CNN: Нова улика сочи руска следа в случая Скрипал

Властите във Великобритания смятат, че имат нова улика по случая „Скрипал“ и тя определено сочи руска следа в отравянето.

Обратно в новината

Коментари - CNN: Нова улика сочи руска следа в случая Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината само една и тя е неоспорима - Лондон не може да докаже,че Русия е виновна.Лондон попадна вКапан. своя капан - назначил Русия и сега няма как да отстъпи.Ще лъже,ще търчи, ще се извърта, ще обръща на опаки.А отгоре на всичко нагло лъжат,че Русия не иска да сътрудничи с тях, а Русия веднага поискала да я привлекат към разследването.

Оказа се, че само Русия спазва договорите. Само Русия ликвидирала БОВ, другите продължили да произвеждат.

веществото Новичок се оказа Инглизчок! Както се установи по всяка вероятност е произведено в лабораторията в Портън Даун, която е само на 8 мили от Солсбъри! Сега международната демократична общност трябва да предприеме решителни мерки срещу Великобритания, която използва бойни отрови срещу собствените си граждани! Съвета за сигурност на ООН трябва незабавно да се събере и да реши предприемане на масирани военни действия срещу Кралството, така както стана с ИРАК (въпреки липсата на доказателства)!!!

Абе тия няма ли да спрат с версиите?

Намерили са опаковката на която пишело : Новичок , цена 8р.50коп. , Сделано в СССР .

Човекът,който е поставил отровата на прага (аз пък бях разбрала, че е в горната част на вратата, защо пък да не е метната и на някой прозорец) бил ли е облечен със защитно облекло, като част от англичаните, който можахме да видим по-снимките или той си е защитен по рождение. Какво става с другите отровени от мола, ресторанта или какво става с човека, посрещнал дъщерята. Малко ме е срам, че бяхме солидарни за Ирак, а и не съм чула никой да се извини, за което, например като Тони Блеър.

Откриха ново доказателство: Имали са контакти с руснаци. Виждали са се с руснаци. Говорили са всеки ден на руски... Значи имаме следа...

ОБВИНЯВАХА РУСИЯ за маниоулиране на изборите къде ли на то не беше АМЕРИКА, ГЕРМАНИЯ, ФРАНЦИЯ,ИСПАНИЯ! НОООО се оказа че не е Русия а английската фирма КЕМБРИДЖ АНАЛИТИК!СЕГА ВСИЧКИ МЪЛЧАТ и естественно извинения НЯМА ДА ИМА.НООО продължават със обвинения от сорта "Много ВЕРОЯТНО"Не могат да се наситят да бълватфалшиви обвинения!

Шефът на лабораторията в Портън-Даун заяви, че специалисите не са успели да установят дали Русия е страната на произход на веществото, с което е бил отровен Сергей Скрипал. А сега де? Това мей би е началото на уж "дребните" подробности около истерията на Мей и Борето.

това не е от скай нуз а от RT. чети оригинал преди да пишеш глупости.

Що бе, троле не питаш Дончо с мекото пишльоче за Sky news и тъй-наречените фейк нюз?

намерено е наполовин изпито шише водка /ако беше руснак, щеше да го изпие цялото/

цнн е просто никои феик новини !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

УБИЙСТВОТО НА ДАЯНА СЪЩО ИМА СЛЕДА.ТЯ Е ОТ БЛАГОРОДНИЧЕСКИ РОД И Е СТАНАЛО НЕ ОТ СЛУЧАЕН ЧОВЕК А ОТ ЧОВЕК СЪЩО С БЛАГОРОДНИЧЕСКО ПОТЕКЛО ПО НАРЕЖДАНЕ ОТ ЛИЧНОСТ С НАЙ-БЛАГОРОДНИЧЕСКИ ПРОИЗХОД ЗАЩОТО САМО ТАКА МОЖЕ ДА СЕ УБИЕ ПРИНЦЕСА.ПО ДРУГ НАЧИН НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УБИТА!!!

"имал специални инструкции, които е можел да получи единствено от руска страна". Толкова ли са тъпи англичаните, че не могат да дадат и те подобни инструкции. Признават, че са гола вода пред руснаците!!! И в Ирак ли инструкциите бяха от руснаците????

НОВИ УЛИКИ АМА - ДРУГ ПЪТ. ДРЪН-ДРЪН

СНН е телевизия за дебилите по света и лошият материал на ББ.Май дори НТ и Скат са по актуални без фейклъжливи новини платени коментари.

Така правим ние - първо обвиняваме, а после търсим и нагласяваме улики за вината на руснаците. Медиите са наши, особено CNN, каквато и лъжа да изтропаме, те я раздуват денонощно.Когато после се извиняваме за лъжите, както направи Тони, те се скриват и не казват нищо. Имаме невероятна свобода на словото, можем да лъжем до посиране.

Лошото е, че те са толкова тъпи вече или толкова не им пука, че дори една епруветка не ходят да купят, да има какво да размахва Тереза Мей! Колин едно време барем епруветка размахваше, сега вече имат хората за хептен идиоти ....

Старите забравиха,а младите не знаят,че България по подобен начин беше обвинена за атентата срещу папа Павел-2ри. Едва след 20 години, с половин уста признаха, че няма участие в този атентат.

Омръзна ми от фантастика.Навремето Си Ен Ен разпространи тезата,че Саддам Хюсеин имал оръжия за масово поразяване.Глупости на търкалета.Истината я знаем , но Саддам увисна на въжето ,независимо от нея.Сега отново фантастика.Стига толкова.

Путин отрича отравянето.... Значи е слаб президент който не наказва шпионите предали русия ::)

Дам, и Тереза Мей разчиташе на това точно преди изборите в Русия, но Великобритания е много далече от вътрешната политика на Путин. ;)

Н е н а з о в а н и, но многобройни източници твърдят: Журналята на СНН---до един са малоумни!:))))) Темата е--с л о ж н а за тях!:)))))

ДОКАЗАТЕЛСТВОТО....Браво на сериозните коментатори и почина,,,ДОБРЕ, ЧЕ Е ТОЗ МАЙТАП ТА ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА,,...

"Алтернативната версия на Лондон е,че Русия е загубила контрол над съхраняваното вещество Новичок и част от него е попаднала в неподходящи ръце" Е ми тогава да сътрудничат англичаните с руснаците (което последните веднага предложиха), вместо дипломатическия цирк.

ДОКАЗАТЕЛСТВОТО....,РУСНАЦИТЕ СА СПОСОБНИ НА ....СЛОЖНИ!!!!ДЕЙСТВИЯ,,,,....Е тия къртят мифките.

Продължава в цял свят! Трябва да продължи докато и последния руснак напусне Европа! Вън отровитрлите на Путин!

такова наритване беше че англосаксите и по точно техните остатъци /арабо -афро -талибани/се изпосраха и заринаха от лъжи и вече дават заден ход в положение партер.Умориха руснаците то смях.

ТИ си ярък пример за ,,демократичната свобода,, и олигрофрени......И не се чуди защо ви мразят по света....нищо лично и обидно ,просто ценности.

Англичаните са специалисти по отравянето . От край време почти всичките им крале се възкачват на трона като отровят преходния крал. Вижте примерите- Крал Ричард III -приписват му се убийствата на брат му Джордж и племенниците му Едуард V и Ричард. Ами Мария Тюдор, лейди Макбет и т.н.

"Вероятно поставилият отровата е имал специални инструкции, които е можел да получи единствено от руска страна" !?! Покъртително ! Всички други тайни служби са толкова по-назад от руските, че не могат да съставят "специални инструкции" ? Или техните изпълнители са толкова тъпи, че не могат да изпълнят нищо по-сложно от "иди му плисни в лицето това шишенце" ?

лъжци,каква ви уликата-никаква,само предполагате?Англия знае само да прави войни и да експлоатира навиите...

Аре стига с тоя Скрипал, бе! Надухте ми главата вече. Хората тънат в глад и мизерия, а вие Скрипал та Скрипал ...

Ти си путлераст, следователно си глупав. А щом си глупав - няма как да си богат. Беден ще си останеш и така ще си умреш. От простотията си теглиш, не е от "Скрипал".

Абе "абе", колко ти плащат за да плюеш като махленска клюкарка?

лъжци,каква ви уликата-никаква,само предполагате?

Ето такива са досегашните ви :неоспорими " доказателства ,на които се смеят и децата.В криминалистиката има едно велико правило-КОЙ ИМА ИНТЕРЕС И МОТИВ.Не го виждам от руснаците , преди изборите им и при положение ,че е им бил в ръцете и е лежал в затвора.

И каква е тази нова улика? Или просто се хвърля една фалшива новина, за да се поддържа огъня?

И коя е новата улика, че нещо не разбрах!? Тези англичани наистина смятат европейците за идиоти. Това че се държат като такива, не ги прави идиоти. Добре че поне нашите показаха здрав разум. Точно тези англичани сринаха София през 1944 год, сега искат подкрепа. По голяма глупост с този случай не можаха да скалъпят. Нещастници!

каква солидарност сме получили затова, че повече от милион живеят с пенсия от 321 лева (дори не и евро).

На Тереза Мей започна да и пада рейтинга и за да отклони вниманието на обществеността от себе си отровиха двойния агент и набедиха Русия,но как се хванаха и други държави на нейната лъжа?

Путин го отрови тоя в най-неподходащия момент.

Този случай ще бъде дълго време в книгите по криминалистика като най-глупаво - идиотския и тъпо скроен "шпионски" скандал. Не е очевидно, а очевадно !! Вижда се колко набързо е "скроен". Натиснаха ингилизите Тереза Mей за "Вот на недоверие", почувства се доста застрашена и дни след това вниманието на всички беше приковано от този глупавo-скроен "шпионски скандал"...

СЕГА ОСТАВА ДА НАМЕРЯТ И ЧОВЕК КОТО ЩЕ ПОЕМА РОЛЯТА НА ИНСТРУКТОР ПО ОТРАВЕНИЯ . ИМАХ ПО-ВИСОКО МНЕНИЕ ЗА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ДЖЕНТАЛМЕНИ.

Изясни се окончателно, че британското правителство е пълно с тъпаци, но затова пък толкова нагли, че шокираха целият свят! Повтарят се хиляди пъти "особено важни доказателства и УЛИКИ": Властите във Великобритания смятат била приета за основна версията Неназовани източници твърдят Вероятно поставилият отровата .. И всичко това е Нова улика, която сочи руска следа......????!!! Самозабравилите се наглеци, дерибействаши с безгранична тъпотия съсипаха докрай имиджът на Великобритания, та едва ли светът вече ще ги приема сериозно! Непосилно ще бъде за тях да поправят щетите от тази поредна въпиещао нагла и пълна с тъпи лъжи политика!

прави впечатление, че русолюбците мнжого се вълнуват за моралният облик на британците! ми не им ходете бе! бойкотирайте британия и, ....хайде всеки в неговата къщичка! а на мене впечетление ми прави съвсем друго нещо! борисов след грандиозната глупост що сътвори по случая със скрипал, се е покрил капо путин след разгрома на вагнер! явно напоследък имат един и същи съветник!! а радев направо пък е унемял и е станал прозрачен, щото вече никъв не се вижда!

Абе да не би тази сутрин снизняка Сорос да ти е превел подаянието, та си толкоз патетичен? Ама натрапчиво е впечатлението, че и твоят морален облик се конкурира по тъпотия и наглост с този на тъпаците Терезка и пишман антураж!!!

че явно си останал дори без джобни напоследък, русомразецо.

Допреди седмица имаха неопровержими секретни доказателства, сега вече имат съмнение за предположение, че инструкциите за химията са написани на руски. Страхотно развитие на случая, което налага вземане на незабавни мерки като издигане на петметрова стена на границата с Русия, забрана на нарушаване на въздушното пространство от прелетните птици, обявяване на нефективен брак на Анна Курникова с Иглесиас, пълна забрана на консумацията на водка независимо от произхода й. Списъка е дълъг.

Защо държат непременно да ни изкарат идиоти?!

Службите сигурно имат но никога няма да оповестят детайли и доказателства по този случай.

Мислех ги за по съвременни хора тези англичани, но те надминаха к.рвите по номера. Всеки ден нова версия, така могат да продължат до безкрай! Наскоро и толкова тъпа бяха пуснали, че дъртият бил отровен с руска елда, много обичал каша от нея. Някаква рускиня им изпратила елда, и така ги отровила!? Тези направо са изкукали, само като им види човек политиците, те са по зян и от Боко. Тръмп и Борис Джонсън една мода, все психясали и от сянката си се плашат, някой искал да ги напада!? Ей такива психари объркват света!

Улика? Следа? По-скоро поредните партенки.

Да не са намерили шешенце с надпис: "Сделано в России"?

"Вероятно поставилият отровата е имал специални инструкции, които е можел да получи единствено от руска страна." - Що за малоумен тъпизъм?? :)) Отровителите могат да бъдат единствено руснаци, защото сутрин като стана ме сърби лЕвото .....

На Юлия Скрипал ще и бъде присъдена награда за специален принус в неосъзнатата катализа на химични реакции. Никой не знае каква е нейната роля, но неназовани източници вече са я номинирали. Туристически агенции, пък вече проучват природния феномен на разходка между 2 ресторанта и смятат, че това е Божи дар -спонтанната реакция между две малко вероятни да бъдат естествени природни съединения. Чудо на статистическата термодинамика месец преди Великден!

И наградата за най-малоумно доказателство или обяснение отива при ... "Неназовани източници твърдят, че методът, използван за отравянето на Скрипал е твърде сложен, за да бъде приложен от обикновен човек. Вероятно поставилият отровата е имал специални инструкции, които е можел да получи единствено от руска страна"

Просто повод за експулсиране на разветки. Вземете си тоя, върнете си ония и играта ще започне наново. В иточния блок няма прошка за предателите щото там принципа е по важен от парите. Кофти за дъщерята, невинна жертва. Но всъщност,кой е невинен в този свят.... порочен.

Ти на любимите ти руски шпиони разветки ли им викаш? Неграмотен руски помияр! Личи си какво голямо кучешко сърце носиш....

1+1= 2.... Яко! Как ли се подиграват виновниците на английските затруднения да разкрият случая? Ако работата продължава упорито със сигурност случая ще се разреши и тогава някой ще изпърди напълно.

И така по инерция продължават да си говорят с другите от позицията на силата ама са яко в грешка и тежко му на този, който им играе по свирката. Цялата върволица от събития и уж новини, с които очернят Мечока има за цел да формира обществено мнение, което някога след време да е склонно към военна намеса срещу Русия и всички подобни терористи. Но никой не вижда дракона спящ под огромната купчина жълтици(това е за феновете на Хобит :) ). Накратко казано нашите партньори изобщо не показват да знаят от къде има идва, но много им се ще да им дойде от едно точно определено място. А от всички нас зависи да сме активни и да тласкаме хрантутниците ни към решенията, които наистина с в наш национален интерес. Новата световна сила е Китай, а техния охранител е Русия, колкото и да не ѝ се иска. Нашите партньори я назначиха на тази длъжност дори без да ѝ и погледнат CV-то, пък тя толкова да искаше да работи в нашата корпорация. Весели празници на всички! Бог да е с нас! Идват интересни времена и както казват китайците: Да не ти дава Господ да живееш в интересни времена Дано са времена на истинска промяна и градивна промяна. Планетата ни е само една и е хубава, много! Дано се вразумят всички.

ДОКАЗАТЕЛСТВОТО.!??? БРАВО НА ТЕБ....Вероятно знаеш ,че ОГРОМНА част от купчината жълтици са ТОЧНО Британски!!!Та затова ТЕ се скараха с америчка и ЕС!!!!И руснаците са малко ,,НЕЖЕЛАН,,ОХРАНИТЕЛ...отлично,е то затова го има ДИР....не заради троловете.