CNN: Топката, подарена от Путин на Тръмп, може да има чип за проследяване

Службите за сигурност на САЩ са я проверили, но няма информация за резултатите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в тоалетната хартия, която е ползвал има.

Нова фей нюз. Дали има или няма може да се провери. Но друго си е да хвърлиш кал и да омацаш колкото се може повече хора... Да суздадеш сърах и параноя....

80% от населението на САЩ ,което лесно се маниполира поради оскъдното съдържание на сиво вещество

CNN ме размяха искренно,русофобията ги е побъркала

Не, бе, с "Новичок" е намазана. Американските медии са инкубатор на лъжи.

CNN, какво друго да очаква човек освен лъжи и евтина пропаганда.

Т.нар. "водещи американски медии" са главните производители на фалшиви новини. Никой свестен човек не бива да им се доверява.

Много падна соросоидното ниво ... Щом очакват да повярваме, че само14 руски хакера им манипулираха изборите за президент - защо да не повярваме, че и една футболна топка, подарена пред цял свят щяла да проследява президента на сащ и да връща информация към Русия ... все едно Тръмп навсякъде ще ходи с нея ... МРАК !

Егати ГЛУПОСТИТЕ! Не мога да повярвам, че това се тиражира от имаща претенциите за световна, информационна агенция!!! Що само чип? Можеха да добавят капсула с полоний, да я импрегнират с новичок, да зашият съчми с рицин и да нанесат невидими за окото, но ясно възприемани от съзнанието марксистки внушения...

На дебила с топки - топка На самотното джудже п-косъм от Мелани.

А на сивият шушляк от бетоновата джунгла - само безлични коментари зад евтин компютър на нископлатена работа ... Злобееш ли ха ха липсват ли ти хилъри и цецка цачева а ха ха

Аман ве, сложете я в микровълновата за 10 секунди... Бахти бюджета за глупави длъжности...

"Възможно е футболната топка, подарена от руския президент Владимир Путин на Доналд Тръмп на срещата помежду им в Хелзинки, да е с вграден чип за проследяване." Мноо тъп народ ве!!! Бахти тъпите паляконоидни същества!!!

Има чип! И не само - има още и сателитна антена, малка теромядрена бомба и поне 2-3 литра Новичок! А освен това, за да се захранва всичко това има и вграден микроядрен реактор! Гнусните комунисти КГБ-ейци са установили, че Тръмп като яростен любител на европейския футбол, няма да се разделя нито за секунда с нея, а нощем ще я слага или на нощното си шкафче или между себе си и Мелания. И ся - натиска копчето Кремълският Кощей Безсмъртни копчето и всичко това се задейства! И край на Белия дом, Кемп Дейвид, Ранчото на Тръмп, Конгреса или там, където се намира Тръмп в момента! :) Горките американци - на какво са подложени само заради един опит да си върнат държавата!

Е то за Новичока няма да е проблем - нали уж всички оживяха от това свръхотровно БОВ ! Скоро и в аптеките ще го пуснат срещу настинка ... но само с рецепта ...

тая топка заминава в некво хранилище още 1 милион боклуци. Ше "проследят" те - интензитета на прашасването. Луди хора

stankow

Аха, излиза, че евентуалният чип е американски (на Адидас), не руски. Тогава защо Тръмп да се притеслява, Путин е трябвало да се притеснява ... :D :D

охраната на Тръмп е проверила всички подаръци ( включая и топката)

По-глупава новина скоро не бях чел! Ех, тоя Путин! Превърна се в кошмар за русофрениците!!! Даже и с един толкова символичен подарък! А иначе как няма да има чип в топката! Той, Тръмп, няма да се разделя отсега нататък с нея. Даже ще си я слага в леглото като си ляга! И като ходи на срещи със службите си и при лидери в чужбина винаги ще си я носи в една торбичка, за да може да го подслушва "лошият чичко Путин"! Тия изтрещяха повече от нашите комунисти на времето с параноидалните си изцепки!

И сто гряама Новичок! ДВЕПМ!

CNN да си проверят собственият чип !

А на Мелания в п.... може да има скрита камера

Голяма интрига... И като показва, че е в шкаф във Белия дом, кво?

Тия верно ги друса някакъв Тръмп-психозен синдром.

А Володя подарил ли е на Тръмпи, шишенце парфюм Казачок,а? Ето това вече ще е истински подарък!

Е тия вече.... съвсем откачиха ?! Ако някой ми беше казал, че на света има , чак такива идиоти щях да му каче , че много шпионски филми гледа, а то в Америка наистина имало?!

Тия съвсем са се бъгнали. Службите за сигурност са проверили топката и какво са открили вътре? - Въздух.

Е, да, ама бил руски! И сега обследват дали не носи ДНК на Путин!

Баси смешката, и да има някакво RFID или каквото е там голямо следене ще падне няма що. Той дядо ти Тръмп където и да ходи ще я подритва със себе си тая топка, а и като почне да предава никой не може да я засече, LOL.

Путин що е разведен бе? Щото е много убав! Тя жена му го изоставила, те го налагат цяла държава да управлява! као нашата мутра!

Страшен довод ... Или щото не си седи дома? Той барем има деца за разлика от много лидери в ЕС, там какво ще изръсиш? Бездетните лидери въобще не ги интересува бъдещето. Те нямат изобщо усет в това направление. Затова в голяма степен сме на това дередже... Всичко е просто една голяма игра за тях.

Цар си, как само ги диплиш! А кажи сега нещо и за Макрон да видим, за другите после!

Хахаха. Не, тия сериозно ли?! Яко ги тресе параноята. Досиетата Х. Очаквам да направят официално изказане, че са открили, че Путин е извънземен.

То не беше Казачок, под формата на парфюм...то не беше топката на Путин! Скоро очаквайте Звездата на смърта.....ама по голяма!

те тия демократски медии май вече почнаха да клатят държавата си! То бива атаки към президента, ама тва на нищо не прилича вече! На много ниско ниво са. Ясно ние ,ч е са от кръгове, които Тръмп прецаква!

Параноята е тотална в "миролюбивия" Запад !!!! Тия ще започнат да се страхуват и от сенките си. ВПК на САЩ имат "сърбежи" и искат май някой да ги"начеше".Жалко за обикновените американци, защото те ще "операт пешкира".

далечен ви е този начин на журналистика на ушанките, там има 2 лагера. За разлика от РУСИЯ, където такива статии нямат място! При вас всичко е едно - възхвала на ВОЖДА! КАто в КНДР! Цял свят гледа от Запад, вие сте срещу! Още 1 прилика С КНДР!

Лъжите и параноята според теб са нещо много добро? Тц, тц, тц, .... ти счупи термометъра, напраО.

Медиите съвсем изтрещяха!!

Тези ни се подиграват значи хем Путин е супер злодей който е манипулирал изборите в САЩ, хем е супер тъп да сложи бръмбар в топка подарък. Само който е абсолютно малоумен не знае каква е съдбата на тези подаръци седят в нещо като узей - което си е на практика склад и всичко се проврява. Твърдо вярвам че истерията анти-Тръмп която започна преди изборите продължава и сега и това си е чиста проба заговор на журналисти и ястреби. Ама не би Тръмп се закрепи и не става въпрос дали го харесваме или не става въпрос за начините по които се опитват да го бтнам и да качат загубилия кандидат - тотална манипулация.

В топката е всевиждащото око на Саурон, тия в СиЕнЕн са назад с информацията, както обикновено.

Новината е причинила силен стрес у нашио банкянски спортист, който трескаво проверява всички футболни и тенис топки за чипове, че някой са му от честите посещения в Барселона...

В Русия съм...

При внимателно вглеждане във видеоклиповете от срещата между Тръмп и Путин изглежда, че върху топката е изобразено лого за наличие на безжичен сигнал. Значи...като ги подхвана всички журналисти с една тояга...

Е как да нема, освен това тръмпи като я е взел, не се разделя с нея, тупа си я постояно и цъка на 21, а като си легне я оставя на нощтното шкафче...и овалнио кабинет и у пентагона и у кенефа, все с нея е ....само и само глупости да се пишат, аман.

NFC - Near-field communication is a set of communication protocols that enable two electronic devices, one of which is usually a portable device such as a smartphone, to establish communication by bringing them within 4 cm of each other. Да се надяваме че Тръмп заедно с топката си, няма да се отделя на 4 см от друго NFC устрийство, иначе връзката с Путин ще се разпадне, ха ха ха ха.............

Каква глупост... CNN наистина е източник на дезинформация, както казва самият Тръмп. За какъв дявол им е на руснаците да проследяват Тръпм - и то чрез топката??????

ДИРници и вие не сте по различни от CNN.

А с новичок дали не е намазана?

Цензура???

Време е тази фалшива телевизия СНН да си смени чипа,и да спре да разсмива света....

Тези вече официално изтрещяха. Не осъзнават ли колко са смешни?!

гллупости на търкалета или бедна фантазия?

Абе не, бе!:)))))))) ...."новичок" на квадратчета има!:)))))))

Има логика да има! Защото Тръмп от сега нататък ще ходи навсякъде с тази топка под мишница. А и е полезно за службите - ако го изгубят, звънят на Путин и той веднага им казва къде е.

Много добре казано! Не спирам да се смея

Анти

Тодоров, Тодоров стига залива сайта с фалшиви новини.Новината идва от Блумберг с оговоркота "може би" и тиражирана от CNN и противниците на Тръмп в САЩ. И ако не беше толкова зает да правиш фалшификати щеше да прочетеш отговора на Адидас.Иди на сайта на Адидас прочети съобщението и не взимай страна в американската битка на медиите.

Изследване е установило, че за изминалата година Сторми Даниелс(порноактриста, на която приписват връзки с Тръмп) е била спомената в Новините на СНН, МСНБС и т.н. над 400 пъти, докато войната в Йемен - нито веднъж. Те така информират големите медии... "Силата да знаеш" ли беше, как беше...

Анти

Силата да манипулираш. И когато това не става пускаш фалшификат след фалшификат,за истината няма място.

Не само че топката е с чип, ами и голлинията на Мелания е със сензори за отчитане дали топките на Доналд са преминали с целия си обем.....