Коментари - Чужди медии: В България унищожават ваксини | Днес.dir.bg

Чужди медии: В България унищожават ваксини

Най-скептични към имунизацията срещу Covid-19 са българите и румънците

Обратно в новината

Коментари - Чужди медии: В България унищожават ваксини | Днес.dir.bg

Коментари

Адвокат и доктор Мария Петрова - основател на кантора профилирана в сферата на здравеопазването, изпълнителен директор на европейският институт по здравно право, здравен мениджъмънт и обществено здраве: "Никой не следва да бива заплашван, че ще бъде уволнен, че няма да му се плаща или, че няма да бъде трудоустроен, ако не се ваксинира...".

Автор: DW....

Обществото ни е жертва на здравен геноцид, на крива и подла политика, зад която стоят користните цели и на докторския, и на властовия елит. Болестите като бизнес, a страданието - като машина за доене на пари от хората... Лекарски грешки ?!! Цената на живота в лева и евро от продажните световни медици, които плюха в лицето на Хипократ и медицината !! Бил Гейтс и Господарите му, сложиха ръка на Световната здравна организация и плащат за новия тоталитаризъм !! Гейтс и неговите богати партньори се готвят да чипират цялото население, да променят съзнанието на всички, а след това да оставят само един милиард души на Земята. Ваксината - спасение или оръжие? Преценете САМИ !!!

Искаме да живеем като в западна Европа, но мисленето ни си остава източноевропейско. И до като това е така няма да се оправим. Защо, като западноевропейците живеят толкова по-добре от нас и все се опитваме да ги настигнем се ваксинират, а ние не искаме? Разумът отдавна е напуснал тези земи, ако въобще някога го имало.

ТОВА НЕ Е ВЯРНО нали казаха че ако има излищни ваксини ще ги дават да други държави.

Не е разбира се. Най-старите ваксини изтичат в края на Август. Ама на дв не им пука за истината.

Ваксинираните писачи в коментарите ми напомнят на на нещо, но не мога да го определя точно - вегани, гейове, екс-пушачи...Всичките се мислят за голяма работа, много оригинални, надхитрили съдбата в крак с модата :)

пропуснах: и те убеждават, че трябва да станеш като тях

Кой реве да оставим всичко на майката природа? Кой реве уплашен от страшните отрови, чипове и не знам какви идиотщини били ваксините? Кой вярва в чудодейни природни церове и всякакви измишльотини? На този фон другите хора разчитат на медицината и науката благодарение на които не е 45 години продължителността на живота като в средновековието и се ваксинират за да си гледат живота както досега. Кои повече приличат на вегани? Пък това за пушачите какво общо има? Като спре да се трови някой какво ви пречи?

Хора, които са преминали от "нормално" към някоя от категориите горе стават особено досадни и леко нагли.

В случая става въпрос за обществена отговорност освен за лична безопасност. За това е цялата пушилка. Като правилата за движение по пътищата е. Няма вариант вас като ви кефят ги спазвайте пък ние искаме да си правим каквото искаме и няма. Не ги ли спазва голямото мнозинство от хората живота на всички става тежък и на мнозина по-кратък. Така е то... Наздраве и да живей!

Обществена отговорност в случая е да пазиш другите, когато те нямат избор. Така беше докато нямаше ваксини. Вече има - ваксинираш се и не ти пука! Дали другите са ваксинирани за теб вече няма значение, защото ти си защитен. На нас антиваксърите може по мазохистични причини да ни харесва да си обменяме вируса и да мрем като добитък, но това вас не ви бърка. Всичко е въпрос на избор - ако искаш се ваксинираш, ако искаш не. Има ли ваксини? Има. Можеш ли да се ваксинираш? Можеш. Тогава защо е цялата суматоха покрай вируса? Ограничения, мерки, сертификати, пропаганда, бонуси и поощрения - защо е всичкото това? И точно то дразни "антиваксърите". Да, аз съм антиваксър по отношение на противогрипните ваксини. Другите обаче съм си ги направил, също и на децата ми. Ваксиниран или не, имунната система е тази която унищожава вируса, когато попадне в тялото ти. Продължителността на живота не се е увеличила заради ваксините, а заради промяната в начина на живот, хранене / пиене и антибиотиците, които не са измислени от науката, но това е друга тема. Наздраве!

Като се задръстят болниците всички болни страдат от това. Масрафа пак всички го плащат понеже ни е солидарна системата на здравеопазването. Тези неща неизбежно водят до ограничения разни и локдауни и каквито още глупости скимнат на политиците още. Пък те в такава ситуация няма как да не реагират. Да не забравяме че умряха бременни жени, дето няма как да се ваксинират. Не е лична работа това, понеже не живее всеки на самостоятелен остров. И заслугата я писах на едицината като цяло не само на ваксините естествено, но те са всъщност от най-доброто което медицината може да предложи. Вариант да не боледуваш или да минеш по-леко вместо възможност за трудно скъпо понякога не съвсем безобидно лечение и невинаги перфектен резултат. Засега по-добър вариант няма. Айде... Наздраве и да живей!

Обществената отговорност се състои в това да има и предпазливо мислещи хора, а не да се юрнем всичките да подписваме информирано съгласие и накрая след 10 години да се окаже, че голяма част от населението е увредени. Винаги ще има хора с различни мнения и различно възприятие за риска. Това е един вид застраховка на природата, че няма всички да загинем от масова глупост.

един малък, но много прост народ. И ставаме все по-малък, но все по-прост народ. Дали пък няма връзка между двете?

Прост си...ама много

затова пиша "ние". Иначе се чудя просто... Ти с кое не си съгласен? Че намаляваме или че изпростяваме? За едното има статистика. За другото телевизия. Може да видиш как изглеждат първите измежду нас.

Служебното правителство на Радев, Успешно проваля ваксинационната политика на България!!! Щом нещо е започнало от Бойко, те трябва да го провалят. Или просто е от некадърност и безхаберие, но резултатите са на лице! Добре че им остава още седмица за да провалят България! Уво служба не остана.

Мангърчета шизофренни, стискайте дупенцата здраво, че иглите много боцкат!

Споко, наесен с гьобеци и казачок, да видим фатмакът и протестърите как ще ревнат, че пак друг им бил виновен.

Ще бъдат ударени зддеаво пред септември от щамът Делта Ама няма да могат да обвинят Бойко За Бога, Ваксинирайте се!

Не може.Първо служителите на енергото...

Абе ти нали си ваксиниран и спасен завинаги от вируса? Защо тормозиш другите? Аман от паникьори и зомбирани мало.умници.

Докога ще надуват фанфари за т.н. ваксини, които всъщност не са ваксини, а експериментални препарати, все още не преминали 4-то ниво според добрата медицинска практика!!! Факт е, че те са недоизучени, че дават редица странични ефекти и вредят на общото здраве. Факт е, че се прилагат поголовно, без никакви превантивни мерки, защото според правилника за ваксинация, ваксина се прави само на клинично здрав човек. И никога на пациенти с хронични заболявания, с имунен дефицит, с алергии, с онкологично заболяване, с анемия, кахексия и генетични аномалии. А сега едва ли не по сергии на пазара се болката наивни хора...

Подкрепям напълно !! С добавката, че могат да ме държат отговорен за здравето на баба Пена от Волуяк. Като я е страх бабата, да ходи да се ваксинират,а не да казва - Те ония без ваксините го разнасят. Истината е, че вируса се разнася и от ваксинирани!! Особено делта варианта. И да , аз от тези боклуци няма да си сложа.

Колкото по-прост е един народ, толкова по-лесно се манипулира. След едногодишна кампания за дескридитиране на методите на държавата за овладяване на пандемията в страната и омаловажаване на опасността от Ковид-19, резултата е налице. Народа не иска да се ваксинира. Никой не мисли за общото благо, за икономическите загуби от евентуална последваща вълна. И всичко това за да се свали ГЕРБ от власт, за да могат и други олигархически кръгове да се нагушат. Сменяме едни за други. Никой да не се заблуждава.

че напоследък никой вече не говори за ефективни лекарства и протоколи при лечението на Ковид, а цялата истерия е около ваксините? "Интересът клати феса!" е казал народът, и явно това важи и в този случай... За обикновения човек и как се чувства той - на никого не му пука! Какви рискове и вреди за здравето му биха могли да крият тези ваксини - също! На ваксините се гледа като на панацея и на пенкилер - унищожават ваксини, значи са идиоти! А малко по-спокойно, бе!

2021-07-04 12:07:46 Дам (нерегистриран) Комунизмът ни научи да не работим, с след това, така и не се научихме. ---- НЯМАШЕ НИКЪДЕ... ИМАШЕ ДЪРЖАВЕН КАПИТАЛИЗЪМ БЕЗ ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ СРЕДСТ. ЗА ПР-ВО И РАБОТИМ ТВЪРДЕ, АМА ТВЪРДЕ МНОГО ... АЗ БИХ КАЗАЛ, ЧЕ ПРЕКАЛЕНО МНОГО СЕ РАБОТИ, Т.Е. ОТДАВНА Е ЗАРАБОТЕН В ПЪТИ "БЕЗПЛАТНИЯТ ОБЯД", БАРАБАР С ВЕЧЕРЯТА! ДА НЕ ГОВОРЯ, ЧЕ БЪЛХАРИЯ ДАНЪЦИТЕ СА ТВЪРДЕ ВИСОКИ И РЕАЛНО, ТОВА, ОТ ТОВА, КОЕТО СЕ СЪЗДАВА КАТО СТОЙНОСТ ЗА РАБОТНИКАОТИВА В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ ЕДВА 25%, В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ОБАЧЕ - ПОД 20%! ТОВА Е ЧУДОВИЩЕН ГРАБЕЖ !

Мене пък ме научи да съм отговорен, дисциплониран, да се интерсувам от болките и проблемите на другите - не само от себе си, да не съм егоист, да съм всестранно и хармонично развита личност, а не тесен специалист - кон с капаци. Всичко това страшно много ми помогна и да бъда успешен капиталист, добър съпруг и баща, и най-вече човек! Във закваската ли ни е разликата... не знам?

Ташака е пълен тъй като масовия български разбирач е убеден в същите тъпотии в които вярваха евангелизираните цигани преди 20 години. Разликата е че тогава бяха нужни американски пастори да им наливат на терен, сега просвещението идва през интернет.

Ковид истерията е ясна, ваксините не чак толкова. Ама освен умрелите нека да коментираме и неродените. От БГ се източват над 500млн долара на година само от златните мини (канадци), Марици-те също милиони (американци), ток за милиони (чехи и австрийци), вода за милиони (французи) ... Ако тези пари оставаха в БГ с колко щеше да се вдигне раждаемостта? На практика националните предатели, още от времето на Костов, заложиха обедняване и демографска криза, Ковид-а ни е най-малкия проблем.

да се чуди човек защо не ни е раждаемостта като на бедна африканска държава или като в Индия примерно.

А ти знаеш ли колко е в Индия? Имат средно малко над две деца в семейство.

да се чуди човек как задминаха Китай по население.

Националните предатели са още от времето на комунизма, кой предаде териториите на Бг?!

Месеци наред"уважавания" Слави Трифонов ,"уважавания" Румен Радев , "уважавания" от деткото отделениа ,"уважавания" колега служебен министър рушеха доверието в лекарското съсловие. " уважаваното " служебно правителство направи каквото трябва да забави и почти да спре ваксинирането и съсипа милиони дози по този начин. Откъде толкова ъкъл под фуражката да продадеш или още по добре да подариш ваксините на бедни държави. И разбира се направиха най вече с цел политически девиденти, "уважаеми" фуражки кога ще разберете ,че със здравето политика не се прави. Разбирам ви, че като руски възпитаници за вас човека е нищо, но не и в Европа, така че поемете към Сибир там "важавания " путин ще ви посрещне с водка и олово

Ей дирници стига преписвали тъпите статии на Дойче зеле ( работническо дело)....

Тези ментета не помагат на хората, а само обогатяват бялата мафия, която няма интерес Ковид-истерията да свърши.

Дори 140 години след подаряването на държава не успяхме да станем нация, а си останахме сбирщина асоциални дебили.

Браво,отивай в Северджания да станеш социален дебил!

ИДИОД ГАНЬОВСКИ. ХОРАТА СЪС ПО НИСЪК СОЦИАЛЕН СТАТУС НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ!?!? МОЖЕ ЛИ ДА СТЕ ТОЛКОВА ПРОСТИ? ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ ГАНЬОВЦИ!!! НИЕ БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА ВИ ГЛЕДАМЕ ГЛУПАВ ИЯ АКЪЛ.

Седи си там. Тъпаци има все още в изобилие, не всички са отишли в чужбина, но се надяваме :)

Тъпак,напротив-българите в чужбина не се ваксинираме и не се поддаваме на дебилски истерии !Солидарни сме с братята и сетрите ни в България!

И чуждестранните медии са с промити мозъци и пишат пропагандни статии

“Ваксините са геноцид” Геноцид, геноцид - колко да е геноцид? В цял свят няма 50 човека умрели от ваксини. Виж от Ковид са 3 милиона.

Ама тогава ще се говори за "пик на онкологичните заболявания с неустановен произход", естествено... Ваксините никой няма и да си ги спомня...

Много го цитирам напоследък, но явно е нужно. За първите 4 месеца на тази година от т.нар. ваксини срещу ковид в щатите са починали токива хора , колкото от всипки останали ваксини за последните десет години. Това е само официално регистрираните във vaers системата за регистриране на уереждания вследствие на ваксини. Има и изследване , че в тази система се регистрират само 10 процента от дейстеителните случаи. А за 3 милиона попинали от ковид, ще кажа само, че по протокол всеки починал в рамките на 28 дни след положителен пцр тест се води починал от ковид, независимо от причината за смъртта.Затовс има куриозни случаи при които загинали в катастрофа се водят починали от ковид. Още един факт, в Германия, поне за там знам със сигурност по протокол дават пари за ковид лечение само на болници чиито интензивни отделения са заети минимум 75 процента с ковид пациенти. В резултат на това броят на интензивните легла за 2020 година се е свил с повече от 30 процента

Матриала не става. Прост народ - бедна държава. Комунизмът ни научи да не работим, с след това, така и не се научихме.

Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боклуците на Боклук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ??? Ако на някой олигофрен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка и шал през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято !! Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

Ти за маска ползваш бикините на баба си ли

Добре, че не внесохме Спутник. Между другото, ефективността на Спутник ясно се вижда на графиката на заболяемостта и смъртността в Русия.

Великобритания и Израел. Едните са с Астра , другите с Пфайзер. Във великобритания има 26 хил. заразени, при 23 хил. в Русия. Напомням че Русия има два и половина пъти повече население. В Израел процентът ваксинирани и след това заразени е още по-голям. Те затова сега говоирят за "Бустерни" ( ?!) ваксини наесен.

В Израел имат около 200 дневно бе! Като се мъчиш да манипулираш хората защо го споменаваш въобще. Тези неща лесно се проверяват. И защо не споменаваш колко хора умират в Русия и колко в Англия? А в Израел? Мама ви тролска гнусна!

Не се ваксинирайте, за да пукнете. Поне на безценица да ви купим недвижимите имоти. От два месеца съм ваксиниран и нищо ми няма. Не слушайте конспирации.

В рамките на седмица изкарахме Ковид. Настинка съм карал по-тежко. Жалка работа, медицински геноцид.

Няма да казваш на хората да се ваксинират, това е доброволно действие

Кое не стана ясно на тъпите политици?!!! А също и на ваксърите. Голяма част от тоя народ вируса го изкарахме, набийте си го това в главата и престанете да плашите. Няма как чисто интуитивно да се стресна от нещо, което съм карала. И преди да скочат ваксърите, че препарата, който са приели, бил гениален и природата такъв имунен отговор не е измислила още. Ето цитат от документ на СЗО Current evidence points to most individuals developing strong protective immune responses following natural infection with SARSCoV-2. However, inaccurate immunodiagnostic tests may falsely indicate infected individuals as naïve to the virus (not previously infected) or may falsely label non-infected people as positive for immune markers of recent infection. To conclude, available tests and current knowledge do not tell us about the duration of immunity and protection against reinfection, but recent evidence suggests that natural infection may provide similar protection against symptomatic disease as vaccination, at least for the available follow up period. Ето и линка, че има невероющи https://apps.who.int/iris/handle/10665/341241 Хората от СЗО все още не обещават безсмъртие нито на ваксинирани, нито на преболедували, но според този доклад ги поставят поне на равно. Така че за да не я сочат с пръст, България да признае и тестовете за антитела, а също и тези за клетъчен имунитет. Аз съм си правила два пъти за антитела (за 5 месеца нямаше никаква промяна), на есен ще си правя за клетъчен. Нямам PCR, нямаше как защото още от първия ден вдигнах висока температура, бях на легло и влязох в самоналожена 14 дневна 100% -ова карантина, след излизането ми от дома ми, можех вече да направя само тест за антитела. Толкова много хора сме така, около мен всички минаха по тоя път. Толкоз, какво има толкова да се мъдри и да се кършат ръце. Ние не бяхме толкова затворени като западняците, по телевизията през зимата се тръбеше хората да не търсят помощ, ако не са стигнали до проблеми с дишането, мотивираха ни да си мълчим и да се гърчим напълно изоставени, междувременно болниците също масово вместо да помагат заразяваха, набутвайки фалшиво позитивни и активно болни в едни помещения. Относно нежеланието на хората да търсят лекарска помощ -шири се у нас страха, че в болниците убиват и то си е така, ако не те убият с безхаберие, неправилно лечение, престъпна небрежност, ще погубят достойнството ти - хора лежащи с дни в собствената си телесна течност, стенещи, изоставени, обиждани. По-хуманно е човек да си умре у дома, и без това болниците не предлагат никакво спасение.

Това за тестовете хубаво питаш защо не се признават за антитела, но с другите глупости не мога да се съглася. И в болниците и в доболничната помощ беше тегаво точно заради огромния наплив на пациенти. Ти не си била толкова зле явно, но огромен брой бяха. А лекарите предупреждаваха и предупреждават че нещата са зле и без пандемия. И като се знае че е така би било логично да се направи всичко възможно да се предпазим. Само че предимно се лае. Колко от тези дето се тръшкате че сте го изкарали са се изследвали като теб? А знаеш ли колко от доказано преболедувалите са се изследвали и се оказва, че нямат имунитет? Да не говорим че ваксините са всъщност толкова безопасни, че реално може да се ваксинира човек просто за по сигурно. Мисля че и това вече е ясно на база на опита на държавите с масово ваксинирано население. Че е и безплатно и достъпно за всички у нас.

В БГ е пълно с празни имоти на фона на намаляващо население и увеличаващ се брой цигани. И цените още растат. Накрая ще останем шепа хора с огромни очаквания за бетонните си дупки. Ще им ударим по един ключ и ще чакаме докато паднат сградите.

Цял свят се ваксинира като луди. От Китай до САЩ, от Южна Африка до Норвегия. България и Русия, видиш ли, като двете най-интелигентните и високо образовани нации (точно в този момент) имат повече информация за съставките на ваксината от 6 милиарда човека, и се дърпат като магаре на мост! То е ясно, че е личен избор, ама аз не мога да си спомня някой да ме е питал като бях дете дали искам манту, тетанус и тем подобни ваксини. Стига сте се правили на ощипани принцеси, ходете да ви боднат, че да можем да се върнем към някакво нормалност

в Япония колко са ваксинираните, мумио? :) а щом вярваш на китайската пропаганда, значи определено са те ваксинирали.. ама с друга инжекция ;)

Те са задължителни и се ползват от 70 години. Ваксините за Ковид са тествани няколко месеца, а последствия ще се чакат след години .

Имате избор - да чакате да видите дали ваксината ще ви убие, или да са надявате вирусът да ви хване като настинка. Мой приятел нямаше този избор и си отиде с Ковид след 2 месеца в интензивното. С ваксина може би щеше да е още жив...

Ти си упражнявай твоето право на избор - за нашето не бери грижа... Ваксинирай си и децата! Само тъщата остави неваксинирана, за да ѝ направиш "мръсно"! :) (ма после не се чуди ако те надживее...)

Детето ми няма да се ваксинира, защото няма необходимата възраст. Тъща нямам, починала е. Жената на брат ми загуби баба си от ковид. Приятелят на мъжа ми загуби баща си от ковид. Колагата му също загуби живота си. Беше около 50... Моят приятел също. А ти продължавай да си мислиш, че това е една настинка, която бързо ще отмине. Тебе може би да, но не и по-възрастните ти роднини. Помисли над това.

Оттук нататък всички нови ваксини ще са същия убийствен ГМО боклук - за грип, за пневмония и за кво ли не , бълвоч с опасни химически и генно модифицирани неизвестни иРНКи .

България на фигуранта съсипва всички отрасли, не само здравеопазването! Това, че унищожават ваксини, докато в други държави разтеглят периода между двете дози, за да има за всички желаещи, е показателно за нивото на управляващите. Самият фигурант изкара вируса скришно, за да се избегне международен скандал, с подкрепата на действащото тогава правителство на тиквата. Жалка родна картинка!

В случая се каз а всяко зло за добро...мизерията ни спаси от мигрантите и сега и от фак- сините на кил геноцидов ..

Много добре е обяснено интервюто с Geert Vanden Bossche за което постнах по-долу. Гледайте до края. Който има уши, ще чуе, който има очи, ще види https://www.brighteon.com/5302da2a-39c5-4785-ba5a-cb004ea431a2

Наблюдател се кръсти? Наблюдател е някой който гледа и възприема обективната действителност каквато е. Ти гледаш филма в главата ти и търсиш нещо да ти потвърди че този филм е това което наистина се случва. И попадаш на жълтокафяв сайт като този дето даваш линк към него. Обективното наблюдение веднага би следвало да забележи лошата сценография и пародийни ефекти. Така че не Наблюдател друг ник трябва да си избереш.

COVID 19 не е болест !! Това е поредица от клинични симптоми. Това е гигантски чадър от неща, които преди свързвахме с грип и с други фебрилни заболявания. С "ваксините" се извършва масов геноцид, превръщащ хората в ГМО-продукти !! Ние сме заплашени от буквално изтребление !! Ако сега не спрем експериментите, след една година просто няма какво да има да спасяваме !! Цивилизацията буквално ще загине !!

Е защо българина да си слага ваксини с 5G и безплатен ъпдейт на windows 10?1! Ковид се лекува със хомеопатия, шуслерови соли, преварена 3 пъти урина и ферментирал чесън. Гала го каза?! Ако случайно това не проработи, да ходят на магове, да им развалят магията.

е оцелял 1300+ години при всякакви тежки бстоятелства, имал е и свой Златен век, за разлика от много други народи, така че не бери грижа за него! Виж и мисли за себе си...

Обидно е за българина, но материалът му наистина е сбъркан. Ваксинацията го доказва. Върти, сучи, доказва че ваксината е вредна, че му нарушавали правата и още куп причини само и само да не се ваксинира. В цял свят е доказано, че ваксинацията е борбата срещу вируса, а ние пак умници. Сега е добре, но на есен когато вируса се активира пораженията на неваксинираните, да му мислят, преболедувалите и ваксинираните ще са много, много по-добре. Държавата помисли за хората, купи ваксини и да ги хвърли, е те това е простотията на българина.

Глупак, това са бомби със закъснител, не си мисли, че токсините, които са ти вкарали ще почнат на 2-рия ден !! Почакай, до година време ще почувстваш вредите от "ваксините", на които се подписваш, че фирмите не носят отговорност за странични ефекти !! И ЗАЩО ЛИ ?!

е глупака тук. Between July 27, 2020, and November 14, 2020, a total of 44,820 persons were screened, and 43,548 persons 16 years of age or older underwent randomization at 152 sites worldwide (United States, 130 sites; Argentina, 1; Brazil, 2; South Africa, 4; Germany, 6; and Turkey, 9) in the phase 2/3 portion of the trial. Оказва се че има достатъчно много хора вече в различни краища на света ваксинирани от около година. И това е конкретно за ваксината на Pfizer само.

Аз като гледам държавите с най-малко ваксинирани са и с най-малко заболели в момента. Какво стана с Израел къде ги боцнаха всички. Защо са затворени отвсякъде?

Не е проблема в заболеваемостта, а в смъртността UK: 24,885 new cases and 18 new deaths Bulgaria: 81 new cases and 16 new deaths

направи си извод тогава, проблемът е в лечението, не в заразяването

Допълнение В Израел имат 277 нови случая и нито един нов смъртен.

Русия има повече от 24000, САЩ по малко от 5000. Хем руснаците са също като нас и много се крият като мишки от изследването да не си развалят рахата случайно, че си и мрат после без да е ясно от какво. Израел между другото трайно около 200. Гледат хората да не стават повече просто.

Ами да ги подаряваме тези, които изтичат след месец. Набутали сме се с едни пари, ама това не можем да го върнем. Поне да има полза за някого.

призоваваме Бойко Борисов и ръководството на ПП ГЕРБ да се ваксинират, за да е сигурно управлението на държавата! да не вземе да се разболее пак, да не дойдат чалгаджиите и комунистите.

Те са ваксинирани, склери.

За да ги препродадем или подарим на друга държава, трябва да имаме разрешение от ЕС и фирмата производител. Имаме ли го!

Не слуша ли Буда колко милиони е платил за милионите ваксини които беше поръчал, та България си ги е виждал катила, боклук продажен

Нали се ваксинирахте. Какъв ви е зора за неваксинираните?????????????????????????????????????????????????????????? И не ми разправяйте, че ви дреме за онези под 1% от населението, дето искали да се ваксинират, но били възпрепятствани по независещи от тях причини. Повече хора умират ПТП, убити от кучета, цигани.... Но за тях не ви дреме. Да не говорим мизерията до какви жертви води индиректно. СЛОЖЕТЕ СИ РЪКА НА СЪРЦЕТО И СИ ПРИЗНАЙТЕ, ЧЕ СТЕ ИДИОТИ. ЩЕ ВИ ОЛЕКНЕ. А И НА НОРМАЛНИТЕ ЩЕ СПРЕТЕ ДА ДОТЯГАТЕ със страховете и простотията си.

въобще всъщност не ми пука за тебе. Нито ме интересува какво искаш, нито какво мислиш, нито какво правиш. Само че за да свършат работата ваксините трябва да се ваксинират голяма част от хората. Иначе пак ще блокира живота, пак ще губи бизнеса, пак ще са претъпкани болниците и пак ще умират хора, а това не е хубаво дори да са кретени някаква част от тях. А се вижда че ако и да ме могат явно да го предотвратят това ваксините могат в пъти да намалят щетите. Ако имаше чалъм да се отделим и всеки да си живее както иска и да си прави каквото иска щеше да е хубаво. Обаче сме заедно и неизбежно се налага да се съобразяваме едни с други и да правим някакви неща едни за други. Между другото като ви делят и ограничават що ревете бе? Що държите да се мешате с тъпите вакси? Ми може спайк протеин да прехванете бе!

Питам за членоразделен отговор. А, не за бълнуваници на промит, ваксиниран, насран от страх и простотия дебил. На които на всичкото отгоре ти отговорих, по-долу, вече.

На същия въпрос същия отговор бе! Защо очакваш на копипейст друго освен копипейст в отговор? И това ви е част от проблема на антиваксърите. Сакам нещо да те запитам, ама требва отговора да ми харесва... Ми не става така. Съжалявам но имам съвсем друго мнение по този въпрос. И аргументи доста също. Но и с аргументите сте пак толкова скарани. Щом не ми харесва значи не е вярно и т.н. Интересно че в реанимация антиваксъри и ковид скептици няма. Също както и ваксинирани.

Харалан Александров няма ли да анал-лизира това?

Как пък един път не се загрижиха, че сме най-бедната страна не само в ЕС,, с най-високата смъртност, с относително най-високите цени, спрямо доходите, че сме подложени на "битов"/цигански геноцид... Ами, за джендарите, "за бежанците", за "ваксините", А?

И за мечките се погрижих а, и кокошките ощастливиха, и краставиците оправдаха, и кучетата получиха права.

Високата смъртност е следствие от недоверието на българите в медицината. Като видиш само колко врачки и баячки правят пари от "лечение", ще ти светне колко му е акъла на Ганьо. Скептицизмът към ваксините е един от многото признаци за масовата неграмотност в България. Това, разбира се е в следствие и на общата политика - в нормалните държави тестовете са безплатни за всички осигурени, а в доста държави тези тестове са безплатни за всички (т.е. включително за туристите). Ваксините също са безплатни не само за осигурените. А нашите управляващи искат пари от туристите за тест и ваксиниране?!

Значи не е от мизерията, безработицата, стреса, престъпността, гмо-то, ментетата, дрогата, чалгата, разврата, порнографията, проституцията, трафика на хора, търговията с органи... Ами от "здравната култура". Така ли бе, зомби, насрано, загубило човешки образ и подобие.

Глупости, пред лекарските кабинети е пълно с народ. Като чуя някой да казва "Ганьо" и ми е ясно колко му е "акъла".

Ми те всички неща които изброи са следствия и симптоми на същото нещо бе! Българина все много знае и много велик, ама и сам е наясно, че сам не може да се оправи всъщност и все чака да дойде някой да го оправи. Те хората всъщност за това са загрижени. Че са се събрали с някакви дето не само сами не могат да се оправят, ами са даже вредни сами за себе си. Наясно са че от такива не само файда никаква, но и ядове ще берат и сили и средства ще трябва да трошат подире им.

Дали Балтов и, Кунчев и, Кантарджиев и ще ви плащат да се издържат или ще се скрият като мишки...

КАКВО Е БОЦКАНЕ С КОВИД ГМО ФЪКСИНА? - На чужд гръб и сто тромбози са малко. Ето това е за начало! Ето и още какво е: 1. ЧИПИРАНЕ С НАНО-ГЕЛ ТЕХНОЛОГИЯ НА ДАРПА и ПЕНТАГОНА(СЛЕД ВАКСИНАТА ВИЕ СТЕ СВЪРЗАН ДВУПОСОЧНО С ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ ПРЕЗ 5Г и не само. Мога и да ви го докажа ако държите)! 2. ВАКСИНИРАНЕТО С ЕКСПЕРИМЕНТАЛКАТА Е ЧИСТА ИГРА НА РУСКА РУЛЕТКА С ОГРОМЕН ШАНС ДА СПЕЧЕЛИТЕ БИЛЕТ ЗА ОТВЪДНОТО ОЩЕ В ПЪРВИТЕ НЯКОЛКО ДНИ СЛЕД БОЦКАНЕТО! 3. УЧАСТВАНЕ В ГЕННО МОДИФИЦИРАЩ ВИ ЕКСПЕРИМЕНТ НЕТЕСТВАН НА ЖИВОТНИ И С ОГРОМЕН ПРОЦЕНТ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ В КЪСО'СРОЧЕН И ДЪЛГО'СРОЧЕН ПЛАН, ВОДЕЩИ ДО СИЛНА ИНВАЛИДИЗАЦИЯ И СМЪРТ! ВИЕ СТЕ ОПИТНОТО СВИНЧЕ НА САТАНИСТИТЕ ОТ ЕЛИТА и БИГ ФАРАМА КОМПАНИИТЕ ИМ! 4. КОМПРОМЕНТИРАТЕ ИМУНИТЕТА СИ ДОБРОВОЛНО и СТАВАТЕ ВАКСИНАЛНО ЗАВИСИМИ С ЦЕЛ ГМО КОМПОНЕНТИТЕ НА ВАКСИНИТЕ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА ПО ТРАЙНОТО ПРОМЕНЯНЕ НА ГЕНОМА ВИ! Боцналите се ще имат тепърва грижи тъй като имунната им защита е изключена и вирусите които си ги има попринцип, но не са ни грижа когато имунитета ни е на ниво, се развиват в тях безпрепятствено, поради което те стават развъдници на заразата, като бонус. Поради същата причина, в началото те често външно не изглеждат болни, не кихат и не кашлят, а са само ПРОГРЕСИРАЩО отпаднали. При това те бързо ще стават жизнено зависими от ежедневно и доживотно приемане на мощни антибиотици, които да вършат работата на изключенната им имунна система, но антибиотиците имат силно вредни странични ефекти, а освен това вирусите много бързо мутират и развиват резистентност към тях, което налага разработването на нови антибиотци на всеки 3 месеца. Разбира се БИГ ФАРМА на Бил Геноцодис мисли за ФЪКсинираните и затова е обещала и подготвила още куп нови ФЪКсини ама срещу пари, за всички влезли в капана и. 5. СЛЕД ГМО ПРОМЯНАТА ЗАПОЧВАТЕ ДА ПРОИЗВЕЖДАТЕ ШИПОВ ПРОТЕЙН, КОЙТО ИЗДИШАТЕ И Е ВРЕДЕН, УВРЕЖДАЩ И РАЗБОЛЯВАЩ ЗА ОКОЛНИТЕ НЕВАКСИНИРАНИ!!! ПОСЛЕДНИТЕ ДА ПИЯТ ЧАЙ със ЗАПАРКА ОТ СВЕЖИ БОРОВИ ВРЪХЧЕТА. ТАМ ИМА ВЕЩЕСТВО КОЕТО ПРЕЧИ НА ТОЗИ ПРОТЕЙН ДА ВИ ДОКОПА, НО ГО КРИЯТ ОТ ВАС! 6. В КРЪВНИЯТ ВИ ПОТОК ВЛИЗАТ НАНОЛИПИДНИ ЧАСТИЦИ ВОДЕЩИ ДО АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, ЧУЖДА ДНК, ЖИВАК(ТИМЕРОСАЛ), ИСТИНСКИ АНТИФРИЗ, ПОЛИЕТИЛЕН ГЛИКОЛ, ПЛАЦЕНТА ОТ НЕРОДЕНИ БЕБЕТА, НАНО МАГНИТНИ ЧАСТИЦИ, ВИРУСИ ОТ ШИМПАНЗЕТА, ТЪКАНИ ОТ ЧОВЕШКИ ЧЕРЕН ДРОБ, НАНО ЕЛЕКТРОННИ ТЕХНОЛОГИИ С 5Г И БЛУТУД ЕКСТРИ. ВСИЧКИ ТЕ СА НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ НОВИТЕ НАНО-БИОЛОГИЧНИ ОРЪЖИЯ Т.Е. ВИЕ СТЕ ЖЕРТВИ НА БИОЛОГИЧНА ВОЙНА АКО ДОПУСНАТЕ ВАКСИНАЦИЯ С ТЕЗИ ОТРОВИ. 7. ТЪЙ КАТО ВСИЧКИ ВАКСИНИ СА ТЕХНОЛОГИЯ ТИП ГЕННА ОПЕРАЦИОНА СИСТЕМА ГОТОВА ДА ПРОИЗВЕЖДА ПО ВЪНШНИ КОМАНДИ НОВИ КОМПОНЕНТИ ЧРЕЗ МЕХАНИЗМА НА КЛЕТКИТЕ ВИ, ТО ВИЕ СТЕ ГОТОВА ФАБРИКА ЗА ПАТОГЕНИ ВРЕДЯЩИ НА ОКОЛНИТЕ И ВАС! 8. НЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО В ЕКСПЕРИЕМНТАЛКИТЕ ПОДОБНО НА ВСИЧКИ БАРКОВОДЕТЕ Е ИМПЛАНТИРАН МОЛЕКУЛЯРНО КОДА НА ЗВЯРА ИЛИ САТАНА, ТА ВСИЧКО ДОБИВА И БИБЛЕЙСКИ ПРОПОРЦИИ! 9. БОЦНЕТЕ ЛИ СЕ, ВИЕ СТЕ В КАПАН ОТ КОЙТО НЯМА ИЗМЪКВАНЕ ДОКАТО СТЕ ЖИВИ. УСПОКОЕНИЕТО ВИ МОЖЕ ДА Е САМО В ТОВА, ЧЕ НАДАЛИ ЩЕ ЖИВЕЕТЕ ДЪЛГО, ТЪЙ КАТО ТОП ЦЕЛТА НА ВАКСИНИТЕ Е РЕДУКЦИЯ НА НАСЕЛЕНИЕТО ДО 500 МИЛИОНА и ТОТАЛЕН КОНТРОЛ НА ОСТАНАЛИТЕ ЧРЕЗ ЧИПИРАНЕ-то!!!. 10. ВАКСИНИРАНИТЕ СТАВАТ ЗАКОННО ПРИТЕЖАНИЕ НА КОРПОРАЦИИТЕ ПРИТЕЖАВАЩИ ПАТЕНА ЗА ГМО КОДА КОЙТО ИМ СЕ ВКАРВА С ВАКСИНИТЕ!!! ТОВА СЕГА НЕ СЕ КАЗВА ОШЕ ЗА ДА НЕ СЕ ПЛАШАТ НЕВАКСИНИРАНИТЕ, НО ДО ГОДИНА, ДВЕ, ЩЕ ВИ ГО СЕРВИРАТ ОФИЦИАЛНО, ЧЕ СТЕ КОРПОРАТИВНИ РОБИ на ЕЛИТА САТАНИСТИ И ПО ТОЗИ ПОКАЗАТЕЛ!!! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ТОВА ВИ ХАРЕСВА, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА СА ФАКТИТЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТЯХ ВИ ОСТАВЯМ НЕ ОТ ВЧЕРА! - НО АКО ИСКАТЕ ДА СЕ БОЦНЕТЕ, ЩОТО СТЕ ЗОМБИРАН, ВАША ВОЛЯ! ЗНАЙТЕ, ЧЕ СА ПОДПИСАНИ ЖЕЛЕЗНИ ДОГОВОРИ С ФАРМА МАФИЯТА и ТЯ НЕ НОСИ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ ЗА ВАШЕТО БЕЗРАСЪДСТВО, А ЗА КАПАК, СПОРЕД ТЯХ, НЕ ДРУГ, А ДЪРЖАВАТА ЩЕ Е ВАШИЯТ ПРИТИВНИК В СЪДА, НЕ ЧЕ ИМАТЕ ПРАВО НА ОПЛАКВАНЕ СЛЕД КАТО СТЕ ПОДПИСАЛИ, ЧЕ ДОБРОВОЛНО СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ ДА УЧАСТВАТЕ. ЗНАЙТЕ И ТОВА. СЕГА В ДУХОВЕН ПЛАН ТЕЧЕ ОТСЯВАНЕ НА ЖИТОТО ОТ ПЛЯВАТА! И ДОБРЕ ЗАПОМНЕТЕ ОТ СЕГА! ЗА НАПРЕД СМЪРТНОСТТА НЯМА ДА Е ЗАРАДИ НОВИ НОВО-ИЗМИСЛЕНИ ЩАМОВЕ, ПРИ ВСЕ ЧЕ И СЕГАШНИЯ НЕ Е ИЗОЛИРАН И ДОКАЗАН, А ВСИЧКИ ПОЧИНАЛИ ЗАНАПРЕД, ЩЕ СА ЗАРАДИ СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ НА ЕКСПЕРИЕНТАЛНИТЕ ВАКСИНИ С ГЕННО МОДИФИЦИРАЩИ ВИ ЕКСТРИ, ЧИПИРАЩИ ВИ(нано технология за вързка с изкуствен инетелект за пълен 24/7/365 мониторинг и дистанционно влияние на физиология, визия и психика! Това е горчивата истина), ПРАВЕЩИ ВИ В ДОБАВКА ИНФЕКЦИОЗНА ФАБРИКА, и в основата си съдържащи ОТРОВИ ЗА ПОДТИСКАНЕ НА ЕСТЕСТВЕННИЯТ ВИ ИМУНИТЕТ. ИМЕННО ВАКСИНИТЕ СА ТЕЗИ КОИТО СА ДОВЕЛИ ДО ГОЛЕМИТЕ ЕПИДЕМИИ, А НЕПРАВИЛНОТО ЛЕЧЕНИЕ ДО ГОЛЯМАТА СМЪРТНОСТ! Две опитни мишки си говорели ------------------------ Едната попитала: Ти ще се ФЪксинираш ли? А, другата и отговорила: Да не съм луда, опитите с хора още не са приключили!-))) Видео библиотека съдържаща само ТОП видеа по всичко свързано с плана и компонентите причиняващи онова водещото се "ковид", за "Дневен ред 19-30" или AGENDA - 2019-2030. Вижте, гарантирам, че няма да съжелявате за времето прекарано в научаване на тънките схеми стоящи зад "ковид" и създадени за прикритие на истинските цели зад "Глобалния рестарт" https://bit.ly/SecretVideoLibrary Това клипче е вашият АНТИДОТ за пълна неутраизация на цялата корона конспирацията и ваксерски набези. Съдържа необорими факти и аргументи с които да схванете измамата, защитите ЗАКОННО себе си, и близките си от вирусната измама, с всички налагани ни АНТИМЕДИЦИНСКИ и АНТИКОНСТИТУЦИОННИ + АНТИЧОВЕШКИ ОГРАНИЧЕНИЯ И ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ТЕРАПИИ наречени ВАКСИНИ = абсолютно неприемлив и самоувреждащ ви ГМО експеримент с вас, което според Нюрнбергската харта за правата на човека = ГЕНОЦИД. (ВИДЕО) http://bit.ly/StopK19Genocide Ваксините за КОВИД-19 водят до нови инфекции и смъртност: Доказателствата са поразителни https://bit.ly/MoreVaccinatedMoreDeath Според отчетите за нежелани реакции след ковид фЪксини за Европа EudraVigilance: над 405250 наранени и 10570 мъртви в ЕС от инжекциите за Ковид-19 ОФИЦИАЛНО и то само в началото на ваксинациите http://bit.ly/DeadlyAfterVaxinationEffects Къде сте продажни ''бг''-''медии''! Вижте Лондон днес! Ето какво скриха платените медии от вас, докато ви заливат с ежедневната доза пропаганда и лъжи! (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО) https://bit.ly/LondonNoVax26VI21 Всичко за ВАКСИНАЛНИЯ ГЕНОЦИД над хората, ПЛАНдемиите, какво ги предизвиква наистина, с какви трикове и подли похвати ни ги пробутват, кой, накъде ни водят наистина и много други важни за живота и оцеляването ви в тези времена неща може да научите чрез материалите в следващия мега линк. https://bit.ly/stop-k19genocide Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/PandemicOfLie Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo Проф. Долорес Кейхил - ваксинираните вече са законно GMO (Генетично Модифициран Организъм) ВИДЕО-БГ СУБ http://bit.ly/VaxedAreDiffProp Ваксините – ""лек срещу болести"" или опит за убийство?! (ВИДЕА) https://bit.ly/VaccineAgendaOff Теста за Ковид е много повече от това което ви представят! - това не е шега! (ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/PCR-is-more-k19FakeTest Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение способно да унищожи човешката раса https://bit.ly/2QIg5ye Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на Овертон“ ? Ако не, то ви препоръчвам да прочетете за тази технология служеща безотказно за лесно ЛЕГАЛИЗИРАНЕ и НОРМАЛИЗИРАНЕ на всичко, каквото ви хрумне! Същата 1:1 се използва, за да ви прибутват новото нормално на трансджендъри, 50-ти пол, заключвания, ПЛАНдемиитЕ(ще има още) с дресиращите им мерки, наморници, задължителна ваксинация и "зелени" ковид сертификати т.е. военните технологии за деморализация, ментален контрол и депопулация(редукция) на населението, и куп други, като все едно, че са филиики с мед и масло! … Замислете се и ще видите как стъпка по стъпка се следват именно Овертон принципите. Затова ви препоръчвам да ги изучите добре, за да не ви водят за носовете с тази коварна психо технология. https://bit.ly/Overton-Window https://bit.ly/OvertonW2 Ще ви напомня какво каза истински доктор и патоанатом. Тези дето знаят най-вече кой от какво умира защото му правят аутопсия (ако им позволят от СЗО) Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус! Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората основно умират от COVID-19 заради ваксинации и неадекватно лечение!“ (ВИДЕО) https://bit.ly/PatoanatomRealInfo КОВИД-1984 (ЕДНА НЕУДОБНА ИСТИНА) http://bit.ly/NeudobnataIstina1984as2019 Лекари и родители съдят Министерството на здравеопазването и социалните услуги за разрешението за употреба на СОVID-ваксина при деца http://bit.ly/DoctorsAndParent-Vs-CDCandFDA --------------------------------------------------------------------------------- Материала който има силата да блокира играта на медии, политици, кукловоди, мутри, ваксери, ковид тарикати в полза на добрите и запазили някак разума си хора. http://bit.ly/svoboda-bg --------------------------------------------------------------------------------- Линк за запознаване с основните точки, които Елита прокарва за хората с ПЛАНА СИ ЗА "ДНЕВЕН РЕД 2030". http://bit.ly/WakeUP-Revolution-BeFree Рlаnеt Lосkdоwn - интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ) (Чудесно обяснение на Пландемията и целите и от топ експерт) https://bit.ly/skritata-istina-sega

Наври си ваксините в таковата.

Ако ми посвири на кавала Ива истеричката и да му помига малко мижайки, може и да се ваксинирам.

Материала,материала.........

Материала, промит, ваксиниран, сега като му сложат и баркод, вече готов за утилизация. Под чалга съпровод.

За това са виновни само и единствено бибитковите шабници и оня дъртак екс здравния министър, който вместо да си гледа счетоводството и финансите, тръгнал със здраве и коронавирус да се занимава! Ама не е виновен дъртака, а глупака дето го беше сложил там!

Бай Ганьо е мъдър. Бай Ганьо няма да се мине. Като нямаше ваксини, търсещи връзки за да си сложи. А като вече има, гледа да не го чипират. Щото неговото мизерно ежедневие е много важно за Бил Гейтс. Вярно е че навсякъде има идиоти. Но по нашите земи е явно развъдникът им. А дано естественият подбор проработи.

Навсякъде има скептицизъм към ваксините, както може би си прочел. В статията предлагат причини, поради които в България той е най-голям. Твоите са общи приказки.

Две опитни мишки си говорели ------------------------ Едната попитала: Ти ще се ФЪксинираш ли? А, другата и отговорила: Да не съм луда, опитите с хора още не са приключили!-))) Това клипче е вашият АНТИДОТ за пълна неутраизация на цялата корона конспирацията и ваксерски набези. Съдържа необорими факти и аргументи с които да схванете измамата, защитите ЗАКОННО себе си, и близките си от вирусната измама, с всички налагани ни АНТИМЕДИЦИНСКИ и АНТИКОНСТИТУЦИОННИ + АНТИЧОВЕШКИ ОГРАНИЧЕНИЯ И ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ТЕРАПИИ наречени ВАКСИНИ = абсолютно неприемлив и самоувреждащ ви ГМО експеримент с вас, което според Нюрнбергската харта за правата на човека = ГЕНОЦИД. (ВИДЕО) http://bit.ly/StopK19Genocide Ваксините за КОВИД-19 водят до нови инфекции и смъртност: Доказателствата са поразителни https://bit.ly/MoreVaccinatedMoreDeath Според отчетите за нежелани реакции след ковид фЪксини за Европа EudraVigilance: над 405250 наранени и 10570 мъртви в ЕС от инжекциите за Ковид-19 ОФИЦИАЛНО и то само в началото на ваксинациите http://bit.ly/DeadlyAfterVaxinationEffects Къде сте продажни ''бг''-''медии''! Вижте Лондон днес! Ето какво скриха платените медии от вас, докато ви заливат с ежедневната доза пропаганда и лъжи! (ГАЛЕРИЯ+ВИДЕО) https://bit.ly/LondonNoVax26VI21 Всичко за ВАКСИНАЛНИЯ ГЕНОЦИД над хората, ПЛАНдемиите, какво ги предизвиква наистина, с какви трикове и подли похвати ни ги пробутват, кой, накъде ни водят наистина и много други важни за живота и оцеляването ви в тези времена неща може да научите чрез материалите в следващия мега линк. https://bit.ly/stop-k19genocide Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/PandemicOfLie Забраненото видео за ваксинираните (ГМО хората са тук). http://bit.ly/ZabranenotoVideo Проф. Долорес Кейхил - ваксинираните вече са законно GMO (Генетично Модифициран Организъм) ВИДЕО-БГ СУБ http://bit.ly/VaxedAreDiffProp Ваксините – ""лек срещу болести"" или опит за убийство?! (ВИДЕА) https://bit.ly/VaccineAgendaOff Теста за Ковид е много повече от това което ви представят! - това не е шега! (ВИДЕО БГ СУБ) https://bit.ly/PCR-is-more-k19FakeTest Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение способно да унищожи човешката раса https://bit.ly/2QIg5ye Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на Овертон“ ? Ако не, то ви препоръчвам да прочетете за тази технология служеща безотказно за лесно ЛЕГАЛИЗИРАНЕ и НОРМАЛИЗИРАНЕ на всичко, каквото ви хрумне! Същата 1:1 се използва, за да ви прибутват новото нормално на трансджендъри, 50-ти пол, заключвания, ПЛАНдемиитЕ(ще има още) с дресиращите им мерки, наморници, задължителна ваксинация и "зелени" ковид сертификати т.е. военните технологии за деморализация, ментален контрол и депопулация(редукция) на населението, и куп други, като все едно, че са филиики с мед и масло! … Замислете се и ще видите как стъпка по стъпка се следват именно Овертон принципите. Затова ви препоръчвам да ги изучите добре, за да не ви водят за носовете с тази коварна психо технология. https://bit.ly/Overton-Window https://bit.ly/OvertonW2 Ще ви напомня какво каза истински доктор и патоанатом. Тези дето знаят най-вече кой от какво умира защото му правят аутопсия (ако им позволят от СЗО) Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус! Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората основно умират от COVID-19 заради ваксинации и неадекватно лечение!“ (ВИДЕО) https://bit.ly/PatoanatomRealInfo КОВИД-1984 (ЕДНА НЕУДОБНА ИСТИНА) http://bit.ly/NeudobnataIstina1984as2019 Лекари и родители съдят Министерството на здравеопазването и социалните услуги за разрешението за употреба на СОVID-ваксина при деца http://bit.ly/DoctorsAndParent-Vs-CDCandFDA --------------------------------------------------------------------------------- Материала който има силата да блокира играта на медии, политици, кукловоди, мутри, ваксери, ковид тарикати в полза на добрите и запазили някак разума си хора. http://bit.ly/svoboda-bg Видео библиотека съдържаща само ТОП видеа по всичко свързано с плана и компонентите причиняващи онова водещото се "ковид", за "Дневен ред 19-30" или AGENDA - 2019-2030. Вижте, гарантирам, че няма да съжелявате за времето прекарано в научаване на тънките схеми стоящи зад "ковид" и създадени за прикритие на истинските цели зад "Глобалния рестарт" https://bit.ly/SecretVideoLibrary --------------------------------------------------------------------------------- Линк за запознаване с основните точки, които Елита прокарва за хората с ПЛАНА СИ ЗА "ДНЕВЕН РЕД 2030". http://bit.ly/WakeUP-Revolution-BeFree Рlаnеt Lосkdоwn - интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ) (Чудесно обяснение на Пландемията и целите и от топ експерт) https://bit.ly/skritata-istina-sega Равин Амнон Ицхак разкрива плана на ООН за Нов Световен Ред 2021 - 2030 (ВИДЕО - БГ СУБ) http://bit.ly/PlanLeaks КОВИД-19 геноцидът на 2020 и дневен ред 2030 (ДОКУМЕНТ+ВИДЕО) http://bit.ly/Covid19-GenocidaNa21vek

Не храна им пращат , а кретеноидни , малоумни гмо инжекционни отрови, произведени да убиват хора ...на такива "филантропи" като кил геноцидов и рокфелеровци само Хитлер може да им завиди..

Коментари - Чужди медии: В България унищожават ваксини | Днес.dir.bg

Чужди медии: В България унищожават ваксини

Най-скептични към имунизацията срещу Covid-19 са българите и румънците

Обратно в новината

Коментари - Чужди медии: В България унищожават ваксини | Днес.dir.bg

Коментари

Адвокат и доктор Мария Петрова - основател на кантора профилирана в сферата на здравеопазването, изпълнителен директор на европейският институт по здравно право, здравен мениджъмънт и обществено здраве: "Никой не следва да бива заплашван, че ще бъде уволнен, че няма да му се плаща или, че няма да бъде трудоустроен, ако не се ваксинира...".

Автор: DW....

Обществото ни е жертва на здравен геноцид, на крива и подла политика, зад която стоят користните цели и на докторския, и на властовия елит. Болестите като бизнес, a страданието - като машина за доене на пари от хората... Лекарски грешки ?!! Цената на живота в лева и евро от продажните световни медици, които плюха в лицето на Хипократ и медицината !! Бил Гейтс и Господарите му, сложиха ръка на Световната здравна организация и плащат за новия тоталитаризъм !! Гейтс и неговите богати партньори се готвят да чипират цялото население, да променят съзнанието на всички, а след това да оставят само един милиард души на Земята. Ваксината - спасение или оръжие? Преценете САМИ !!!

Искаме да живеем като в западна Европа, но мисленето ни си остава източноевропейско. И до като това е така няма да се оправим. Защо, като западноевропейците живеят толкова по-добре от нас и все се опитваме да ги настигнем се ваксинират, а ние не искаме? Разумът отдавна е напуснал тези земи, ако въобще някога го имало.

ТОВА НЕ Е ВЯРНО нали казаха че ако има излищни ваксини ще ги дават да други държави.

Не е разбира се. Най-старите ваксини изтичат в края на Август. Ама на дв не им пука за истината.

Ваксинираните писачи в коментарите ми напомнят на на нещо, но не мога да го определя точно - вегани, гейове, екс-пушачи...Всичките се мислят за голяма работа, много оригинални, надхитрили съдбата в крак с модата :)

пропуснах: и те убеждават, че трябва да станеш като тях

Кой реве да оставим всичко на майката природа? Кой реве уплашен от страшните отрови, чипове и не знам какви идиотщини били ваксините? Кой вярва в чудодейни природни церове и всякакви измишльотини? На този фон другите хора разчитат на медицината и науката благодарение на които не е 45 години продължителността на живота като в средновековието и се ваксинират за да си гледат живота както досега. Кои повече приличат на вегани? Пък това за пушачите какво общо има? Като спре да се трови някой какво ви пречи?

Хора, които са преминали от "нормално" към някоя от категориите горе стават особено досадни и леко нагли.

В случая става въпрос за обществена отговорност освен за лична безопасност. За това е цялата пушилка. Като правилата за движение по пътищата е. Няма вариант вас като ви кефят ги спазвайте пък ние искаме да си правим каквото искаме и няма. Не ги ли спазва голямото мнозинство от хората живота на всички става тежък и на мнозина по-кратък. Така е то... Наздраве и да живей!

Обществена отговорност в случая е да пазиш другите, когато те нямат избор. Така беше докато нямаше ваксини. Вече има - ваксинираш се и не ти пука! Дали другите са ваксинирани за теб вече няма значение, защото ти си защитен. На нас антиваксърите може по мазохистични причини да ни харесва да си обменяме вируса и да мрем като добитък, но това вас не ви бърка. Всичко е въпрос на избор - ако искаш се ваксинираш, ако искаш не. Има ли ваксини? Има. Можеш ли да се ваксинираш? Можеш. Тогава защо е цялата суматоха покрай вируса? Ограничения, мерки, сертификати, пропаганда, бонуси и поощрения - защо е всичкото това? И точно то дразни "антиваксърите". Да, аз съм антиваксър по отношение на противогрипните ваксини. Другите обаче съм си ги направил, също и на децата ми. Ваксиниран или не, имунната система е тази която унищожава вируса, когато попадне в тялото ти. Продължителността на живота не се е увеличила заради ваксините, а заради промяната в начина на живот, хранене / пиене и антибиотиците, които не са измислени от науката, но това е друга тема. Наздраве!

Като се задръстят болниците всички болни страдат от това. Масрафа пак всички го плащат понеже ни е солидарна системата на здравеопазването. Тези неща неизбежно водят до ограничения разни и локдауни и каквито още глупости скимнат на политиците още. Пък те в такава ситуация няма как да не реагират. Да не забравяме че умряха бременни жени, дето няма как да се ваксинират. Не е лична работа това, понеже не живее всеки на самостоятелен остров. И заслугата я писах на едицината като цяло не само на ваксините естествено, но те са всъщност от най-доброто което медицината може да предложи. Вариант да не боледуваш или да минеш по-леко вместо възможност за трудно скъпо понякога не съвсем безобидно лечение и невинаги перфектен резултат. Засега по-добър вариант няма. Айде... Наздраве и да живей!

Обществената отговорност се състои в това да има и предпазливо мислещи хора, а не да се юрнем всичките да подписваме информирано съгласие и накрая след 10 години да се окаже, че голяма част от населението е увредени. Винаги ще има хора с различни мнения и различно възприятие за риска. Това е един вид застраховка на природата, че няма всички да загинем от масова глупост.

един малък, но много прост народ. И ставаме все по-малък, но все по-прост народ. Дали пък няма връзка между двете?

Прост си...ама много

затова пиша "ние". Иначе се чудя просто... Ти с кое не си съгласен? Че намаляваме или че изпростяваме? За едното има статистика. За другото телевизия. Може да видиш как изглеждат първите измежду нас.

Служебното правителство на Радев, Успешно проваля ваксинационната политика на България!!! Щом нещо е започнало от Бойко, те трябва да го провалят. Или просто е от некадърност и безхаберие, но резултатите са на лице! Добре че им остава още седмица за да провалят България! Уво служба не остана.

Мангърчета шизофренни, стискайте дупенцата здраво, че иглите много боцкат!

Споко, наесен с гьобеци и казачок, да видим фатмакът и протестърите как ще ревнат, че пак друг им бил виновен.

Ще бъдат ударени зддеаво пред септември от щамът Делта Ама няма да могат да обвинят Бойко За Бога, Ваксинирайте се!

Не може.Първо служителите на енергото...

Абе ти нали си ваксиниран и спасен завинаги от вируса? Защо тормозиш другите? Аман от паникьори и зомбирани мало.умници.

Докога ще надуват фанфари за т.н. ваксини, които всъщност не са ваксини, а експериментални препарати, все още не преминали 4-то ниво според добрата медицинска практика!!! Факт е, че те са недоизучени, че дават редица странични ефекти и вредят на общото здраве. Факт е, че се прилагат поголовно, без никакви превантивни мерки, защото според правилника за ваксинация, ваксина се прави само на клинично здрав човек. И никога на пациенти с хронични заболявания, с имунен дефицит, с алергии, с онкологично заболяване, с анемия, кахексия и генетични аномалии. А сега едва ли не по сергии на пазара се болката наивни хора...

Подкрепям напълно !! С добавката, че могат да ме държат отговорен за здравето на баба Пена от Волуяк. Като я е страх бабата, да ходи да се ваксинират,а не да казва - Те ония без ваксините го разнасят. Истината е, че вируса се разнася и от ваксинирани!! Особено делта варианта. И да , аз от тези боклуци няма да си сложа.

Колкото по-прост е един народ, толкова по-лесно се манипулира. След едногодишна кампания за дескридитиране на методите на държавата за овладяване на пандемията в страната и омаловажаване на опасността от Ковид-19, резултата е налице. Народа не иска да се ваксинира. Никой не мисли за общото благо, за икономическите загуби от евентуална последваща вълна. И всичко това за да се свали ГЕРБ от власт, за да могат и други олигархически кръгове да се нагушат. Сменяме едни за други. Никой да не се заблуждава.

че напоследък никой вече не говори за ефективни лекарства и протоколи при лечението на Ковид, а цялата истерия е около ваксините? "Интересът клати феса!" е казал народът, и явно това важи и в този случай... За обикновения човек и как се чувства той - на никого не му пука! Какви рискове и вреди за здравето му биха могли да крият тези ваксини - също! На ваксините се гледа като на панацея и на пенкилер - унищожават ваксини, значи са идиоти! А малко по-спокойно, бе!

2021-07-04 12:07:46 Дам (нерегистриран) Комунизмът ни научи да не работим, с след това, така и не се научихме. ---- НЯМАШЕ НИКЪДЕ... ИМАШЕ ДЪРЖАВЕН КАПИТАЛИЗЪМ БЕЗ ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ СРЕДСТ. ЗА ПР-ВО И РАБОТИМ ТВЪРДЕ, АМА ТВЪРДЕ МНОГО ... АЗ БИХ КАЗАЛ, ЧЕ ПРЕКАЛЕНО МНОГО СЕ РАБОТИ, Т.Е. ОТДАВНА Е ЗАРАБОТЕН В ПЪТИ "БЕЗПЛАТНИЯТ ОБЯД", БАРАБАР С ВЕЧЕРЯТА! ДА НЕ ГОВОРЯ, ЧЕ БЪЛХАРИЯ ДАНЪЦИТЕ СА ТВЪРДЕ ВИСОКИ И РЕАЛНО, ТОВА, ОТ ТОВА, КОЕТО СЕ СЪЗДАВА КАТО СТОЙНОСТ ЗА РАБОТНИКАОТИВА В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ ЕДВА 25%, В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ОБАЧЕ - ПОД 20%! ТОВА Е ЧУДОВИЩЕН ГРАБЕЖ !

Мене пък ме научи да съм отговорен, дисциплониран, да се интерсувам от болките и проблемите на другите - не само от себе си, да не съм егоист, да съм всестранно и хармонично развита личност, а не тесен специалист - кон с капаци. Всичко това страшно много ми помогна и да бъда успешен капиталист, добър съпруг и баща, и най-вече човек! Във закваската ли ни е разликата... не знам?

Ташака е пълен тъй като масовия български разбирач е убеден в същите тъпотии в които вярваха евангелизираните цигани преди 20 години. Разликата е че тогава бяха нужни американски пастори да им наливат на терен, сега просвещението идва през интернет.

Ковид истерията е ясна, ваксините не чак толкова. Ама освен умрелите нека да коментираме и неродените. От БГ се източват над 500млн долара на година само от златните мини (канадци), Марици-те също милиони (американци), ток за милиони (чехи и австрийци), вода за милиони (французи) ... Ако тези пари оставаха в БГ с колко щеше да се вдигне раждаемостта? На практика националните предатели, още от времето на Костов, заложиха обедняване и демографска криза, Ковид-а ни е най-малкия проблем.

да се чуди човек защо не ни е раждаемостта като на бедна африканска държава или като в Индия примерно.

А ти знаеш ли колко е в Индия? Имат средно малко над две деца в семейство.

да се чуди човек как задминаха Китай по население.

Националните предатели са още от времето на комунизма, кой предаде териториите на Бг?!

Месеци наред"уважавания" Слави Трифонов ,"уважавания" Румен Радев , "уважавания" от деткото отделениа ,"уважавания" колега служебен министър рушеха доверието в лекарското съсловие. " уважаваното " служебно правителство направи каквото трябва да забави и почти да спре ваксинирането и съсипа милиони дози по този начин. Откъде толкова ъкъл под фуражката да продадеш или още по добре да подариш ваксините на бедни държави. И разбира се направиха най вече с цел политически девиденти, "уважаеми" фуражки кога ще разберете ,че със здравето политика не се прави. Разбирам ви, че като руски възпитаници за вас човека е нищо, но не и в Европа, така че поемете към Сибир там "важавания " путин ще ви посрещне с водка и олово

Ей дирници стига преписвали тъпите статии на Дойче зеле ( работническо дело)....

Тези ментета не помагат на хората, а само обогатяват бялата мафия, която няма интерес Ковид-истерията да свърши.

Дори 140 години след подаряването на държава не успяхме да станем нация, а си останахме сбирщина асоциални дебили.

Браво,отивай в Северджания да станеш социален дебил!

ИДИОД ГАНЬОВСКИ. ХОРАТА СЪС ПО НИСЪК СОЦИАЛЕН СТАТУС НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ!?!? МОЖЕ ЛИ ДА СТЕ ТОЛКОВА ПРОСТИ? ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ ГАНЬОВЦИ!!! НИЕ БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА ВИ ГЛЕДАМЕ ГЛУПАВ ИЯ АКЪЛ.

Седи си там. Тъпаци има все още в изобилие, не всички са отишли в чужбина, но се надяваме :)

Тъпак,напротив-българите в чужбина не се ваксинираме и не се поддаваме на дебилски истерии !Солидарни сме с братята и сетрите ни в България!

И чуждестранните медии са с промити мозъци и пишат пропагандни статии

“Ваксините са геноцид” Геноцид, геноцид - колко да е геноцид? В цял свят няма 50 човека умрели от ваксини. Виж от Ковид са 3 милиона.

Ама тогава ще се говори за "пик на онкологичните заболявания с неустановен произход", естествено... Ваксините никой няма и да си ги спомня...

Много го цитирам напоследък, но явно е нужно. За първите 4 месеца на тази година от т.нар. ваксини срещу ковид в щатите са починали токива хора , колкото от всипки останали ваксини за последните десет години. Това е само официално регистрираните във vaers системата за регистриране на уереждания вследствие на ваксини. Има и изследване , че в тази система се регистрират само 10 процента от дейстеителните случаи. А за 3 милиона попинали от ковид, ще кажа само, че по протокол всеки починал в рамките на 28 дни след положителен пцр тест се води починал от ковид, независимо от причината за смъртта.Затовс има куриозни случаи при които загинали в катастрофа се водят починали от ковид. Още един факт, в Германия, поне за там знам със сигурност по протокол дават пари за ковид лечение само на болници чиито интензивни отделения са заети минимум 75 процента с ковид пациенти. В резултат на това броят на интензивните легла за 2020 година се е свил с повече от 30 процента

Матриала не става. Прост народ - бедна държава. Комунизмът ни научи да не работим, с след това, така и не се научихме.