CNN обозначи украинския Харков като част от Русия

Не за първи път от руска страна се появяват обвинения към САЩ и Европа за "информационна истерия"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фейк на ушанките ;) https://scontent.fsof10-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/27229599918550628715502725449693086510193624n.jpg?nccat=105&ccb=1-5&ncsid=8bfeb9&ncohc=bhjpEkmIVUkAXIaF77&ncht=scontent.fsof10-1.fna&oh=00_AT8DdVH7p1ZZK742Bopiww9wDsqwGs6GU7ED3WH5h7ZQwQ&oe=61F81418

Украйнините са руски още от 862 година, когато е създадена държавата Русия ( Великата Рус, Киевската рус...).

СНН просто са поручили американския отговор на руските предложения, а в него Харков е бил руски :-)

истерия ли е че в източна Украйна руски терористи("опълченци") снабдявани със всичко необходимо за водене на война с украинската армия избиха 13 000 украинци и свалиха един пътнически самолет с невинни пасажерри!?!?!

То както за американците Чечения и Чехия са едно и също, какво остава за други нации и градове? От друга страна като Радев заяви, че Крим в момента е руски всичко му се качи на главата да търси извинения от него, а сега украйнското правителство се извинява на САщ, за дето САщ правят погрешни изяви!? Какво лицемерие само!?! Пък и на CNN и Джо много им се иска харков да руски град и да има руска инвазия защото те без пръст във военен конфликт не могат.

Хахахахаха. Днес за трети път се сгъвам от смях като чета вълненията по темата за СТРАШНАТА АПОКАЛИПТИЧНА МЕГА ВОЙНА, която обаче не съществува. С всяка следваща статия западняците се излагат все повече. Най-добре е да починат, да поспят малко, че вече Борис Джонсън започва да ми прилича на нормално, кротко и работливо министърче.

преди да си скочил.

поредна хибридна пропаганда Ама разбира се че Байдън лично се е обадил на CNN и им е наредил да напишат Харков в РФ!

Поредно доказателство за "обективността" на западните и особено на американските медии! Сами надуват "балона" за руска инвазия!Явно бързо забравиха "грандиозния" успех в Афганистан!!!

Нова пратка противотанкови Жавелини кацнаха тази сутрин в Киев! 300 комплекта от най-модерните противотанкови ракети! :)))))) Чакат с нетърпение за сАвеЦки тенекии с алкаши вътре!

и в Афганистан докараха джевелени тенеки и муджахидини ама като дойдоха талибаните сащисаните джендър тюлени бягаха със 100 км. в час и джевелин и тенекии -всичко оставиха.

Афганистан не беше ли дето еваха вИлИкият СсСр та чак го разпаднаха! хахахахахаха ХИ ХИ ХИ :))))))))))

Малко поизбързали CNN, но иначе са прави! Харков си е руски град!

CNN винаги манипулират гладките и мазни бургерски мозъци. Така навремето им показваха епруветки със силнотоксични отрови от Ирак, после как камирали им бутат кулите, после как лошите сърби тормозят невинните муслита. Сега е наред дезинформация за Русия.

Харкив, Русия? Е това е умственото ниво на американското образование.

Още един месец информационна истерия и руският прогнил и фалирал кенеф ще се срути! Рублата и днес поевтиня с още 10%! :))))))))

давай дядка.Като радиточка си от миналия век.Ама нито рублата нито руската икономика им става нещо.По добре виж насраният англосакски кенеф, който продължава да плаща санкциите на Русия -с космически печалби на руските енергийни компании каквито не са имали никога в историята си.Прочети малко от Блумбърг.

вече колко години ще падне русия ще падне рублата по радиточката и всеки път ще ще, ама те не знаят.

А гривната?

Ти тея проценти за нищо ги нямаш ма, като сантиметрите. То тая разбухана кочина ясно че нищо не усеща. Рублата е 5-6% спад за 365 дни период.

Преди години по Тактическа Подготовка ни надъхваха, че докато ние сме въоръжени с АК-47, 85% от турския батальон е въоръжен с пушки. Само пропускаха да кажат, че пушките били автоматични.

А казаха ли ти, че много засичат тия автоматични пушки и че след първите изстрели в реални бойни условия ги изхвърлят и търсят да си намерят АК?

Това беше редовната реклама на Калашников. Ама не е верна. както обикновено.

Даже руснаците завиждали на българската войска за българските автомати, "щото дори те не можели да направят такава цев!" Ахахахаха

Колега от Англия ми казваше как в Украйна се водели пълномащабни военни действия с Русия - така казвали по BBC. Беше доста учуден като му казах, че на фронта в последните седмици е нямало и един изстрел, от която и да е страна.

И ние слушаме BBC и такова нещо не са казвали. Само казаха, че ако Путин реши все пак да навлиза в Украйна, САЩ може д апрехвърли 8500 войници от Германия. Смятат че повече не е необходимо.

Опа опа, Айде малко по-скромно с глупостите.

Всъщност Зеленски е виновен ... Останалото е театър;) "По-рано, в интервю за The Washington Post, Зеленски каза, че Русия може да започне нахлуване в големи украински градове, включително Харков, въз основа на защита на рускоезичното население и това би било началото на мащабна война." "Раніше Зеленський в інтерв’ю The Washington Post висловив думку, що Росія може почати вторгнення у великі українські міста, зокрема в Харків, на підставі захисту російськомовного населення і це буде початком великомасштабної війни."

Има журналистическа шизофрения. Паниката е краткосрочен пристъп, шизофренията е хронично заболяване

Ха ,ха ха ... Че то , Харков си е руски град бе , неграмотници ... ! Много пъти съм си пил сутрешното кафе в Харков ... , но доживях да видя , че някой се съмнява в това ... Е ... кафето им не е от най - добрите ... , но рускините им не са лоши ... !

Пък преди това Дойче веле изписаха Лвов като Лемберг на една карта... тя новата граница между Полша и Русия май взе да се очертава.

давайте да разкараме Американците от полигона ви казвам то Русия няма да ни зявземе демокрация ше си има пак... то всичко е пари аАмериканците не плащат на България и стотинка дето ползват бази само гърмят тренират плашат дивите жовотинки

Само да не пипнат родния Херсон на другаря Станшев, че тогава стана въргала!

Така става като в Америка пишат ЛЪЖИ .Може да пишат че вече има войта -Русия е завзела Харков.

Значи САЩ могат да изсипват камари оръжия на Украйна, а Русия не може да подкрепи своите сънародници.... Все пак Русия не е България с лека ръка да изостави всички зад границите си докато другите ги претопят и като сложим един малоумен папур-Борисов се нарича да се получи тотално задраскване на всичко българско. Русия, ако трябва и ще воюва, но няма да остави гражданите си да бъдат матретирани и обругавани от всякаква западна измет.

дишай, ватенка, и лекарствата редовно!

както правят руснаците! ПОНЯЛ?

Както едно време правели омразните ти руснаци. Did you get it?

САЩ думкат по цел ден на полигона с танковете и джиткат с хъмвита опропадтиха баира диво животинче не остана и кокошките спряха да снасят в околните села

Това е страшен цирк незнам в САЩ хората не знаят почти нищо за Европа, нито имат идея що е то война само са гледали за нея по телевизията или на кино. Съответно е доста лесно да им показват картинки и те да си мислят ,че едва ли не нещата вече се случват :). реално няма нищо освен приказки абсолютно нищо, няма сблъсъци по границата, няма диверсии, няма дронове да прелитат нагоре надолу нищо.

ми ти войниците им да видиш - лапета на по 18 до 28 години да са и те едва вдяват къде се намират едва помнят името на града в който са отпуск за няколко часа разходят се плющят пици бургери

Индийката Аман пур често плещи глупотевини, държат я от етническа толерастия.

Навсякъде цигани и все толерантност избутват на преден план.... Няма ли да вземат да им плащат според това, което изработват като белите хора? Омръзна ми да се дават само едни пари ей така за интегриране, а циганите да си правят каквото си искат, защото си мислят, че са много важен фактор- това е сбърканата западна ценностна система, която вече ни излиза от всякъде.

Коръбът потъва ! Изчакайте малко вие искате зрелище веднага ! Няма- ще ги пържът на тигана бавно бавно ! Какво общо имаме с Американците нито религия нито история нито език нито география нито бизнес нито туризъм дори ! Марш помяри алчни нагли безкруполни твари ! Вие се превърнахте в нацисти с иделогиии !!!!

Да, ама не ! :)

Не, АМА ДА! Поживьом - увидим "Щандартерфюрер".

По радиоточката казват, че потъва от '70-та година насам ама още си потъва, корабът му с кораб ньеден! Разберете ме правилно - наистина си имат проблеми, и то сериозни - тук все за ивицата Газа и за Израел и Палестина говорят, а само в Атланта има гето на половината на населението на ивицата Газа и всеки ден двама-трима с краката напред. Но никой не говори за това. Това беше само пример. И там шепа хора са яхнали цялото общество. Средната им класа изтънява и най-лошото - нямат цели, стимул ... импулс в живота. Човек може и бедничко да живее, но като знае, че някой там е стъпил на луната, че успява да изпрати апарат извън слънчевата система, че човечеството има станция в космоса ... тогава имаш стимул ... импулс. А какво имат младежите не само там - задоволеност до безкрай - червените найкита са зле, искам зелените и да играя фифа по цял ден ... но цел ... мечти ... амбиции ... много малка част от тях! Заради това и новото поколение, когато започнат работа, често са едни зомбирани младежи! Това може да ги събори американците, нищо друго! Защо нищо друго? Ами много просто - каква е алтернативата? Империя пада, когато се появи нещо, което може да грабне човечеството - технология или нов тип култура! За сега няма такова нещо. И ако си сложим ръка на сърцето - нима си мислите, че ако Русия или Китай бяха в положението на САЩ, нямаше да са същите задници като тях? Хайде холан!

ае кво стана със Иран... откак Сащ гръмнаха генерал Сулеймани няма голямо развитие май

избързали са с новините малко

Не е само Харков руски, до Днепър са предимно руснаци. CNN явно са гледали карта на света след 20 години

надути с 5 млрд.д.по признанията на Нуландв взеха властта чрез въоръжен преврат и ликвидираха Украйна която няма никакво производство както и ние. Управлява се от Щатите както и ние. Но идва време когато бандеровците ще висят с главата надолу по Киевските дървета Така ще бъде и с нашите предатели ликвидирали България за 30 г.

Ще влезе. Ако трябва и в Брюксел ще влезе.

И Капитолия ще се кръсти от обкома города Вашингтона в имени Сталина, а статуята на свободата ще бъде заместена със статуя на Ленин.

Прави впечатление, че самите украинци не са впечатлени и притеснени от руските войски в близост да границата им. Цялата истерия и риторика включваща думите "инвазия", "война", "барабани на войната" идва най-вече от САЩ и отчасти от някои страни в Западна Европа.

Абе тия хора не може ли да живеят малко в мир, а? Защо постоянно си правят 69 едни с други?

А Лвов е полски, всичко останало е руско!

Не забравяй, драги, че Полша доста години е била част от Руската империя. По тази логика и Лвов е руски! Разбира се, всичко това са празни дрънканици, част от "хибридната" война на Запада срещу Руската федерация. Разбирам ги и САЩ-исаните; те никога не са имали такъв противник, който е способен да ги изтрие от Земята за половин-един час. Страх ги тресе и се чудят какъв по-гаден номер да измислят, та дано да им се размине. Но ако продължават да дразнят сибирската мечка и жълтия дракон, неминуемото ще им се случи с пълна сила. Да се правиш на властелин на света, без да имаш никяакво основание за това, е неблагодарна и опасна дейност.

Лвов или Лемберг, както са го наричали австрийците, никога не е бил част от руската империя. Между другото от лемберските еничари започва русофобията по тия земи. Четете я тая история.

ще обозначи всички Украински градове като част от Русия

България е със свалени гащи и чака да ни го поставят. Единствено може да се молим за да ни оправят малко по-нежно

а междувременно ревете, че ИК щяло да ви направи не-мъже и не традиционно православни християни.... А тайно си мечтаете да дойдят "оправячите" от североизток. Това със сигурност е описано в книгите по психоанализа.

Не знам дали си спомняте, но едно време в дира имаше заглавие Вермахта направи едикакво си. Вместо Бундесвера. Така че, тъпи жерналисти има навсякъде Изобщо света отива към рязко затъпяване, особено младите. Има една връхна коричка, която е добре образована и знае всичко, масата отива директно под ножа. Това да не ви е Людмила Живкова, която да се бори за всестранно развити интелектулни личности. Умря това!

Искаме войната да избие всички в Еврогейския съюз. Аман от гейове, джендъри,педофили и Ковид идиоти.

Ама нали и ти от тях бре?

Поморие и Обзор също са Руски. Кърджали и Лудогорието са Турски. Благоевградско е Северномакедонско. Родопите са Гръцки. Северозапада е Сръпски. Добруджа е Румънска.

София - за софиянците, трето поколение поне ...

Бояне спри да пиеш от обяд бе момче...

а уж CNN било генератор на fake news.. я как русотролите скокнаха в защита на класовият враг! Прочее да беше някоя пишман журналистка дето ѝ е по-жълто около устата, отколкото по косата разбирам, ама Аманпур е от времето кога дори военните гледаха CNN.

То цяла украйна е Руска ама това беше целта на запада да я разцепят и да я окрадът....ама Русия както и България ще пребъдат...

тези видения от кристална топка ли са или от хапчета? То няма значение - смени ги.

От реалноста

По принцип няма по-тъпи и прости от краварите. Но това нищо не значи, голям праз като са го написали.

Както винаги, CNN избързват.

Хахах много скоро "грешката" ще е вярна...

Щом CNN са обявили Харков за руска територия, значи е така. После да няма пак обвинения в анексиране и тем подобни лъжи... Харков е наистина руски. И CNN ни го казва. Не се съмнявам нито за секунда в CNN. Така е. Това е истината.

Спокойно! Скоро руснаците ще потвърдят грешката на СНН, като прибавят към Русия..не не Харков! А цяла Крайна!

Дано да не ни сбъркат и нас и да помислят, че сме в Русия, че тогава става страшно! Ще ни бомбандират и едните и другите. Нали си спомняте преди няколко месеца как бандитите от тюленския отряд в Крумово нападнаха цеха за олио като мислеха, че вече са в Русия ?

Добре, че под тази снимка глупендерите от CNN не са написали, че тази руска военна техника е пред Ню йорк. Маса пиещи белина щяха да си направят харакири..

Ако питате 100 американеца на улицата къде е Украйна - 100 от тях няма да се ориентират на картата. Да не говорим за някакъв град! След журналистите този процент сигурно е 99%. Американската неграмотност е прословута. Политици не знаят че АВСТРИЯ и АВСТРАЛИЯ са различни държави, дори президентският самолет го бяха пратили веднъж в Австралия. Да не говорим, че една политическа дама питаше: Как се пише правилно - ИРАК или Иран? Друга пък разправяше как се доставя газ от Европа за Русия през Украйна... и т.н. Загубата на знание и компетентност е първия признак за една залязваща империя.

Мислите ли, че САЩ се управляват от изброените от Вас случеи? Константинов се изучаваше в училище навремето: "Тук парицата е Царица". А хората с парите и реалната власт изглежда знаят много добре кое къде е и какво има. САЩ все още са лидер на планетата в много отношения.

Все още да, но не за дълго. А в много отношения вече и НЕ СА.

Ама и ти ги теглиш едни локуми... Поне сложи по една ядка вътре ....