Коментари - COVID-19: Нарастващият хаос ще увеличи търсенето на диктатори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпотия, написана за вътрешна руска употреба! И любезно преведена и препечатана от тъмночервения сайт Glasove!

Къде мога да подам заявление и да бъда включен в списъка с кандидат-диктаторите? По принцип приоритет ми е да бъда назначен на един такъв отговорен пост в България или сатрап, или тиранин на няколко области, обаче за по-голям шанс за професионално развитие, с удоволствие ще участвам и второ, трето класиране за диктатор в чужди страни! Дано само да ми плащат пълни здравни осигоровки и да бъда освободен от потребителска такса при джи-пито!

Диктаторуте се явяват когато лезбийството и педераслъка се самозабравят

Ние , Българите , вече си имаме диктатор . Не е избран от Нас , само от коняци , покойници и фалшиви бюлетини . С радост ви го харизваме , с едно условие . Никога да не чуваме за антиБългарската , сащисана , юдо/гейска подлога Със здраве да сди го ползвате ;))

Сорос го откри веднага и чрез него съсипва България вече 10 години,така наречените десни са влюбени в него,те даже не знаят че ако утре ДЯДО ИВАН отново се окаже на Дунава ,пожарникаря ще е пръв с букет в ръка

А от 30 и косур години, това у нас какво е? Демокрация на върба. Всичко стана пари, пари, пари... Къде е справедливоста, къде е реда? Къде е дисциплината, къде отиде отзивчивостта между хората? Всичко се превърна в пари, пари, пари... Къде се дянаха общочовешките добродетели. Остана ли нещо от най-важните за едно човешко общество - това за съществувалите от хилядолетия ЦЕННОСТИ НА ЧОВЕКА? Аз, пък и много други като мен, питаме: -Със какво тази фалшива демокрация и прехваления капитализъм подобриха нашия стандарт на живот, нашите човешки отношения, нашето име като истински ЧОВЕЦИ?

Истината е такава. Жалко е, че много хора не го осъзнават и предпочитат да живеят в илюзии. Капитализмът и пазарната икономика вадят най-лошото в човека. Липсата на мир и спокойствие е най-големият проблем. От там и снижаване на раждаемостта и размножаване на простащината. Но Великите сили пак са си направили сметките криво. Бог да пази България!

а меките китки които са сегашните диктатори в Европа ,ще си предадат ли доброволно либерастията?

Фарсът с волеизявлнито на народа на избори, свободен пазар, свобода на словото и пр. и пр. доказват, че при демокрацията робът плаща за робството си. По-добре умен диктатор за 20 години, отколкото 5 тикви сменяни и гладни през 4 години

Значи имаме от тази стока за износ. Нашият диктатор ще ви го дадем без пари.

Аз

Те па шо ората си немат по-добри, за твоя баш примрели...

За какви диктатори бълнувате? Всичко на планетата е стигнало предела (за който се говори в Новиьо Завет на Св. Библия). Предстои осн. ремонт/реиклиране на всичко, казано с други думи RESTART на с/мата. Обаче, както беше казал вождът на революцията: Онези отгоре не знаят как да продължат по-нататък, а тези отдолу не искат да живеят повече така! Е, поради това всички са заели поза очакване и ослушване за това, което предстои. Както се казваше в един стар съветски филм: Дело глухо как в танке!

За антихриста иде реч, макар и неосъзната от мнозина.

Къде са родните социал-антрополози и пр. анал-лизатори да ни обяснят ситуацията и да предложат изход от създалото се чрезвичайно положение?! Ей, т'ва татко Махно за нищо си го нямате...

Аз

Спокойно! Когато... ако!, всичко свърши, ще се покажат по телевизора и щи обяснят, че няма нищо странно - всичко се е развило точно според техните предвиждания. За да не сме голословни - това харалан александров, ивайло дичеф, огнян минджеф и прочие фукоямофци.

"автономност на естаблишмънта" Ко речи?!? Хайде сега да си напишете статията на български, тъпи, прости и кухи драскачи.

За муджахидините Коранът е динственото необходимо писание:)

Аз

Е как?! То и гуглето така превежда...

Ако мислим трезво, щетите от този вирус не са нещо особено на фона на обичайната смъртност. Страшна е единствено медиййната обработка. Всеки ден броят жертви, много от които се оказа, че не са на вируса. И като ни казват някакви бройки в хиляди, искат да ни ужасят. Освен това, когато на хората строго им забраняват да си покажат носа от къщи, те как биха могли да разберат дали показаното по телевизора е истина или не? Всеки глас на специалист или не толкова уплашен веднага бива заглушаван от хора, които понятие си нямат от вируси. Истинската цел е разрушаването на целия съществуващ свят и според мен то вече е неизбежно. Всичко и така си беше на ръба на фалита, сега просто няма как цялата световна икономика и финанси да не се сринат тотално. И това означава такъв глад и безредици, пред които и най-високите предполагаеми жертви на вируса ще са лека шега. Когато някой не знае колко човека постоянно умират от всякакви лечими и нелечими болести, цифрата 100 000 починали му се струва страшна. Ами това е близо до обичайната смъртност от грип ВСЯКА ГОДИНА. С какво тази беше по-страшна? Всеки вирус мутира, за да оцелее. Ще мутира и този. Това значи, че дори и да създадат ваксина (според някои специалисти това е невъзможно), тя няма да защитава от мутиралия вирус. Значи ли това, че никой вече никога не трябва да излиза от къщи ли?!!!

НЕПОБЕДИМАТА ПРОСТОТИЯ

За мен диктаторите от двадесет и първи век не са традиционните диктатори от историята..Онези са дошли с кръв и обикновено така си отиват....Сегшното положение предполага криминално и популистко завземане на властта като основната част от избирателите е изманипулирана за да се сдобие с власт кандидата, а после той набляга на всички възможни репресивни мерки върху медии, и елементи на държавност за да засили ролята им, а оттам и конрола върху народа...Ние го имаме при нас в България като жив пример за подобно управление, което е съчетано с абсолютна жажда за власт и безконтролно изпразване на хазната...Когато диктатора е добронамерен и сравнително умен, то той осъществява диктата си така, че първоначалното му идване на власт да бъде заменено от всеобща подкрепа...Справка" Пиночет и Франко въпреки, че това са в началото военни диктатури...Ние нямаме такова щастие, защото нашата Тиква не е от този сорт...Тя може да бъде свалена от власт само с тежък удар по нея....така че това е спасението..

Коронавипусът е предпоставка за поява на на ездача на белия кон в Откр.6:2,сиреч антихриста, който ще дойде в един объркан свят и ще налага ред и справедливост с войни.2025 г., запомнете я...за всеки случай.

Ердоган, най опасен диктатор на територията!

Алоо Дира първият и последният абзац са едни и същи.Copy-paste.

Аз

Да, ама първият абзац има ", коментира Александр Халдей в t.me/rus demiurge. " отзад. Мбухахаха...

Ние си имаме ББ. Той е полудиктатор. Въобще е полу - всичко ... Но е добър шофьор на джипка и Мустафа го похвали

Какъв е този онанизъм. До средата го изтърпях. Айде спрете се с таз настинка. Ще ядете хурката

Да бе... Аз си търся двама! Има ли отстъпка за втория.....?

Защо ги наричате диктатори това е много силна дума . Има царе крале президенти министър председатели --Бат Бойко--не води ли еднолично управление -ако не е той до сега много неща нямаше да станат. То и така трябва един да командва иначе става малко като анархия -

Мими и ти ли си от оная клика дето избраха Тиквата щото се подмокрят като чуьт :мъдрите: му слова....Със сигурност нямаше да станат следните неща: Фалита на КТБ, нахлуването на свинската чума, кражбите от Пенсионния фонд, кражбата он НЗОК, водната криза в Перник, некадърните инфраструкторни проекти и много, много други...Ама и на теб акъла ти е в средата на чатала...по това си приличате с Бат Бойко...еднакво тъпи сте!

Е нале и другите ги гледъхми

Не са тъпи. Вдлъбнати са.

ДАНО ИМА И ТАКЪВ В БЪЛГАРИЯ ДА ИЗБИЕ ЦЯЛАТААА СГАН

"царската" фамилия на прокълнатите сакс кобурготи? нема. Приема се!!

гледам и "майора" sybileto на лузъра, лабораторен плъх от драгалевската корона е тука. да го питаме: ти колко данъци плати с твоето денонощно минусоцъкане, а??? :-)))

светът принадлежи на социалистите. ФАКТ!!! а защо не е социален? къде са евтините ви жилища бе мекерета на сорос и дебилната еврейска фамилия ротшилдови??? а? А? А? щерев... обама, негре тъп, ама гъза ти пълен с народ бе!!! :-)))

искам да се подиграя с тъп негър и това да е именно обама... подайте ми обама и циганската му фамилия за волле! :-)))

Ние нашия сме го намерили ,сините и червени комуняги да чакат още 45 години.

искам да се подиграя с тъп негър и това да е именно обама... подайте ми обама и циганската му фамилия за волле! :-)))

А???

Не се ли наяде с това близане на задника му бе лайнар.

да питаме ердо, дали ще ви приеме всички на работа в анадола... а дойче педовелевчета... :-))) .. очаква ви с нетърпение... каза ми го!! :-))

а да не забравя! помеждудругото да спомена, за интересуващите се от психопати, че sybil е имала поне седем външностти.. и винаги се е изнервяла в присъствието на профайлъри... за теб става дума, майоре... кхъм, роналд рейгъне... А? щерев...

обама, негре тъп, ама гъза ти пълен с народ бе!!! :-)))

Ние нашия сме го намерили ,сините и червени комуняги да чакат още 45 години.

е той, бре?

обама, негре тъп, ама гъза ти пълен с народ бе!!! :-)))

та мисълта ми бе, че нема политик, който и през маска да ни поздрави за съществуването си, защото без нас - създателите на благата и фискууса и вас немаше да ви има, нещастни лузъри. вървете на негъра обама в гъза!

та мисълта ми бе, че нема политик, който и през маска да ни поздрави за съществуването си, защото без нас - създателите на благата и фискууса и вас немаше да ви има, нещастни лузъри. вървете на негъра обама в гъза!

Ей затова съм против президентска република. Ами ако наложат някой сатрап? Не визирам конкретно никого.

а да не забравя! помеждудругото да спомена, за интересуващите се от психопати, че sybil е имала поне седем външностти.. и винаги се е изнервяла в присъствието на профайлъри... за теб става дума, майоре... кхъм, роналд рейгъне...

"комунистите" като сталинка, серж, меркел, оланд, бабоебеца, трюдо, сорос... да не изброявам всички мутри, нали, че немама време, мили деца... осраха тотално онова, що бе създадено от предшествениците им с много, много жертви. ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ!!! служители на евреите и мамона! и твоята фамилия да е проклета, негъра обама!!! роланд рейгън направи филми, които днес никой не познава! дори китайска джонка кръстиха на неговото слабоумие! поздравления!! какъв психопат трябва да си, за да се кръстиш на името на още по-голям психопат? като роналд рейгън??? питам си се де.. :-)))

роналд рейгън, кой ви управлява, ако не социалистите ви бе, слабоумен дебил... :-))) алооо "царо", немаш ли ди друг имот за прибиране? сега му е времето да откинеш глъвъта на простия българин, тъпо копеле недоносено! от психопатна фамилия! погледнете какво направи тогава оланд! пъ нека да ви кажа кой осра тотално света! точно социалистите! и зелените детеебачи! да ви дам примери, а? ами погледнете го шриодер! днес е шеф на газпром, руския газпром! а преди години, заедно със зелените таксиджии унищожи всичко онова, що бе постигнато с много труд и човешки жертви. погледнете и оланд! все нещастни, асоциални копелета, на които се дължат много социални кризи и нехстастия! ами погледнете го вашия сержи! какъв супермен в рушението на социалното богатство на нас! Наше Величество Данъкоплатеца!!!! нема такъв разрушителен вирус, като зелените педофили и социалистите, които са дирижирани от ционистите на сорос и ротшилд!!! просто нема!

а да не забравя! помеждудругото да спомена, за интересуващите се от психопати, че sybil е имала поне седем външностти.. и винаги се е изнервяла в присъствието на профайлъри... за теб става дума, майоре... кхъм, роналд рейгъне...

начи АЗ направих колатералните жертви на цруто на буш в трейд-центъра, а????

начи да повторим за дебилите за осми път! не Аз, а негрото ви обама полиля света!! аз? начи да повторим за дебилите за осми път! не Аз, а негрото ви обама поплиля света!! или Аз направих колатеряалните жертви на буш в трейд центъра ви, а евреи от цру???

ах да, а да не забравя! помеждудругото да спомена, за интересуващите се от психопати, че sybil е имала поне седем външностти.. и винаги се е изнервяла в присъствието на профайлъри... за теб става дума, майоре... кхъм, роналд рейгъне... :-)))

в ЗАТВОРИТЕ СЕ ТЪРСЯТ ДИКТАТОРИ !

светът е управляван в голямото си мнозинство от социалисти! дори световната банда на ротшилд е управлявана от бивша сталинистка! да? да! факт! е, кой усра света?

Ти!

аз? с четири плюса за това? приемем без възражения, джедърче!!!

Няква психично болна амеба, подвизаваща се като "Mockingbird" се питва да ми се покатери на "средела" !!!! Бягай от тука мека китко.....мъжко не чукам !!! Отивай да пишеш в БГМАМА сайта и да обсъждате манджи и плетки с другите анално-податливи комунета като тебе !!!

светът е управляван в голямото си мнозинство от социалисти! дори световната банда на ротшилд е управлявана от бивша сталинистка! да? да! факт! е, кой усра света?

Bill Gates sauveur de l’humanité ? Ça fondation prévoir la vaccination contra coronavírus pour fain octobre. Les essentielles sera que whole world sera vaccines. Tous les détails n’ont pas encore été publiés, mais les experts ont déclaré que si les résultats sont confirmés, ce sera un "résultat fantastique", mais pas une "balle magique" contre la maladie, a rapporté la BBC. Dans l’enquête a participé à 1063 patients à 47 endroits aux États-Unis. Citié Reuters

Това искат бесепарите - служебно праветилство и Радев да назначи Корнелия за министър-председател... Само че няма да стане, на следващите избори БСП няма дори да влезе в парламента, защото предаде собствените си избиратели - възрастните хора и пенсионерите, иска върху техните трупове да се изкачи до властта...

:-))) къде са нормалните ви цени за маски, които китайците ви подаряват, а такива, гриповидни женомъжки създания без грам мозък, като каренбауер и алтмайер ви продавата за по едно евро! а, ах, да... простете... вече говорим за дойче педаловеле.. на безкултурното меркелче на хонекер... социалиста... :-)))

Малко не разбрах защо откачените от "гласове" са се хванали за статия, предназначена за вътрешна употреба. Както е известно, в Русия джуджето се скри в бункера и се самоотстрани от властта. Дрънка за печенеги и половци а също така разбира се и за спартанци Вече и слепия вижда, че Путин е просто един бандит, който се е докопал до властта и граби националните богатства на страната с пълни шепи. Именно и затова подобни статии в руската преса целят все пак да понамалят тоталния натиск към изменения във властта. Путин е окурок (за русофилите, които не знаят руски - това означава фас). Такъв прякор са му дали в разузнавателната школа, която той разбира се не завършва. И понеже все пак е ценен кадър, за такива като него има разни утешителни длъжности. В случая - завеждащ културен дом в съветско военно поделение в ГДР. Хем да си понакупи малко западни стоки, хем да събира клюки от доносниците от ограничения контингент съветски войски в Германия. (това е политически правилното име на съветската окупационна армия) Другия му прякор е моль - молец. Така са му викали колегите. Както се казва - коментарите са излишни.

Мудак!

И аз считам,че не са необходими коментари към този пост.радостно е да се отбележи,че има хора ,които са навътре в работите на КГБ и знаят какво е било мнението на колегите на Путин за него от този период...вероятно са имали сериозни връзки в КГБ!?вижда се и дълбочина в познанията на руски език- и окурок ,и половци /в бълг-история не съм срещал понятието половци ..поне в История на България- Ив.Пастухов 1939 г.тази дума май е привнесена от съветската историография....

Знаем че рушняците са овце и им трябва пастир каато Путя, но българите сме цивилизовани европейци, а нне с овче мислене като русофилите, путенистите, сталинистите и всяква друга червена мърша !!! God bless America !!!

турците заедно с минусите си в анадола! там с отворени обятия ги чека ердоган! приятел наш!

отваряли били врати магазините! е, че кой ще произвежда за вашите магазини бе, евреи тъпи?