Covid картата на цялата страна се оцвети в зелено

Общата заболеваемост за страната спада и днес е 299 на 100 000 души, сочат данните на НЦЗПБ

Обратно в новината

Коментари - Covid картата на цялата страна се оцвети в зелено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видяха че номерът с психотерора им няма да мине пак и събраха набързо цирка...

Каква е тази мания да оцветявате, защо не се запишете на курсове по рисуване, и не ни оставите на мира, да не сме на 3 годинки мислите ?!

Маските ще да са помогнали да знаете :)

МОЛЯ не си играйте с ХОРАТА не ти депресирайте маниплирайте плашите манипулирате просто не ни плашите не ни доплашете

Мерките които никой не спазва дадоха отличен резултат !

ПРЕМЕСТИХ СИ ГО И АЗ В ЗЕЛЕНАТА ЗОНА

Някой въобще интересува ли го тая хрема? През зимата предстои масов мор от студ и глад, а вие умишлено отклонявате вниманието с "добри новини".

Като си помисля, че март 2020 година можеше да минем така, направо ми иде да взема една сопа и....

те едни и същи хора си ги носят от поне 4 месеца насам, откакто паднаха, та от тях ще да е да !

предизборно :-)))

Бахти лъжите! София си е цяла седмица в " зелената " зона - какво облекчаване, какви пет лева ?! Всеки може да влезе в тоя шибан информационен портал и да следи , не сме идиоти !

Пред избори се случват чудеса. Един ден без смрадливите парцали наричани от ковидиотите "маски" и всичко вече е ток и жица. Схемата на века!

ами като идват избори. Обидно е че ни мислят за чак такива малоумници.

Гнусна лъжа, ние следим данните и нямат нищо общо, с написаното.

Не мога повече с дебилите в управлението! Зелено,ама и маски! КРЕТЕНОИДИ! ВЪН НЕЩАСТНИЦИ!

И магически светнахме в зелено

Ооо ЧУДО!!! Овцете поносиха маски в тролея и в магазина 10 дни, и цялата карта се оцвети в зелено!!!

Знаете ли колко ваксинни и маски залежават неусвоени, не така. И пак да изкъртите оейките от морската градина б аБургас- доказана антивирусна мярка е, питайте хенерало

Важното е Путин да го няма, студа и глада ще издържим, все пак при БСП 96 та беше 100 пъти по зле и сме калени!

Макар, че единици носиха маски - това е дежурната опорка на ковидарите. Сега ще кажат "ето, маските помагат", и "мерките работят" :)

На майка ви в зелените градинки гадни терористи сговорени гласно и негласно да съсипват народа. Всичко ще ви се върне тъпкано за лъжите и лакомията за пари,власт и сензации.

Откога чакам да въведат отново антивирусни мерки като къртене на пейки и разходка в парка само с куче, но няма да ми се сбъдне мечтата. Толкова е спокойно да се разхождаш само с кучето си в парка, а и като са изкъртени всички пейки, няма да има кой да те зяпа отстрани, докато се разхождаш. Направо рай!

Всичко е нагласено.В края на септември картата отново ще почервенее.

Пак лъжа и пропаганда! Не вярвам , не ми пука и не ме интересуват никакви Ковид простотий , това е! Или не ни пука от Кромид и сме бикове или лъвове или сме овце с маски , дезинфекций , тестове и по 1, 000, 000 - бустера, ваксини на ден за убиване на самите , нас! Карам си лятото и не ми пука , вие решавате , или овце с Ковид простотия или лъвове!

Защото няма масово нововаксинирани. За всички е ясно, че 60-70% от новонабодените лягат болни до 1-2 седмици.. ма кой да мисли

мина летния вирус и всичко свърши... Фашисти мръсни заслужавате БЕСИЛО На есен възраждане.. защото какво ни чака есента и зимата един господ знае...

И Ко прайм???

Шефът на Булгаргаз ходи с маска и с ръкавици, само товя е помогнало!

Абе какво ти пука! Тази тъпа карта , е като зоните за паркиране, като искат богатите Ковид лумпени и идиоти да правят разни цветове с зони за паркиране! Същото е и със картата за Кромид , която е фалшива! И е измислена, всичко е за пари , зоните за паркиране им мислят някакви тъпи цветове, да може пак същите лумпени да вземат пари от паркирането, същото и със Ковид! Мислят най различни цветове , за зелени зони , червени зони , сини зони , пембяни зони, всякакви зони за паркиране , лапат пари от тези зони за паркиране , също и от тая изчислена карта с измислени цветове , пак лапат пари от нас , ама от здравната каса! Всичко е за пари , тези дето мислят Кромид и мерките , не знаят нищо, не са лекари, и са пълни идиоти , за разстрел, са!

Махайте ги тия маски, къде ни ги натресоха за довиждане.

Голям страх от това Възраждане, чак ковида избяга. Манипулатори долни.

Виж ти- а какво стана с ония 1000 в болница? Как оздравяха за 3 дни. Мама ви джендъри да еба.

Ако чекнете портала към 00:30 , точно когато ъпдейтват данните за деня, може да попаднете на интересни неща. Например, в началото на август прогнозата за регион 2, 3 и 4 беше етап 0. После го коригираха на 1. И се питам , някаква грешка ли бе, или просто избързаха с (вече предвиденото ) инфо?...

Ко праим? Вкарваме ти го отзад.

пак ще кажат, че е заради мерките - маски....... ха ха ха ха............ някой хора психясаха доста......

Само няколко дена с маски и изведнъж няма "заболели" , болните оздравяха, а нищо чудно да има и някои починали дето да са възкръснали.

не знам дали ви направи впечатление като даваха по новините някаква среща по повод газовата криза, че шефа на Булгаргаз беше почти единствен там с маска, а и че с едни черни ръкавици, като някакъв извънземен ? И е резонно да запитаме може ли такива хора с явни психически проблеми да са на такива постове и да очакваме от тях важни за цялата страна решения и мерки?

Голям страх ги тресе от Възраждане. Вижда се, че това е един обикновен летен вирус и когато отшуми намаляват и случаите

Кален ли?! Оцелял си? Може. Имал си роднини, които са гледали ниви и животни, затова не си пукнал от глад. Сега вече нямаш и се разплуваш от мързел на дивана. Ще видим зимата дали Лидъл сервира безплатно обяд.

И този път имаше мижав инерес към ковида. Към войната също е така. Сега ще видим какво ще измислят, няма да ни оставят на мира. Със сигурност обаче интересът няма да е мижав като дойде зимата и ни надуят сметките и цените за всичко. Тогава ще почнат да падат задъжки.

АНАЛНИ, постоянно за ЛГБТ, че да не разнасят маймунска шарка.

Дирници целите сте оцветени в КАФЯВО...Сетете се сами в какво сте оцветени...

Те маските помагат , колкото и ваксините, вижте тия най ваксинираните с най големите мерки , как в момента чупят рекорди - Нова Зеландия, Южна Корея, Япония, Италия, Португалия, Тайван, Малта , Израел - с по няколко дози и още толкова будители.

Те маските помагат , колкото и ваксините, вижте тия най ваксинираните с най големите мерки , как в момента чупят рекорди - Нова Зеландия, Южна Корея, Япония, Италия, Португалия, Тайван, Малта , Израел - с по няколко дози и още толкова будители.

Излез от дупето на Кирчо и отиди обратно в това на Кокорчо и Ленчето...

Затваряния, локдауни, маски и подигравки гласувайте за Възраждане. Само те се застъпват за интересите на българите.

Не ме интересува! Всички да се ваксинират веднага и който е вкасиниран повече от 3 пъти да носи маска задължително! А който не е ваксиниран да носи обозначителен знак червено кръгче и също маска! Децата да носят маски! Домашните любимци също. Днес ще обсъждаме дали и кравите да носят маски. Карантина от септември! Положението е критично!

Дойде БКП на власт и отнесе Ковид-а като куцо пиле (пардон - куц Гълъб) домат. Хвала, другари, хвала!

ㅤ

Докато висяхме с правителство в оставка, имаше вирус. Дойде служебното правителство, вирусът се уплаши и се скри. Явно наистина е нов вариант...

Публикация на Николай Дренчев, организационен секретар на ПП "Възражадане" от дата 30.07: Храбри Възрожденци! ... Всеки от нас, който влезе в кампанията като кандидат за народен представител трябва да си дава сметка за следното: 1. Шансовете на който и да било да бъде избран за народен прдставител са малки. 2. Всички кандидати за народни представители ще трябва: - Да се подчиняват безпрекословно на партийната дисциплина - Да спазват указанията на ПР и медийния екип - Да спазват разпоредения дрес код - Да спазват наложените им ограничения върху поведението на публични места - Да спазват ограниченията наложени върху изявите им във ФБ ... Това ли са интересите на българите?