ЧВК "Вагнер" нае първия си генерал - "Касапина от Мариупол"

Междувременно в Русия бе взривен един от най-известните привърженици на войната срещу Украйна

Обратно в новината

Коментари - ЧВК "Вагнер" нае първия си генерал - "Касапина от Мариупол" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бой по Укрите скапани

Време е касапина от донбас 2014 година да получи своето възмездие

Писмо до Ванка с танка Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшки… Взе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия – тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папироси… Зарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше “свята”, “чиста”. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка… Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята. Радой Ралин

Стихотворение е олицетворение на пълния идиотизъм

Авторът не е Радой Ралин! Излагате се!

Да, Пригожин говори каквото си иска и никой не го пипа... Добре. :)) Още малко и свобода на словото, а? :)))) Чете по сценарий и той, ама карай.

Вовича щял да денацификира Украйна!?Пълна лъжа.Защо не казахте,как се съгласи да размени 300 азовци за един единствен човек?Защо не ги изби Пютлир тия нацисти от Азов,а ги замени за един изсъхнал дъртак?Не знаете!Путин замени 300 "нацисти" за Медведчук.Медведчул е кум на Путин.А Пригъзин не му пука колко са измрели.В Русия на никого не му пука за хората.На Пригъзин му пука да му пълнят касичката.Пригъзин и Късопишков са едно и също,но едното е в Русия,а другото в България.

Нали пак ще ги пратят за да ги очисти. За това ги размени 1 за 300.

Ти ли си Магазин. Явно щом пишеш такива злостни тъпотии

Генерал Армагедон, страхотен превод Дире. Да писахте за касапницата в Одеса, за убитите българи? Да пишете за войната срещу християнството в фашистка Украйна? Жалки душички сте..

Къде са тези фашисти бе мурзил, че една година ги търсите ....

Отиди в украиня и ще разбереш

Какви убит бълагри в Одесе бе мурзил изкукал ? Войната срещу християнстовто я води Путю , цялата федерация е пропищяла от от кавказците но власти ги пази , дебил

Ето, това е атентат с 3килограма експлозив, не като на каскета

Наистина си нямаш идея какво правят 3 кила тротил.Ако бяха толкова този руски олигофрен щеше да е станал на прах и да се носи из пространството.

Да го духа Бандера

Само такива работи чуваме от рашистите ,убийства ,мародерства,бомбадировки,заплахи,,то не е нужно човек да е психолог ,да види Пригожка особено когато стой до труповете и псува Шейгу,и да прецени ,че там повечето са откачалки ,е първото място е на Всерусийского Государя ,его чекиское величества ,товариш Путлер

ЕГН то ти завършва с 0 (нула) нал тъй

На жените завършва с четно число на мъжете с нечетно на геьовете с 0

Тъпан !

От трол центъра сте налазили всички статии. Вижда се, че новия от koзяk е отворил кесията.

Ебаси орките!

гледам в кочината "всичко върви по план". за 9-ти Май като превземат наведнъж аптеката и основното училище в Бахмут и пак ще има Велика пАбеда :)))

Аз постоянно се дрогирам

Дрогата ми свърши Ко да прая

Яж зърно

Души памперса на оня дъртия ....дето ти го набута през гащите

А какво трябва да е "ЧВК "Вагнер"" - сбирщина от бандити и престъпници, извадени от затворите, предвождани от пиян руснак, видимо от снимката към материала ?!?!

Много добре казано! Само да изчакем още половин година и да видим тая сбирщина от пияници какво ще направи... както е тръгнало ще денафицира Украйна и ще унищожи всички натовски сили там. Точно както великикият пълководец Путин унищожи натовският бункер преи седмица заедно с всички 300 високопоставени натовски генерали в Украйна..ама защо ли западните медии мълчат за този изключително ужасен инцидент?!

Бункер с 300 натовски генерали? Вие, гаспадине, да ни сти припили? В цяло нато може и да няма толкова генерали, но вярвайте на руските лъжи

Историята вече е отредила заслужено място за руснаците - на бунището на историята.

Омръзна ми да гледам мутрите на всичките русофашисти, преяли с черен хайвер и препили с водка, да ми говорят от екрана агресивно, нахално и надменно. Смърт на русофашизма!

Аз се питам, защо постоянно ни се пробутват тези получовеци през статии от уж български медии ....

Всичките путюви некадърници-генерали - 'касапи'. Мозъци и интелектуалци няма - явно затуй са на това дередже.. Военното изкуство не е за прости хора.

Обръщам се в гроба от смех!

На Гешев такива атентати не правят. А дали крайният резултат няма да е обратен, не е ясно!

терористи заслужават всичко, което им се случва, дори им е малко. И тъпата пропаганда да не плаче, когато им се случи случка. Същите са като ислямска държава и американските им учители са същите.

Скоро леопардите започват нощен лов на орки из изконните земи на ВЕЛИКА УКРАЙНА! Копейкаджиите ще гледат на живо Новата серия на Джурасик парк

Мале,Мале става страшно

Парада в Мордор ще е ограничен, поради липса на бракми. Рушките драки гният по полетата на Украйна. До девети май ще идат зян още хиляди орки, защото нацистките режими зависят от пропаганда и паради. Железор за парада няма. Ще напънат да превземат некое село, та да има матриял за пропагандата.

Рашия е нацистка държава и потъва. Касапчето Пригъжин пет пъти обявява, че каторжниците му са превзели Бахмут и накрая кукиш. Нищо ново и тук, в коментарите на дир.ру - обичайните русофилистични неудачницо хранят здраво, въпреки че всеки ден го налапват повече и повече. Рашисти сър!

"Според първичната информация под шасито на колата на писателя е бил монтиран 3-килограмов експлозив." Руската телевизия съобщи за ДВА (2) кг. не за три. Показаха снимки - джипа е обърнат на таван. Нищо общо няма с атентата срещу Гешеф. Янво там е имало 200 грама тротил.

Ако направят Ибан Костов президент на Русия, камък върху камък няма да остане.

Байдън си нае педала шоумем Володимир Зеленски за да му върши черната работа

Само като видиш мутрата на Пригожин и веднага си предтавяш Орк. Няма нищо случайно. А иначе къде са трудовите лагери за руснаци в Украйна? Няма нали, защото цялата заигравка с "нацизма" е голяма шега (както се шегува и Пригожин).

Украинците ги избиват директно на работните им места руснаците (нали видя като в Одеса.) те не са по работата и работа не предлагат. По убийствата са, по палежите на църкви, по преследване на попове....

Трябва да знаете, че русоробските мастии са долни мастии. Вият като мастии и обичат да са подлоги.

Да ама ,пък ,ако знаеш как ни плащат.

Ще ти обясня ситуацията на 2 на 3, драги. Първо, най-ваzното е РФ да спечелите тази офанзива, по простата причина, че действията са Законови и съобразени с волята на руския народ в обособените републики. Очевидно, обаче, групировка Зеленски е не само нарушила споразуменията със страната ти, но и е договорила продажба на Украйна независимо, че властта им е взета с плебисцид. Украjна според ваshето министерство на отбраната не е слабо въоръжена или необучена както се представя. Дори напротив - силна и добре обучена армия, за разлика от тази на РФ. Една непремерена бърза контраофанзива, ако предприемете, има риск не само да загубите много хора, но и да загубите РФ. Не може да се допусне. Така, че важно е, да спечелите, а не кога. Англия и Франция са водили войни и по 100 години. Римската Империя, а и Рус са воювали и те ссъс столетия. Паск казвам - изходът от конфликта е важен да е във ваша полза, а не кога ще е той. Отделно, ако паднат много жертви от ваshа страна се дестабиилизида Правителството ви. Нямате подготвени хора. Ако паднат много жертви се увеличава и риска от нови санкции и производства срещу вас. От тях само губите. Няма полза нито zа РФ, нито за децата ви. Разбираш, че ваshето poкололение заедно с оshте 3 е подложено на елиминация; целта е отново да ви обезкървят и след това да зaкупуват на безценица ресурсите ви. Отговори си съм. След като сте най-богатата Държава на ресурси и имат най-голям износ за Европа, защо заплатите в РФ не са като тези в Щатите? Tе са не по-малък произвподител на оръжие от вас. Очевидно има дефицит на адекватни плащания. Кoго поддържаш? РФ или Западът? Ако си патриoт, за какъвто се представяш то работи за РФ без да ги дестабилизираш. Ако работиш, обаче, за интересите на Запад, то аз не поддържам 25 % интеррасов миграционен и друговерски поток на Запад. Трябва да се убедят Западат, че РФ не е само поле с природни ресурси, но и предлагат човески потенциал. И то доста добър. Мисля да охранявате небето на Европа. Аз вярвам, че сте благонадеждни. Защо искате от жертви да се превърнете на престъпници? Този може и касапин да е, но без доказателства няма да е парче месо за присъди, които цитирам: ...''целят високо световно обществено мнение''.

Братята украинци такива генерали търсят ..ха.ха хаха да ги пращат без визи в АД-а ха ха ха

Айде бе ,Костадинов,изпрати снаряди на Вагнер,щом американските фъшкии изпращат от БГ-то

Аз съм разочарован от нашите украински братя. Уж защитават евроатлантическите ценности а презират и се подиграват на привържениците на еднополовата любов.

При положение, че Вагнер не съществува по руските закони като армия, понеже по руските закони такава не може да съществува, така че ми е много интересно точно как и по какви точно правила, закони и ведомости това нещо се финансира и въоръжава и то далеч, далеч не само с леко стрелково оръжие. Всичко е в зоната на здрача, а става дума за милиарди ежемесечно. В държавата в която корупцията и грабежа са нормални и дори изискуеми в такава сенчеста зона с милиарди пари и оръжие, дали се краде? Как мислите? А на кого и как точно е подчинена ЧВК и как се стикова и субординира с истинската армия? Не коментирам, че не многото, но не и единици, оцелели и амнистирани престъпници от Вагнер почнаха да се прочуват с разни "подвизи" и в Русия след Украйна.

Изрод!

Типичен орк на снимката

Този от снимката и наш копейкин много си ходят за двойка.

Да, така изглеждат орките - плешиви, грозни и стари...

Защо ни занимавате с уроди, като този на снимката? Не ни интересуват фашистките отрепки.

Тоя боклук на снимката е като някакъв трол

Где баеприасьй блять?

У жопата ти пенди.

руски трол - педераст

Руските орки бягат от Бахмут. Голям страх. Героям слава.

Интересна новина. Къде я прочете или нещо сънува?

ебти ЦИРКА....

Къде е Готвачът?! Там, където са Шило и Паникьорчето, "Поетът с китара" - на фронта на пропагандата. Нищо съществено непостигнали в живота си, но винаги изискващи - единият боеприпаси за затворниците си, а другите - да ги слушаме заради припечелените от тях рубли. Но единият и другите са елементарни и никой не се интересува от тях. След месец никой няма да си спомня ни за Готвач, ни за сготвените от него.

Няма празници за вас, щото и няма никой около вас. Самотно боклуци, ковачи на центове. Ахахааа..

ЕлементарнА, Ватсон, елементарнА! Путинист да говори за християнски празници е повече от оксиморон. Понимаеш?!

Дано скоро всички рашистански боклуци да с е пържат в адските казани!!! Най добрия рашистанец е мъртвия рашистанец!!

Бг копейките!

Педал, не се превъзбуждай.

Военните престъпления, които тези главорези извършиха дойдоха малко в повече на руското командване. Не може да убиваш деца, да размазваш с чук и да режеш главата на пленници. И като цяло се чудя какви са тези частни военни формирования? Кой отговаря за престъпленията извършени от тези затворници. Решението е взето.

Фифи, како е туй ришение???

Решението е окончателното закриване на тази банда престъпници. Достатъчно оръжия им дадоха и какъв е резултата?

Фифи, зле си с историята. Има частни военни компании от векове, а по съвременни са Блак Вотер, чуждестранния легион и предполагам доста други, за които медиите не говорят. Главорези и глупаци винаги е имало, сега във Франция съдят 3-ма доброволци, разсреляли от упор предали се руснаци, но явно теб те вълнуват едностранно само руски зверства. Това също е нормални, новата западна култура жонглира с двойни стандарти!

Абе кой ти ги разправя тези басни? Все ще трябва да има някакъв источник, не може да си толкова тъп, че да си измислиш всичко това...

Руската армия е сбирщина алкохолизирани педераси.... хохохо Нито организация, нито умения, за техника пък да не говорим.

Горе долу се очертаха фракциите в Русия. Едната са общо взето криминалитета и росгвардията. Другата са армията с Шойгу и Герасимов. Третата са ентусиазираните великоимперци курирани от КГБ (ФСБ) с лице Гиркин и разните му там фашистващи турбопатриоти. Кадирката дебне отстрани и се ослушва като свиня в кукуруз накъде ще тръгнат нещата за да реши кога ще е най удобно да си обяви дефакто емирата. Путя ту плесне някой през ръцете, ту му даде бонбонче с надеждата да балансира между тях. През това време ЗСУ попълва списъците с руски мършички. Китай си е отворил найлоновото пликче да прибира каквото може около Хабаровск. На малоумните руснаци така ще им запари под дупетата... Дано да си спретнат още една гражданска война та да са заети и да не се бутат в работите на хората. Слава на Украйна и смърт на руснята!

Надявай се ти на гражданска война. Ти гледай сега като дойде Боко пак на власт, тоя път ще е еве не с 200, ами с 300 !

Педерас с ебане ще плаши... Хахааа

Кремъл винаги е бил буфкан с чифути на който не им пука за Русия ! Путин също е евреин и е един от собствениците на ГазПром. За цялата война газопровода през Украйна не спря да работи, нещо повече в момента работи на пълен капаците, а Зеленски получава пари от Путин за да транзитира Руска газ за Европа Можете ли да си представите Сталин да продава бензин на Хитлер докато се води Сталинградската битка например !? Гадовете делят печалби а тупоумните укропи "умират за родината" Пуските глупаци и те "бранят отечеството" .... Пригожин каза че от началото на войната десетки хиляди Руснаци са загинали Генералния Щаб на Путин и сега не признава загубите на Русия ....глупаците умират а чифутите пълнят гушите - това е войната !!!

Яко ме ебат мангалите, всеки ден им пускам, вече не мога да седна.

Копейки, и да се насерете, войната на путето е обречена. Никога не са имали шанс срещу Украйна.

Ние не знам, ама ти купи ли си памперси ? С тоя разширен заден отвор доста се изпускаш !

Русия завладя 22% от усрайна, което никак не е зле. Сега и Полша, и Румъния ще си гризнат, само гледай. Всички мразят укрите.