялото население на Източния блок е населението на един китайски или индийски мегаполис. В ютуб, който много обичат, има сравнение, каква е визуалната разликата между 10 000, 1 000 000 и 1 милиард и 1 трилион. Мащабите са такива, че средностатистическия селяндур с килийно образование е невъзможно дори да започне да си представя.

Млъкни малко и слушай! Знаел ли, че цялото население на планетата може да се събере в софийското поле? Вече знаеш!

Шопе, шопе... прост си шопе! Напънала се патката да мисли и снесла курешка!

Брутална дезинформация...

Първо, данните за преболедувалите са силно занижени, защото повечето изобщо не са се регистрирали. Второ, данните за смъртността са силно преувеличени. Но дори да бяха реални, пак остава въпроса, защо за болест с толкова ниска смъртност разрушиха света?

Ти как ги преброи тия данни? Да си преброител? Или си "фейсбук" читател?

Пише ги в статията, която коментираш. Не знам какъв ти е случаят, но се "услушвай" и за други странични ефекти и вземай мерки, да не направиш някоя по-голяма глупост дори и от ваксинирането... ако изобщо е възможно.

Абе ти си уникално тъп? Някой казвал ли ти го е? Как разбра, че цитираните данни са занижени, ако не си преброил реалните?

Аз имам приятели, които го изкараха. Както в България, така и в Русия, без да влизат в статистиката. В Русия имам такива, които го изкараха 2 пъти.

Най-ревностният противник на свободата е щастливият роб! Разглезихме се твърде много и много ни харесва да си мислим, че сме свободни. Уви, не сме и никога няма да бъдем! Последните две години показаха, че много ни харесва да ни водят за носа! На тях - също!

Ами тогава робе, що са те оставили да пишеш глупости а не са ти хвърлили един бой за да не знаеш много:)))))

Скоро ще разберем защо заболяване с толкова ниска смъртност разруши за две години цивилизация на няколко хиляди.

СЗО отчита на сайта си,че срещу новият Омикрон няма да има смисъл от мерки,защото при него дори до болница не се стига! До момента няма нито един с по големи симптоми от лека отпадналост,хрема и това е,а масово се изкарвал безсимптомно! В Африна има вълна от Омикрон,но тя е смешна,няма нито един заразен с Омикрон посетил болница,явно това притеснява фарма мафията и продажните политици!

Омикронът си е омикрон, но делтата си е делта и си е все още тук. Днес са чипирали още 30 сухи съчки. В понеделник ще им коригират бройката на 300. Това че докато аборигените са се мажели с лайна и са се кичили с цветя, за да почитат духовете са се хранили с трева, не е хич никак попречило на монголите да пият кръв от конете си, докато са препускали денонощно из степите на Евразия към следващата цел, където да извършат геноцид. И едните и другите са хомо-сапиенс! Едни ядат трева и цветя, други ядат месо и пият кръв. Едни като настъпят мравка се извиняват, другите строят кули от черепи. И едните и другите са един и същи биологичен вид, но различен щам.

В Южна Африка вече има ръст на хоспитализациите. След 1-2 седмици ще се види истинската картинка....

В цяла Европа знаят вече, че свръхсмъртността в България е 50%. Това е срам! На първо място в света. 50% повече починали, от обикновеното - без въобще да говорим за Ковид, това са просто числа. Ако искате бройте тези жертви не към Ковид, а примерно към страх от ваксините. Но не и към ваксините, скъпи антиваксери понеже в БГ почти няма ваксинирани :-))) За сравнение - на второ място в света е Румъния с огромно разстояние зад БГ - 30%. Някой преди време беше твърдял въз основа на някакви тестове за интелигентност, че българите били най-умни след израелците. Виждаме сега, че е точно обратното - българите се оказват най-осакатени по отношение на акъл в главата. Милички, безмозъчни антиваксери.

Не е вярно. Съотношението на ваксинирани-неваксинирани в ЕС и у нас предполага по-ниска смъртност у нас от вече отчетената. Би трябвало да е 2 пъти по-висока от Европа, а тя е 5. Разликата се дължи на неадекватното лечение.

Tи нищо не разбра. Става дума са смъртността като цяло, не от Ковид. Без въобще да гледаме за говид, са починали 50% повече хора в БГ, отколкото отколкото през последните години. На какво се дължи това - на страх и ужас от ваксините явно ;-)).

Май някой друг не е разбрал. Или се прави на неразбрал. ;)

България беше в ЕС. Кой се изнесе, изнесе. Даде се шанс. Който имаше ум, се възползва. Време е България да бъде изхвърлена от ЕС. А територията да се раздаде на истински държави - на Румъния, Гърция. Дори Романия може да се направи на част от територията. И дори ще има място за афганистанци, иракчани и сирийци да си направят Ислямска държава.

Простата сметка показва, че от короната са починали 0,0007% от световното население. А ако вземем предвид стандартната фраза "починал с ковид", а не "починал от ковид", реално броят жертви на "страшния" вирус е далеч по-малък.

През много повече защото се изследва ха само по един от семейството. Поне четири пъти са прекарали те го.

Изчистване на сухите съчки, тия бумъри голям живот си живяха. Е пълно щастие няма.

Бумъри е имало в проспериралия след войната Запад. В България след войната е демографска криза, мизерия и глад, която е била усилена или постигната чрез колективизацията и национализацията и изтребването на индустриалците. Много се спекулира, как се било увеличавало населението през социализма. Ако се беше увеличавало с темпа на Турция, трябваше в края на управлението на Бай Тошо да сме 36 милиона, а не 8.9. През социализма единствено бройката на определени етнически, малцинства се е увеличавала и то до такава степен, че през 80-те стресна Партията, така че да предприеме типични за Партията идиотски мерки, които още повече влошиха положението в страната.

Гледайте в ютуб репортажа "Какво се случи в Ухан" на Скай Нюз Австралия и много неща ще ви станат ясни. Трябва да се добави, че мРНА технологията, която Модерна и Пфайзер използват е разработена в сътрудничество с американското правителство. Едни и същи институции са финансирали и експериментите в Ухан, и разработването на ваксините. Сами си направете изводите.

Само глупаците вярват на глупостите от Ютюб.

Само глупаците говорят наизуст без да са гледали нещо. Става дума за сериозен документален филм с доказателства и факти и интервюта с много хора, вкл. с американския президент.

Значи като премине през всички 8 милиарда, ще убие към 166 милиона! Малко повече от една Русия! Супер! Испанският грип е убил 50 милиона, 80 000 в България и само трима от родата.

Стига с твоята Русия!

Бангладеш има повече население! А Русия е ваша родина.

Ама си наистина куха лейка, комунделска! Тук в случая нищо по адрес на Русия не казвам, обаче плоскомозъчните русофилистици се засегнахте!

Ти си патологичен случай, във всеки коментар споменаваш Русия.

Испанският грип убива 50млн за по-малко от 2 години, във време, в което пътуванията са били много по-ограничени, така че не ги сравнявай, защото нямат нищо общо. А и медицината е била на съвсем друго ниво. Нямам нищо против ваксините, но не и когато са скалъпени набързо, да ги правят задължителни! Без значение аз от кои проценти съм! Собственият избор и правото на избор са сакрално право на всеки индивид, всичко останало е....можеш да се сетиш, 45год. сме живяли в такова време.

Байно не ми сравнявай науката отпреди 200 години и днешната наука! Не си ти да кажеш, как се правят ваксини и да определяш, кое е скалъпено и кое не! Хората учат по 20-30 години, докато стигнат до ниво, за да дават такива оценки. И между другото никъде не говоря за ваксини, които ни в клин ни в ръкав намесваш, само за да си изкажеш невежеството!

Убиват човешкото продажните, смрадливи медии и дир-ът е също една от тях!!

Докторите и политиците си показаха истинската природа на печалбари и садисти през тази епидемия. Е, Ковида в Африка може и да изчезне. Виж в Европа задълго ще остане като робство и потъпкване на свободата на европейците. Китай и Русия май спитиха западна ЕО.

Тоест глобалната смъртност е 0.0625%. Математиката отрезвява. А аз съм ваксиниран, двойно, между другото.

Абе малоумник, смъртност се смята на база заразените, не на общото население. Все едно да смяташ шанса за печалба от тотото не на база пуснатите фишове, а на броя на хората, които евентуално биха пуснали.

Което е 2% от заразените, и което също не е толкова много вече....

Освен ако ти не си от 2%! Тогава ще ревеш, че е супер много! Тоест роднините ти!

Само,като се замисли човек трябва да му стане ясно,че тези ваксини не са за да ви пазят от вируса,а за някакъв пъклен план! Децата изобщо не се засягат от вируса,а те напират и тях да ваксинират,защо?!? От какъв зор и децата,след като този вирус не засяга тях,а пък Омикрон дори възрастните тежко болни го карат леко,защо отново тръбят едното ваксиниране и това е,ами защото планът им е да изпоотровят населението с някакви недоказани боклуци незнайно за каква работа за в бъдеще!

ти конкретно да мислиш, нямаше да пишеш идиотщини.

Въздушно-капков вирус с 2,075% смъртност. Две години медийна истерия, локдауни, маски, дистанция, ваксини, зелени сертификати.

КОВИД убил 5.5 МЛН. души. Все си мисля, че патоанатомите определят причината за смъртта, ама щом са решили ДА СТРАХУВАТ световното население, няма да се спрат...

вълна от заразени конкретно от ковид, смъртността у нас скача двойно и пропорционално със скока в броя на заразените. Не ти трябва патоанатом за да направиш връзката, а малко акъл единствено.

Многогънкова госпожо, бихте ли ми отговорили ЗАЩО по време на КОВИД вълната през мин. годината ПОЧИНАХА 16 652 българи ПОВЕЧЕ от НЕКОВИДНАТА 2 019 г, от които 7 515 ОТ КОВИД и 9 147 от НЕ КОВИД?! ЗАЩО, госпожо, при всички условности, ЖЕРТВИТЕ на КОВИДЯСВАНЕТО са ПОВЕЧЕ от КОВИД ЖЕРТВИТЕ?! С коя гънка на мозъка си ще го обясните?! Цялата съм в слух.

няма да допринесе за вашите мозъчни гънки. А те са проблема в случая. Върнете се пак в статистиката с която явно сте запозната отчасти и погледнете отново движението на смъртността по седмици през годината. И не забравяйте че най-голямото "ковидясване" през 2020г. беше през първата ѝ половина. Помните локдауни, КПП, забрана за разходки и т.н. Задайте си тогава въпроса, защо през въпросното първо полугодие смъртността беше дори малко по-ниска от обичайната и защо като дойде и вируса второто полугодие, нещата рязко се промениха за съжаление? Особено в последното тримесечие. Приятно четене. И дано ви се образува и мислене.

Многогънкова госпожо, пак те питам: ЗАЩО по време на КОВИД вълна ЖЕРТВИТЕ НА Вълната НАДВИШАВАТ КОВИД жертвите? И отговор не искам...

Всъщност има още един умрял. Умря свободата в Европа и се замени с фашизъм и QR код за концлагеристите.

Роди се поредния, но не послен и освен това очевидно много благодатен начин, демокрацията да бъде грубо злоупотребявана и изнасилвана за да бъде дискредитирана и унищожена. Всички призиви за слободия и анархия от антиваксърите всъщност целят това. Иначе основата на демокрацията са еднакви права, възможности, правила, задължения и отговорност за всички. Без изключение и интерпретации.

Ковид е най голямата лъжа в историята,не е убил 5,5 милиона души,защото повечето не са починали от ковид,а от друго,а ги писаха с ковид! Ковид 19 е милиарди в касите на фармацефтите,нищо друго!

И ти, селски, кой си, че да правиш такива глобални изказвания? Дай си данните, кръчмарски следователю?

Трябва да се въведе задължителна ваксинация,стига сме слушали глупости.

Ами набоди се с 15 дози за по-сигурно и ще си ОК!

Задължителна ваксинация за идиоти срещу идиотизъм!

Не съм фен на ваксинирането до безкрайност.Просто разбирам,че няма друг начин.Ако не се ваксинираме постоянно ще има локдауни,цените ще скочат,доходите ни ще намалеят.Освен това от ЕС ще предприемат мерки срещу невежеството ни.Например като забранят пътуванията до България,това ще засегне туризма,ще навреди на бизнеса.

Май ще излезе вярно,че Ковид пандемията е за да се въведат тоталитарни мерки. То така с тоталитерни методи, ако решат могат да ни пуснат и една атомна бомба.

Имам само 2 въпроса: - Ако вирусът е толкова страшен, защо не се търси и обявява активно произходът му и профилактичните мерки, предприети за да се избегне огнище на подобна пандемия в бъдеще? - Ако вирусът не е толкова страшен и горното не се налага, защо се прилагат повсеместно толкова агресивни мерки, погазващи правото на личен избор и лична свобода?

се търси. Няма гаранция дали може или ще бъде намерен. Възможността да стане това което стана се изследваше отдавна. Преди пандемията това се посрещаше с безразличие или присмех. Сега изследователите и тези които са ги финансирали се демонизират и дори преследват, заради труда им. Вирусът очевидно е достатъчно страшен във всяко отношение.

Значи в тази статистика има умрели от всичко и от катастрофи дори, но най-вече от нетестваните препарати лъжливо наричани ваксини.

Аз се ваксинирах и с 3-тата доза и нищо не ми се случи,само ме боли ръката 2 дни на мястото на убождането.Този страх от ваксините е необоснован и ни пречи да се преборим с болестта и да заживеем спокойно.

Принуждаването на всеки да инжектира нещо в тялото си, което не желае е отвратително и погрешно. Аз не съм против ваксините, аз съм против това да нямаме избор. Просто да има една граница, която да не се преминава. Пък който желае, нека си направи и 15 дози.

Имаш избор.Можеш да умреш.Не познавам нито един пострадал от ваксина,десетки неваксинирани,които се разболяха и 3 ма неваксинирани,които умряха

Е, аз пък познавам починал от ваксина.

Погледни "ваксината" Pandemrix срещу свински грип и последиците след години и пак си помисли. Не всички страничи ефекти се проявяват веднага. За някои са необходими години.

За да заживеем спокойно, не е нужно да се ваксинират всички (още по-малко при 2% смъртност). Да живеем спокойно, вече няма да се върне....

265 млн. хванати от тестове, колко са реално - никой не може да каже.

Само производственият брак на "ваксините" ще избие повече хора отколкото самият коронавирус. Това е толкова сигурно колкото, че довечера ще се стъмни. При десетките милиарди дози които предстоят с оглед на ваксиниране през пет-шест месеца, дори и хилядна от процента ще умори в повече хора отколкото вируса. Представете си обаче, че производственият брак не е хилядна от порцента, а една десета от процента? Никой не е казал, че трябва да е под процент, а ако е два или пет процента? Можете ли да смятате?

А в Южна Африка вече се сбогуват с вируса, докато европейците налагат фашизма. Поне 3/4 от убитите заради ковида са жертва на мерките. Не случайно в меркеловска фашистка европа са най-много като процент от населението. Само Перу е изключение.

Абе откъде измисляте тия глупости, бе, май ви плащат, щото нормален човек не би писал такива лъжи. В Южна Африка заболяваемостта расте с часове, вече започнаха да растат и хоспитализациите.

Въпрос номер 1 е , какво е имало в жълтата торбичка на Рашков !?!? След разпивката със съдиите в кръчмата средец

Всъщност тази статистика е силно изкревена - преболедувалите вероятно са 4пъти повече! Много е вероятно и починалите, при които конкретно Ковид е пряката причина за смъртта, да са 2-3 пъти по-малко от обявеното!

Ти е правописа.

Демек, 2,% смъртност. Ама не е. Лъжете.

А колко от тези 5.5 милиона бяха убити от докторите??? Лекуват "по протокол"... не гледат какво ти е, просто те тъпчат с антибиотици и простотии, и като умреш - ковид.

алкохола е минал над 2 милярда и е убил 67 милиона наркотиците 1 милярд и 70 милиона

Нищо не е минало през милЯЯЯЯЯрди. Няма такова нещо като милЯрд.

В процентно отношение: около 0.2% Това ли ви е "страшната болест", заради която се обяви световна пЛандемия?!? Пандемия се обявява при над 15% смъртност!

2 procenta

Колко милиона уби отмяната на плановите операции? Защо мълчат, колко от приетите в болница с тромбози са ваксинирани?

отмяна на планови операции се прави по две причини. Едната е епидемиологична. Възможността болни от други болести да се заразят когато в болниците има твърде много инфекциозни болни по време на епидемичен тласък е голяма. Другата е чисто практическа. Когато твърде много болни от определено заболяване заемат местата и ангажират ресурса. Например двойното натоварване в интензивните отделения вкарва анестезиологичните екипи там и физически не остават достатъчно хора за планова оперативна програма. Така че ако има такива жертви те са пак заради епидемията. И троловете имат пряка заслуга за мащабите на проблема.

Ако има причина, екипите да са заети в България, това са клиничните пътеки, които всеки се опитва да източи. Жестокоста, арогантноста и алчноста на българския лекар и сестри са пословични и начело на всички е Униформения, който се продаде за жълти стотинки и се изплю на дългите си години стаж. Малцината с някаква съвест отдавна не работят в здравеопазването. Парите, които хората дават под масата, са причината, заради която не вярват на системата и не се ваксинират. Пострадалите от здравната система в България не са тролове, за съжаление са мъртви! Отидоха си прекалено млади!

От тези 5.5 млн умрели сигурно само половината са умрели заради ковид.

Три въпроса към специалистите: Има ли ваксини за друга болест с толкова ниска смъртност? Има ли други ваксини с толкова много странични ефекти и смъртност от самата ваксина? Колко промила е смъртността от ковид извън рисковите групи?

На първо четене-менингит и детски паралич.И при двете последствията за преболедувалите са ужасни.

На първо четене, смъртността от менингит в началото е била 90%

Според всички ВСИЧКИ официални, утвърдени и доказани източници на информация, както и според всички ВСИЧКИ органи по света, оторизирани и отговорни за здравето и живота на хората са БЕЗОПАСНИ. И ПОЛЗИТЕ ОТ ТЯХ МНОГОКРАТНО НАДХВЪРЛЯТ РИСКОВЕТЕ. От така зададеният от теб въпрос е видно че го задаваш с цел създаване на съмнение и недоверие т.е. си трол зает с антивакс пропаганда.

Съвсем добронамерено ти казвам, чуеш ли специалист да говори за "безопасни ваксини" бягай презГлава. Няма безопасни ваксини, а такива чийто риск от поставянето е оправдан спрямо риска от боледуването, като за де се изчислят правилно рисковете, трябва да са минали десетилетия, защото често усложненията се проявяват след време.

съм специалист. И съм ваксиниран. Както и цялото ми семейство. Не знам ти в каква област си специалист. Очевидно не в областта на медицината. Бъди така добър да даваш съвети в сферата на твоята компетентност.

Още малко и Швепс...

1% смъртност. Колкото при всеки грип.