5 чужденци от ЕС - кандидати за общински съветници

Петима чужди граждани от страни на ЕС са кандидати за общински съветници, казаха пред журналисти днес Александър Андреев и Камелия Нейкова, говорители на ЦИК.

Обратно в новината

Коментари - 5 чужденци от ЕС - кандидати за общински съветници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега е момента да се интегрират мигрантите в управлението.

Това българинът сам не мо'е се управлява... То не беше внос на царе, министри, съвеници... Не ти е работа..

Петима чужди граждани от страни на ЕС са кандидати за общински съветници. Скоро и депутатите и министрите ще са вносни...

Ами, Слагат ги за кандидати за Кметове- тия Чужденци, защото Парламента ни им разрешава. Преди години, когато Симеон Втори Сакскобургготски се кандидатира за парламента, ПОНЕ имаше Българско Гражданство. Сегашните депутати, да не са станали по- корумпирани и от тия до 2001 г., че разрешавт чужденци да стават Кметове, а и дават Статут на Всякакви Крадци и Терористи, без да имат пари ???

Това си е поредното доказателство че в ЕС е гадно! Днеска общински светници утре и друго.... чужденци винаги ще работят за чужд интерес! Ние българите си имаме всичко за да оспеем пречени само колониялното управление което има за задача да изнася ресурситени зад граница!

Бе тия в чужбината от кой зор ще гласуват за местни избори ... за коя община. Защо някой който живее на майната си ще ми определя кой да ми е кмета .... това е малоумно. Те си живуркат там пък ще гласуват за нещо дет не ги засяга.

Чета коментарите и се питам: - докога ще живеем с комплекси и чувство за малоценност? -докога ще се прекламяне на чуждите успехи? -докога ще издигаме в култ чуждото, а нашето няма да ценим? До кога ще бъдем роби? До кога?

Една добра новина, нека някой да ни каже какво е в кочината. Не че нещо ще се промени, но все пак това е едно добро начало.

Единственият шанс на малоумните и оскотели вулгари е да ги поеме цивилизована ръка. Стига да е добронамерена. Естествено произходът не е гаранция за последното, но винаги ще е по-малкото зло от вътрешните дегенерати.

Ти в кой момент от малоумен и оскотял се трансформира в цивилизован? Сподели личния си опит.

В който открих Белия свят. След известен престой там, при завръщането електрошокът те удря още от самата граница.

Шило

Щял да легализира марихуаната холандеца. Докато другите раздават кебапчета, той пък ще омагьосва бабите с тревичка.

Само да не направи междумъжката любоф задължителна, тревата някакси ще я преживеем.

айде бе един мазен и подъл доносник арменец трови съзнанието на народа вече 40 години, а тука за един холандец оревахте ортаклъка

Бамамаму. Точно на 40 години съм, и точно от 5 минути се чудя кой е тоя пич от арменски произход дето ми е отровил живота. Не можах да се сетя. Помогни ми, кажи кой е, че няма да мога да заспя.

Телевизьон Доносникян. Пр. ми е. Какво за мене?

ОДОБРЯВАМ НАПЪЛНО! НА БЪЛГАРИНА МУ ТРЯБВАТ ТАКИВА ХОРА! ТЕ ЩЕ ПОКАЖАТ И КЛАСА И ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО, КОЕТО НИ ЛИПСВА...

Предвид двата минуса които сте получили мисля, че на българите поставили минусите им трябва яка тояга по тиквата.

Шило

Що мислиш, че е стока? Щото е холандец ли? Не се принизявай толкова, не са нещо повече от нас. Това, че правим простотии е наша национална черта. Но не сме по-кофти от тях, де.

Какво е това "водещо" гражданство?

Ислямисти спокойно и законно могат да влизат в управлението на страната ни!Тези никой не знае от коя държава са и как са получили паспорти и гржданство!

те кви са - педерасти или педофили? или пък с неустановена полова ориентация?!

Петима чужди граждани от страни на ЕС са кандидати за общински съветници и всички са от ДПС.

ai stiga we i zapadnoewropeiici li si kupiha teq gawazi a6kolsun mestan aga

Само холандци,германци и англичани батка...:):))) Гърците сме най много,но не се кандидатираме,защото сте симпатичен народ,да не ви окепазим и вас....:):))))))

греко, я земи се кандидатирай тука ще ти събереме подписите да участваш

браво при нас холандци и англичани в германия скоро сириици и авгани

това че са англичани и холандци не значи, че не са сирийци и афганистанци с европейски паспорти .Не случайно не са им публикувани имената

Аз от сега Ви казвам, че ще гласувам за холандеца в старата столица. Стига с едни и същи муцуни, корупция, които са същите като предишните. Нужни са нови хора с ново мислене които не могат да се подкупят. На холандците им е толкова уредена държава, всичко до толкова им е наред, че просто няма за какво да се хванеш и е скука но много добър живота. Ще гласувам за него. Нужно е ново мислене. Ние сме прогнила нация и няма да се оправим. За 20 години прехода какво докараха българските управници: липса на държавност, никаква перспектива, бедност, обезлюдяване, демографска криза. Това само за двайсет години самостоятелно независимо управление след още трийсет ще изчезнеме.

В България няма никаква перспектива. Държавата отдавна е загинала. Вижте само докъде я докараха БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВНИЦИ за последните двайсет години: липса на държавност, никаква перспектива, бедност, обезлюдяване, демографска криза! И това САМО за двайсет години САМОСТОЯТЕЛНО НЕЗАВИСИМО УПРАВЛЕНИЕ след още трийсет ще изчезнем! Затова ще гласувам вече само за чужденци!

Да не забравиш да викаш УРА и ДА ЖИВЕй. Цял живот си го правил.

са с двойно гражданство, значи са българи, приели още едно гражданство

НИКАКВИ ЧУЖДЕНЦИ В УПРАВЛЕНИЕТО!!!

Освен руснаци! Те може! На практика, толкова са ни таковали, че вече сме си толкова близки, че чак сме един народ. Нали? :)

тези чужденци са се усетили къде бързо могат да си напълнят джобовете без да вършат особено много работа...

И без поаледатвия.... Забрави да споменеш

Последствия*

Мдааа българина като е крадец си мисли ече и другите са като него...Бай Ганьовски манталитет.

Всичките са маскари. и холандците даже. Ама поне дано разрешат тревата и проституцията.

Абе то до преди месец и за германците мислехме, че правят честно и почтено добри фолксвагени, ама друго се оказа.